Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 11., hétfő 12:58

Hivatalos vizsgálatok után, LV 1 hónap off, Rodrygo 4 és 6 hét közt.
Yazid írta: A nagy elelvezéssel még várnék egy 4-5meccset legalabb, hogy tudunk e konstans teljesítményt.
Nagy elélvezés?

Tudjuk te nem arra élvezkedsz ha jól játszunk, épp ellenkezőleg. Barca + Milan meccs neked maga lehetett a kánaán :lol:

Senki nem élvezett el, de tény hogy végre hoztunk egy jó meccset, sztem ezt ugyanúgy le lehet írni és nem arra fogni hogy de most az ellenfél volt gyenge.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 11., hétfő 11:52

A nagy elelvezéssel még várnék egy 4-5meccset legalabb, hogy tudunk e konstans teljesítményt.

___________lunin
fede__asencio__rüdi___fran
güler_____cama_____jude
brahim___bappé______vini

Szerintem ez a legreálisabb, legjobb kezdőnk egy időre.
Max mendyt beerőlteti valahova.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 11., hétfő 11:19

Pad'em írta:
wZoLee7 írta:

10x hamarabb dobnám be Ardat Ceba helyett. Egyikük sem jobb annyival a másiknál, de míg a törökben van potencial, addig a spanyol szerintem teljesen lefőtt
Az én fejemben Güler egyértelműen előrébb van, nem ilyen mélységi középpályásként. Amennyire érzi a kaput pláne, 433-ban jobb oldalon, vagy akár középen false 9-ként. De próbálgatni lehetne őt is hátrébb, kövi meccsen egy Leganes ellen pl.
Nem mondanám gyorsnak, 1v1 ezésben LV is hasznosabb, nincsenek meg a kvalitásai ahhoz, hogy jó szélső legyen. Jó a lövőke, de káűr lenne csinálni belőle egy Asensio 2.0-t, még bőven nevelhető, kiválóan lát a pályán, simán lehetne egy kk-st csinálni belőle. Ha nem akkor bevállaljuk azt, hogy sosem lesz rendes posztja, mert az a csatár mögött lenne a 2. hullámban ahová van még pár játékosunk

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 11., hétfő 10:32

Pad'em írta:
Anthony írta: Osasuna meccs összefoglalót csak most tudtam megnézni, abból azért nem indulnék ki, borzasztóak voltak, a kapusuk is szerencsétlenkedett. Jó hogy nyertünk, de nem ilyen ellenfelekre kell azért számítani.
Mi javultunk hatalmasat, nézd vissza a meccset. Camavinga, Bellingham, Vini nagyot mentek, de remek volt Fran, Asencio is, szerintem Mbappé is teljesen rendben volt, illetve Fede is jobbhátvédként. Nem az Osasuna hozott nagyon rossz meccset hanem mi jót.

Amúgy Valverde jobbhátvédben olyan lesz mint Cama volt LB. Nagy boost, azzal a sebességgel, őt aztán nem futja le mindenki mint LV-t. Anfielden az esélyeink nagyot nőnek ha ő lesz ott, 3-4 éve a covidos szezonban is ő játszott Liverpoolban jobbhátvédet btw, le is kapta Manét.

Csak így Cama és Belli mellé marad Modric meg Ceba középre.
Én elhiszem, szeretném elhinni, annyit láttam az összefoglalóban hogy hatalmas területeket hagyott az Osasuna, és legalább 2 gólnál is balfék volt a kapusuk. Persze el kellett jutni eddig, máskor is az lenne a legjobb recept hogyha gyorsan vezetést szereznénk, mert akkor mehetne ugyanez, dehát nyilván ez nem olyan egyszerű.
Meglátjuk, kelleni fog a jó játék mert jönnek még kemény meccsek: Liverpool, Atalanta, Athletic, Girona, stb.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 11., hétfő 9:40

wZoLee7 írta:
Pad'em írta:

Mi javultunk hatalmasat, nézd vissza a meccset. Camavinga, Bellingham, Vini nagyot mentek, de remek volt Fran, Asencio is, szerintem Mbappé is teljesen rendben volt, illetve Fede is jobbhátvédként. Nem az Osasuna hozott nagyon rossz meccset hanem mi jót.

Amúgy Valverde jobbhátvédben olyan lesz mint Cama volt LB. Nagy boost, azzal a sebességgel, őt aztán nem futja le mindenki mint LV-t. Anfielden az esélyeink nagyot nőnek ha ő lesz ott, 3-4 éve a covidos szezonban is ő játszott Liverpoolban jobbhátvédet btw, le is kapta Manét.

10x hamarabb dobnám be Ardat Ceba helyett. Egyikük sem jobb annyival a másiknál, de míg a törökben van potencial, addig a spanyol szerintem teljesen lefőtt
Az én fejemben Güler egyértelműen előrébb van, nem ilyen mélységi középpályásként. Amennyire érzi a kaput pláne, 433-ban jobb oldalon, vagy akár középen false 9-ként. De próbálgatni lehetne őt is hátrébb, kövi meccsen egy Leganes ellen pl.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 11., hétfő 9:36

Pad'em írta:
Anthony írta: Osasuna meccs összefoglalót csak most tudtam megnézni, abból azért nem indulnék ki, borzasztóak voltak, a kapusuk is szerencsétlenkedett. Jó hogy nyertünk, de nem ilyen ellenfelekre kell azért számítani.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 11., hétfő 9:20

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 11., hétfő 8:41

Ez az Osasuna vert 4et a barcanak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 11., hétfő 8:31

Pad'em írta: Szopó, hogy pont most jön a válogatott szünet amikor elkezdhetnénk kicsit összeállni. Ez a tegnapi jó kezdett lett volna, most megint szétszéledünk aztán félholtan tér vissza a brigád, a fele sérülten.

-----------Mbappé
-----Vini Belli Brahim
-------Cama---Fede
Fran-Rüdi-Asencio-Fortea
-------------Lunin

Jelenlegi állományból ez a legjobb.

Camában hittem eddig is, hogy majd a pálya közepén ő lehet aki elkéri és elosztja, mellette meg robotol mint állat, sokkal alkalmasabb rá mint a lomha Tchou. Ő majd mehet hátra a védelem tengelyébe állandóra ha visszatért.
Nyilván Asencio és Fortea nagyon kényszer megoldások (bár szerintem sokkal többet kellene használni a fiatalokat, szóval lehet nem is baj), a többi poszton kb. így vagyunk a legjobbak sérülések ide vagy oda.

Osasuna meccs összefoglalót csak most tudtam megnézni, abból azért nem indulnék ki, borzasztóak voltak, a kapusuk is szerencsétlenkedett. Jó hogy nyertünk, de nem ilyen ellenfelekre kell azért számítani.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 10., vasárnap 16:46

Egy kurva honapba bele kene suriteniuk ezt a 3 szunetet, es nem basznak szet a naptarat legalabb. Talan jobban ossze is tudnanak csiszolodni a csapatok, plusz nem hanyna be ennyire az, aki klubfocit nezne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 10., vasárnap 16:31

Egyetértek. Nem csak felesleges, de geci irritáló is ez erőltetett válogatott szarság.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 10., vasárnap 15:36

Ez mi a fasz hogy mar megint valogatott szunet, hat most volt az elobb :lol:
Kabare az egesz sportag. Egy szar
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 10., vasárnap 13:47

Szopó, hogy pont most jön a válogatott szünet amikor elkezdhetnénk kicsit összeállni. Ez a tegnapi jó kezdett lett volna, most megint szétszéledünk aztán félholtan tér vissza a brigád, a fele sérülten.

-----------Mbappé
-----Vini Belli Brahim
-------Cama---Fede
Fran-Rüdi-Asencio-Fortea
-------------Lunin

Jelenlegi állományból ez a legjobb.

Camában hittem eddig is, hogy majd a pálya közepén ő lehet aki elkéri és elosztja, mellette meg robotol mint állat, sokkal alkalmasabb rá mint a lomha Tchou. Ő majd mehet hátra a védelem tengelyébe állandóra ha visszatért.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 10., vasárnap 13:38

Tah mellett még érv, hogy tud Rüdigerrel együtt játszani.

Láttam élőben ezt a két állatot egymás mellett, ijesztő páros volt, nem aprók na.... :lol:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. november 10., vasárnap 12:28

Talán ez a topik megfelelőbb a középhátvéd wishlist-nek. Nálam egyértelműen Diomande a legjobb fiatal védő, szóval én őt hoznám, de Lukeba se lenne rossz opció. Nyilván, ha lehetne mindkettőtért fizetnék a klub helyében, de úgyse költ a vezetőség annyit télen.

A lejáró szerződésűek közül ugye Tah lehetne opció középtávon is akár (bár szerintem Ő inkább system játékos, akit Xabi húzott fel), ha pedig rövidtávon kéne valaki, akkor Schar vagy de Vrij. Meg elvileg Gasiorowski szerződése is lejáróban van, akivel hírbe hozták a klubot korábban, de Őt nem igazán láttam játszani.

Kölcsönbe meg nem tudom kit lehetne hozni beugrósnak év végéig. Badiashile? Disasi? Skriniar pl. szerintem tökéletes lenne, de a PSG úgyse adná kölcsön.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 9., szombat 17:01

Muszaj télen cb. Ha laporte, akkor ő. Ha nem ő, akkor barki más, aki mozdítható. Rb posztot fede lehozza.
Ha rudi térde is elmegy, akkor nekunk lefott idén. Kivancsian varom a következő heteket, milyen hangok lesznek. Most lesz szünet, lesz idő agyalni.

Eddig is furcsán nezett ki, hogy jobb hatvedeket, középpályásokat jatszatunk ott, jobb hatvedek helyett, meg jobb szélső tamadot. Ez a kenyszermegoldasos nem igazoláspolitikánk most mehet a levesbe. Most már muszáj hozni posztra embert, akarmennyire is keserű ez a vezetőségnek. Ez van.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 9., szombat 13:27

Whiteheart írta:
wZoLee7 írta:

A legnagyobb bait a portugál liga csatárainak helyzete ami a világon van. Az egyik legjobb példa erre Darwin Nunez, de vannak még páran akik hozzá hasonlóan kiemelkedőt hoztak egy portugál csapatban aztán a komolyabb szinten meg teljesen leolvadtak. Továbbá a legnagyobb marhaság lenne megint csatárra költeni amikor itt van MBappe meg Endrick
Itt van Endrick?
esetleg másik csapatnál látod regisztrálva? Nem értem a kérdést. Azt hiszed ha máshogy hívnák Carlo többet használná? :lol:

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. november 9., szombat 13:22

wZoLee7 írta:
Whiteheart írta: Taktikához az is hozzátartozik hogy van egy igazi csatár a pályán és nem csak futosgál 3 támadó elől... "Gyökeres" változásra lenne szükség a csapatnál... Ő egy igazi csatár és lehet bátran keresni a labdával. Lehet ez még korai komment ehhez, de nem kéne elszalasztani az összes csatárt a mezőnybe.
A legnagyobb bait a portugál liga csatárainak helyzete ami a világon van. Az egyik legjobb példa erre Darwin Nunez, de vannak még páran akik hozzá hasonlóan kiemelkedőt hoztak egy portugál csapatban aztán a komolyabb szinten meg teljesen leolvadtak. Továbbá a legnagyobb marhaság lenne megint csatárra költeni amikor itt van MBappe meg Endrick
Itt van Endrick?

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 9., szombat 12:51

Whiteheart írta: Taktikához az is hozzátartozik hogy van egy igazi csatár a pályán és nem csak futosgál 3 támadó elől... "Gyökeres" változásra lenne szükség a csapatnál... Ő egy igazi csatár és lehet bátran keresni a labdával. Lehet ez még korai komment ehhez, de nem kéne elszalasztani az összes csatárt a mezőnybe.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. november 9., szombat 10:59

Én annyit szeretnék látni, hogy 433-ban középen Fede-Belli-Gülü trió van, ha Fede háta még mindig szar, akkor Camavinga.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Vissza: