Kommentáld a híreket
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Sötét fellegek gyülekeznek Gondor felett
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Természetesen sérült, ma műtötték a vállátrealbeckham írta:Apropó kabala. Remy kedvence, a vörhenyes gyerekkel mivan? Amiota nem látni, azóta ver minket a gyász.Pad'em írta: kabalának van itt
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realbeckham
Apropó kabala. Remy kedvence, a vörhenyes gyerekkel mivan? Amiota nem látni, azóta ver minket a gyász.Pad'em írta: kabalának van itt
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát az A és C azok tényleg csak tűzoltásra jó megoldások. Tah neve kb sehol nem merülne fel ha nem lett volna a levernek tavaly egy kimagaslóan jó éve, Leicester feeling az egész.
- Pad'em
Megváltóm kabalának van itt, sokat mondó, hogy nem ő állt be csereként hétvégén hanem a Castillás srác.Torquemada írta: És van még egy Vallejonk, aki űrméreten aluli.
Jacobo Ramón, Jesus Fortea. Jacobo kinézetre olyan mint Vallejo unokaöccse, de tehetségre őt is nagyra becsülik, nyáron ő is faszán játszott a Barca ellen. Forteát meg generációs tehetségnek tartják, tudnám miért csak a C csapattal játszik amikor a nagyokkal edz. Mindkettő nagy segítség lehet még Asención kívül.Torquemada írta: Ez a castillás gyerek, Asencio kifejezetten jó volt, plusz olyan fejjel szaladgált ott, mintha legalább öt éve az első csapatnál lenne. De még nem láttuk, mit tud igazából, eddig elég ígéretes volt. Hátha meglesz a mi cubarsink. Csak ő 21 éves, úgyhogy lassan villantania is kell valami nagyot. Hátha van mégy egy-két használható arc az utánpótlásban.
Asencio lesz a kezdő Tchou visszatértéig, azt írják.
Az AS listájáról amúgy a C opció sem elveszett ötlet januárban. Fixen lép nyáron de gondolom valami kis pénzért inkább engednék el mint ingyen.
@diarioas JUST IN — Real Madrid’s CB list:
Plan A: Aymeric Laporte
Plan B: Castello Lukeba
Plan C: Jonathan Tah
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ramost én sem hoznám vissza, bár a legnagyobb kapitány volt, akit eddig láttam.
Viszont valamit lépni kell. Eleve nem volt feltöltve a 25ös keret, a 12es és a 24es meznek nem volt gazdája. 25ös a harmadik kapus, sokat nem fog játszani. Carvajalból, Militaoból, Alabából idén (vagy később sem) nem lesz használható ember. És van még egy Vallejonk, aki űrméreten aluli. Ez hét mínusz. Maradt 18, ahol szintén sok a sérült, és ráadásul lyukas a védelem. Nem bánnék egy-két januári érkezőt, mert ez így kevés lesz, akárhogy akarnak majd. És senki sem garantálja, hogy nem lesz több ACL.
Ez a castillás gyerek, Asencio kifejezetten jó volt, plusz olyan fejjel szaladgált ott, mintha legalább öt éve az első csapatnál lenne. De még nem láttuk, mit tud igazából, eddig elég ígéretes volt. Hátha meglesz a mi cubarsink. Csak ő 21 éves, úgyhogy lassan villantania is kell valami nagyot. Hátha van mégy egy-két használható arc az utánpótlásban.
Viszont valamit lépni kell. Eleve nem volt feltöltve a 25ös keret, a 12es és a 24es meznek nem volt gazdája. 25ös a harmadik kapus, sokat nem fog játszani. Carvajalból, Militaoból, Alabából idén (vagy később sem) nem lesz használható ember. És van még egy Vallejonk, aki űrméreten aluli. Ez hét mínusz. Maradt 18, ahol szintén sok a sérült, és ráadásul lyukas a védelem. Nem bánnék egy-két januári érkezőt, mert ez így kevés lesz, akárhogy akarnak majd. És senki sem garantálja, hogy nem lesz több ACL.
Ez a castillás gyerek, Asencio kifejezetten jó volt, plusz olyan fejjel szaladgált ott, mintha legalább öt éve az első csapatnál lenne. De még nem láttuk, mit tud igazából, eddig elég ígéretes volt. Hátha meglesz a mi cubarsink. Csak ő 21 éves, úgyhogy lassan villantania is kell valami nagyot. Hátha van mégy egy-két használható arc az utánpótlásban.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nyilvan a szivére hallgatva elgondolkodik az ember de ez már sehogy nem működne. Főleg Carloval lenne életveszélyes visszahozni még a végén állandó kezdő lesz belőle. Akkor már inkább a Castillából töltsük a keretet. Az ő története itt véget ért már rég. Az meg, hogy nincs vezér hát itt a lehetőség van 20+ ember a keretben. Ramosok kroosok carvajalok sem a semmiből teremtek hanem kiharcolták azt a szerepet.wZoLee7 írta: Jaj Guti, meg mindenki más is, engedjétek el ezt a Ramos dolgot. Nincs az a játékos akit visszahoznék ha önként távozik, főleg ha a pénz miatt lépett. Imádom Ramost, de szerintem ez egy rossz lépés lenne, inkább nyomatok 0 km-es fiatalokat, bőven elég az öreg a védelemben, Ramos, Alaba, Rüdiger. Ebből ráadásul 2 szerintem folyamat sérülésekkel fog bajlódni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Veterán=30 éves?
30 misi mondjuk szerintem is sok érte, de valakit hozni kell már januárban.
30 misi mondjuk szerintem is sok érte, de valakit hozni kell már januárban.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jaj Guti, meg mindenki más is, engedjétek el ezt a Ramos dolgot. Nincs az a játékos akit visszahoznék ha önként távozik, főleg ha a pénz miatt lépett. Imádom Ramost, de szerintem ez egy rossz lépés lenne, inkább nyomatok 0 km-es fiatalokat, bőven elég az öreg a védelemben, Ramos, Alaba, Rüdiger. Ebből ráadásul 2 szerintem folyamat sérülésekkel fog bajlódni.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Aymeric Laporte & Real Madrid are NOT in contact.
Al-Nassr are asking for €30M, something that goes against Real Madrid’s policy of signing veterans for this amount. @jfelixdiaz
Fede Valverde is expected to play RB. Real Madrid don’t have lot of options. @Rodra10_97
Guti: “Sergio Ramos is without a team. Plays CB and RB. Zero cost. A man who has been in the team, who did well last year, is active and can offer you these six months.”
Trent Alexander-Arnold remains firm with the idea of not renewing his contract.
In some meetings at Real Madrid’s offices it has been heard that in summer his signing is ‘certain’.
But, Real Madrid is clear that they will not go above their limits. @marca
Al-Nassr are asking for €30M, something that goes against Real Madrid’s policy of signing veterans for this amount. @jfelixdiaz
Fede Valverde is expected to play RB. Real Madrid don’t have lot of options. @Rodra10_97
Guti: “Sergio Ramos is without a team. Plays CB and RB. Zero cost. A man who has been in the team, who did well last year, is active and can offer you these six months.”
Trent Alexander-Arnold remains firm with the idea of not renewing his contract.
In some meetings at Real Madrid’s offices it has been heard that in summer his signing is ‘certain’.
But, Real Madrid is clear that they will not go above their limits. @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Legalabb gyokketto mendilibart kihagyta a picsaba.
Sok jora azonban nem szamitok
Sok jora azonban nem szamitok
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Azt hittem Gülert berakja a sok kritika miatt. Na majd felkeszul Modric a 70. percben...Toti írta: Lunin, Lucas V., Militão, Rüdiger, Fran García, Valverde, Camavinga, Bellingham, Rodrygo, Mbappé, Vini Jr.
Legyen tánc
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- nzooli93
Rodrygo mezőnyben végzett munkája miatt lehet jobb lesz kicsit,de ez a kp eddig se mutatott a legjobban, nem várok túl jó játékot,az osasuna meg veszélyes idén nagyon. Nemtudom...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Szóval ha év végéig versenyben leszünk, ergo nem lesz lehetőség pihentetésre, akkor Kylian barátunk minden meccsen kezdeni fog..
Rodryra lehetett számítani mert alapembere
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Bizonyítottak a srácok az elmúlt két meccsen, nincs szükség változtatásra.Toti írta: Lunin, Lucas V., Militão, Rüdiger, Fran García, Valverde, Camavinga, Bellingham, Rodrygo, Mbappé, Vini Jr.
Legyen tánc
Lunin, Lucas V., Militão, Rüdiger, Fran García, Valverde, Camavinga, Bellingham, Rodrygo, Mbappé, Vini Jr.
Legyen tánc
Legyen tánc
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hálás vagyok, tisztában vagyok azzal, hogy egyedülálló, kivételes időszakon vagyunk túl, de attól is vagyunk mi a legjobbak, hogy mindig minden körülmények között az a cél, hogy a legjobbak legyünk, minél több versenysorozatban mi végezzünk az élen. Ha nem sikerül, sőt, egyetlen versenyt sem tudunk megnyerni, az a Real Madrid esetében csalódás. Megy tovább az élet, nem szűnik meg a klub, de az tény, hogy ilyen kerettel ez csalódás lenne. Na mindegy, elengedtem, nekem ez a véleményem, elfogadom, ha más lazábban kezeli ezt. Nem tartom átmeneti időszaknak ezt az évet, legjobb edző nálunk van, legjobb játékosok zöme nálunk vannak, úgyhogy nyerjünk minél több trófeát. Reméljük ez az egész ősz csak balszerencse, és formajavulással megnyomjuk a következő időszakot. Az bíztató, hogy Ancelotti kísérletezget, mondjuk lehetett volna már kicsit korábban is reagálni, de ez van.RealRaúl77 írta:Azért azt is vegyük észre, hogy igazán el vagyunk kényeztetve. Elmúlt 10 éven belül 6 bl győzelem. 6! Nem kevesebb, mint Milánon kívül bármely más csapat valaha nyert összesen. Ebbe azért gondoljunk néha bele, hogy milyen jó sorsunk van szurkolóként ebben az időszakban.RealVazquez írta:
Megint a végletek. Nem sírtam, nem hisztiztem. És nem azt mondtam, hogy elvárás a bl címvédés, vagy triplázni kell. Hanem hogy a nulla kupás idény csalódás és ilyen kerettel nem kell szégyenkeznünk sehol, de azért viszont igen, ha egyetlen kupát sem tudunk összehozni. Az bizony lebőgés. És fejek is hullanának, élen Ancelottival, ami előrevetítené, hogy a keret is átalakulna valamelyest. Nekem ne mondja senki, hogy ezzel a kerettel, és a világ legtapasztaltabb edzőjével nem elvárás legalább egy trófea megszerzése. Kroos és egyéb legendák távozása ide vagy oda. Azért még is csak nálunk futballozik a szűk elitből legalább 4 (Courtois, Bellingham, Vini, Mbappe). De ha posztok szerint nézzük a legjobbakat, befér Rüdiger is és a most épp sérült Carvajal is.
A sérülésekről nyilván nem tehetünk, szerencsétlenek vagyunk e téren, mint mindig, de hát gondolni kellett volna erre, amikor teljesen egyértelmű volt, hogy ilyen sűrű menetrend még sosem volt szinte. Mindezek mellett tényleg elvárás, hogy versenyezzünk minden kupáért és behúzzunk legalább egyet, legyen az spanyol kupa, szuperkupa vagy bármit…
De azért elvárás, hogy még, még, még!
Én is szurkolok, én is szeretném, de nem halunk bele, ha valami nem úgy sikerül.
Mi lett volna velünk '66 és '98 közötti csekély 30 évben, amikor egy bek trófeát sem nyert a csapat? Döntőbe is csak egyszer jutott.
Azért lássuk be, akármennyire elégedetlenek, és sikerre éhesek vagyunk, kifejezetten hálásak lehetünk, hogy ebben az időszakban szurkolunk, és nagyon elkényeztettek minket az utóbbi időben sikerekkel. Akarjunk, menjünk, küzdjünk, de közben ne feledkezzünk meg hálásnak is lenni. Próbáljunk meg tisztelettel lenni azok felé, akiknek ezt köszönhetjük. Ez nem csak neked szól. De hát azért na!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Azért azt is vegyük észre, hogy igazán el vagyunk kényeztetve. Elmúlt 10 éven belül 6 bl győzelem. 6! Nem kevesebb, mint Milánon kívül bármely más csapat valaha nyert összesen. Ebbe azért gondoljunk néha bele, hogy milyen jó sorsunk van szurkolóként ebben az időszakban.RealVazquez írta:Megint a végletek. Nem sírtam, nem hisztiztem. És nem azt mondtam, hogy elvárás a bl címvédés, vagy triplázni kell. Hanem hogy a nulla kupás idény csalódás és ilyen kerettel nem kell szégyenkeznünk sehol, de azért viszont igen, ha egyetlen kupát sem tudunk összehozni. Az bizony lebőgés. És fejek is hullanának, élen Ancelottival, ami előrevetítené, hogy a keret is átalakulna valamelyest. Nekem ne mondja senki, hogy ezzel a kerettel, és a világ legtapasztaltabb edzőjével nem elvárás legalább egy trófea megszerzése. Kroos és egyéb legendák távozása ide vagy oda. Azért még is csak nálunk futballozik a szűk elitből legalább 4 (Courtois, Bellingham, Vini, Mbappe). De ha posztok szerint nézzük a legjobbakat, befér Rüdiger is és a most épp sérült Carvajal is.Realista24 írta:
Csalodas...csalodas. Persze, mindig minden csalodas, de hogy teged idezzelek, hat azert na!
Az evek alatt elveszitettuk Ramost, Marcelot, CR-t, Karimot es Kroost, es mondhatni Modricot is.
Ennek a hatnak a jatekintelligenciaja, kemiaja es tudasa odaveri jelenleg az egesz keretet, meg ugy barkiet a vilagon.
Nem lehet ugyanazokat az eredmenyeket varni es elvarni, amiket ok egyutt, vagy evrol evre kevesebben hoztak, ugy hogy mar egyik sincs itt es meg csak megkozelitoleg sem potoltuk oket minosegben.
Jude mast tud, amit ezek a kozeppalyasok tudtak, Mbappe csak most erkezett.
A sérülésekről nyilván nem tehetünk, szerencsétlenek vagyunk e téren, mint mindig, de hát gondolni kellett volna erre, amikor teljesen egyértelmű volt, hogy ilyen sűrű menetrend még sosem volt szinte. Mindezek mellett tényleg elvárás, hogy versenyezzünk minden kupáért és behúzzunk legalább egyet, legyen az spanyol kupa, szuperkupa vagy bármit…
De azért elvárás, hogy még, még, még!
Én is szurkolok, én is szeretném, de nem halunk bele, ha valami nem úgy sikerül.
Mi lett volna velünk '66 és '98 közötti csekély 30 évben, amikor egy bek trófeát sem nyert a csapat? Döntőbe is csak egyszer jutott.
Azért lássuk be, akármennyire elégedetlenek, és sikerre éhesek vagyunk, kifejezetten hálásak lehetünk, hogy ebben az időszakban szurkolunk, és nagyon elkényeztettek minket az utóbbi időben sikerekkel. Akarjunk, menjünk, küzdjünk, de közben ne feledkezzünk meg hálásnak is lenni. Próbáljunk meg tisztelettel lenni azok felé, akiknek ezt köszönhetjük. Ez nem csak neked szól. De hát azért na!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megint a végletek. Nem sírtam, nem hisztiztem. És nem azt mondtam, hogy elvárás a bl címvédés, vagy triplázni kell. Hanem hogy a nulla kupás idény csalódás és ilyen kerettel nem kell szégyenkeznünk sehol, de azért viszont igen, ha egyetlen kupát sem tudunk összehozni. Az bizony lebőgés. És fejek is hullanának, élen Ancelottival, ami előrevetítené, hogy a keret is átalakulna valamelyest. Nekem ne mondja senki, hogy ezzel a kerettel, és a világ legtapasztaltabb edzőjével nem elvárás legalább egy trófea megszerzése. Kroos és egyéb legendák távozása ide vagy oda. Azért még is csak nálunk futballozik a szűk elitből legalább 4 (Courtois, Bellingham, Vini, Mbappe). De ha posztok szerint nézzük a legjobbakat, befér Rüdiger is és a most épp sérült Carvajal is.Realista24 írta:Csalodas...csalodas. Persze, mindig minden csalodas, de hogy teged idezzelek, hat azert na!RealVazquez írta:
Hát azért na! Szerintem meg történne, óriási csalódás lenne egy nulla kupás szezon ezzel a kerettel. Mert azért annyira nem szar a keret, hogy legalább egy kupát ne tudnánk hozni. Pl. Ancelottinak biztosan megköszönnék a munkát.
Azt gondolom, versenyben leszünk a bajnoki címért, 9 pont sok, de ledolgozható, még fél távnál sem vagyunk.
BL-ben esélyes, hogy menni fogunk plusz egy kört 25-ben, hogy tavaszra állva maradjunk. A többi kupa, főleg a szuperkupa azért még ott van, amiért lehet versenyezni, “tiszta lappal” kezdeni.
Nyilván most szarul állunk, de ha kimászunk a gödörből és összeállunk, az nagy boost lehet a hajrára.
Az evek alatt elveszitettuk Ramost, Marcelot, CR-t, Karimot es Kroost, es mondhatni Modricot is.
Ennek a hatnak a jatekintelligenciaja, kemiaja es tudasa odaveri jelenleg az egesz keretet, meg ugy barkiet a vilagon.
Nem lehet ugyanazokat az eredmenyeket varni es elvarni, amiket ok egyutt, vagy evrol evre kevesebben hoztak, ugy hogy mar egyik sincs itt es meg csak megkozelitoleg sem potoltuk oket minosegben.
Jude mast tud, amit ezek a kozeppalyasok tudtak, Mbappe csak most erkezett.