HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 12., kedd 13:56
Nem értem a Red Bullt. Azt felejtsük el egyorsan, hogy nem akarnak jobb pilótát a holland mellé mert 1, a holland lehet h hamarosan lelép, 2 meg a braziliában látott Verstappen bárkit lenyom csapaton belüól azzal az autóval amit évek óta rá építenek.
Kettő dolog állhat a háttérben. Minden elfogadható, értsd, Pereznél jobb opció akit meg is tudnak szerezni egyszerűen nemet mondott vagy a másik lehetőség, ennyire hülyék. Utóbbit kizárnám. Most száll ki Perez legnagyobb támogatója a csapat mögül, nem a pénze tartja ott ha valóban marad. Láttunk már nem egyszer olyant h valaki szem rebbenés nélkül tagadott valamit amit a következő héten bejelentettek.
Sainz simán megszerezhető lett volna, de a spanyol szerintem alapból nem menne olyan csapatban ahol nem harcolhat magáért és ez igaz több pilótára is. Gondolom inkább kivárnak 1 évet, megvárják mit lép Verstappen ha esetleg nem sikerül vb-t nyerni. Megnézik, hogy alakul a pilóta piac, pl a meki párosa.
Engem sosem érdekelt a konstruktőri verseny, de a csapatokat nagyon is foglalkoztatja. 10-ből 9 csapat simán azt mondaná, hogy leszarom kivel nyerünk vb címet ha mind a két pilóta pontokat hoz és nyerjük a konstruktőrit. Főként a nagy gyártóknak számít, a szponzoroknak, stb...