Premier League
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Arsenalnal mondjuk nekem törvényszerű volt a visszaesés. Pont a megfáradt kapcsolat miatt is, ami egy idő után törvényszserű, a másik ,hogy tavaly olyan szinten maguk baszták el a dolgokat,hogy mentálisan is biztos megtörte őket. Meg kicsit azt érzem mint levernél. Tavaly azért ők is sok meccset nyertek az utolsó percekben, idén meg ezeket nem adja be nekik. Most hétvégén a legvégén is volt egy olyan támadásuk ,ami tavaly pl fix gól.
Chelsea 3. helye is nagy meglepetés, pedig tényleg nem adta ki nekik a rangadókon eddig. Az elmúlt évekhez képest kellemes meglepetés a jelenlegi helyezésük.
Az Arsenal meg nagy csalódás az elmúlt 2 év eredményei után. Lehet kezd megfáradni az Arteta-Arsenal kapcsi (igaz sérüléseket egyik csapatnál se követem).
Az Arsenal meg nagy csalódás az elmúlt 2 év eredményei után. Lehet kezd megfáradni az Arteta-Arsenal kapcsi (igaz sérüléseket egyik csapatnál se követem).
Liverpool tavaly is stabil volt pontokban, igaz nem túl stabil játékkal, a végére fogytak csak el.
Ha nincs aki extrát hoz, akkor a Pool ezt be fogja húzni és mivel az Arsenal kukának tűnik itt sztem a City az egyetlen esélyes erre, mert a Chelsea kétlem bírni fogja ezt a tempót és feljönni -9ről.
Chelsea amúgy jó lenne, de egyszerűen nem jöttek az eredmények a top csapatok ellen a bajnokságban, azért vannak lemaradva.
Pool, City, Arsenal trió ellen elhoztak 1 pontot
Ha nincs aki extrát hoz, akkor a Pool ezt be fogja húzni és mivel az Arsenal kukának tűnik itt sztem a City az egyetlen esélyes erre, mert a Chelsea kétlem bírni fogja ezt a tempót és feljönni -9ről.
Chelsea amúgy jó lenne, de egyszerűen nem jöttek az eredmények a top csapatok ellen a bajnokságban, azért vannak lemaradva.
Pool, City, Arsenal trió ellen elhoztak 1 pontot
Kíváncsi leszek meddig tart ki az újdonság varázsa a Liverpoolnál, de tény, hogy nagyon bekezdtek az új edzővel, imponáló kezdés. Azóta kiderült, hogy a Nottingham se olyan kutyaütő idén, így sokkal jobban felértékelődik, hogy ellenük van az egyetlen vereségük.
az is valamijxbell írta:Csodás ország Pedofilok és erőszaktevők kapnak ennyit, vagy kevesebbet.Realista24 írta: OFFICIAL: The Premier League have confirmed a prison sentence too a man from Liverpool who was illegally streaming football games onto Firesticks!
''He has today been sentenced to three years and four months in prison''
Az oszt igen vadbarmok.
nalunk 1 ev felfuggesztettet kapnak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Csodás ország Pedofilok és erőszaktevők kapnak ennyit, vagy kevesebbet.Realista24 írta: OFFICIAL: The Premier League have confirmed a prison sentence too a man from Liverpool who was illegally streaming football games onto Firesticks!
Az oszt igen vadbarmok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OFFICIAL: The Premier League have confirmed a prison sentence too a man from Liverpool who was illegally streaming football games onto Firesticks!
Az oszt igen vadbarmok.
Az oszt igen vadbarmok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
David Coote spori karrierjenek azt hiszem itt a vege.
Premier League referee David Coote appears in a video calling Liverpool ‘sh**’ and Jurgen Klopp ‘c*nt’
Koztudottan ManU fan volt eddig is elvileg, fel is fuggesztettek.
Premier League referee David Coote appears in a video calling Liverpool ‘sh**’ and Jurgen Klopp ‘c*nt’
Koztudottan ManU fan volt eddig is elvileg, fel is fuggesztettek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A mai napig nem értem miért haalandról énekelt egy eb győzelem után meg nem mintha a city chelsea akkora rivalizálás lenne, hogy a premjerliga miatt ez indokolt lett volnaRealMadridFanatic írta:kuku-kukurellyarealbeckham írta: Ez a cucurella mekkora visszataszító jelenség a fociban. Mint egy darab takony, ami hajjal szaladgál a füvön.
Nevetseges bohoc.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mert nem férbe.
Palmer ellen esélytelen, csatárnak vagy szélsőnek nem jó.
Palmer ellen esélytelen, csatárnak vagy szélsőnek nem jó.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Néztem a meccset, elvileg sok a tehetséges prospect a két csapatban..hát.
Saliba jó, Lavia gyerek nem rossz a chelseaben csak üveg, plusz nem értem nkuki miért játszott 5 percet. Kb ennyi, senki érdemleges, ja a Fofana se rossz csak üveg az is.
Saliba jó, Lavia gyerek nem rossz a chelseaben csak üveg, plusz nem értem nkuki miért játszott 5 percet. Kb ennyi, senki érdemleges, ja a Fofana se rossz csak üveg az is.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
kuku-kukurellyarealbeckham írta: Ez a cucurella mekkora visszataszító jelenség a fociban. Mint egy darab takony, ami hajjal szaladgál a füvön.
Nevetseges bohoc.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
realbeckham írta: Ez a cucurella mekkora visszataszító jelenség a fociban. Mint egy darab takony, ami hajjal szaladgál a füvön.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a cucurella mekkora visszataszító jelenség a fociban. Mint egy darab takony, ami hajjal szaladgál a füvön.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Csak nyugodtan, legszebb orom a karorom.Pipita írta:Casemirot felállva tapsolta ma az Old Trafford a lecserélésekor, a kókler alatt meg a nagy angol szakértő szurkolók üldözték volna bárhova, csak menjen.Remy írta: Az az ETH a valaha volt legrosszabb topligas edzo, aki nagycsapatnal lehetoseget kapott, lenyegeben korlatlan lehetoseggel.
Négy veretlen mérrkőzés a klublegendával, de a portugál biztos jobb lesz majd. Remélem megint egy tenhágot választottak, élveztem a műsort, és őszintén, meg is érdemelnek mindent, amit kapnak.
ui.: bocs Caraway
Az a legdurvabb, hogy ennyire szar szezonkezdet utan sem all olyan rosszul a csapat. A 3.hely 4 pontra van, a ligakupaban ott vannak a legjobb 8-ban, es az EL-ben is van mar par pont osszeszedve. Siman osszejohet meg egy fasza szezon akkor, ha Amorim bevalik. Kivancsi leszek.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Mennyire fantasztikus jatekos Odegaard.
Csak parades megoldasai vannak ma is, raadasul az a golpassz Martinellinek…
Csak parades megoldasai vannak ma is, raadasul az a golpassz Martinellinek…
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Casemirot felállva tapsolta ma az Old Trafford a lecserélésekor, a kókler alatt meg a nagy angol szakértő szurkolók üldözték volna bárhova, csak menjen.Remy írta: Az az ETH a valaha volt legrosszabb topligas edzo, aki nagycsapatnal lehetoseget kapott, lenyegeben korlatlan lehetoseggel.
Négy veretlen mérrkőzés a klublegendával, de a portugál biztos jobb lesz majd. Remélem megint egy tenhágot választottak, élveztem a műsort, és őszintén, meg is érdemelnek mindent, amit kapnak.
ui.: bocs Caraway
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az az ETH a valaha volt legrosszabb topligas edzo, aki nagycsapatnal lehetoseget kapott, lenyegeben korlatlan lehetoseggel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Képességek meg vannak Szoboszlainál plusz benne van a clutch faktor, ami egy hatalmas érték, még ha a Poolnál ez nem is jött még ki.
Én is azt mondom, hogy fejben kéne rendberakni, túl nagy volt a szintlépés plusz el is hitte mekkora sztár, ami nem is csoda.
Fogja még az Anfield állva tapsolni Szoboszlait, nem kell izgulni.
Én is azt mondom, hogy fejben kéne rendberakni, túl nagy volt a szintlépés plusz el is hitte mekkora sztár, ami nem is csoda.
Fogja még az Anfield állva tapsolni Szoboszlait, nem kell izgulni.