Lucas Vázquez - 17

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Lucas Vázquez - 17

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 19., kedd 8:40

Benzema and Ronaldo pretending Lucas Vazquez was a ball-boy.

Nekem ez kimaradt annó :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 15:21

Realista24 írta:
kiserik írta:

Nem én kezdtem egy játékosunk teljesítményét lekicsinyíteni azért, mert egy jó formában lévő kiscsapat ellen csinálta. 2-szer...
Nem, de te voltal az, aki szerint az Osasuna nem kiscsapat.
Ebben igazad van. Egy erős, jó formában lévő, de tradícionálisan kiscsapat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 10., vasárnap 15:13

kiserik írta:
Realista24 írta: A Girona tavalyelott kis csapat volt, tavaly nagy, most meg kicsi?

Hivatkozz aktualis formara, ne klub nagysagra, es akkor maris ertelmet nyer a hszed.
Nem én kezdtem egy játékosunk teljesítményét lekicsinyíteni azért, mert egy jó formában lévő kiscsapat ellen csinálta. 2-szer...
Nem, de te voltal az, aki szerint az Osasuna nem kiscsapat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 15:05

Realista24 írta: A Girona tavalyelott kis csapat volt, tavaly nagy, most meg kicsi?

Hivatkozz aktualis formara, ne klub nagysagra, es akkor maris ertelmet nyer a hszed.

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 10., vasárnap 14:40

A Girona tavalyelott kis csapat volt, tavaly nagy, most meg kicsi?

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 14:34

Realista24 írta:
kiserik írta:
Nézzük a logikát. Ők megverték a Barcát, mi kikaptunk a Barcától. Nekik megy, nekünk nem. Mi 2-ok vagyunk a bajnokságban, ők 5, nekünk nem megy, nekik megy.

Mint írtam, minden attól függ, hogy honnan nézzük :lol:
Nem, ez nem egy evente valtozo faktor, hogy ki a kis es ki a nagycsapat. Ezt a sok evtizedes eredmenyek hatarozzak meg, es nem az adott pillanat, honap vagy szezon.

Ezt nem lehet tobbfelekeppen nezni, csak es kizarolag egy modon.

Rakhatsz barmennyi rohogo fejet ferni modjara.
Ebben csak az becsapás, hogy ha a szerint akarod az ellenfelek erejét bemutatni, hogy ki a tradícionálisan nagy illetve kiscsapat.

Jó példa a Milan, akiktől ugyan kikaptunk, és nagy csapat, de gyengék, mint a harmatos fos. Vagy a BVB, akik rendre ott vannak a bajnokságban is, a BL-ben is jól szetepelnek, még sem tartja őket senki nagy csapatnak.

1 db smiley-t tettem. Egyet.

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 10., vasárnap 14:28

lordgabi írta: Mit tudni? Milyen sérülés? Mennyi kihagyás vár rá? :hmmm:
Mintha 3 hetet olvastam volna valahol

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. november 10., vasárnap 14:12

Mit tudni? Milyen sérülés? Mennyi kihagyás vár rá? :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 10., vasárnap 14:10

kiserik írta:
Realista24 írta:

Miert, nagycsapat? Mert most eppen megy nekik? Mi meg kiscsapat lettunk, mert nem megy?
Logikad eles, mint a borotva.
Nézzük a logikát. Ők megverték a Barcát, mi kikaptunk a Barcától. Nekik megy, nekünk nem. Mi 2-ok vagyunk a bajnokságban, ők 5, nekünk nem megy, nekik megy.

Nem, ez nem egy evente valtozo faktor, hogy ki a kis es ki a nagycsapat. Ezt a sok evtizedes eredmenyek hatarozzak meg, es nem az adott pillanat, honap vagy szezon.

Ezt nem lehet tobbfelekeppen nezni, csak es kizarolag egy modon.

Rakhatsz barmennyi rohogo fejet ferni modjara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 14:02

Realista24 írta:
kiserik írta:
És ez az Osasuna egy kiscsapat. Attól függ, honnan nézzük :lol:
Miert, nagycsapat? Mert most eppen megy nekik? Mi meg kiscsapat lettunk, mert nem megy?

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 10., vasárnap 13:42

kiserik írta:
RaúlCF írta: Ez az Osasuna kente el a Barcát is és ez az Osasuna is 5-ik helyen áll a veresége ellenére is. Rossz szériában vagyunk nem lehetett kavargatni mert itt kemény eredmény kényszer volt. Elég visszaolvasni az elmúlt 1 hetet miket firkáltak itt is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 13:35

RaúlCF írta: Ez az Osasuna kente el a Barcát is és ez az Osasuna is 5-ik helyen áll a veresége ellenére is. Rossz szériában vagyunk nem lehetett kavargatni mert itt kemény eredmény kényszer volt. Elég visszaolvasni az elmúlt 1 hetet miket firkáltak itt is.

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. november 10., vasárnap 13:25

Ez az Osasuna kente el a Barcát is és ez az Osasuna is 5-ik helyen áll a veresége ellenére is. Rossz szériában vagyunk nem lehetett kavargatni mert itt kemény eredmény kényszer volt. Elég visszaolvasni az elmúlt 1 hetet miket firkáltak itt is.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. november 10., vasárnap 13:08

wZoLee7 írta:
ferni írta: Lucas ha megy a csapatnak nem volt olyan rossz, sőt voltak egyenesen jó meccsei is, viszont így hogy minden be van dőlve és egyedül van ő is hagyva minden hibája kijön.
De épp ez a probléma, hogy nicns egyedül hagyva, valakinek mindig segítenie kell a védekezést a helyén és jut 1 jó meccse 4-5 borzalmasra amiken gólokat kapunk róla. A vezetőség hülyesége ha elhiszik, hogy LV elég akár a padra is mint védő hisz a vak is látja, hogy nem. Azt amit tavaly is lehetett látni, most ismerik majd be amikor már baj van, ahelyett ,hogy nyáron gondolkodtak volna
Ráadásul szerintem jobbszelsonek jobb teljesítményt is tud nyújtani mert beadásai se olyan rosszak viszonylag jól is cselez, bar mar gyorsasága nem a régi, de ott valamiért nekem mindig megbízhatóbb volt.

Amugy szomorú, hogy igyis eroltetve volt ahelyett, hogy tenyleg egy osasuna ellen otthon kiprobaltunk volna a fiatalok közül valakit.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 10., vasárnap 12:56

Lucas Vázquez was at his physical limit. The tests carried out at Valdebebas during training determined this and both the coaching staff and the player himself knew it.

But everyone knew he would have to push himself given the situation. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 7., csütörtök 10:18

ferni írta: Lucas ha megy a csapatnak nem volt olyan rossz, sőt voltak egyenesen jó meccsei is, viszont így hogy minden be van dőlve és egyedül van ő is hagyva minden hibája kijön.
De épp ez a probléma, hogy nicns egyedül hagyva, valakinek mindig segítenie kell a védekezést a helyén és jut 1 jó meccse 4-5 borzalmasra amiken gólokat kapunk róla. A vezetőség hülyesége ha elhiszik, hogy LV elég akár a padra is mint védő hisz a vak is látja, hogy nem. Azt amit tavaly is lehetett látni, most ismerik majd be amikor már baj van, ahelyett ,hogy nyáron gondolkodtak volna

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 7., csütörtök 10:01

Lucas ha megy a csapatnak nem volt olyan rossz, sőt voltak egyenesen jó meccsei is, viszont így hogy minden be van dőlve és egyedül van ő is hagyva minden hibája kijön.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 7., csütörtök 7:34

De amikor a hosszabbitasa tema volt es irtam h az egyik legnagyobb hiba akkor mindenki vagy legalabb a tobbseg eltette, hogy legalabb madridista es mindent belead. Remek, csak tole a minden is irto keves. Nyilvan a vedelmere szoljon, hogy nem vedo es imadja a csapatot, de mar reg nem itt lenne a helye. Nem tud vedekezni. Az elso felidoben megesett az hogy MBappe szerelt becsuszva LV helyen, de inkabb az a tendencia hogy Fede vagy Jude segit neki esetleg Militao lep ki es ma meg a vedelem kozepere. Fogalma sincs h helyezkedjen ha kontrazik az ellenfel. Egy lenduletbol erkezo tamado meg neadasnal 10 bol 10x megveri. Nem nyaron, mar telen kulcs kerdes lesz, hogy ezt a posztot megoldjuk. Mert tamadasokban sokszor ugyesen kavargat, tud loni, de pl beadni megint csak abszolut nem. Orokre emlekezni fogunk a tizi parbajos mutatvanyara, de az elso ember akit le kell cserelni, amugy holtversenyben Mendyvel

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 6., szerda 20:15

Hát Nacho BL döntőben is játszott jobb bekket, Pool ellen 2018ban be kellett állnia a 37. Percben mert lesérült Carvajal 0-0nál.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 6., szerda 20:09

ferni írta: Hát zsinórban ennyi rossz meccse fixen nem volt szélen se.
Botrány ami megy.
Közben eszembejutott, hogy 2 éve az Anfielden az addig a baloldalon MoSalah által szétszopatott Alaba helyére 0-2-nél beállt csereként Nachete és konkrétan leradírozta az egyiptomit majd nyertünk 2-5-re :lol:

Szóval ja. Szívás, nem is merném kezdőbe rakni az Anfielden Cafunkat az fix.

Vissza: