Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 11., hétfő 19:57

meg ha egyet is ertenek veled, ebben a helyzetben akkor is szavazat pazarlas lenne a mi hazankra szavazni.
soha, de soha nem lesznek kormanyvalto ero de meg 15 szazalekos part sem szerintem, max a poszt fidesz eraban erosodtok meg a leszakado fidesz bazisbol taplalkozva.

egy kerdes van 26-ban, mp vagy orbanek, ennyi.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2024. november 11., hétfő 19:55

Két dolog derült ki az elmúlt egy hétben.

A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias

Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó

Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:47

'shutterisland írta: nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.

de ahogy az mp jelensegre reagalnak toroczkaiek es a szavazoik, rohadtul nem bannam, ha eltunnenek 5 szazalek ala.
Miért?MP mit adott neked eddig?Ő ezek közül jött ugyan olyan arrogán narcisztikus,ráadásul azt is beszélik hogy pszihopata...A viselkedéséből simán el is hiszem.Azt hiszed Toroczkaiék nem látják hogy ki ez az ember?

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:43

swfan írta:
weah írta: Amúgy mi a baj vele ha úgy van ahogy mondod?
Ez konkrétan holokauszt támogatás :banplz:
Én nem néztem meg a videót,de most ránézek azért is.Óvóbácsi védjen meg mert megsértett ez gój.Istenem...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 11., hétfő 19:39

nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.

de ahogy az mp jelensegre reagalnak toroczkaiek es a szavazoik, rohadtul nem bannam, ha eltunnenek 5 szazalek ala.

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:37

swfan írta:
[/quote
A holokauszt napjainkban zajlik gázában,és azok követik el akikkel ez egyszer már megtörtént.
Milyen támogatásról beszélsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára weah 2024. november 11., hétfő 19:41-kor.

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. november 11., hétfő 19:33

weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.
CIA, Mossad, FSZB meg lehallgatja Magyart, az exét és Orbánt is. :lol:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 11., hétfő 19:26

Undorító ez az ország, már a látszatot se próbálják meg fent tartani hogy az ő kezükbe van minden. Híradónak csúfolni a propagandát amit leadnak nap mint nap..

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 19:24

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:16

ferni írta: Na, 24 óra alatt voltam fideszes, meg momentumos is, ez az :mrgreen:

Hajrá Gyurcsány :lilasalas:

DKs is akarok lenni.... :lol:
Még megteheted 26 tavaszáig, utána már nem lesz lehetőség rá reméljük.
Legyél inkább Mi Hazánkos én azt mondom.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 19:13

Na, 24 óra alatt voltam fideszes, meg momentumos is, ez az :mrgreen:

Hajrá Gyurcsány :lilasalas:

DKs is akarok lenni.... :lol:

Már megy is a híradóban a megszerkesztett hangfelvétel... :shutup:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 11., hétfő 19:16-kor.

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 19:10

ferni írta:
weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
Köszönjük, hogy válaszoltál a tényszerű videómra és hogy szerinted ez nem probléma-e, hogy az ország által elfogadott emberi normákat nem tisztelő Toroczkai alkalmas-e a magyar nép élére.... :shutup:
Nem néztem meg,majd megnézem később
Amúgy mi a baj vele ha úgy van ahogy mondod?
Emberi értékekben magasan a két közpénztolvaj felett ál.A körme alatti piszok is többet ér ezeknél.Emberi normák?89 óta mi történik emberi normák alatt?Mindenhol romák melegek pride minden hatalmi pozícióban izraeli magyar kettősállampolgárságú gazemberek.Ugye nem lövök mellé hogy te a tisza előtt momentumos lehettél?A tisza egy szdsz fidesz restart lesz ha ne adj isten összejön nekik.ETTŐL ROSSZABB NEM HISZEM HOGY LESZ,DE JOBB SE ABBAN BIZTOSAK LEHETTEK.Korrupt gazemberek tömkelege mindékt oldalon,hát köszi én ebből nem kérnék.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:54

weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
Köszönjük, hogy válaszoltál a tényszerű videómra és hogy szerinted ez nem probléma-e, hogy az ország által elfogadott emberi normákat nem tisztelő Toroczkai alkalmas-e a magyar nép élére.... :shutup:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:52

Toroczkait meg fizetik az oroszok

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:49

Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 11., hétfő 18:44

Úgy látom szívod magadba a fideszes meg libsi propagandát...ezért tartunk itt mert sajnos többségben vagytok. Petike tett már le a nép elé egy átfogó értelmes programot,vagy még mindig csak ott tart hogy elloptak mindent,most mi jövünk :D
A kolostorm***nak meg elég annyi hogy:Folytatjuk :D Szép kis jövőkép minden oldalról :(

Kösz mila!így sem rosz amúgy :D
Milyen propaganda? Hát ezekről videófelvételek vannak amiket írtam.
Tessék
Első fele a Kalasnyikovos, második fele meg a spanyol náci gyűlésen készült.

Konkrétan normalizálja az emberölést, az se baj ha tizenéves.
Náculás részéhez meg írni se kell semmit.

swfan írta:
Ekkor azonban közölte a kolléga, hogy nem tehetik közzé, mert a szerkesztőség megijedt Magyar Pétertől.
Elképzelem ahogy a Nép Szava remeg MPtől... :lol:

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:43

Éljen a Mi Hazánk!...Laci te vagy a megmentője ennek a sötétségbe borult országnak.

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 18:39

ferni írta:
weah írta:
Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cs
Remélem a gazdapártjával(fidesz) együtt eltünnek végleg a térképről hamarosan.
Csak a mi hazánk kínál megfelelő programot,és csak ők képviselik a magyarok érdekeit.Magyarék amerikának meg a brüsszeli von der pfizerék kirakat papucsa,Orbánék meg ugyan ez csak orosz szemszögből."Nagy segítség ez a magyar családoknak".
Hajrá mi hazánk,csak bennük lehet bízni.
Pontosan, én is rábíznám az ország sorsát egy náci gyűlésekre járó emberre ahol annyit emelgette a karját, hogy izomlázas lett meg aki embereket lőne fejbe kalasnyikovval, mi baj lehetne ugye.
Úgy látom szívod magadba a fideszes meg libsi propagandát...ezért tartunk itt mert sajnos többségben vagytok. Petike tett már le a nép elé egy átfogó értelmes programot,vagy még mindig csak ott tart hogy elloptak mindent,most mi jövünk :D
A kolostorm***nak meg elég annyi hogy:Folytatjuk :D Szép kis jövőkép minden oldalról :(

Kösz mila!így sem rosz amúgy :D

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 11., hétfő 18:38

weah írta:
hehetheoriginal írta:
Ha kiderul, hogy fake, akkor is, nem? :lol:
Ugyan már...minden megnyílvánulásából süt róla hogy egy narcisztikus kis p**cs
Remélem a gazdapártjával(fidesz) együtt eltünnek végleg a térképről hamarosan.
Csak a mi hazánk kínál megfelelő programot,és csak ők képviselik a magyarok érdekeit.Magyarék amerikának meg a brüsszeli von der pfizerék kirakat papucsa,Orbánék meg ugyan ez csak orosz szemszögből."Nagy segítség ez a magyar családoknak".
Hajrá mi hazánk,csak bennük lehet bízni.
Egy szovegen belul lefideszcsicskazni a tisza partot es orosz kirakatpapucsozni a fideszt, majd elmondani hogy a mi hazank az egyetlen alternativa gyakorlatilag a tokeletes ellentmondas.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 18:36

Ábrahám fb-on:
Képzeljétek el mi történt! Kaptam egy telefont az előbb, amit sajnálom, hogy nem hallotatok. Szóval az előzmények: Megkeresett a múlt héten a Népszava. Interjút kértek tőlem vágatlanul. Ahogy Gulyás Marcinál, úgy náluk is elfogadtam. Sőt! Szokásomhoz híven visszautasítottam, hogy előre megkapjam a kérdéseket. Azt mondtam, hogy nekem nincs tabu. Kérdezzenek bármiről, bármennyit, én mindenre válaszolok, ők pedig vállalták, hogy cserébe vágatlanul leadják. Jött videós, fotós, újságíró-riporter, és minden a megbeszélték szerint zajlott, a végén arra is garanciát kaptam, hogy ahogyan megbeszéltük, vágatlanul le fogják adni. Eddig a múlt. Most pedig a jelen:

Ahogy Gulyás Marcinál, itt is közbeszólt a technika ördöge. Legalább is erről tájékoztatott az imént a videót készítő szakember. Eltűnt a hang! Annyira sajnálják, mert így sajnos nem lehet leadni 😞

Közöltem, hogy semmi gond, mert nekem megvan! Hiszen az én studiómba jöttek felvenni, és arra az esetre, ha a “technika ördöge” közbeszólna, én is felvettem a beszélgetést, így most oda tudom adni és volt probléma, nincs probléma!

Ekkor azonban közölte a kolléga, hogy nem tehetik közzé, mert a szerkesztőség megijedt Magyar Pétertől.

Mondtam sebaj, én nem ijedtem meg, én közzéteszem!

Ekkor már arról tájékoztattak, hogy nem csak ez a gond, de nem tudják még ez az ügy meddig fog gyűrűzni.

Utóbbit nem tudom hogyan kell értelmezni, talán, hogy ki lesz még érintett?? Esetleg ismerőseik, barátaik. Tenyleg nem tudom. Nem is értem.

A végén pedig arra szólítottak fel, hogy a saját stúdiómban készült, saját hangomat ne merjen megosztani a nyilvánossággal, miután egyoldalúan megszegték valamennyi megállapodásunkat.

Természetesen hamarosan megosztom. Exluzív Népszava interjú következik holnap reggel 9:00-kor, itt!
Kajak belekeverik MP-t is :lol: :lol: :lol: kicsit sem volt felépítve a dolog, csak a jó szándék vezérli a Robit, mi. Sorra nyer igazolást minden, amit MP elmondott tegnap

Vissza: