Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 10., vasárnap 22:43

kettonull írta: Ugyan
Éppen az elszegényedett réteg tart ki mellettük, mert nem engedik a meleglobbit, visszatartják a migránsokat, mással még rosszabb lenne
Itt nem csak a legalso retegekre kell gondolni. Mindenki szenved a Neren kivul, nem veletlen, hogy mennyire nincs fogyasztas.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. november 10., vasárnap 22:41

Ugyan
Éppen az elszegényedett réteg tart ki mellettük, mert nem engedik a meleglobbit, visszatartják a migránsokat, mással még rosszabb lenne

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 10., vasárnap 22:39

Caraway írta: En most itt tenylegesen bajt erzek. Szerintem elore menekul MP, random vasarnap delutani idopontban gyors reagalas volt, osszeszedtek amit tudtak, de nem ereztem rajta magabiztossagot. Plusz nekem ez, hogy belengette az AI-t full kamunak tunik, csak szimpla osszezavarasnak jo, hogy ne tudjak az emberek, hogy full igaz amiket mond a hangfelvetelen. Szerintem tenylegesen kompromittalo anyagok fognak rola kiderulni. :( mert akkor bizony ebben az emberi eletben nem lesz a fidesz levaltva, aztan johet az orokos depresszio.

Vagy csak en gondolom tul?

Patkany bede mar olyanokat irogat, hogy valami meleg cucc lesz MP-rol, o meg mondta is a sajtotajekoztaton, hogy szex is van benne. Kibaszott magyar belpolitika, 2024-ben ilyenek tortennek. :lol:

Szerk.:kozbe latom, hogy ezt mar masok is felhoztak.
Ez a hajo mar elment a Fidesznek. Jarhat MP meleg orgiakra, attol meg nem lesz tobb penz a magyar ember penztarcajaban es nem fogja tudni a kormany megforditani a gazdasag eppen melybe rohano gyorsvasutjat 1.5 ev alatt . Akarmit hoznak ki rola ami nem ut csorbat a kormanyzokepessegen az nem fog szamitani. Uj szelek es tortenelmi dinamikak jarnak, nagyon sok a ketsegbeesett es elszegenyedett ember van akik barmi aron valtozast akarnak.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 10., vasárnap 22:37

Videón látszik az AI nagyon.
Hangfelvételen már trükkös a dolog, de ott is ha van forrásfájl tudtommal ki lehet még elemzi a dolgot, de ahogy telik az idő egyre nehezebben.

Jó buli lesz ebből is az fix.

Ezt még Elevenkéhez.... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 10., vasárnap 22:41-kor.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. november 10., vasárnap 22:32

En most itt tenylegesen bajt erzek. Szerintem elore menekul MP, random vasarnap delutani idopontban gyors reagalas volt, osszeszedtek amit tudtak, de nem ereztem rajta magabiztossagot. Plusz nekem ez, hogy belengette az AI-t full kamunak tunik, csak szimpla osszezavarasnak jo, hogy ne tudjak az emberek, hogy full igaz amiket mond a hangfelvetelen. Szerintem tenylegesen kompromittalo anyagok fognak rola kiderulni. :( mert akkor bizony ebben az emberi eletben nem lesz a fidesz levaltva, aztan johet az orokos depresszio.

Vagy csak en gondolom tul?

Patkany bede mar olyanokat irogat, hogy valami meleg cucc lesz MP-rol, o meg mondta is a sajtotajekoztaton, hogy szex is van benne. Kibaszott magyar belpolitika, 2024-ben ilyenek tortennek. :lol:

Szerk.:kozbe latom, hogy ezt mar masok is felhoztak.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 10., vasárnap 22:31

1madridista írta:
swfan írta: bedezsóti fb-on:

"Poloska!
Nem akarlak elkeseríteni, de mi már a szerkesztő kollégákkal három hónapja tudjuk, hogy olyan cucc jön majd ki rólad, a BESE atya mind a tíz ujját megnyalja majd...
A Humen magazinon is főcímlapon leszel :D"

Most jól veszem ki, hogy azt akarják majd eladni valamilyen AI generált vagy akár valódi felvétellel, hogy MP nem hetero?
mert bese atyaval csak annyi tortent h nem vt hetero? :mrgreen: :mrgreen: igy felhaborodsz azon ha vki nem hetero? :mrgreen:
FYI: A Humen magazin egy LMBTQ+-magazin

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 10., vasárnap 22:30

"Poloska!
Nem akarlak elkeseríteni, de mi már a szerkesztő kollégákkal három hónapja tudjuk, hogy olyan cucc jön majd ki rólad, a BESE atya mind a tíz ujját megnyalja majd...

Most jól veszem ki, hogy azt akarják majd eladni valamilyen AI generált vagy akár valódi felvétellel, hogy MP nem hetero?
Ez a legnagyobb bohóc, nem kell vele foglalkozni.
A legszomorúbb hogy gyereke is van, akit ilyenekre tanít....

Gyermekvédelerm ugyebár

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. november 10., vasárnap 22:28

"Poloska!

mert bese atyaval csak annyi tortent h nem vt hetero? :mrgreen: :mrgreen: igy felhaborodsz azon ha vki nem hetero? :mrgreen:

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. november 10., vasárnap 22:27

1madridista írta:
halamadrid írta:

Juhász Péter és Vona Gábor lejáratása?
És akkor a nemzet oligarchizálódásáról, kisebb volumenű lejáratásokról és egyéb mocsokságokról még nem is beszéltem.

Ez nem csak arról szól, hogy sokkal jobbnak kell lennie. Legtöbb esetben még egy rosszabb opció is jó lehet a politikai váltógazdaság miatt, hogy ne tudja egy-egy Orsós családhoz hasonló kisajátítani a nemzeti vagyont.

Megértem, ha valakinek annyira sem szimpatikus MP, hogy inkább leszavaz az MKKP-ra vagy egy MMN-hoz hasonló, becsületes kispártra, de ne viccelj már, hogy rosszabb, mint a Fidesz...
leirtam h szerintem miert. kutyapartot, mmn, mihazankot nem szidtam soha sokszor meg elvezem is az mkkp trollkodasait meg h gorbe tukrot tartanak annak ellenere h nem ertek veluk egyet minndenben... mi hazank szinten nem korrupt, es nem tolvaj banda, de veluk se ertek egyet, mmnel nem sok problemam van...en nem ertek egyet azzal h egy rosszabb opcio is lehet jo lehet en nem ertek a politikahoz, de aki nem tud ennel jobbat az nem tudom egyaltalan erdemel e valamit az elettol nem hogy kormanyzast... mpvel kapcsolatban szkeptikus vagyok, sokszor leirtam mar h mi a bajom vele, nem fogom megegyszer mert megint valaki belekot, nincs kedvem hozza...
___Samy___ írta:
masodik fele veletlenul torlodott

samy: eleg volt a fideszbol de nem tudok eltekinteni mp kommunikacioja (mindenki propagandista, mindenki rogan embere aki ellene szol, tisztara mint a brusszelezes sajnos) felett, es sajnos attol se h sztem o is resze vt a rendszerszintu korrupcionak ("rendszer haszonelvezoje" :mrgreen: :mrgreen: )... szamomra ez egy maffialeszamolasnak nez ki nem latom a tortenetben a magyar erdekeket...

r24: attol meg mert ideirsz valamit nem lesz igaz... tovabbi jo probalkozast...

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 10., vasárnap 22:24

bedezsóti fb-on:

"Poloska!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 22:23

Realista24 írta: Magas a ló kiserik, nem szállok be. Áltasd magad nyugodtan.
Nyugodtan beszállhatsz, állok elébe. De mondok még jobbat. Ez a remek rendszer, aminek én a haszonélvezője vagyok, tudod mit csinált? Gyönyörűen tönkretette az idény- és kézimunka igényes ágazatokat. Persze a fehérgalléros bűnözőket ez nem érdekli. Őket az érdekli, hogy a területalapú támogatás megmaradjon (be is vannak most szarva rendesen :lol: ) meg a jövedéki adó visszaigénylés, amiből jól lehet a mezőgazdaság mellett például fuvarozócéget üzemeltetni.

A rendszerváltás óta módszeresen teszik tönkre, árulják ki a magyar mezőgazdaságot. Tönkretették/kisajátították az állattenyésztésünket, bezárták, eladták a feldolgozó iparunkat, beszántottál és eladták cukor ágazatot, tönkretették a zöldség termesztést. Ez pártokon átívelő folyamat volt. Ki külföldieknek, ki saját magának árulta ki a dolgokat. Mára eljutottunk oda, hogy a szántóföldi ágazatban nagyipari földtúrás megy, az állatartás 1 kézben van, kertészet meg alig, kivéve a szőlő, mert az ugye kiemelten támogatott (pár éve dobták az almát, mert sok volt vele a baj), főleg Tokaj hegyalján, tudjuk miért.

Az, hogy létezik az ágazatban az amire Te utalgatsz, az tény. Ahogy az is tény, hogy létezett a Fidesz előtt is és fog utána is. De nem szabad mindenkit egy kalap alá venni, mert nagyon fals képet kaphatsz. És ez mindennel, mindenhol így van. '96 óta dolgozom a mezőgazdaságban és az bizony nem ma volt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. november 10., vasárnap 22:18

halamadrid írta:
1madridista írta:

arrol esik eleg szo masok szajabol, nem fogom ismetelgetni ugyanazt ami 8000szer elhangzott... nem szoktam fideszeseket vedeni csak nagyon ritkan (es van olyan sajna h elhamarkodottan)...

hat mp-t jobban utalom mint a fideszt ezt leirtam mar parszor (kozuluk jott ugyanugy kommunikal, voltak gazos ugyei, velemenyem szerint most is sokszor hazudik nem latom mert csinalna maskepp)... nem vagyok fanatikus hivoje egyik partnak se befogott orral fogok a kisebbik rosszra szavazni es az most szamomra nem mp... (meg mielott belem allnatok h eddig 22ben kire szavaztam nem vt meg 22ben lehetosegem szavazni...) a fidesszel kapcsolatban az az allaspontom h sztem 2014ig-(esetleg)18ig tok oke vt amit csinalnak... azota sajna nem azt csinaljak mint amit mondanak, de nem fogok leszavazni olyanra akin nem latom h egyertelmuen jobbat kinalna (feri nem vt ilyen es mp-t sem latom annak), engem meg kell gyozni h az ellenzek tud jobbat, nem arrol kell meggyozni h a fidesz szar, nem fogok csak a valtozas kedveert szavazni, azert fogok mashova szavazni ha valaki tenyleg jobbat tud mutatni...
Juhász Péter és Vona Gábor lejáratása?
És akkor a nemzet oligarchizálódásáról, kisebb volumenű lejáratásokról és egyéb mocsokságokról még nem is beszéltem.

Ez nem csak arról szól, hogy sokkal jobbnak kell lennie. Legtöbb esetben még egy rosszabb opció is jó lehet a politikai váltógazdaság miatt, hogy ne tudja egy-egy Orsós családhoz hasonló kisajátítani a nemzeti vagyont.

Megértem, ha valakinek annyira sem szimpatikus MP, hogy inkább leszavaz az MKKP-ra vagy egy MMN-hoz hasonló, becsületes kispártra, de ne viccelj már, hogy rosszabb, mint a Fidesz...
leirtam h szerintem miert. kutyapartot, mmn, mihazankot nem szidtam soha sokszor meg elvezem is az mkkp trollkodasait meg h gorbe tukrot tartanak annak ellenere h nem ertek veluk egyet minndenben... mi hazank szinten nem korrupt, es nem tolvaj banda, de veluk se ertek egyet, mmnel nem sok problemam van...en nem ertek egyet azzal h egy rosszabb opcio is lehet jo lehet en nem ertek a politikahoz, de aki nem tud ennel jobbat az nem tudom egyaltalan erdemel e valamit az elettol nem hogy kormanyzast... mpvel kapcsolatban szkeptikus vagyok, sokszor leirtam mar h mi a bajom vele, nem fogom megegyszer mert megint valaki belekot, nincs kedvem hozza...
___Samy___ írta:
swfan írta:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 10., vasárnap 21:50

Magas a ló kiserik, nem szállok be. Áltasd magad nyugodtan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 10., vasárnap 21:27

weah írta: A régi is lopott,a mostani is lop,a "jövendőbeli" meg már lopott,pedig még oda sem került.
Éppen ezért szavazok Toroczkaira.
Jaja, MP szétlopta magát, de a Fideszben ugye ezt eltusolják neki és nem hozzák nyilvánosságra, hiába dől be éppen a pártjuk :lol:
Nyíltan lopnak a Fidesznél, szóval az se érv, hogy maguk ellen beszélnének.

Megint egyenlőséget tesztek aközött, hogy valaki a rendszerben dolgozott sokadrangú helyeken mint egy fogaskerék és mondjuk jól élt belőle vagy az ő utasításaira lettek azok a dolgok, amiket lentebb leírtam. Főleg MPnél vicces ez, akinek nagyon választása se volt Juci mellett, de hát azért nem kell sajnálni persze.

A másik, hogy ő maga lépett ki ebből a közegből az első adandó alkalommal, ahogy reális lehetősége volt, de ugye ez semmit se jelent sokaknál.

Tényleg olyan szinten nincs még csak egy ligában se a dolog, hogy az összehasonlítás is vicces.
MP-nél pedig arról van szó, hogy elvileg ő jobb, mint a Fidesz. Akkor illene is úgy viselkedni, nem? Gyökér a Fidesz, tudjuk. MP mitől lesz jobb, ha ugyan olyan gyökér?
Attól hogy nem lopott el tíz ezer milliárdokat, nem nyomorított meg egy országnyi embert és vette el egy csomó fiatal elől a lehetőséget, hogy jobb életük legyen és itt még lehetne sorolni reggelig a listát.

Magával a Fidesszel nem volt gondja az embereknek sokáig, nem véletlen tudnak vele azonosulni a Fideszesek is MPvel, de olyan szinten kifordult magából az egész narancsosztag, hogy el se hiszi az ember miket engednek meg maguknak. Félelmetes.
Ferni mar a tulso veglet, az sem egeszseges hosszu tavon.
Nem ám, de akkor se normális ami megy és ezeket el kell innen takarítani. Meg ahogy írtam én főleg titeket boldogítalak ezzel a témával, másokat ritkán fárasztok vele :kalapos:

Életemben először is csak azért mentem el szavazni 2018ban, hogy a sok alja maradék párt hátha kicsúszik a %os küszöbből, sajna nem sikerült.

Most végre itt a reális esély erre, hogy ez a fertő, amit magyar politikának hívunk megújuljon picit.

Most is már megy a Rogán-hadjárat azt olyat írnak, hogy MP készítette ezt a hangfelvételt amit bemutattak.... :lol:

Fog még sztem MPről is dolgok kiderülni, de a Fidesznek pont az a baja, ami miatt eddig működtek:
Ingerküszöb olyan magasan van, hogy már kb senkit se érdekel semmi.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 10., vasárnap 21:23

Antal jelenleg: https://files.fm/u/yf4p6anvc2
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 10., vasárnap 21:18

De ha te se fejezed ki az esetleges elegedetlenseged, akkor miert csodalkozol, hogy sokan fideszesnek neznek? Sokszor olyan, mintha vedened oket,vagy legalabbis szonyeg ala soprod a problemaikat, mert hat az ellenuek ezt meg azt csinal.

Ferni mar a tulso veglet, az sem egeszseges hosszu tavon.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 21:13

Realista24 írta: Utalgatas?
Én már többször leírtam hogy te haszonélvezője vagy a rendszernek, meg durvábban is, biztos emlékszel, mivel mezőgazdaságban vagy érintett.

Akiket én említettem, ott valószínűsíthető a dolog. A te esetedben egyértelmű.

Ja, és szarok én Viktorra is meg Péterre is, meg az összesre.
És felvilágosítanál, hogy milyen rendszernek is vagyok haszonélvezője? Tudom, vannak ismerőseid, ők mesélték.

Elmondom, hogy mi az igazság. Egy magyar gazda támogatásokat kap, amit állami támogatásnak nevezük és a kincstár folyósítja. Az igazság az, hogy ez bizony így van minden Uniós országban, ugyanis a pénzt az unió adja. Euroban is van meghatározva (most például a jelenleg kifizetéseket 380 Ft-os Euro ár környékén (valamikor januárban volt annyi) számolják. Nagyon jól lehet azt a rendszert élvezni, ahol gyakorlatilag 400Ft-ból 20-at ellopnak. Emellett a rendszer mindent megtesz, hogy valahogy visszatartsa, esetleg ne fizesse ki azt, ami jár, mint uniós gazda.

Másik: mivel ebben a rendszerben nincs a termelő védve, így ki vagyunk szolgáltatva a kereskedőknek. Mivel a mezőgazdasági termékek nagy része rövid idő alatt megromlik, kénytelen vagy eladni nyomott áron a termékedet. Sok országban létezik a védőár és az aránytalan haszonszerzés, stb. Tőlem elviszik a barackot például 400-500 Ft-ért, Te meg megveszed 1200-1500Ft-ért. Hát remek rendszer, az már fix. De az is megér egy misét, hogy 20 évvel ezelőtt 300-400Ft-ot kaptam egy kiló barackért, most meg 4-500 Ft-ot. Jó mi?

Ja és ott van a kárenyhítő juttatás, ami kvázi egy állami biztosítás, biztosítási díjjal, furfangos feltételekkel.

Persze a fehérgalléros bűnözők haszonélvezői az uniós rendszernek, de ők nem termelők, csak kihasználók.

Talán egy dolgot tudok kiemelni, amit a Fidesz kormány csinált és lehet haszonélvezni, az a nemrég behozott őstermelőknek szóló adózási rendszer.
___Samy___ írta:
kiserik írta:
Mi lenne? Nekem ez pont ugyan olyan. Erre mondják, hogy egyik kutya másik eb. Vagy mitől lenne jobb az egyik, mint a másik?
Tovabbra is az a bajom, hogy mig a masik oldal - jelen esetben MP - nem hozta ezt fel, toled sem hallottam azt, hogy ez mekkora gyokerseg a fidesztol.

Mas szemeben a szalkat, sajatosban a gerendat ugye.
Tőlem sok Fidesz szidást amúgy sem hallassz, mert szidja őket kb mindenki. Én nem az a fajta ember vagyok, aki beáll a kórusba bégetni. Mindig elmondom, hogy soha nem szavaztam és nem is fogok rájuk. De azt is elmondom, hogy én nem azt látom, mint ferni például, hogy a fél ország éhen fog halni 2 nap múlva és világvége, mert itt, Borsod nem gazdag felén nem élnek rosszabbul az emberek, mint 10-20 évvel ezelőtt. Sőt.

MP-nél pedig arról van szó, hogy elvileg ő jobb, mint a Fidesz. Akkor illene is úgy viselkedni, nem? Gyökér a Fidesz, tudjuk. MP mitől lesz jobb, ha ugyan olyan gyökér?

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 10., vasárnap 21:05

kiserik írta:
___Samy___ írta:
A fidesz szerint meg aki nem rajuk szavaz, az bal oldali libsi. Most akkor mi van?
Mi lenne? Nekem ez pont ugyan olyan. Erre mondják, hogy egyik kutya másik eb. Vagy mitől lenne jobb az egyik, mint a másik?
Tovabbra is az a bajom, hogy mig a masik oldal - jelen esetben MP - nem hozta ezt fel, toled sem hallottam azt, hogy ez mekkora gyokerseg a fidesztol.

Mas szemeben a szalkat, sajatosban a gerendat ugye.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. november 10., vasárnap 20:56

MP mondjuk annyival biztosan jobb, mint a két szélső jobber párt , hogy nem az oroszok pénzelik/pénzelték... :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 20:49

___Samy___ írta:
. Nem szeretem az utalgatásokat. A gyávák teszik ezt. Az egyik leggusztustalanabb Magyar Pétertől, hogy aki nem áll be mögé mindent félredobva, az fideszes, Rogán bérenc, haszonélvező, buta. És ezt szépen át is veszi a közönség.
A fidesz szerint meg aki nem rajuk szavaz, az bal oldali libsi. Most akkor mi van?

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

Vissza: