Politika
Re: Politika
Valaki bedobta az egyik legnagyobb AI detectorba a hangfelvételt, gyakorlatilag az összes részt, ahol MP beszél bepirosozta, hogy AI gyanús egyedül ahol Evelin beszél az zöld
https://detect.resemble.ai/results/c3cf ... 9946c16328
Tehát minden igaz, amit tegnap MP elmondott
https://detect.resemble.ai/results/c3cf ... 9946c16328
Tehát minden igaz, amit tegnap MP elmondott
kiserik írta:gerinctelen szar alak, én nem ismerem.
kiserik írta: érdekes véleményt alkotni arról, amit nem ismersz, max kivonatban.
Igazad van, csak mikor lehazugoznak azért mert valami le van írva fehéren feketén, vagy úgy írnak monológot, hogy arra nem veszik a fáradtságot,, hogy informálodjanak, akkor felmegy a pumpa .Realista24 írta: Miert irsz olyat kiserik, hogy utoljara irsz egy-egy temaban, amikor keptelen vagy megallni/leallni? A kerdes koltoi.
Mégegyszer, igazad van.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miert irsz olyat kiserik, hogy utoljara irsz egy-egy temaban, amikor keptelen vagy megallni/leallni? A kerdes koltoi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olvasd el az első Facebook bejegyzését a témában. Idéztem is belőle.BlancoMark írta: Ez szimplan nem igaz amit Pottyondirol allitasz. Vegignezted az idetartozo videojat vagy csak elolavastal
par jobbos cikket rola?
Zack: gerinctelen szar alak, én nem ismerem. Egy dolog ami lényeg, hogy úgy néz ki Lakatos lépéseiből, hogy van alapja annak, amit állít. Osváh is elismerte amit állított róla.
Ericco: érdekes véleményt alkotni arról, amit nem ismersz, max kivonatban. Kérlek segíts, mert én nem emlékszem arra, mikor hazudták azt, hogy Lakatos az influenszer tüntetés szervezője volt. Valami rémlik valamelyik riportban (Ultrahang talán), de talán ott azonnal ki is javították, hogy nem szervező, hanem csak reklámozó.
Egyébként ha végig követted volna az eseményeket tudnád, hogy ezek nyitott otthonok. Nem börtönök, vagy zárt, bentlakásos iskolák. Szabadidőben oda mennek a gyerekek, ahová akarnak. A lényeg, hogy este 10-re vissza kell érni. Illetve van rengeteg egyéb probléma is.
Hibás a rendszer, a rendszerben dolgozók, de a bűnelkövető az bűnelkövető. Nem arról van szó, hogy a karjaiba löki a rendszer, hanem hogy kitépi onnan erőszakkal.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat a tegnapi vs mai hangfelvetel parbajt eddig siman mp hozza, nem tudom mi lehet meg roganeknal, de ha 11 orabol ez az egyik legerosebb anyag, akkor nekik ennyi volt.
btw mp emlitett szex es drog temakort is, szoval akkor lesz itt meg mit hallgatni.
btw mp emlitett szex es drog temakort is, szoval akkor lesz itt meg mit hallgatni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A billegok (+eddig nem szavazo reteg) a kerdes, hogy az milyen reteg, milyen agyi kapacitassal.swfan írta: Ezt max a Fidesz-keménymag fogja értékelni, akiket eddig meggyőzött MP és kormányváltást akarnak, le fogják sz*rni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Arra lehet számítani, hogy mostantól ezzel lesz tele a teljes propaganda. Ugyanazok a kifejezések, gúnynevek, naponta 1000x, közmédiában is, mint "szakértői vélemények".Realista24 írta:Viszont az ilyenek elobb betalalnak az erintett celcsoportban, mint mondjuk 5 mrd elsikkasztasa, akarom mondani szerzodes alapjan valo kifizetese.nuevo_ericco írta: Nem túl elegáns mondatok, valóban. Simán elhiszem, hogy a felvételek valódiak. Teljesen hihető is számomra a szitu, hogy amikor ezeket mondta, már a töke ki volt az egésszel egy hosszú nap után a hőségben, és elsütött pár nem túl ízléses poént.
Haszna annyi lesz, hogy azok, akiket okt. 23.-án láttunk a kormány által szervezett megemlékezésen, még mérgesebbek lesznek MP-re.
Ezt max a Fidesz-keménymag fogja értékelni, akiket eddig meggyőzött MP és kormányváltást akarnak, le fogják sz*rni
"Egyet ne várj, én nem vagyok áruló...." mondja Ábrahám. Bakker, azért mondtál fel Robi a kormánymédiában mert egy állításod szert mindent megdöntő erejű tényről (ő mondta így) nem engedték meg, hogy beszámolj. Sajnos nem jön ki a matek. Kesma eltitkolja a pedofíliát, és velük ért egyet, csak meg kéne újulniuk. Itt Robinak, a saját állítása lapján, a fundamentumok szintjén van problémája a Kesmával. Ez olyan, mintha Luther Mártonnak Jézus tanításival lett volna gondja és nem a katolikus felső papság működésével. Vagy egy jó szándékú nagyon korlátolt képességű ember, bár a linkelt videó alapján ez nem igaz, vagy egy gerinctelen sz*r alak.kiserik írta:
Nem mindig tudom követni a gondolat menetet, olyan, mint ha én írtam volna
Ábrahám bement volna a Partizánba, nem rajta múlt: https://www.youtube.com/watch?v=cI-Bjn2MGnc&t 51:26-nál kezdődik az ide tartozó rész.
- Pad'em
Most írta face-n, hogy az egyik mondatot biztos nem ő mondta.___Samy___ írta: Csak nekem fura nehol a hangja? Marmint nem vagyok teljesen biztos benne, hogy o beszel vegig.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ___Samy___
Csak nekem fura nehol a hangja? Marmint nem vagyok teljesen biztos benne, hogy o beszel vegig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Hát ez marha gyenge (eddig).
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez nagyobb atombomba eriknél és haverjainál, mint a megannyi hosszu evek ota nyilvanossagra kerulo maffiaszeru bizniszek, lopasok, bunozesek teljes hatalmi szinten, az emberek es az eu penzebol, abban biztos lehetsz
amugy meg csak tényeket közölt.
az emberek igénytelenek es büdösek, koszosak, élén a nyuggerkommandóval.
amugy meg csak tényeket közölt.
az emberek igénytelenek es büdösek, koszosak, élén a nyuggerkommandóval.
thereisonly1ronaldo
Nyugi, Magyarország harmadik legnagyobb pártjának a vezetője azt mondta, hogy Gyurcsányt már a KISZ-táborban Kalasnyikovval kellett volna fejbelőni, ahhoz képest ez semmi...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Viszont az ilyenek elobb betalalnak az erintett celcsoportban, mint mondjuk 5 mrd elsikkasztasa, akarom mondani szerzodes alapjan valo kifizetese.nuevo_ericco írta: Nem túl elegáns mondatok, valóban. Simán elhiszem, hogy a felvételek valódiak. Teljesen hihető is számomra a szitu, hogy amikor ezeket mondta, már a töke ki volt az egésszel egy hosszú nap után a hőségben, és elsütött pár nem túl ízléses poént.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem túl elegáns mondatok, valóban. Simán elhiszem, hogy a felvételek valódiak. Teljesen hihető is számomra a szitu, hogy amikor ezeket mondta, már a töke ki volt az egésszel egy hosszú nap után a hőségben, és elsütött pár nem túl ízléses poént.
Ez az atombomba?Caraway írta:Itt is van az elso hanganyag MP-rol:swfan írta: https://444.hu/2024/11/11/vertan-gyorgy ... -a-baratom
Tehát eddig:
- Varga és Vogel is Vertántól kapja a juttatásait
- Vogel Vertán lakásában lakik
- Az utalásos fizetést (Varga) el fogják ismerni
- A készpénzes fizetést (Vogel) le fogják tagadni
- MP-ről hangfelvételek és AI segítségével készül lejáratóanyag
https://444.hu/2024/11/11/nevtelen-leve ... r-peterrol
Budosek az emberek es a szajuk 40 fokba… ennyi eddig.
-
Szóval két felelős van. Maga az elkövető, és akik a gyerekekért felelősek (az ott dolgozó emberek és azok, akik ott tartják őket, vagy a visszeélések felgöngyölítése lenne a dolguk).kiserik írta: hogy itt egyesek 18 év alattiakat rontanak meg, kényszerítenek prostitúcióra és használnak ki.
Akárki mást behozni a képbe, megpróbálni ezzel hitelteleníteni, bemocskolni őket alaptalanul stb., az nem a megoldás felé vezet, hanem pont ellenkezőleg. És erre felhívni a figyelmet, vagy akár arra, hogy ilyen már korábban is előfordult az illetővel, az pont, hogy az ügy megoldásához vezet közelebb, mert sokkal nehezebb a felelősöknek elbújni a zajban, ami mesterségesen lett keltve.
Mindenki, akit kritizálsz, csak azért szólalt meg, mert Ábrahám hamisan keverte őket bele. Hogy miért és kinek a javát szolgálja, hogy az átlag embernek az legyen a benyomása, hogy ez ilyen balliberális ügy, nem pedig a 15 éve hatalmon lévőké, akik a rendszer egyetlen formálói, azt rábízom a fantáziádra. De nem kell sokáig agyalni a helyes válaszon.
Most pedig kitérnék rád:
Ugyanezt csináltad te is lejjebb velünk szemben, akik nem magát az ügyet illetük véleménnyel, hanem az Ábrahám egyértelmű politikai szarkeverését, majd minket vádoltál meg, cinikus módon gratuláltál is hozzá, hogy ezzel magát az ügyet akarjuk feledtetni. Pedig pont ellenkezőleg, tartjuk a fókuszt a valódi felelősökön. Most mondjam azt én is, hogy ez neked azért nem tetszik, mert te pedig róluk terelméd a szót Pottyondyék felé? Gratuláljak is hozzá?
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erik baszki, Ábrahám hiteltelen. Maga tett érte. Nem más, aki most szerinted beállítja annak. Nem kell beállítani, az.
Mindenki, még itt is arra vár, hogy lezáruljon a nyomozás, megnevezzék a gyanúsítottakat, majd a vádlottakat, aztán meg a bíróság ítéletét.
Soha senki nem mondott mást, mindenki elítéli ezt a bűncselekményt. Ez, hogy nem megy át neked? Tényleg nem értem.
Mindenki, még itt is arra vár, hogy lezáruljon a nyomozás, megnevezzék a gyanúsítottakat, majd a vádlottakat, aztán meg a bíróság ítéletét.
Soha senki nem mondott mást, mindenki elítéli ezt a bűncselekményt. Ez, hogy nem megy át neked? Tényleg nem értem.