Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
swfan

Re: Politika

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:52

weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
Toroczkait meg fizetik az oroszok

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:49

Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:44

Úgy látom szívod magadba a fideszes meg libsi propagandát...ezért tartunk itt mert sajnos többségben vagytok. Petike tett már le a nép elé egy átfogó értelmes programot,vagy még mindig csak ott tart hogy elloptak mindent,most mi jövünk :D
A kolostorm***nak meg elég annyi hogy:Folytatjuk :D Szép kis jövőkép minden oldalról :(

Kösz mila!így sem rosz amúgy :D
Milyen propaganda? Hát ezekről videófelvételek vannak amiket írtam.
Tessék
Első fele a Kalasnyikovos, második fele meg a spanyol náci gyűlésen készült.

Konkrétan normalizálja az emberölést, az se baj ha tizenéves.
Náculás részéhez meg írni se kell semmit.

swfan írta:
Ekkor azonban közölte a kolléga, hogy nem tehetik közzé, mert a szerkesztőség megijedt Magyar Pétertől.
Elképzelem ahogy a Nép Szava remeg MPtől... :lol:

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:43

Éljen a Mi Hazánk!...Laci te vagy a megmentője ennek a sötétségbe borult országnak.

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:39

ferni írta:
weah írta:
Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cs
Remélem a gazdapártjával(fidesz) együtt eltünnek végleg a térképről hamarosan.
Csak a mi hazánk kínál megfelelő programot,és csak ők képviselik a magyarok érdekeit.Magyarék amerikának meg a brüsszeli von der pfizerék kirakat papucsa,Orbánék meg ugyan ez csak orosz szemszögből."Nagy segítség ez a magyar családoknak".
Hajrá mi hazánk,csak bennük lehet bízni.
Pontosan, én is rábíznám az ország sorsát egy náci gyűlésekre járó emberre ahol annyit emelgette a karját, hogy izomlázas lett meg aki embereket lőne fejbe kalasnyikovval, mi baj lehetne ugye.
Úgy látom szívod magadba a fideszes meg libsi propagandát...ezért tartunk itt mert sajnos többségben vagytok. Petike tett már le a nép elé egy átfogó értelmes programot,vagy még mindig csak ott tart hogy elloptak mindent,most mi jövünk :D
A kolostorm***nak meg elég annyi hogy:Folytatjuk :D Szép kis jövőkép minden oldalról :(

Kösz mila!így sem rosz amúgy :D

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 11., hétfő 18:38

weah írta:
hehetheoriginal írta:
Ha kiderul, hogy fake, akkor is, nem? :lol:
Csak a mi hazánk kínál megfelelő programot,és csak ők képviselik a magyarok érdekeit.Magyarék amerikának meg a brüsszeli von der pfizerék kirakat papucsa,Orbánék meg ugyan ez csak orosz szemszögből."Nagy segítség ez a magyar családoknak".
Egy szovegen belul lefideszcsicskazni a tisza partot es orosz kirakatpapucsozni a fideszt, majd elmondani hogy a mi hazank az egyetlen alternativa gyakorlatilag a tokeletes ellentmondas.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:36

Ábrahám fb-on:
Képzeljétek el mi történt! Kaptam egy telefont az előbb, amit sajnálom, hogy nem hallotatok. Szóval az előzmények: Megkeresett a múlt héten a Népszava. Interjút kértek tőlem vágatlanul. Ahogy Gulyás Marcinál, úgy náluk is elfogadtam. Sőt! Szokásomhoz híven visszautasítottam, hogy előre megkapjam a kérdéseket. Azt mondtam, hogy nekem nincs tabu. Kérdezzenek bármiről, bármennyit, én mindenre válaszolok, ők pedig vállalták, hogy cserébe vágatlanul leadják. Jött videós, fotós, újságíró-riporter, és minden a megbeszélték szerint zajlott, a végén arra is garanciát kaptam, hogy ahogyan megbeszéltük, vágatlanul le fogják adni. Eddig a múlt. Most pedig a jelen:

Ahogy Gulyás Marcinál, itt is közbeszólt a technika ördöge. Legalább is erről tájékoztatott az imént a videót készítő szakember. Eltűnt a hang! Annyira sajnálják, mert így sajnos nem lehet leadni 😞

Közöltem, hogy semmi gond, mert nekem megvan! Hiszen az én studiómba jöttek felvenni, és arra az esetre, ha a “technika ördöge” közbeszólna, én is felvettem a beszélgetést, így most oda tudom adni és volt probléma, nincs probléma!

Ekkor azonban közölte a kolléga, hogy nem tehetik közzé, mert a szerkesztőség megijedt Magyar Pétertől.

Mondtam sebaj, én nem ijedtem meg, én közzéteszem!

Ekkor már arról tájékoztattak, hogy nem csak ez a gond, de nem tudják még ez az ügy meddig fog gyűrűzni.

Utóbbit nem tudom hogyan kell értelmezni, talán, hogy ki lesz még érintett?? Esetleg ismerőseik, barátaik. Tenyleg nem tudom. Nem is értem.

A végén pedig arra szólítottak fel, hogy a saját stúdiómban készült, saját hangomat ne merjen megosztani a nyilvánossággal, miután egyoldalúan megszegték valamennyi megállapodásunkat.

Természetesen hamarosan megosztom. Exluzív Népszava interjú következik holnap reggel 9:00-kor, itt!
Kajak belekeverik MP-t is :lol: :lol: :lol: kicsit sem volt felépítve a dolog, csak a jó szándék vezérli a Robit, mi. Sorra nyer igazolást minden, amit MP elmondott tegnap

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 11., hétfő 18:35

Nem tudom eldonteni, hogy troll-e vagy komolyan gondolja :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 11., hétfő 18:34

weah írta: Ha kiderül, hogy a "Tisza" (Tisztelet és Szabadság) párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem, akkor kuka, abból nem lehet visszajönni.
A hitványsága elpusztítja a pártját.
Ha a politika így működne, akkor a NER sem létezne.

Ha a Mi hazánkkal kapcsolatban, tegyük fel a vita kedvéért, igazad is van, akkor is ugyanaz a sors várna rá, mint a Jobbikra. Ha túl nagyra nőne, elkezdene rossz neveket ismételgetni, akkor a Fidesz ugyanúgy ledarálná őket.

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2024. november 11., hétfő 18:34

weah írta:
hehetheoriginal írta:
Csak a mi hazánk ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
korrigáltam neked
92:48

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:30

weah írta:
hehetheoriginal írta:
Pontosan, én is rábíznám az ország sorsát egy náci gyűlésekre járó emberre ahol annyit emelgette a karját, hogy izomlázas lett meg aki embereket lőne fejbe kalasnyikovval, mi baj lehetne ugye.

A hangfelvételről meg kiderült, hogy fake, meg lett szerkesztve.

https://i.ibb.co/k8pmq0F/h-G6op-D6a-Tf- ... ukr-g.webp

ilyen is behallatszik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 11., hétfő 18:35-kor.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 11., hétfő 18:28

weah írta:
hehetheoriginal írta:
Engem most azonnal meggyőztél.

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:25

hehetheoriginal írta:
weah írta: Ha kiderül, hogy a "Tisza" (Tisztelet és Szabadság) párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem, akkor kuka, abból nem lehet visszajönni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:09

Jaja, de hát aki ezt csinálta és kitette fix rászólnék, hogy hogy lehetett ilyen hülye...
Oké, hogy forrásmegjelölés, de ne már...

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 18:08

Épp az elmúlt 1 percben törölték a videót.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:05

ferni írta:
ferni írta: Így használja Rogán Antal az MI-t Magyar Péter és közösségünk lejáratására

Na erre kíváncsi leszek, hogy a TheVR erre adott-e engedélyt, hiába csak egy videó ami csak sima forrás, de ugye itt minden túl van gondolva.
Persze hogy nem lett engedély kérve, szóval törölve lesz majd
Itt a Jani válasza

Azért ez így amatőr volt attól aki kezeli a youtubet meg videókat vág nem kicsit.
Jogilag teljesen oké (a videó nem monetizált, van forrásmegjelölés, ez a fair use-ba belefér, a youtube-ot nem fogja érdekelni). Morálisan nem volt szép húzás.

De Pistiéket se féltsük, a Nerdonald's-tól kapnak ők elég pénzt :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 17:47

ferni írta: Így használja Rogán Antal az MI-t Magyar Péter és közösségünk lejáratására

Na erre kíváncsi leszek, hogy a TheVR erre adott-e engedélyt, hiába csak egy videó ami csak sima forrás, de ugye itt minden túl van gondolva.
Itt a Jani válasza

Azért ez így amatőr volt attól aki kezeli a youtubet meg videókat vág nem kicsit.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 17:40

Így használja Rogán Antal az MI-t Magyar Péter és közösségünk lejáratására

reeed_ati írta:

Hozzáértő arcokat bíztak meg ezzel is, mint az ország vezetésével.. :D
Fú de amatőr balfaszok.. :lol:
Teljesen érthetetlen amúgy kajak, ennyi pénzből nem tudnak elmenni helyekre egy kis háttérhangot felvenni, ilyen ingyenes szarokat használnak... :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 11., hétfő 17:37

thereisonly1ronaldo

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 17:18

Ha kiderül, hogy a "Tisza" (Tisztelet és Szabadság) párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem, akkor kuka, abból nem lehet visszajönni.

Vissza: