A DK is fogyni fog, nekik még inkább fájhat majdDupla D írta:KSH adatai szerint évente kb. 130 ezer ember hal meg. 18 éve kb. 95 ezer született. Ha valakinek van annyi szabadideje kiszámolgathatja ez és a közvéleménykutatás alapján, hogy a 65+-sak és a 18 évesek hány százaléka szavaz ide vagy oda. Egy jó része nem is megy szavazni ezeknek az embereknek. Így komolyabb számolgatás nélkül szerintem kb. 100 ezer szavazat elmozdulás várható a Tisza-Fidesz párharcban a Tisza javára. Az kb. 2%-ot ha jelent.reeed_ati írta: Mekkora lehet azoknak a száma, akik még a választások előtt betöltik a 18-at?
Elenyésző szám?
Csak mert ők garantáltan nem fidesz szavazók lesznek majd..
De itt rengeteg a változó.
Politika
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
KSH adatai szerint évente kb. 130 ezer ember hal meg. 18 éve kb. 95 ezer született. Ha valakinek van annyi szabadideje kiszámolgathatja ez és a közvéleménykutatás alapján, hogy a 65+-sak és a 18 évesek hány százaléka szavaz ide vagy oda. Egy jó része nem is megy szavazni ezeknek az embereknek. Így komolyabb számolgatás nélkül szerintem kb. 100 ezer szavazat elmozdulás várható a Tisza-Fidesz párharcban a Tisza javára. Az kb. 2%-ot ha jelent.reeed_ati írta: Mekkora lehet azoknak a száma, akik még a választások előtt betöltik a 18-at?
Elenyésző szám?
De itt rengeteg a változó.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Megnéztem, 2008-ban kb. 100 ezren születtek, 2023ban meg kb. 125 ezren haltak meg. Szerintem ezekkel (minimális tévedéssel) ki lehet számolni.reeed_ati írta: Mekkora lehet azoknak a száma, akik még a választások előtt betöltik a 18-at?
Elenyésző szám?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mekkora lehet azoknak a száma, akik még a választások előtt betöltik a 18-at?
Elenyésző szám?
Elenyésző szám?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem amugy a Tisza valahol a maximum kornyeken lehet, amit megszerezni "konnyu" volt, de megtartani mar nehezebb lesz.'shutterisland írta:valahol fej-fej mellett lehetnek szerintem, nyilvan a fidesz meg parszazezer embert be tud izzitani (akar 30 eve halott embereket vagy gyors betelepitett indonezokat, nem szamit) de a mar emlitett uj szavazok / elhalalozok (amit nyilvan nem latnak a mostani kozvelemenykutatasok) ezt remelhetoleg balanszoljak.Szerintem az, hogy jelenleg a közvéleménykutatások szerint ők vezetnek az pont semmit nem jelent. Több mint egy év hosszú idő, az alatt sok minden történhet. És ugye a fidesznek korlátlan hatalma és erőforrásai vannak. A győzelem csak akkor van meg miután megszámolták a szavazatokat.
Szóval itt egy nagyon kemény 1.5 év van hátra, sok mocskolódással, nagyon résen kell lenni.
sok fog azon is mulni, hogy a megfelemlitett reteg (fideszes onkormanyzatok kozmunkasai, lölö cegeinel fidesz szavazatra kenyszeritett munkasok, stb) a szavazofulke maganyaban mit huznak.
de en arra gondoltam, hogy mivel a tendencia alapjan a tisza erosodik a fidesz gyengul/stagnal, akkor nem kell mar ide masik atombomba, csak folytatni amit az elso atomboma ota csinalnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Azt az ígéretet már előző ciklusában ellőtte.BlancoMark írta:Az Ufo aktak is johetnek.
- BlancoMark
Az Ufo aktak is johetnek.Realista24 írta: President Trump’s TOP CHOICE for CIA Director is Kash Patel.
He wants to IMMEDIATELY release files about JFK and 9/11, Jeffrey Epstein's Book of Blackmail, the Russia Gate files, and the truth about the J6 pipe bomber.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valahol fej-fej mellett lehetnek szerintem, nyilvan a fidesz meg parszazezer embert be tud izzitani (akar 30 eve halott embereket vagy gyors betelepitett indonezokat, nem szamit) de a mar emlitett uj szavazok / elhalalozok (amit nyilvan nem latnak a mostani kozvelemenykutatasok) ezt remelhetoleg balanszoljak.Szerintem az, hogy jelenleg a közvéleménykutatások szerint ők vezetnek az pont semmit nem jelent. Több mint egy év hosszú idő, az alatt sok minden történhet. És ugye a fidesznek korlátlan hatalma és erőforrásai vannak. A győzelem csak akkor van meg miután megszámolták a szavazatokat.
Szóval itt egy nagyon kemény 1.5 év van hátra, sok mocskolódással, nagyon résen kell lenni.
sok fog azon is mulni, hogy a megfelemlitett reteg (fideszes onkormanyzatok kozmunkasai, lölö cegeinel fidesz szavazatra kenyszeritett munkasok, stb) a szavazofulke maganyaban mit huznak.
de en arra gondoltam, hogy mivel a tendencia alapjan a tisza erosodik a fidesz gyengul/stagnal, akkor nem kell mar ide masik atombomba, csak folytatni amit az elso atomboma ota csinalnak.
- halamadrid
Emberek, mikor szokták tartani a kormányinfót? Szerdánként, egyszer hetente?
Óó, a politikusok, és ígéreteik..! Hillary börtönben van már? Pedig egyik, másik vicces lenne, tetszeneRealista24 írta: President Trump’s TOP CHOICE for CIA Director is Kash Patel.
He wants to IMMEDIATELY release files about JFK and 9/11, Jeffrey Epstein's Book of Blackmail, the Russia Gate files, and the truth about the J6 pipe bomber.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
President Trump’s TOP CHOICE for CIA Director is Kash Patel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://ujszo.com/kulfold/lapunknak-meg ... -felvetele
Jó helyre megy az adónk ismét remélem tényleg a ner utolsó vergődései ezekDolgozok egy dokumentumfilmen is az elmúlt 8-10 hónap magyarországi történéseiről. Ebben természetesen Magyar Péter az egyik főszereplő. Ennyit tudok mondani
– mondta az Új Szónak Dézsy
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Sose írtam még eddig ebbe a topikba, de azért mindennek van határa.
Sikeresen megkaptuk családilag a Nemzeti Konzultációnak csúfolt vackot.
Egy a gond, hogy a 3,5 éve elhunyt nagypapám nevére is kiküldték…
Ki mit gondol erről? Járt valaki hasonlóan, hogy az elhunyt hozzátartózója is megkapta?
Sikeresen megkaptuk családilag a Nemzeti Konzultációnak csúfolt vackot.
Egy a gond, hogy a 3,5 éve elhunyt nagypapám nevére is kiküldték…
Ki mit gondol erről? Járt valaki hasonlóan, hogy az elhunyt hozzátartózója is megkapta?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem az, hogy jelenleg a közvéleménykutatások szerint ők vezetnek az pont semmit nem jelent. Több mint egy év hosszú idő, az alatt sok minden történhet. És ugye a fidesznek korlátlan hatalma és erőforrásai vannak. A győzelem csak akkor van meg miután megszámolták a szavazatokat.'shutterisland írta: szerintem mar nem igazan kell nagyot huzzon, kb 4 fontos dolog van hatra.
Mikor, hogy valami értelmes kezdeményezést láss és érezd, hogy itt tényleg azért dolgoznak, hogy az ott lakóknak jó legyen és ezt egy alapvetően viccpártnak indult dolognak kell csinálnia 2024ben.... Szürreális kajak.
Beteg hová jutottunk.
Remélem példát mutatnak a többieknek is.
Beteg hová jutottunk.
Remélem példát mutatnak a többieknek is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem mar nem igazan kell nagyot huzzon, kb 4 fontos dolog van hatra.MP-nek lesz még szerintetek bármilyen fegyvere?
1. borzasztoan fontos jo jelolteket castingolni akikre nem csak a tisza logo miatt szavaznak majd.
2. mehet orszagjaras 2.0 de most falvakba is el kell menni, ott van a legtobb birka es a legtobb megfelemlitett szavazo
3. mikropartok szavazoit meggyozni, hogy ezt most engedjek el.
4. turelem, a korfa (asszem ez a jo szo ra) a tiszanak kedvez.
a valasztasokig van masfel ev, az addig elhalalozo emberek nagyobb aranyban lesznek fideszesek, mint tiszasok, es ezzel parhuzamosan a jelenlegi meg 20 ev alatti korosztaly, akik 26-ban elso szavazok lesznek, nagyobb aranyban lesznek tiszasok, mint fideszesek.
az ido kereke is nekik dolgozik.
ha lehozzak ezt a maradek masfel evet okosban, nagy hiba nelkul, ez meglesz.
- halamadrid
Az volna a legjobb forgatókönyv, ha valami büdös nagy csoda folytán bejutna a Kutyapárt, és velük lenne meg a Tisza kétharmada, mindez épp elegendő fékkel és ellensúllyal.csababarca írta: Arról azért kevés kétely van, hogy ha mondjuk olyan forgatókönyv történne 26-ban, hogy a mihazánk lenne a fidesz vs tisza kérdésben a mérleg nyelve, hova állna a mihazánk.
Ez már bőven sokszor kiderült.
én valahol megérem kiseriket, weaht, ők így gondolkoznak, és ezeket az elveket vallják.
de itt és most 26-ban ha minden abban a mederben folyik tovább, mint amiben az elmúlt hónapokban, akkor itt a fidesz vs tisza kérdés fog maradni.
akiknek nem volt elég egyértelmű az az ámokfutás amit a fidesz az elmúlt 14 évben csinált, akkor szavazzon tovább a fideszre.
mindenki más, akinek elege van meg a tiszára, aztán lássuk mit akar a többség.
minden másra leadott szavazat megy a pocsékba sajnos, ha tetszik ha nem. szép dolog kiállni az elveinkért, de ennek ami zajlik véget kell vetni, ebben szerintem már nincs kérdés.
Azonban nagyon félek, hogy a tegnapi-mai ügy betalál a birkáknál, és ki tudja, mi van még a tarsolyban.
MP-nek lesz még szerintetek bármilyen fegyvere? Mármint nem emlékszem, utalt anno ilyenre márciusban/áprilisban?
Láthattuk, hogy alig 2 hónapnyi háborús propaganda mit művelt MZP-vel. Ha van legalább még egy illegális tevékenységet igazoló hanganyaga Magyarnak, akkor biztos későbbre tartogatja.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Arról azért kevés kétely van, hogy ha mondjuk olyan forgatókönyv történne 26-ban, hogy a mihazánk lenne a fidesz vs tisza kérdésben a mérleg nyelve, hova állna a mihazánk.
én valahol megérem kiseriket, weaht, ők így gondolkoznak, és ezeket az elveket vallják.
de itt és most 26-ban ha minden abban a mederben folyik tovább, mint amiben az elmúlt hónapokban, akkor itt a fidesz vs tisza kérdés fog maradni.
akiknek nem volt elég egyértelmű az az ámokfutás amit a fidesz az elmúlt 14 évben csinált, akkor szavazzon tovább a fideszre.
minden másra leadott szavazat megy a pocsékba sajnos, ha tetszik ha nem. szép dolog kiállni az elveinkért, de ennek ami zajlik véget kell vetni, ebben szerintem már nincs kérdés.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Baj akkor lesz, ha 26-ban megint Orbán nyer. Úgyhogy nem, nem szavazok a Mi Hazánkra. Orbán vagy Magyar, ez lesz a kérdés. Akinek elege van ebből a rendszerből, annak ott a Tisza Párt, aki pedig élvezi ezt a fertőt, annak bárki más. Sajnálom, hogy Magyarországon idáig süllyedt a politika és a közélet, de ez az igazság. 2026 után jó esetben helyreáll(hat) a valódi demokrácia, és abban helye lesz mindenféle pártnak, sokféle politikussal.weah írta: Amúgy ezt már követni sem lehet hogy mi folyik ezen a két szemétdombon.Magyar lehallgatja a feleségét,Magyart lehallgatja a volt párja,őket lehallgatja a fidesz ...szóljatok ha valamit kihagytam.Tiszta szégyen ez hogy ilyen semmirekellő gazemberek a lehetséges alternatívák.Szavazzatok a Mi Hazánkra mert különben nagy baj lesz.
- halamadrid
én még a Steaua Bukarestre issoadroli írta: én is mihazánk szavazó voltam, de '26ban hülye lennék rájuk szavazni mert kurvára semmi esélyük nincs. ha kéne még a real madridra is szavaznék csak ezek a nyomorultak takarodjanak el végre