én még a Steaua Bukarestre issoadroli írta: én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre
Politika
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat ha mar mindenkepp kellene egy epp a kuszobot megugro part ami "kordaban tartja" a fidesz vs tisza gyozteset, a merleg nyelve legyen, az remelhetoleg akkor inkabb a kutyak legyenek.Érdekes hozzáállás. Győzni nincs esélyük, ez egyértelmű, de arra van, hogy a győztest valamilyen kordában tartsák.
de az osszes meres azt mutatja jelenleg, hogy nekik nincs eselyuk, ha meg az a kerdes, hogy bealdoznam e a kormanyvaltast azert, hogy epp becsusszanjanak toroczkaiek 5 szazalekkal, akkor arra eleg egyertelmu a valasz.
Nem szatellitpárthalamadrid írta: Dúró Dóra ma Hollikkal és 3 másik NER-NPC-vel beszélte ki a HírTV-ben a Magyar Watergate-et.
https://www.youtube.com/watch?v=-D-NaZUZ7BM
Kiserik meggyőzött, Mi Hazánkos lettem.
Mióta mondom, hogy ez máshogy nem fog menni...hehetheoriginal írta:az biztos, ha a fidesz megnyeri 26-ban, az utcara kell menni és szetbaszni elkergetni az osszeset.Puding írta: Két dolog derült ki az elmúlt egy hétben.
A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias
Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó
Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
barmi aron.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az biztos, ha a fidesz megnyeri 26-ban, az utcara kell menni és szetbaszni elkergetni az osszeset.Puding írta: Két dolog derült ki az elmúlt egy hétben.
A demokrata adminisztrációtól pénzt kapni: rossz, guruló dollárok stb.
Donald Trumptól és a republikánustól kapni: jó és hazafias
Magyar Péter felvételt használ fel: rossz, pszichopata stb.
Magyar Péterről felvételeket megosztani még a közmédiában is: jó
Nagyon hosszú 1.5 év lesz, megpróbálom kerülni inkább a politika témát annyira lent van ez már.
barmi aron.
thereisonly1ronaldo
Érdekes hozzáállás. Győzni nincs esélyük, ez egyértelmű, de arra van, hogy a győztest valamilyen kordában tartsák. Ha kiesik a DK és a mi hazánk is, akkor valaki megint egyedül viszi a hatalmat. Még ha 2/3-ad esetleg nem is lesz, de abszolult többséggel szinte azt csinál, amit akar. Ha van egy nem 50+%-os kormánypárt és egy ellenzéki párt, meg egy harmadik párt aki nélkül se meg se le szavazni nem lehet semmit, akkor talán elindulhatunk a demokrácia és a párbeszéd rögös útján.soadroli írta: én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mondjuk én nemtudom le tudnék e szavazni egy jó Laportára, azért sok hasonlóságot látok nála Viktorunkkal
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Dúró Dóra ma Hollikkal és 3 másik NER-NPC-vel beszélte ki a HírTV-ben a Magyar Watergate-et.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre
- ateeemadrid
Szerintem ember nem írt annyi rajongó üzit az elmúlt félévben a Tisza szimpatizánsok közül, mint weah kolléga a mi hazánkról az utóbbi pár órában.
Na de nekem mindegy is, különösebb bajom nincs velük amúgy, csak lófasz értelme van rájuk szavazni.
Na de nekem mindegy is, különösebb bajom nincs velük amúgy, csak lófasz értelme van rájuk szavazni.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
De min csodálkozol? Magyar Péter volt, aki először belerúgott a DK-ba is meg a Mi hazánkba is. A kutyákba, MZP-be meg Vonába nem. Vonába csak később.'shutterisland írta:az, hogy ahelyett, hogy orulnetek, hogy vegre eltakarodhat a fidesz es azt kovetoen eraban majd lehet egy egeszseges verseny a partok kozott (es nem csak a kuszobert) ahol velhetoen a mihazanknak is jutna boven szelet a tortabol, inkabb ugy vergodik mindenki mp ellen, mintha tenyleg szatellitpart lennetek.Mi történt? Miről maradtam le?
a kutyak vagy mzp, korabban vona hozzaallasa az uj kormanyvalto ero megjelenesehez szimpibb volt, a dk es a mihazank nem.
Egyébként nyugodtan nézz meg bármilyen Toroczkai megszólalást Magyar Péterrel kapcsolatban. Mindig elmondja, hogy egy tehetséges embernek tartja aki rengeteg melót rakott ebbe bele. Ha van olyan pont, amit tőlük lop és megvalósul, annak örülni fog. Emellett vannak kételyei vele, a mögötte állókkal és a szandékaikkal kapcsolatban.
Emellett azt is jól látja szerintem, hogy a Mi hazánk pártnak (nem az országnak) jelenleg mindegy, hogy melyik fél fog kijönni 26-ban győztesen, mert a vesztes pártból lesznek olyan leszakadók, akik nagy eséllyel hozzájuk fognak menni.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nekem az 5 is páros, de mintha Magyarért nem rajonganának itt páran, szóval ezért kar elővenni a Mi Hazánkosokat!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ateeemadrid
Téged fizetnek, vagy mi ez a szánalmas rajongás? Politikusokért meg pártokért rajongani geci, nevetséges.
Az ilyenekből lesznek gondolom az ilyen békemenetes hívek
Az ilyenekből lesznek gondolom az ilyen békemenetes hívek
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Tőlem eltakarodhatnak fideszék,örülök neki,de Magyar Péternek én nem tudok örülni.Ha ő lesz a befutó legyen,nézzük meg,sokkal rosszabb már nem igen lehet reméljük.A fidesznek menni kell ez egyértelmű de vannak kétségeim,nem is kicsik. Hajrá Mi Hazánk!'shutterisland írta:az, hogy ahelyett, hogy orulnetek, hogy vegre eltakarodhat a fidesz es azt kovetoen eraban majd lehet egy egeszseges verseny a partok kozott (es nem csak a kuszobert) ahol velhetoen a mihazanknak is jutna boven szelet a tortabol, inkabb ugy vergodik mindenki mp ellen, mintha tenyleg szatellitpart lennetek.Mi történt? Miről maradtam le?
a kutyak vagy mzp, korabban vona hozzaallasa az uj kormanyvalto ero megjelenesehez szimpibb volt, a dk es a mihazank nem.
Lehet hogy magadról, teszel érte bőven hogy sokunkban ez a vélemény alakuljon kikiserik írta: Ha egyszer ferni megtudja, hogy van aktív, nyíltan és büszkén zsidó tagja a Mi hazánknak, meg még olyan is van, aki cigány, akkor rögtön kitér a hitébőlMi történt? Miről maradtam le?'shutterisland írta: nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.
de ahogy az mp jelensegre reagalnak toroczkaiek es a szavazoik, rohadtul nem bannam, ha eltunnenek 5 szazalek ala.
- 'shutterisland
az, hogy ahelyett, hogy orulnetek, hogy vegre eltakarodhat a fidesz es azt kovetoen eraban majd lehet egy egeszseges verseny a partok kozott (es nem csak a kuszobert) ahol velhetoen a mihazanknak is jutna boven szelet a tortabol, inkabb ugy vergodik mindenki mp ellen, mintha tenyleg szatellitpart lennetek.Mi történt? Miről maradtam le?
-
Majd mikor észreveszed hogy alig van már magyar az országodban,és mindenhol lopás rablás gyilkolás akkor majd elgondolkozol ezen.'shutterisland írta: meg ha egyet is ertenek veled, ebben a helyzetben akkor is szavazat pazarlas lenne a mi hazankra szavazni.
soha, de soha nem lesznek kormanyvalto ero de meg 15 szazalekos part sem szerintem, max a poszt fidesz eraban erosodtok meg a leszakado fidesz bazisbol taplalkozva.
egy kerdes van 26-ban, mp vagy orbanek, ennyi.
Ha egyszer ferni megtudja, hogy van aktív, nyíltan és büszkén zsidó tagja a Mi hazánknak, meg még olyan is van, aki cigány, akkor rögtön kitér a hitéből
Mi történt? Miről maradtam le?'shutterisland írta: nekem nem volt bajom eddig a mihazankkal, par gondolatuk (sziberia berrabtartas, szuletesszabalyozas melyszegenyeknel stb) meg nem is elvetendo, ugy voltam vele, hogy tok jo, ha ott lesznek a parlamentben egy 5-10 szazalekos partkent, szinesitik a palettat.
de ahogy az mp jelensegre reagalnak toroczkaiek es a szavazoik, rohadtul nem bannam, ha eltunnenek 5 szazalek ala.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Na megnéztem,most akkor hol támogattam a holokasztot?weah írta:Én nem néztem meg a videót,de most ránézek azért is.Óvóbácsi védjen meg mert megsértett ez gój.Istenem...swfan írta:
Ez konkrétan holokauszt támogatás
Tudod mit mondok neked?Azok támogatják a holokausztot,akik napi rendszereséggel elgelejtenek beszámolni az izraeliek mészárlásáról gázában.Tudom tudom okt 7...SZÖRNYŰ volt meg kellett torolni keményen és kímélettlenül ezt is alá írom.Na de ami ott folyik az már jóval túlmutat ezen,itt a civil lakosság népírtása zajlik a 21 században és a világ elfordítja a fejét mert egy bizonyos népcsoport hajtja végre.Na ez a nagy büdös igazság.
- 'shutterisland
meg ha egyet is ertenek veled, ebben a helyzetben akkor is szavazat pazarlas lenne a mi hazankra szavazni.
soha, de soha nem lesznek kormanyvalto ero de meg 15 szazalekos part sem szerintem, max a poszt fidesz eraban erosodtok meg a leszakado fidesz bazisbol taplalkozva.