Mi lenne? Nekem ez pont ugyan olyan. Erre mondják, hogy egyik kutya másik eb. Vagy mitől lenne jobb az egyik, mint a másik?___Samy___ írta:A fidesz szerint meg aki nem rajuk szavaz, az bal oldali libsi. Most akkor mi van?. Nem szeretem az utalgatásokat. A gyávák teszik ezt. Az egyik leggusztustalanabb Magyar Pétertől, hogy aki nem áll be mögé mindent félredobva, az fideszes, Rogán bérenc, haszonélvező, buta. És ezt szépen át is veszi a közönség.
Politika
Re: Politika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
A régi is lopott,a mostani is lop,a "jövendőbeli" meg már lopott,pedig még oda sem került.
Éppen ezért szavazok Toroczkaira.
Éppen ezért szavazok Toroczkaira.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Utalgatas?
Én már többször leírtam hogy te haszonélvezője vagy a rendszernek, meg durvábban is, biztos emlékszel, mivel mezőgazdaságban vagy érintett.
Akiket én említettem, ott valószínűsíthető a dolog. A te esetedben egyértelmű.
Ja, és szarok én Viktorra is meg Péterre is, meg az összesre.
Én már többször leírtam hogy te haszonélvezője vagy a rendszernek, meg durvábban is, biztos emlékszel, mivel mezőgazdaságban vagy érintett.
Akiket én említettem, ott valószínűsíthető a dolog. A te esetedben egyértelmű.
Ja, és szarok én Viktorra is meg Péterre is, meg az összesre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
A fidesz szerint meg aki nem rajuk szavaz, az bal oldali libsi. Most akkor mi van?. Nem szeretem az utalgatásokat. A gyávák teszik ezt. Az egyik leggusztustalanabb Magyar Pétertől, hogy aki nem áll be mögé mindent félredobva, az fideszes, Rogán bérenc, haszonélvező, buta. És ezt szépen át is veszi a közönség.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
"Vak is látta mire megy ez ki, csak ő nem hiszi el."ferni írta:De most meg te mosod össze bakker.kiserik írta: Srácok álljunk meg egy pillanatra és tegyük fel a kérdést: mi van ha?
Mi van, ha tényleg igaz a Lakatos, meg a többi, ügy? Ezt majd kimondja a bíróság. Egyelőre az van, hogy 1-2 tanu tanuvallomást tesz/tett a rendőrségen az ügyben. Ha igaz amit elmondtak, akkor most össznépileg azt mondjátok, hogy minden ilyen áldozat kussoljon, mert nem hisszük el, amit mondanak. És miért? Mert a kormánymédia összekötötte a legfőbb ellenféllel. Ott a Varnusz ügy. Az is kamu? Pedig annak az alapja a HVG.
Ennek nem lenne szabad belekeveredie a politikába. Mocskos dolog, hogy a Fidesz belekeverte és mocskos dolog, hogy Magyar Péter belekeveri. Mégegyszer elmondom: mi van, ha igaz és az áldozatnak azt kell látni, hogy nem hisznek neki és a többi hasonló bűncselekmény áldozatának.
Hát ki a fene mondja hogy ne derüljön ki mi az igazság??
Ki mondta ne büntessék meg ezeket?
De már akkor gyanús volt mikor a fideszes ábrahám lejött a témával, hogy mi lesz ebből és voálá tisztán látszik minden.
És nem az adott ügyekkel van gond, hanem ezzel amiket leírtam.
A nagy fidesztől elszakadt elmegy a Frizbiben parádézni meg még 15 helyre, ki harapja ezt.
Azt azóta fújja a propaganda és mosnak össze mindenkit mindennel, majd te ezt egy szintre emeled MPvel
Mocskos dolog, hogy a Fidesz belekeverte és mocskos dolog, hogy Magyar Péter belekeveri.
No comment
"Hát M1 Híradóban lett lehozva Robika új videója is valami zenész csávóval is... "
Tévedés, feerdítés.
"És ez a kibaszott szánalmas Robikában, hogy ilyen sorsú gyerekeket és történeteket használ fel a Fidesz propagandájához, ez a kibaszott féreg dolog.
Senkinek egy rossz szava nem lenne rá, ha lehozza a kihomályosított interjút Lakatossal meg a zenészcsávóval, mert mindenki durva sztori... De hát eköre lett kreálva megint egy mesevilág."
Megint csak ferdítés, nem volt szó egyik videóban sem politikáról, főleg nem pártpolitikáról.
"Lehet, hogy te nem látod még, hogy a pedofilhálózat ellenzékkel való összemosásának a felépítése a Fidesz műve, de eddig nagyon illik ebbe a képbe."
Ennek sincs sok köze az alap videókhoz, csdak az egész ügy jelentéktelenítése.
"Tenyley nem latod hogy az egesz Lakatos ugy elo volt kozpontilag keszitve, hogy utana ossze lehessen mosni a Tiszaval azaltal, hogy mindenhol a kozos kepet megosztottak Nagy Ervinnel? Nagyon gyenge probalkozasok ezek. "
Aha...
Hogy régebbre ne menjünk vissza. Mi az általános ellenzéki duma? A bűnösök bűnhődjenek, de az egész csak egy Fidesz által kitalált lejárató kampány. Érezzük ennek a súlyát?
Felteszek egy kérdést, bár mivel nem tudtok rá a narratívába passzoló választ adni, nem is fogtok, ugyan úgy, mint a miért most jött ki ezzel és nem a választások környékén? kérdésre: miért nem kezdte el a Fidesz média a lejárató kampányt az első videó kiposztolása után azonnal? Mire vártak vagy 5 napig? Miért nem azonnal, vagy másnap kezdték a Tisza összemosását? Nem lehet, hogy a két ügy nem kapcsolódik össze? Ábrahámék megcsinálták függetlenül a sztorit, a Fidesz meg előbb betojt, mert náluk is van csontváz a szekrényben, aztán, mikor már nem volt mit tenni (tüntetés), akkor felhasználták saját, aljas, mocskos céljaikra? Egyébként ki volt az első, aki összemosta az ügyet a Tiszával? Dave világa, vagy ki a tököm az interneten. Most meg büszke rá, hogy ezt ő találta ki és lám, igaz, mert Magyar Péter is azt mondta.
Lakatos Márk, Lengyel Attila és Varnusz Xavér. Eddig ezek a nevek kerültek elő az Osváthos videó hatására. Ezeknek az embereknek nem sok közük van a Tisza párthoz, de a 3-ból kettőnek az influenszer tüntetéshez sem, Lakatos is csak promózta.
Ma például Ábrahám megvédte Osváthot. Kiállt mellette. Ilyen is van. Sőt, őt is hasonló cselekmények áldozatának tartja, amiről érdemes lenne beszélni szerinte.
Erről ennyit. Honap újra végighallgatom az Magya Péter videót és várom a bizonyítékokat, bár sok mindenre állítása szerint sincs. Például a lehallgatásokra. Se egy poloska, se egy semmi. "Bepoloskázták a lakásom, irodám, kocsim. Ez biztos." És ennyi. Mondjuk ez elég is sokaknak. Pont elég volt a CB-rádió jelzavaró esetnél is. A legjobbak közt volt az is: Újságíró: honnan lehet tudni, hogy azok a hangfelvételek az AI által vannak módosítva? MP: itt vannak felírva a mondatok. Azok ha benne lesznek, akkor ez tény, mert azokat én nem mondtam, de a felírt mondatokat meg nem mutatom meg.
Hozzáteszem, hogy én ebből a vezetésből bármit kinézek, akár igaz is lehet minden szava. Mindenesetre várom a bizonyítékokat. A kézzel foghatóakat, nem a bemondom és onnan az tény féléket.
Nem szeretem az utalgatásokat. A gyávák teszik ezt. Az egyik leggusztustalanabb Magyar Pétertől, hogy aki nem áll be mögé mindent félredobva, az fideszes, Rogán bérenc, haszonélvező, buta. És ezt szépen át is veszi a közönség.Realista24 írta:
Valószínű semmikor, valószínű haszonélvezője a rendszernek. Mint mások is itt…csak nem vallják be, bár lehet következtetni azért.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Majd ha feljössz levegőért a propaganda alól, erre szánj 30 percet. Nagyjából eligazít, hogy ki a kedves vezetőd ( spoiler: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!orosz ügynök1madridista írta:kiserik add fel...kiserik írta: Ez nagyon fura volt.
Amit kiemelnék:
- az AI belekeverése a politikába, innentől senki nem kell vállalja a felelősséget a hangra vett állításaiért, mondataiért, mert "ilyet bárki tud csinálni" (ezt is mondta Magyar Péter)
- Vogel ellen hangfelvétel a bizonyíték zsarolás vádban. Hangfelvétel...
- nem értettem, hogy miért kell idekeverni a pedofil, gyermekprostitúciós, hatalommal való visszeéléses ügyeket, amik eddig a feltárók részéről politika mentesek voltak
- mindenre az a bizonyíték, hogy Magyar Péter mondta, aki hallotta ettől attól. Illetve kérdezzék meg azokat akiket meggyanusított, akik úgy is tagadni fogják, tehát bűnösök eszmefuttatás
Nem mondom, hogy nem lehet igaz, amit állít, csak azt, hogy ez nagyon vérszegény bizonyíték, inkább előre magyarázkodás eddig. Várjuk a fejleményeket.
Költői: kíváncsi vagyok, hogy a lapok ezt megírják e, vagy kivárnak, mint a Lakatos üggyel, mert ugye ártatlanság vélelme... Egyébként valalki tudja, hogy merre lehet L. Márk?
ezeknek az se lenne eleg ha a sajat szemukkel latnak h mp mast csinal mint amit mond, vagy hogy odakint most (eppen veletlenul nem fideszes) szornyek jarnak...
https://www.youtube.com/watch?v=D7XJZlsLhgs
sikeresen elertek ezt a szintet
https://youtu.be/HAxm43L6-3Q?si=Y5BXVMitvhA_1Eiz
Hányós emoji.
- ___Samy___
Egyebkent mindket oldal egy rakas szar. Jo lenne mar valami uj irany.swfan írta:Oksi, akkor figyelj, leegyszerűsítem neked: '26-ban arról döntünk, hogy az EU-hoz (Nyugathoz) vagy Oroszországhoz akarunk-e tartozni. Ha neked jók az oroszok, akkor rajta, szavazz a Fideszre1madridista írta: azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Juhász Péter és Vona Gábor lejáratása?1madridista írta:arrol esik eleg szo masok szajabol, nem fogom ismetelgetni ugyanazt ami 8000szer elhangzott... nem szoktam fideszeseket vedeni csak nagyon ritkan (es van olyan sajna h elhamarkodottan)...___Samy___ írta: Fix fideszes, emiatt pedig mp hater. Amit a haverok csinalnak ma, azokrol soha nem esik egy szo se, bezzeg a masik...
hat mp-t jobban utalom mint a fideszt ezt leirtam mar parszor (kozuluk jott ugyanugy kommunikal, voltak gazos ugyei, velemenyem szerint most is sokszor hazudik nem latom mert csinalna maskepp)... nem vagyok fanatikus hivoje egyik partnak se befogott orral fogok a kisebbik rosszra szavazni es az most szamomra nem mp... (meg mielott belem allnatok h eddig 22ben kire szavaztam nem vt meg 22ben lehetosegem szavazni...) a fidesszel kapcsolatban az az allaspontom h sztem 2014ig-(esetleg)18ig tok oke vt amit csinalnak... azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...'shutterisland írta: 1madridista, te amugy fideszes is vagy vagy csak mp hater ?
És akkor a nemzet oligarchizálódásáról, kisebb volumenű lejáratásokról és egyéb mocsokságokról még nem is beszéltem.
Ez nem csak arról szól, hogy sokkal jobbnak kell lennie. Legtöbb esetben még egy rosszabb opció is jó lehet a politikai váltógazdaság miatt, hogy ne tudja egy-egy Orsós családhoz hasonló kisajátítani a nemzeti vagyont.
Megértem, ha valakinek annyira sem szimpatikus MP, hogy inkább leszavaz az MKKP-ra vagy egy MMN-hoz hasonló, becsületes kispártra, de ne viccelj már, hogy rosszabb, mint a Fidesz...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- RealMadridFanatic
A kerdes jo, de az elmondottak alapjan lehet, hogy meg fiatal ehhez. Kis szerencsevel normalis korulmenyek kozott nott fel, az eletkezdes meg talan nem annyira egeto, masrol meg nem kell gondoskodni, a jovojen gondolkozni.___Samy___ írta:Ezt most komolyan kerdem. Neked mikor van az a pont, mikor a jelenlegi kormanypartra azt mondod, hogy, ennyi, eleg volt beloluk, es 14 ev utan az elso ertelmesnek tuno alternativanak lehetoseget adsz?1madridista írta:
arrol esik eleg szo masok szajabol, nem fogom ismetelgetni ugyanazt ami 8000szer elhangzott... nem szoktam fideszeseket vedeni csak nagyon ritkan (es van olyan sajna h elhamarkodottan)...
hat mp-t jobban utalom mint a fideszt ezt leirtam mar parszor (kozuluk jott ugyanugy kommunikal, voltak gazos ugyei, velemenyem szerint most is sokszor hazudik nem latom mert csinalna maskepp)... nem vagyok fanatikus hivoje egyik partnak se befogott orral fogok a kisebbik rosszra szavazni es az most szamomra nem mp... (meg mielott belem allnatok h eddig 22ben kire szavaztam nem vt meg 22ben lehetosegem szavazni...) a fidesszel kapcsolatban az az allaspontom h sztem 2014ig-(esetleg)18ig tok oke vt amit csinalnak... azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...
A tisza part sem szent, mp sem hibatlan, naivitas azt hinni egy politikusrol ezen a szinten, hogy tokeletesen olyan lesz, mint egy atlag ember, de tenyleg inkabb zuhanjunk ezerrel a szakadekba, ahelyett, hogy megkapaszkodnank egy faagban, ami mig nincs jobb lehetoseg, ami talan megtart minket? Mire jo ez mar?
Ezzel persze nem a csalo, parazita, szenny fideszt akarom felmenteni es nehez olyan elethelyzetet elkepzelni (kiveve NER kozelben), ahol vedhetoek, de egy kivarasra jatszo taktika nehany esetben megallhatja a helyet.
Egy normalis demokraciaban egyebkent nem lehetne kerdes, ha a Tisza megkapja az eselyt es kiderul, hogy MP is kepmutato kokler, akkor lapozzunk es johet a kovetkezo. Itthon a fidesz a hatalom bebetonozasra ment, amit eloszor vissza kellene allitani, illetve a magyarsag tortenelme sem arra enged kovetkeztetni, hogy itt nem a kovetkezo balvanyt kell megvalasztani legkozelebb.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Oksi, akkor figyelj, leegyszerűsítem neked: '26-ban arról döntünk, hogy az EU-hoz (Nyugathoz) vagy Oroszországhoz akarunk-e tartozni. Ha neked jók az oroszok, akkor rajta, szavazz a Fideszre1madridista írta: azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...
Ez egy feltételezés amit írsz semmi más.1madridista írta:ebben nem fogunk egyeterteni soha ugy latszik... azt irtam ha valaki kicsiben hazudik, lop ("masoknak talicskaz ki penzt xd) az sztem nagyban se fog maskepp viselkedni... kozuluk jott kozuluk valo, nem latom miben lenne mas...Egyik totál tönkrebaszta az országot, totál teljhatalommal 14 év alatt, épp az oroszok meg a kínaiak seggében vagyunk full pénz nélkül, a másik meg nem szimpi.
Van egy fix rossz, meg egy szted lehet rossz és ezért te a fix rosszra szavazol.
Fidesz egy szar, emberek milliót nyomorították meg és lopják el azok a közszolgák az emberek pénzét, akiknek a népet kéne szolgálniam, segítenie.
A Fidesz olyan erkölcsi határokat lépett már át, amire nincs egyszerűen mentség, börtönben lenne a helye az összesnek, akik ezeket a döntéseket meghozták.
Magyar családok tömkelege közé vertek éket az agymosásukkal.
Magyar emberek millióinak mosták ki az agyát és tartják egy pszichológiai hadviselés alatt, hogy mindentől félni kell, mindenki az ellenség, sőt már oda jutottak, hogy ha nem rájuk szavazol meghalsz. Magyar gyerekek százezrei nőttek már fel ebben, legújabbak már azt látták minden plakáton, hogy háború meg hallgatták a youtube előtt ugyanezt megállás nélkül, hogy meghalhatnak.
Ha szted ez mind csak véletlen épp maga Vitya magyarázza ezt el... 1:07ig javaslott meghallgatni.
Elveszik a magyar emberek elől a rendes oktatást is, mert ezeknek az kell, hogy buta legyél mint a föld, ne érts meg egyszerű összefüggéseket és takarodj egy gyárba dolgozni és csak azért, hogy pár évente menjenek el behúzni az X-et, hatalom miatt nyomorítják meg az embereket.
Magyar emberek halnak meg nap mint nap a nem megfelelő egészségügyi ellátás miatt! Magyar családok sokasága lett csonka emiatt, főleg mikor még a covid idején is csak a haszonszerzés volt nekik a fontos, le se szarták mennyien halnak meg. Összedőlt kb a teljes egészségügyi rendszer, mert idáig süllyesztették.
Közben meg nyíltan lopják el a pénzt,tízezer milliárdokat raknak el röhögve és minden az Orbán meg a sleppje zsebében köt ki.
Te eközé meg MP közé egyenlőségjelet teszel minimum.
Gratulálok.
Lehet ideje lenne picit jobban átrágni ezeket a dolgokat neked is és felébredni, mert ezt a listát reggelig lehetne írni, annyi ehhez hasonló dolgot műveltek már.
Fidesz elért egy olyan erkölcsi pontra, amit már nem szabad tűrni és mikor azt hiszed nincs lejjebb, mindig sikerül nekik. Ezek már semmit se tartanak tiszteletbe, semmi se szent.
Ennél veszélyesebb dolog nem sok van mint ez és előadják a nagy keresztény értékrendet.
De akkor írja azt, nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki a Fidesz miatt tudja eltartani a családját kiemelkedően és az neki a legfontosabb. Persze picit rövidtávú gondolkozás, de ez egy teljesen valid és vállalható érv, hogy látom, hogy cink van, de a szeretteimnek ez így jó jelenleg.Valószínű semmikor, valószínű haszonélvezője a rendszernek. Mint mások is itt…csak nem vallják be, bár lehet következtetni azért.
De mikor az egyértelműt is tagadják ilyen feltételezett dolgokkal ott van gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 10., vasárnap 20:31-kor.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha ilyeneket írsz, ott élsz velük.1madridista írta:nem gyurcsanyoztam egesz eddig... nem gondolom h gyurcsany meg mindig relevans politikai szereplo es o a felelos az elmult kb 6 evert, ne adjatok olyasmit a szamba amit nem mondtam, mert ez utolso patkany (megafon ha igy jobban tetszik) tempo...raul 4 ever írta: ha már szóba hoztad őket. klári és fecó nem üzennek nekünk valamit az alternatív valóság nevű bolygóról?
hát ez rosszabb, mint a stasi
direkt mondtam akkor hulyeseget ami a holdrol is latszik de brusszelbol biztosan...BlancoMark írta:
Te hány éves vagy? A haverokkal meglévő közös chatben ment ilyen szinten a kommunikáció középiskolában.
ez az ai dolog sztem ordenare bs, ilyet en is tudok mondani, ilyet hasrautve barki tud mondani miert kene elhinnem?
Félelmetes.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valószínű semmikor, valószínű haszonélvezője a rendszernek. Mint mások is itt…csak nem vallják be, bár lehet következtetni azért.___Samy___ írta:Ezt most komolyan kerdem. Neked mikor van az a pont, mikor a jelenlegi kormanypartra azt mondod, hogy, ennyi, eleg volt beloluk, es 14 ev utan az elso ertelmesnek tuno alternativanak lehetoseget adsz?1madridista írta:
arrol esik eleg szo masok szajabol, nem fogom ismetelgetni ugyanazt ami 8000szer elhangzott... nem szoktam fideszeseket vedeni csak nagyon ritkan (es van olyan sajna h elhamarkodottan)...
hat mp-t jobban utalom mint a fideszt ezt leirtam mar parszor (kozuluk jott ugyanugy kommunikal, voltak gazos ugyei, velemenyem szerint most is sokszor hazudik nem latom mert csinalna maskepp)... nem vagyok fanatikus hivoje egyik partnak se befogott orral fogok a kisebbik rosszra szavazni es az most szamomra nem mp... (meg mielott belem allnatok h eddig 22ben kire szavaztam nem vt meg 22ben lehetosegem szavazni...) a fidesszel kapcsolatban az az allaspontom h sztem 2014ig-(esetleg)18ig tok oke vt amit csinalnak... azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...
A tisza part sem szent, mp sem hibatlan, naivitas azt hinni egy politikusrol ezen a szinten, hogy tokeletesen olyan lesz, mint egy atlag ember, de tenyleg inkabb zuhanjunk ezerrel a szakadekba, ahelyett, hogy megkapaszkodnank egy faagban, ami mig nincs jobb lehetoseg, ami talan megtart minket? Mire jo ez mar?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Ezt most komolyan kerdem. Neked mikor van az a pont, mikor a jelenlegi kormanypartra azt mondod, hogy, ennyi, eleg volt beloluk, es 14 ev utan az elso ertelmesnek tuno alternativanak lehetoseget adsz?1madridista írta:arrol esik eleg szo masok szajabol, nem fogom ismetelgetni ugyanazt ami 8000szer elhangzott... nem szoktam fideszeseket vedeni csak nagyon ritkan (es van olyan sajna h elhamarkodottan)...___Samy___ írta: Fix fideszes, emiatt pedig mp hater. Amit a haverok csinalnak ma, azokrol soha nem esik egy szo se, bezzeg a masik...
hat mp-t jobban utalom mint a fideszt ezt leirtam mar parszor (kozuluk jott ugyanugy kommunikal, voltak gazos ugyei, velemenyem szerint most is sokszor hazudik nem latom mert csinalna maskepp)... nem vagyok fanatikus hivoje egyik partnak se befogott orral fogok a kisebbik rosszra szavazni es az most szamomra nem mp... (meg mielott belem allnatok h eddig 22ben kire szavaztam nem vt meg 22ben lehetosegem szavazni...) a fidesszel kapcsolatban az az allaspontom h sztem 2014ig-(esetleg)18ig tok oke vt amit csinalnak... azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...'shutterisland írta: 1madridista, te amugy fideszes is vagy vagy csak mp hater ?
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
ebben nem fogunk egyeterteni soha ugy latszik... azt irtam ha valaki kicsiben hazudik, lop ("masoknak talicskaz ki penzt xd) az sztem nagyban se fog maskepp viselkedni... kozuluk jott kozuluk valo, nem latom miben lenne mas...Egyik totál tönkrebaszta az országot, totál teljhatalommal 14 év alatt, épp az oroszok meg a kínaiak seggében vagyunk full pénz nélkül, a másik meg nem szimpi.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
nem gyurcsanyoztam egesz eddig... nem gondolom h gyurcsany meg mindig relevans politikai szereplo es o a felelos az elmult kb 6 evert, ne adjatok olyasmit a szamba amit nem mondtam, mert ez utolso patkany (megafon ha igy jobban tetszik) tempo...raul 4 ever írta: ha már szóba hoztad őket. klári és fecó nem üzennek nekünk valamit az alternatív valóság nevű bolygóról?
direkt mondtam akkor hulyeseget ami a holdrol is latszik de brusszelbol biztosan...BlancoMark írta:Te hány éves vagy? A haverokkal meglévő közös chatben ment ilyen szinten a kommunikáció középiskolában.1madridista írta:
geci hulyeseget csinal, aztan elore letagadja hogy hulyeseget csinalt es azt mondja h a masik hazudik arrol h hulyeseget csinalt...
igy konnyu... csak annyit csinal h gyorsabban hazudik mint ahogy a fidesz...
megolok valakit majd elasom aztan benyogom h a chatgpt volt csak a rendorseg ram fogja...
es lass csodat elore megmondtam h mikor 2 nappal kesobb megtalaljak a hullat a rendorseg engem fog gyanusitani...
ez az ai dolog sztem ordenare bs, ilyet en is tudok mondani, ilyet hasrautve barki tud mondani miert kene elhinnem?
Akkora károkat okoznak nap mint nap, hogy ha egy darab bot ülne helyettük ott is jobb lenne.1madridista írta:
De te nem váltod le őket, mert csak.
Egyik totál tönkrebaszta az országot, totál teljhatalommal 14 év alatt, épp az oroszok meg a kínaiak seggében vagyunk full pénz nélkül, a másik meg nem szimpi.
nice
És a legbosszantóbb, hogy tudjuk, hogy van pénz az országra, csak mind magánzsebekbe lopták el....
Kajak amit a Fidesz csinál annál nem lehet rosszabbat kínálni, mert mire odakerülne valaki már nem lesz mit ellopni....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 10., vasárnap 20:04-kor.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ha már szóba hoztad őket. klári és fecó nem üzennek nekünk valamit az alternatív valóság nevű bolygóról?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
arrol esik eleg szo masok szajabol, nem fogom ismetelgetni ugyanazt ami 8000szer elhangzott... nem szoktam fideszeseket vedeni csak nagyon ritkan (es van olyan sajna h elhamarkodottan)...___Samy___ írta: Fix fideszes, emiatt pedig mp hater. Amit a haverok csinalnak ma, azokrol soha nem esik egy szo se, bezzeg a masik...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Igen, de ha pl. a mai Vogel-hangfelvétel is AI, akkor azt le tudnák ellenőrizni?ferni írta:Nem erről szól, hanem hogy ha eljut a propagandán keresztül a dolog az agyakba, te már bizonygathatod az igazad.halamadrid írta: Egyébként nem léteznek AI hangfelismerő rendszerek, ahogy az olyan szöveget is fel tudja ismerni?
Félreértés ne essék, MP-nek hiszek, meg hatalmas öngól lenne, ha a saját vádjukba buknának bele.
Ez tényleg olyan egyszerű, hogy mivel MP hangfelvételei bűntényeket bizonyítanak, így azért nem állítható elő, míg Nereliné (valószínűleg) nem ilyenek, így azok illegálisak?'shutterisland írta: bohar :
Magyar Péter lehallgatja a feleségét: az rendben van.
Magyar Péter lehallgatja Vogel Evelint: az is rendben van.
Vogel Evelin lehallgatja Magyar Pétert: ILLEGÁLIS.
Megy az elmebaj Magyar Péternél. Nagyon kínos. Talán nem kellett volna lehallgatnod a feleséged, Péter!
akkor megindul a megafon is
Vagy van valami jogi csavar az egészben?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”