Ezt most komolyan kerdem. Neked mikor van az a pont, mikor a jelenlegi kormanypartra azt mondod, hogy, ennyi, eleg volt beloluk, es 14 ev utan az elso ertelmesnek tuno alternativanak lehetoseget adsz?1madridista írta:arrol esik eleg szo masok szajabol, nem fogom ismetelgetni ugyanazt ami 8000szer elhangzott... nem szoktam fideszeseket vedeni csak nagyon ritkan (es van olyan sajna h elhamarkodottan)...___Samy___ írta: Fix fideszes, emiatt pedig mp hater. Amit a haverok csinalnak ma, azokrol soha nem esik egy szo se, bezzeg a masik...
hat mp-t jobban utalom mint a fideszt ezt leirtam mar parszor (kozuluk jott ugyanugy kommunikal, voltak gazos ugyei, velemenyem szerint most is sokszor hazudik nem latom mert csinalna maskepp)... nem vagyok fanatikus hivoje egyik partnak se befogott orral fogok a kisebbik rosszra szavazni es az most szamomra nem mp... (meg mielott belem allnatok h eddig 22ben kire szavaztam nem vt meg 22ben lehetosegem szavazni...) a fidesszel kapcsolatban az az allaspontom h sztem 2014ig-(esetleg)18ig tok oke vt amit csinalnak... azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...'shutterisland írta: 1madridista, te amugy fideszes is vagy vagy csak mp hater ?
A tisza part sem szent, mp sem hibatlan, naivitas azt hinni egy politikusrol ezen a szinten, hogy tokeletesen olyan lesz, mint egy atlag ember, de tenyleg inkabb zuhanjunk ezerrel a szakadekba, ahelyett, hogy megkapaszkodnank egy faagban, ami mig nincs jobb lehetoseg, ami talan megtart minket? Mire jo ez mar?