Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 23:20

csababarca írta: Arról azért kevés kétely van, hogy ha mondjuk olyan forgatókönyv történne 26-ban, hogy a mihazánk lenne a fidesz vs tisza kérdésben a mérleg nyelve, hova állna a mihazánk.

Ez már bőven sokszor kiderült.

én valahol megérem kiseriket, weaht, ők így gondolkoznak, és ezeket az elveket vallják.

de itt és most 26-ban ha minden abban a mederben folyik tovább, mint amiben az elmúlt hónapokban, akkor itt a fidesz vs tisza kérdés fog maradni.
akiknek nem volt elég egyértelmű az az ámokfutás amit a fidesz az elmúlt 14 évben csinált, akkor szavazzon tovább a fideszre.
mindenki más, akinek elege van meg a tiszára, aztán lássuk mit akar a többség.

minden másra leadott szavazat megy a pocsékba sajnos, ha tetszik ha nem. szép dolog kiállni az elveinkért, de ennek ami zajlik véget kell vetni, ebben szerintem már nincs kérdés.
Az volna a legjobb forgatókönyv, ha valami büdös nagy csoda folytán bejutna a Kutyapárt, és velük lenne meg a Tisza kétharmada, mindez épp elegendő fékkel és ellensúllyal.
Azonban nagyon félek, hogy a tegnapi-mai ügy betalál a birkáknál, és ki tudja, mi van még a tarsolyban.

MP-nek lesz még szerintetek bármilyen fegyvere? Mármint nem emlékszem, utalt anno ilyenre márciusban/áprilisban?
Láthattuk, hogy alig 2 hónapnyi háborús propaganda mit művelt MZP-vel. Ha van legalább még egy illegális tevékenységet igazoló hanganyaga Magyarnak, akkor biztos későbbre tartogatja.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 11., hétfő 22:26

Arról azért kevés kétely van, hogy ha mondjuk olyan forgatókönyv történne 26-ban, hogy a mihazánk lenne a fidesz vs tisza kérdésben a mérleg nyelve, hova állna a mihazánk.

Ez már bőven sokszor kiderült.

én valahol megérem kiseriket, weaht, ők így gondolkoznak, és ezeket az elveket vallják.

de itt és most 26-ban ha minden abban a mederben folyik tovább, mint amiben az elmúlt hónapokban, akkor itt a fidesz vs tisza kérdés fog maradni.
akiknek nem volt elég egyértelmű az az ámokfutás amit a fidesz az elmúlt 14 évben csinált, akkor szavazzon tovább a fideszre.
mindenki más, akinek elege van meg a tiszára, aztán lássuk mit akar a többség.

minden másra leadott szavazat megy a pocsékba sajnos, ha tetszik ha nem. szép dolog kiállni az elveinkért, de ennek ami zajlik véget kell vetni, ebben szerintem már nincs kérdés.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 11., hétfő 21:39

weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
Baj akkor lesz, ha 26-ban megint Orbán nyer. Úgyhogy nem, nem szavazok a Mi Hazánkra. Orbán vagy Magyar, ez lesz a kérdés. Akinek elege van ebből a rendszerből, annak ott a Tisza Párt, aki pedig élvezi ezt a fertőt, annak bárki más. Sajnálom, hogy Magyarországon idáig süllyedt a politika és a közélet, de ez az igazság. 2026 után jó esetben helyreáll(hat) a valódi demokrácia, és abban helye lesz mindenféle pártnak, sokféle politikussal.
:goat:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 21:32

soadroli írta: én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre :mrgreen:
én még a Steaua Bukarestre is :mrgreen:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 11., hétfő 21:25

Érdekes hozzáállás. Győzni nincs esélyük, ez egyértelmű, de arra van, hogy a győztest valamilyen kordában tartsák.
hat ha mar mindenkepp kellene egy epp a kuszobot megugro part ami "kordaban tartja" a fidesz vs tisza gyozteset, a merleg nyelve legyen, az remelhetoleg akkor inkabb a kutyak legyenek.

de az osszes meres azt mutatja jelenleg, hogy nekik nincs eselyuk, ha meg az a kerdes, hogy bealdoznam e a kormanyvaltast azert, hogy epp becsusszanjanak toroczkaiek 5 szazalekkal, akkor arra eleg egyertelmu a valasz. :mrgreen:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 11., hétfő 21:02

halamadrid írta: Dúró Dóra ma Hollikkal és 3 másik NER-NPC-vel beszélte ki a HírTV-ben a Magyar Watergate-et.

https://www.youtube.com/watch?v=-D-NaZUZ7BM

Kiserik meggyőzött, Mi Hazánkos lettem.
Nem szatellitpárt :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 11., hétfő 20:48

hehetheoriginal írta:
Puding írta: Két dolog derült ki az elmúlt egy hétben.

A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias

Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó

Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
az biztos, ha a fidesz megnyeri 26-ban, az utcara kell menni és szetbaszni elkergetni az osszeset.
barmi aron.
Mióta mondom, hogy ez máshogy nem fog menni...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 11., hétfő 20:47

Puding írta: Két dolog derült ki az elmúlt egy hétben.

A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias

Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó

Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
az biztos, ha a fidesz megnyeri 26-ban, az utcara kell menni és szetbaszni elkergetni az osszeset.
barmi aron.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 11., hétfő 20:45

soadroli írta: én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre :mrgreen:
Érdekes hozzáállás. Győzni nincs esélyük, ez egyértelmű, de arra van, hogy a győztest valamilyen kordában tartsák. Ha kiesik a DK és a mi hazánk is, akkor valaki megint egyedül viszi a hatalmat. Még ha 2/3-ad esetleg nem is lesz, de abszolult többséggel szinte azt csinál, amit akar. Ha van egy nem 50+%-os kormánypárt és egy ellenzéki párt, meg egy harmadik párt aki nélkül se meg se le szavazni nem lehet semmit, akkor talán elindulhatunk a demokrácia és a párbeszéd rögös útján.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 11., hétfő 20:42

Mondjuk én nemtudom le tudnék e szavazni egy jó Laportára, azért sok hasonlóságot látok nála Viktorunkkal :D

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 20:42

Dúró Dóra ma Hollikkal és 3 másik NER-NPC-vel beszélte ki a HírTV-ben a Magyar Watergate-et.

https://www.youtube.com/watch?v=-D-NaZUZ7BM

Kiserik meggyőzött, Mi Hazánkos lettem.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. november 11., hétfő 20:33

én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre :mrgreen:
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 11., hétfő 20:32

Szerintem ember nem írt annyi rajongó üzit az elmúlt félévben a Tisza szimpatizánsok közül, mint weah kolléga a mi hazánkról az utóbbi pár órában. :lol:

Na de nekem mindegy is, különösebb bajom nincs velük amúgy, csak lófasz értelme van rájuk szavazni.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 11., hétfő 20:31

'shutterisland írta:
Mi történt? Miről maradtam le?
az, hogy ahelyett, hogy orulnetek, hogy vegre eltakarodhat a fidesz es azt kovetoen eraban majd lehet egy egeszseges verseny a partok kozott (es nem csak a kuszobert) ahol velhetoen a mihazanknak is jutna boven szelet a tortabol, inkabb ugy vergodik mindenki mp ellen, mintha tenyleg szatellitpart lennetek.
a kutyak vagy mzp, korabban vona hozzaallasa az uj kormanyvalto ero megjelenesehez szimpibb volt, a dk es a mihazank nem.
De min csodálkozol? Magyar Péter volt, aki először belerúgott a DK-ba is meg a Mi hazánkba is. A kutyákba, MZP-be meg Vonába nem. Vonába csak később.

Egyébként nyugodtan nézz meg bármilyen Toroczkai megszólalást Magyar Péterrel kapcsolatban. Mindig elmondja, hogy egy tehetséges embernek tartja aki rengeteg melót rakott ebbe bele. Ha van olyan pont, amit tőlük lop és megvalósul, annak örülni fog. Emellett vannak kételyei vele, a mögötte állókkal és a szandékaikkal kapcsolatban.

Emellett azt is jól látja szerintem, hogy a Mi hazánk pártnak (nem az országnak) jelenleg mindegy, hogy melyik fél fog kijönni 26-ban győztesen, mert a vesztes pártból lesznek olyan leszakadók, akik nagy eséllyel hozzájuk fognak menni.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. november 11., hétfő 20:25

Nekem az 5 is páros, de mintha Magyarért nem rajonganának itt páran, szóval ezért kar elővenni a Mi Hazánkosokat! :kalapos:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 11., hétfő 20:23

Téged fizetnek, vagy mi ez a szánalmas rajongás? Politikusokért meg pártokért rajongani geci, nevetséges.
Az ilyenekből lesznek gondolom az ilyen békemenetes hívek :lol:
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 20:16

'shutterisland írta:
az, hogy ahelyett, hogy orulnetek, hogy vegre eltakarodhat a fidesz es azt kovetoen eraban majd lehet egy egeszseges verseny a partok kozott (es nem csak a kuszobert) ahol velhetoen a mihazanknak is jutna boven szelet a tortabol, inkabb ugy vergodik mindenki mp ellen, mintha tenyleg szatellitpart lennetek.
a kutyak vagy mzp, korabban vona hozzaallasa az uj kormanyvalto ero megjelenesehez szimpibb volt, a dk es a mihazank nem.
Tőlem eltakarodhatnak fideszék,örülök neki,de Magyar Péternek én nem tudok örülni.Ha ő lesz a befutó legyen,nézzük meg,sokkal rosszabb már nem igen lehet reméljük.A fidesznek menni kell ez egyértelmű de vannak kétségeim,nem is kicsik. Hajrá Mi Hazánk!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 11., hétfő 20:13

kiserik írta: Ha egyszer ferni megtudja, hogy van aktív, nyíltan és büszkén zsidó tagja a Mi hazánknak, meg még olyan is van, aki cigány, akkor rögtön kitér a hitéből :lol:
'shutterisland írta: nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.

de ahogy az mp jelensegre reagalnak toroczkaiek es a szavazoik, rohadtul nem bannam, ha eltunnenek 5 szazalek ala.
Lehet hogy magadról, teszel érte bőven hogy sokunkban ez a vélemény alakuljon ki :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 11., hétfő 20:07

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. november 11., hétfő 20:02

'shutterisland írta: meg ha egyet is ertenek veled, ebben a helyzetben akkor is szavazat pazarlas lenne a mi hazankra szavazni.
soha, de soha nem lesznek kormanyvalto ero de meg 15 szazalekos part sem szerintem, max a poszt fidesz eraban erosodtok meg a leszakado fidesz bazisbol taplalkozva.

egy kerdes van 26-ban, mp vagy orbanek, ennyi.
Majd mikor észreveszed hogy alig van már magyar az országodban,és mindenhol lopás rablás gyilkolás akkor majd elgondolkozol ezen.

Vissza: