Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Amúgy ez tiszta gól volt,nem értem a lá ligát hogy ilyeneket miért kell csinálni,mert hogy ezt szándékosan vettek el az száz.Épeszu ember látja rögtön hogy ekkora lába nem lehet a lengyelnek.Az a baj hogy teljesen lealjasitjak Bajnokságot ezekkel.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ránézésre megmondom fotelbu, hogy joval nagyobb, mint 41, nagy kalimpalo horgas labai vannak, mint kepa nyaka.Anthony írta: Még mindig megy a cirkusz a les miatt
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy 185 centis fickónak 41-es lába legyen.A spanyol sajtó eközben már azt is kinyomozta, hogy Lewandoski lába 41-es.
Nem mintha számítana bármit, ha kicsi a lába nem lóghat bele a lesbe? )
komolytalan ez a vergodes.
egyetek nyomorultak.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kis láb=kis...
cipő
cipő
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Így, 34 pontjuk volt tavaly, 11 győzelem 1 döntetlen 1 vereség volt a mérlegük 13 forduló után, 31 lőtt góllal.dzsi91 írta: Girona had more points than this "Super Flick Barca" last season on MD13
Az mondjuk kemény nemtom így volt-e
Mondtam is pár hete, hogy nekem az idei Barca a tavalyi Gironára hasonlít
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ___Samy___
Pedig letezik.Anthony írta: Még mindig megy a cirkusz a les miatt
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy 185 centis fickónak 41-es lába legyen.A spanyol sajtó eközben már azt is kinyomozta, hogy Lewandoski lába 41-es.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Super flick barca. Xavi ball. Ki az a gyökér a kreativ részlegen, aki kiszüli magából ezeket?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Még mindig megy a cirkusz a les miatt
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Girona had more points than this "Super Flick Barca" last season on MD13
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
hogyne számítana, máskülönben nem lenne értelme a fórumnak. a kolléga kifakadását nem értem, én sem láttam lesnek, de ez a 13.percben történt, volt még utána 80 ahol a sociedad megevett minket. vékony a keret ami ráadásul 3 évig xavi pozíciós okosságainak volt kitéve, tartom amit augusztusban írtam: ha megszorongatjuk a Madrid tökeit a bajnokságban és nem szarráverve esünk ki a BL-ből én elégedett leszek.BarcaUdi írta: Számít az, hogy te vagy én vagy bármelyikőnk személy szerint mit gondol?
Flick korrekten nyilatkozott a meccs után, magára vállalta a vereséget.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Semmi értelme ezen osztani-szorozni!hehetheoriginal írta: ha a var szerint belógott a lábfeje, akkor az miért nem les?
más kérdés, hogy szar a szabály szerintem
A VAR szerint les volt, akkor fogadjuk el lesnek, változni nem fog a döntés.
Számít az, hogy te vagy én vagy bármelyikőnk személy szerint mit gondol?
- hehetheoriginal
ha a var szerint belógott a lábfeje, akkor az miért nem les?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Üdv!
Hogy ti nem tudtátok megfejteni listomlok célját az még csak érthető is, de ha ez kicsit segít, sajnos én sem! Konkrétan gáz volt... Mi a rossebnek kell a Madrid fórumra jönni bizonygatni, hogy téves ítélet született? Szerintem sem volt les, épphogy nem, de nem!
Viszont semmin sem változtat utólag!
Úgy gondolom, hogy még igen hosszú a szezon, a tegnapi meccsen megérdemelt hazai győzelem született, a Barca sehol sem volt! A beismerés a legnagyobbak erénye!
Ahogy indokolatlannak éreztem a vészharangok kongatását itt nálatok, ugyanúgy nálunk sem értékeltem a hurrá optimizmust! Szerintem erőn felül teljesítettünk eddig, amiből bármi is kisülhet, viszont keret alapján még jobbnak érzem a Madridot! Majd meglátjuk ki hibázik kevesebbet, az fog dönteni!
További jó szurkolást!
Hogy ti nem tudtátok megfejteni listomlok célját az még csak érthető is, de ha ez kicsit segít, sajnos én sem! Konkrétan gáz volt... Mi a rossebnek kell a Madrid fórumra jönni bizonygatni, hogy téves ítélet született? Szerintem sem volt les, épphogy nem, de nem!
Viszont semmin sem változtat utólag!
Úgy gondolom, hogy még igen hosszú a szezon, a tegnapi meccsen megérdemelt hazai győzelem született, a Barca sehol sem volt! A beismerés a legnagyobbak erénye!
Ahogy indokolatlannak éreztem a vészharangok kongatását itt nálatok, ugyanúgy nálunk sem értékeltem a hurrá optimizmust! Szerintem erőn felül teljesítettünk eddig, amiből bármi is kisülhet, viszont keret alapján még jobbnak érzem a Madridot! Majd meglátjuk ki hibázik kevesebbet, az fog dönteni!
További jó szurkolást!
- nzooli93
Idén menni fognak Celtahoz,Mallorcahoz,Betishez, meg fogadják majd Atmat, igaz toluk kar varni barmit
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én tavaszra vártam a lejtőt, de nem baj az, ha már most kezdenek pontokat hullajtani.
Nyilván mi hozzuk az összes meccset , klasszikuson visszavágunk, aztán sima lesz ez a végére..
Nyilván mi hozzuk az összes meccset , klasszikuson visszavágunk, aztán sima lesz ez a végére..
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Sajnos nem három, hanem az egymás elleni eredmény miatt inkább 3,5. Nem valószínű. hogy a tavaszin négy plusszal verjük őket. Ráadásul a valencia elleni meccs sem szokott sétagalopp lenni a pillanatnyi helyezésektől függetlenül.Anthony írta: Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.
A matrac elleni utolsó perces pontvesztést sajnálom nagyon, főleg, hogy jönnek fel, mint a talajvíz.
Kár, hogy ezt az amúgy ügyes Yamal gyereket előhúzták a kalapból, amolyan deus ex machinaként. Lehet, hogy BLben sem lennének idén nélküle. Természetesen jó egészséget kívánok neki, de képmutató sem akarok lenni. Úgyhogy polkorrekt módon azt mondom, hogy nem bánnám, ha pár meccsen nem látnánk. Mondjuk menjen el nyaralni vagy valami.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt adom, nem akkora veszteségek jelenleg mint ahogy kinéz.hehetheoriginal írta:Pont azok serultek le, akik visszahuztak a gyenge kepessegeikkel a csapatot, ugyhogy jelentos fejlodes varhato a jatekban isgutihaz14 írta:
az majd tavasszal lesz megtartva, nem?
alapelvetoen szenvedunk es szar az egesz, lesz itt meg boven pontvesztes
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
Pont azok serultek le, akik visszahuztak a gyenge kepessegeikkel a csapatot, ugyhogy jelentos fejlodes varhato a jatekban isgutihaz14 írta:az majd tavasszal lesz megtartva, nem?Anthony írta: Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekik isgutihaz14 írta:az majd tavasszal lesz megtartva, nem?Anthony írta: Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.
az majd tavasszal lesz megtartva, nem?Anthony írta: Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na már ideje volt kapjanak ők is egy verést. Ha hozzuk a Valencia ellenit akkor 3 pont, az nem olyan rossz.