Sorozatok, TV műsorok
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Sorozatok, TV műsorok
Pingvin
Baromi jó volt az elejétől a végéig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az az utolsó jelenet Vic-el szerintem nagyon kellett. Vissza rázott engem is arra a síkra, hogy mekkora szarhazi bűnöző igazából az ember.
Egy dolgot nem tudok hova tenni.
Batman mi a faszt csinált egesz vegig?
Baromi jó volt az elejétől a végéig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az az utolsó jelenet Vic-el szerintem nagyon kellett. Vissza rázott engem is arra a síkra, hogy mekkora szarhazi bűnöző igazából az ember.
Egy dolgot nem tudok hova tenni.
Batman mi a faszt csinált egesz vegig?
ZIDANE
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha már muszáj feldolgozni újra, akkor szerintem ő remek választás lenne.P. Krisz írta: Variety szerint az HBO-nál Mark Rylance a fő jelölt Dumbledore szerepére.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Nekem tetszettek a filmek, a 4. rész is és a könyveket is szeretem. Viszont az első két könyv elég hűen lett adaptálva a harmadik film meg a rendezésnek köszönhetően a legjobban sikerült. Így nehéz lesz érdekesen kezdeni a sorozatot. Ráadásul a fő cselekmény nem is kezdődik el a 3 rész végéig, plusz JK nem JRR, hogy minden sarokban megbújjon egy el nem mesélt történet. Sok mindent ki kell majd találni pluszban, hogy működjön sorozatként.lestat írta:Tul korai az egesz ujrafeldolgozas.P. Krisz írta: Variety szerint az HBO-nál Mark Rylance a fő jelölt Dumbledore szerepére.
Annyi jot latok benne hogy legalabb a konyveket jobban kifejtik. Mert azert valljuk be aki olvasta a konyveket tudja hogy jo par reszlet kimaradt vagy szimplan karaktereket butitottak le. (Ron vagy Ginny).
Szoval ezek miatt varom.
De nehez lesz az uj castingot megszokni.
Piton professzort alakító színésznek és a karakternek nagyon könyvűnek kell majd lennie, mert Alan Rickman után nagy lesz az a cipő.
Inkább érdeklődve várom, hogy mi lesz ebből mintsem az újra feldolgozást várjam. Nekem a 8 film teljesen megfelelt, az 5ik film lehetett volna hosszabb, meg értem a 4. filmmel szembeni kritikákat, de engem nem zavart a sok változtatás. A Majmos részeket pedig a könyvben is fárasztó volt olvasni.
Zseniális munka volt, már-már überelte a filmet is. A két főszereplőnek én is minden díjat oda adnék. Milioti ezzel vélhetően felső polcos színésznő lett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végig zavart az, hogy miért akarnak egy villain karaktert megkedveltetni, mikor képregényekben semmi emberi nem volt Ozban. Ilyen szempontból megnyugtatott a finálé, brutál húzás volt, hogy milyen okosan felépítették a nézőben Vic felé a szimpátiát, majd ilyen részletesen végignézették, hogy kegyetlenül és lassan megöli az, akit mármár apjaként szeretett.
The Boys-Gen V mintára viszik a történetet a filmmel és a sorozattal, így várható volt egy batman easteregg vagy cameo, ez túl későn jött nekem. A x07 robbanásnál az lett volna logikus ha már megjelenik és nem csak akkor, amikor már elcsendesülnek a dolgok.
Jöhetne az a Batman 2 hamarabb is
- nzooli93
En is így vagyok vele,hogy korai, de pont a konyvek miatt kicsit várom is. Meg az Hbo rendre bizonyítja,hogy sorozatos formátumban még mindig képesek top szintet hozni. Szóval én kicsit bizakodó vagyok.lestat írta:Tul korai az egesz ujrafeldolgozas.P. Krisz írta: Variety szerint az HBO-nál Mark Rylance a fő jelölt Dumbledore szerepére.
Annyi jot latok benne hogy legalabb a konyveket jobban kifejtik. Mert azert valljuk be aki olvasta a konyveket tudja hogy jo par reszlet kimaradt vagy szimplan karaktereket butitottak le. (Ron vagy Ginny).
Szoval ezek miatt varom.
Pingvin
Ez egy mestermű volt, nincs rá jobb szó.
Colin Farrel, Cristin Milioti pároshoz meg remélem hozzávágnak minden létező díjat.
Ez egy mestermű volt, nincs rá jobb szó.
Colin Farrel, Cristin Milioti pároshoz meg remélem hozzávágnak minden létező díjat.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A készülő Trónok Harca film is odabaszlestat írta:Tul korai az egesz ujrafeldolgozas.P. Krisz írta: Variety szerint az HBO-nál Mark Rylance a fő jelölt Dumbledore szerepére.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Tul korai az egesz ujrafeldolgozas.P. Krisz írta: Variety szerint az HBO-nál Mark Rylance a fő jelölt Dumbledore szerepére.
Szoval ezek miatt varom.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- P. Krisz
Variety szerint az HBO-nál Mark Rylance a fő jelölt Dumbledore szerepére.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
Valamiért HBO rímlett annál is. Mea culpa.P. Krisz írta: A Shogun Disney.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Felső polc. Így, ebben a formában jöhet bármi a DC-től.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
A Shogun Disney.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nekem ezzel a pingvinnel pont az a bajom, mint a denevérrel is volt. Olyan kurva sötét sokszor a kép, hogy szart se látok az egészből.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
Succession záró évada és a Shogun mellett nálam is az év sorozata. Mind HBO
Az idei felhozatal sorozatokból nem volt rossz, sőt.
The Boys, Slow Horses, Tokyo Vice új évadai, The Gentlemen, Bad Monkey, Fallout, amik hirtelen az eszembe jutnak.
Az idei felhozatal sorozatokból nem volt rossz, sőt.
The Boys, Slow Horses, Tokyo Vice új évadai, The Gentlemen, Bad Monkey, Fallout, amik hirtelen az eszembe jutnak.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kibaszott minőségi cucc volt a pingvin, ez az irány így kell ezt.
Nem illik.
- nzooli93
Ez a Pingvin befejezés hozta az egész évad remek szintjét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gondoltam,hogy valami olyasmi lesz,hogy az anyját,meg Vicet is elveszíti, és így lehet kegyetlen gengszter,akit nem tudnak senkivel sem zsarolni. Ez meg is történt bizonyos formaban,de hogy a gyereket saját kezével öli meg, az brutális volt. Konkrétan az életét köszönhette neki egész évadban.
Jövő héten pedig jöhet a Dűne sorozat, jó kis ősz Hbon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gondoltam,hogy valami olyasmi lesz,hogy az anyját,meg Vicet is elveszíti, és így lehet kegyetlen gengszter,akit nem tudnak senkivel sem zsarolni. Ez meg is történt bizonyos formaban,de hogy a gyereket saját kezével öli meg, az brutális volt. Konkrétan az életét köszönhette neki egész évadban.
Jövő héten pedig jöhet a Dűne sorozat, jó kis ősz Hbon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Király! Kevin visszatér!Macaulay Culkin has been cast in ‘FALLOUT’ Season 2.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
na ez kurvajó cucc, lengyel motyó:
https://www.imdb.com/title/tt32245002/? ... %2520ahead
https://www.imdb.com/title/tt32245002/? ... %2520ahead
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Jó is, hogy mondod. Majd elfelejtettem.soadroli írta: az új Pingvin rész kurvajó volt
Talán írtam már, de nagyon bánom, hogy nem készült el az Arkham és/vagy a GCPD-sorozat, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár előbbiből kaptunk egy kevés, de annál töményebb ízelítőt a Sofiás részben.
Nagy lett volna, ha mondjuk 2023 őszén, majd 2025 tavaszán érkezik egy-egy sorozat a Pattinson-franchiseból, ezek után meg jönne a 2. rész 2026 decemberében. A folytatás egyébként október 2-án érkezik, bár a téli hangulat miatt igazán leeshetett volna egy decemberi dátum, vagy akár egy január/február. Tudom, decemberben mindig versenyzni kell, nekik valamelyik Avatár vagy SW-film jutott volna, ha így döntenek, a másik 2 hónap meg kissé uborkaszezon mozis téren.
A Halloween körül játszódó első részt is márciusban mutatták be, aminek így is kegyetlen volt az atmoszférája, de még ennél is lehetett volna jobb.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
Egész évad nagyon jó. Innen pedig már nehezebb elrontani az utolsó részt, mint méltón befejezni.soadroli írta:az új Pingvin rész kurvajó volt