Csodás ország Pedofilok és erőszaktevők kapnak ennyit, vagy kevesebbet.Realista24 írta: OFFICIAL: The Premier League have confirmed a prison sentence too a man from Liverpool who was illegally streaming football games onto Firesticks!
''He has today been sentenced to three years and four months in prison''
Az oszt igen vadbarmok.
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OFFICIAL: The Premier League have confirmed a prison sentence too a man from Liverpool who was illegally streaming football games onto Firesticks!
Az oszt igen vadbarmok.
Az oszt igen vadbarmok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
David Coote spori karrierjenek azt hiszem itt a vege.
Premier League referee David Coote appears in a video calling Liverpool ‘sh**’ and Jurgen Klopp ‘c*nt’
Koztudottan ManU fan volt eddig is elvileg, fel is fuggesztettek.
Premier League referee David Coote appears in a video calling Liverpool ‘sh**’ and Jurgen Klopp ‘c*nt’
Koztudottan ManU fan volt eddig is elvileg, fel is fuggesztettek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A mai napig nem értem miért haalandról énekelt egy eb győzelem után meg nem mintha a city chelsea akkora rivalizálás lenne, hogy a premjerliga miatt ez indokolt lett volnaRealMadridFanatic írta:kuku-kukurellyarealbeckham írta: Ez a cucurella mekkora visszataszító jelenség a fociban. Mint egy darab takony, ami hajjal szaladgál a füvön.
Nevetseges bohoc.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mert nem férbe.
Palmer ellen esélytelen, csatárnak vagy szélsőnek nem jó.
Palmer ellen esélytelen, csatárnak vagy szélsőnek nem jó.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Néztem a meccset, elvileg sok a tehetséges prospect a két csapatban..hát.
Saliba jó, Lavia gyerek nem rossz a chelseaben csak üveg, plusz nem értem nkuki miért játszott 5 percet. Kb ennyi, senki érdemleges, ja a Fofana se rossz csak üveg az is.
Saliba jó, Lavia gyerek nem rossz a chelseaben csak üveg, plusz nem értem nkuki miért játszott 5 percet. Kb ennyi, senki érdemleges, ja a Fofana se rossz csak üveg az is.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
kuku-kukurellyarealbeckham írta: Ez a cucurella mekkora visszataszító jelenség a fociban. Mint egy darab takony, ami hajjal szaladgál a füvön.
Nevetseges bohoc.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
realbeckham írta: Ez a cucurella mekkora visszataszító jelenség a fociban. Mint egy darab takony, ami hajjal szaladgál a füvön.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a cucurella mekkora visszataszító jelenség a fociban. Mint egy darab takony, ami hajjal szaladgál a füvön.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Csak nyugodtan, legszebb orom a karorom.Pipita írta:Casemirot felállva tapsolta ma az Old Trafford a lecserélésekor, a kókler alatt meg a nagy angol szakértő szurkolók üldözték volna bárhova, csak menjen.Remy írta: Az az ETH a valaha volt legrosszabb topligas edzo, aki nagycsapatnal lehetoseget kapott, lenyegeben korlatlan lehetoseggel.
Négy veretlen mérrkőzés a klublegendával, de a portugál biztos jobb lesz majd. Remélem megint egy tenhágot választottak, élveztem a műsort, és őszintén, meg is érdemelnek mindent, amit kapnak.
ui.: bocs Caraway
Az a legdurvabb, hogy ennyire szar szezonkezdet utan sem all olyan rosszul a csapat. A 3.hely 4 pontra van, a ligakupaban ott vannak a legjobb 8-ban, es az EL-ben is van mar par pont osszeszedve. Siman osszejohet meg egy fasza szezon akkor, ha Amorim bevalik. Kivancsi leszek.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Mennyire fantasztikus jatekos Odegaard.
Csak parades megoldasai vannak ma is, raadasul az a golpassz Martinellinek…
Csak parades megoldasai vannak ma is, raadasul az a golpassz Martinellinek…
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Casemirot felállva tapsolta ma az Old Trafford a lecserélésekor, a kókler alatt meg a nagy angol szakértő szurkolók üldözték volna bárhova, csak menjen.Remy írta: Az az ETH a valaha volt legrosszabb topligas edzo, aki nagycsapatnal lehetoseget kapott, lenyegeben korlatlan lehetoseggel.
Négy veretlen mérrkőzés a klublegendával, de a portugál biztos jobb lesz majd. Remélem megint egy tenhágot választottak, élveztem a műsort, és őszintén, meg is érdemelnek mindent, amit kapnak.
ui.: bocs Caraway
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az az ETH a valaha volt legrosszabb topligas edzo, aki nagycsapatnal lehetoseget kapott, lenyegeben korlatlan lehetoseggel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Képességek meg vannak Szoboszlainál plusz benne van a clutch faktor, ami egy hatalmas érték, még ha a Poolnál ez nem is jött még ki.
Én is azt mondom, hogy fejben kéne rendberakni, túl nagy volt a szintlépés plusz el is hitte mekkora sztár, ami nem is csoda.
Fogja még az Anfield állva tapsolni Szoboszlait, nem kell izgulni.
Én is azt mondom, hogy fejben kéne rendberakni, túl nagy volt a szintlépés plusz el is hitte mekkora sztár, ami nem is csoda.
Fogja még az Anfield állva tapsolni Szoboszlait, nem kell izgulni.
Magyar játékos, nem fogja tudni ezt levetkőzni labdával, legjobb esetben egy közepes játékos ilyen téren PL szinten.
A Lipcsei kezdőbe is úgy került be, hogy az edzőváltás után ki lett rakva a középpálya szélére.
Ami benne kiemelkedő, az a Red Bull iskolából jövő labda nélkül játék, valószínűleg Klopp ezért vette meg, Slotnál is ezért került vissza a szezon elején a kezdőbe a tavaszi padozás után.
A Lipcsei kezdőbe is úgy került be, hogy az edzőváltás után ki lett rakva a középpálya szélére.
Ami benne kiemelkedő, az a Red Bull iskolából jövő labda nélkül játék, valószínűleg Klopp ezért vette meg, Slotnál is ezért került vissza a szezon elején a kezdőbe a tavaszi padozás után.
Szerintem könnyelmű és kényelmes, Jones gyengébb, de sokkal hatáfozottabb és direktebb játékkal kitűnik. Szoboban meg semmi rámenősség nincs.ziro4vr írta: Pedig ebből a liverpooli kp felhozatalbol ki lehetne tűnni, de ezen a szinten nincs idő annyit gondolkodni a labdával meg forgolodni stb amit Szobo szokott mondjuk a válogatottban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nincsen szerintem az ő önbizalmával gond, most éppen olyan helyzet állt elő hogy Curtis Jones elkapott egy jó formát, a Gravenberch-Mac Allister duó pedig adott. Simán visszakerülhet a kezdőbe bármikor ha Jones hoz pár gyengébb meccset, vagy ha Dominik csereként tud olyat hozni amit a kezdők nem. A tavalyi szezonból kiindulva nem is feltétlen baj ha nincs folyamatosan 90 perceztetve, rohadt sok a meccs, a kupákban-bajnokikon felváltva így is fog kezdeni mert kell a rotáció.
Ott van példának a bal szél, Luis Diaz az első számú ember, de Gakpo idén szerintem kifejezetten jó és eredményes is, mégsem kezdhetnek általában egyszerre.
Valamelyik nap láttam a youtube csatornájukon egy inside training videót, abban éppen megverte Dominik egy befejezési gyakorlatban Salaht és Darwint mikor versenyeztek, ment is a cukkolás közben
Ott van példának a bal szél, Luis Diaz az első számú ember, de Gakpo idén szerintem kifejezetten jó és eredményes is, mégsem kezdhetnek általában egyszerre.
Valamelyik nap láttam a youtube csatornájukon egy inside training videót, abban éppen megverte Dominik egy befejezési gyakorlatban Salaht és Darwint mikor versenyeztek, ment is a cukkolás közben
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
majd valaki kijavít ha rosszul gondolom, én azt látom, hogy semmi önbizalma nincs, megkapja és nem előre játszik, hanem csak a tuti oldalpassz, mindent egy érintésből akar megoldani, azzal a jobb lábbal ami neki van nem lövi el húszról és ez ellentmondás ugyan, de az alázatot, a tüzet sem látom benne.'shutterisland írta: szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
liverpoolnal nem volt meg hullamvolgy, pedig nem brilliroznak, arsenal is osszeszedheti magat, en azon se lepodnek meg, ha a vegen az arsenal-pool-city harmas barmilyen sorrendben 5 ponton belul lesz a vegen.
szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.
szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.