Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Félve kérdem meg.
Nem lehet, hogy ez nem ilyen egyszerű? Nem lehet, hogy Alguacil készült fel jól a Barca letámadásból?
Nem lehet, hogy ez nem ilyen egyszerű? Nem lehet, hogy Alguacil készült fel jól a Barca letámadásból?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem meg is fog történni tavaszra, mindenki 200on pörgött és jól is álltak a csillagok de ha itt 1-2 ember leereszt az egész rendszer összeomlik kb. Azért itt a 2 fő golfelelősük nem egy életbiztosítás egész szezonra.hehetheoriginal írta: Romma lehetne loni ezeket minden meccsen bazmeg
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Teljesen le vannak focizva, hihetetlen
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én csak a második félidőre értem ide de ennyi helyzetet nem lehet kihagyni. Majd jön egy flipper a semmiből gól azt összecsuklanak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
fene nézi...Pad'em írta:
Eddig bírtam, ferni szurkold ki.
elég a Real meccseken idegbe lenni
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vágom, olvastam a szagértőketRealMadridFanatic írta:Nem nezem egyebkent, az xG foleg teljesen hidegen hagy, de meg lett magyarazva, hogy valojaban nem lehetett volna a Clasico sem 4 sima a felidoben, ugyhogy meghagyom az elemzest a szaktekitelyeknek.Pad'em írta:
Nem tudom az xg mit mondd de ha már 4-0 se lehetne a barcának 1 szava se az tuti.
Eddig bírtam, ferni szurkold ki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
Nem nezem egyebkent, az xG foleg teljesen hidegen hagy, de meg lett magyarazva, hogy valojaban nem lehetett volna a Clasico sem 4 sima a felidoben, ugyhogy meghagyom az elemzest a szaktekitelyeknek.Pad'em írta:Nem tudom az xg mit mondd de ha már 4-0 se lehetne a barcának 1 szava se az tuti.RealMadridFanatic írta: Egyreszt a lesre allitast lehetetlen verni, masreszt ez csak 0,2 ikszge erteku helyzet, nem ertesz hozza.
Az viszont kezd tenyleg botrany lenni, hogy egyszer sem szaladnak a kesbe az ongyilkos taktikajukkal. A BL-ben fognak majd, nem nagyon van ketsegem, de addig megmagyarazzak majd a sima mak helyett, hogy mekkora kiralyok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ugyanerre kapott a Barca tizit idén, ilyen visszahúzásra
- Pad'em
Nem tudom az xg mit mondd de ha már 4-0 se lehetne a barcának 1 szava se az tuti.RealMadridFanatic írta: Egyreszt a lesre allitast lehetetlen verni, masreszt ez csak 0,2 ikszge erteku helyzet, nem ertesz hozza.
Megint az 5ösről mellé rúgják Mondjuk Koundé lerántotta, 11-es persze nincs
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Te még reménykedsz, hogy nyernek?Pad'em írta: 10 mp alatt már szemben a kapussal a Soci egyedül a tökig feltolt védelem mögött, persze elbasszák ezt is. Inkább kinyomom a picsába, jobban felbasz mint a mi meccseink
https://x.com/diegootero22_/status/1855711774806511855
Ez epic volt
- RealMadridFanatic
Egyreszt a lesre allitast lehetetlen verni, masreszt ez csak 0,2 ikszge erteku helyzet, nem ertesz hozza.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Pad'em
10 mp alatt már szemben a kapussal a Soci egyedül a tökig feltolt védelem mögött, persze elbasszák ezt is. Inkább kinyomom a picsába, jobban felbasz mint a mi meccseink
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
istenem, ez az Oyarzabal meg Brais... Mekkora két lúzer
Láttam mi volt, pont az a pár pillanat kb a különbség, mert amit mutatnak képet mindenhol az nem les.Pad'em írta: Take szétszopatja őket.
Varos képen is látszott, hogy alig lehetett látni, kb a bütyke lógott be Lewánakferni írta:
Sztem szarul lett megállítva a kép a közvetítésben, azért van a különbség.
Oyarzabal kihagyott helyzete:
https://x.com/FootballReprt/status/1855714345944244434
Itt meg a leshelyzet.
https://x.com/BobbyAdmirer/status/1855709136987779487
Nekem kajak olyan, mintha még a passz előtt lenne megállítva hangyapöcsnyivel lába mozgásából és addig még előrement az a Lewa lábfej, de gondolom VARban ezt kikockázták, de hát ez nagyon necces les az tény.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 10., vasárnap 21:56-kor.
- Pad'em
Take szétszopatja őket.
Varos képen is látszott, hogy alig lehetett látni, kb a bütyke lógott be Lewánakferni írta:Sztem szarul lett megállítva a kép a közvetítésben, azért van a különbség.Pad'em írta:
Rohadtul nem tűnt annak
Sztem szarul lett megállítva a kép a közvetítésben, azért van a különbség.Pad'em írta:Rohadtul nem tűnt annakhehetheoriginal írta: Mire fujt lest?
Vardrid
- nzooli93
1-0 Barcanak még jó eredmény meccset nézve. Amiket kihagy Soci,igazan kabaré. Szoval gondolom vendég lesz majd.
- Pad'em
Soci igen kulturált focit tesz le eddig, főleg Kubót jó nézni.
Na a balfasz mellé lövi a 2-0-át 7 méterről kapuval szemben
Na a balfasz mellé lövi a 2-0-át 7 méterről kapuval szemben
- Pad'em
Rohadtul nem tűnt annakhehetheoriginal írta: Mire fujt lest?
Vardrid