Lehet hogy magadról, teszel érte bőven hogy sokunkban ez a vélemény alakuljon kikiserik írta: Ha egyszer ferni megtudja, hogy van aktív, nyíltan és büszkén zsidó tagja a Mi hazánknak, meg még olyan is van, aki cigány, akkor rögtön kitér a hitébőlMi történt? Miről maradtam le?'shutterisland írta: nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.
de ahogy az mp jelensegre reagalnak toroczkaiek es a szavazoik, rohadtul nem bannam, ha eltunnenek 5 szazalek ala.
Politika
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az, hogy ahelyett, hogy orulnetek, hogy vegre eltakarodhat a fidesz es azt kovetoen eraban majd lehet egy egeszseges verseny a partok kozott (es nem csak a kuszobert) ahol velhetoen a mihazanknak is jutna boven szelet a tortabol, inkabb ugy vergodik mindenki mp ellen, mintha tenyleg szatellitpart lennetek.Mi történt? Miről maradtam le?
a kutyak vagy mzp, korabban vona hozzaallasa az uj kormanyvalto ero megjelenesehez szimpibb volt, a dk es a mihazank nem.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Majd mikor észreveszed hogy alig van már magyar az országodban,és mindenhol lopás rablás gyilkolás akkor majd elgondolkozol ezen.'shutterisland írta: meg ha egyet is ertenek veled, ebben a helyzetben akkor is szavazat pazarlas lenne a mi hazankra szavazni.
soha, de soha nem lesznek kormanyvalto ero de meg 15 szazalekos part sem szerintem, max a poszt fidesz eraban erosodtok meg a leszakado fidesz bazisbol taplalkozva.
egy kerdes van 26-ban, mp vagy orbanek, ennyi.
Ha egyszer ferni megtudja, hogy van aktív, nyíltan és büszkén zsidó tagja a Mi hazánknak, meg még olyan is van, aki cigány, akkor rögtön kitér a hitéből
Mi történt? Miről maradtam le?'shutterisland írta: nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.
de ahogy az mp jelensegre reagalnak toroczkaiek es a szavazoik, rohadtul nem bannam, ha eltunnenek 5 szazalek ala.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Na megnéztem,most akkor hol támogattam a holokasztot?weah írta:Én nem néztem meg a videót,de most ránézek azért is.Óvóbácsi védjen meg mert megsértett ez gój.Istenem...swfan írta:
Ez konkrétan holokauszt támogatás
Tudod mit mondok neked?Azok támogatják a holokausztot,akik napi rendszereséggel elgelejtenek beszámolni az izraeliek mészárlásáról gázában.Tudom tudom okt 7...SZÖRNYŰ volt meg kellett torolni keményen és kímélettlenül ezt is alá írom.Na de ami ott folyik az már jóval túlmutat ezen,itt a civil lakosság népírtása zajlik a 21 században és a világ elfordítja a fejét mert egy bizonyos népcsoport hajtja végre.Na ez a nagy büdös igazság.
- 'shutterisland
meg ha egyet is ertenek veled, ebben a helyzetben akkor is szavazat pazarlas lenne a mi hazankra szavazni.
soha, de soha nem lesznek kormanyvalto ero de meg 15 szazalekos part sem szerintem, max a poszt fidesz eraban erosodtok meg a leszakado fidesz bazisbol taplalkozva.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Két dolog derült ki az elmúlt egy hétben.
A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias
Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó
Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias
Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó
Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
-
Miért?MP mit adott neked eddig?Ő ezek közül jött ugyan olyan arrogán narcisztikus,ráadásul azt is beszélik hogy pszihopata...A viselkedéséből simán el is hiszem.Azt hiszed Toroczkaiék nem látják hogy ki ez az ember?'shutterisland írta: nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.
-
Én nem néztem meg a videót,de most ránézek azért is.Óvóbácsi védjen meg mert megsértett ez gój.Istenem...swfan írta:Ez konkrétan holokauszt támogatásweah írta: Amúgy mi a baj vele ha úgy van ahogy mondod?
- 'shutterisland
nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.
-
swfan írta:Ez konkrétan holokauszt támogatásweah írta: Amúgy mi a baj vele ha úgy van ahogy mondod?
[/quote
A holokauszt napjainkban zajlik gázában,és azok követik el akikkel ez egyszer már megtörtént.
Milyen támogatásról beszélsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára weah 2024. november 11., hétfő 19:41-kor.
CIA, Mossad, FSZB meg lehallgatja Magyart, az exét és Orbánt is.weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Undorító ez az ország, már a látszatot se próbálják meg fent tartani hogy az ő kezükbe van minden. Híradónak csúfolni a propagandát amit leadnak nap mint nap..
Ez konkrétan holokauszt támogatásweah írta: Amúgy mi a baj vele ha úgy van ahogy mondod?
-
Még megteheted 26 tavaszáig, utána már nem lesz lehetőség rá reméljük.ferni írta: Na, 24 óra alatt voltam fideszes, meg momentumos is, ez az
Hajrá Gyurcsány
DKs is akarok lenni....
Legyél inkább Mi Hazánkos én azt mondom.
Na, 24 óra alatt voltam fideszes, meg momentumos is, ez az
Hajrá Gyurcsány
DKs is akarok lenni....
Már megy is a híradóban a megszerkesztett hangfelvétel...
Hajrá Gyurcsány
DKs is akarok lenni....
Már megy is a híradóban a megszerkesztett hangfelvétel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 11., hétfő 19:16-kor.
-
Nem néztem meg,majd megnézem későbbferni írta:Köszönjük, hogy válaszoltál a tényszerű videómra és hogy szerinted ez nem probléma-e, hogy az ország által elfogadott emberi normákat nem tisztelő Toroczkai alkalmas-e a magyar nép élére....weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
Amúgy mi a baj vele ha úgy van ahogy mondod?
Emberi értékekben magasan a két közpénztolvaj felett ál.A körme alatti piszok is többet ér ezeknél.Emberi normák?89 óta mi történik emberi normák alatt?Mindenhol romák melegek pride minden hatalmi pozícióban izraeli magyar kettősállampolgárságú gazemberek.Ugye nem lövök mellé hogy te a tisza előtt momentumos lehettél?A tisza egy szdsz fidesz restart lesz ha ne adj isten összejön nekik.ETTŐL ROSSZABB NEM HISZEM HOGY LESZ,DE JOBB SE ABBAN BIZTOSAK LEHETTEK.Korrupt gazemberek tömkelege mindékt oldalon,hát köszi én ebből nem kérnék.
Köszönjük, hogy válaszoltál a tényszerű videómra és hogy szerinted ez nem probléma-e, hogy az ország által elfogadott emberi normákat nem tisztelő Toroczkai alkalmas-e a magyar nép élére....weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
Toroczkait meg fizetik az oroszokweah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
-
Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.