Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
A 7/17 es 50% tripla azert nem rossz, de teny, hogy egy tipikus eljart mar felette az ido es nem tudja elfogadni tipusu megnyilvanulasok ezek
thereisonly1ronaldo
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Curry nyomott egy night night-ot megint
Klay megnyilvanulasai nem tetszenek, eleg megkeseredettnek tunik
Klay megnyilvanulasai nem tetszenek, eleg megkeseredettnek tunik
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
DPOYra megy és több ilyet fogott már meg idén. Wiggins viszont rutinos volt és így jött ez össze. Szerencsére ez nem túl vészes, maradandó nélkül megússza.Anthony írta:Nem tudom minek állt bele abba a támadásba, esélye nem volt.hehetheoriginal írta: Ropi chet ossze is tort ma reggel.
Mondjuk vannak érdekes dolgok, Giannis szokott olyanokat zsákolni, hogy széttör mindenkit maga előtt, utána még ők kap +1 dobást, az szerintem olyan támadó fault kéne legyen...
De amúgy jó kis nba éjszaka volt, GIannis is összeszólalkozott a Bostonnal, a Lakers meccsen is volt adok-kapok, Mavs 1 kosárral kapott ki, stb.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom minek állt bele abba a támadásba, esélye nem volt.hehetheoriginal írta: Ropi chet ossze is tort ma reggel.
Mondjuk vannak érdekes dolgok, Giannis szokott olyanokat zsákolni, hogy széttör mindenkit maga előtt, utána még ők kap +1 dobást, az szerintem olyan támadó fault kéne legyen...
De amúgy jó kis nba éjszaka volt, GIannis is összeszólalkozott a Bostonnal, a Lakers meccsen is volt adok-kapok, Mavs 1 kosárral kapott ki, stb.
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ezt a curryt csípem a legjobban, aki nem feltétlenül dob rá 15 triplát ész nélkül, duplázásnál okos asszisztok, vagy megindul palánk felé és kosár/assziszt a sarokba.
- hehetheoriginal
ma hajnali lbj-zsa beef
zsa dobás vincent fölött, mutatja utána, hogy picike vagy
erre lbj postup zsa ellen, védők repülnek mindenfele, pattannak le az emberről, lbj mutatja te még kisebb vagy
addig ment az odavissza, amig egy bedobásnál zsanál lement a redőny és megbumpolta hátulról jamest
remélem azért a fémdetektoron átment meccs előtt
zsa dobás vincent fölött, mutatja utána, hogy picike vagy
erre lbj postup zsa ellen, védők repülnek mindenfele, pattannak le az emberről, lbj mutatja te még kisebb vagy
addig ment az odavissza, amig egy bedobásnál zsanál lement a redőny és megbumpolta hátulról jamest
remélem azért a fémdetektoron átment meccs előtt
thereisonly1ronaldo
Ők nyertek, de nem volt olyan egyértelmű, mert sem előtte sem utána nem sikerült azt a magabiztos játékot hozni. Ez meg, hogy az nba dontőben is world champion lesz valaki meg a világ faszsága, de ebbe ne menjünk bele.
Amúgy igen, organization szempontjából top3ban van mindenképp és az ahogy wembyt kezelik azt majd 2-3 év múlv távlatából lehet megitélni. Ilyen erős mezőnyben én azt mondom, hogy jól teszik, hogy még a csapatot sem erősítik körülötte nagyon, néha 20 perceket játszik, néha alig vállal. Mellette viszont a szar meccsein is a védekező számai olyanok, mint egy közepes védő careerhigh számai.
Idén top 5 prospectre mennek, jövőre playin, majd jöhet a contending. Addigra jönnek wembynek a dpoyok és idő közben egy megállíthatatlan állat lesz, pláne ha jön tovább az izom ilyen ütemben. Pop a folyamat felénél kicsekkol tippem szerint.
Amúgy igen, organization szempontjából top3ban van mindenképp és az ahogy wembyt kezelik azt majd 2-3 év múlv távlatából lehet megitélni. Ilyen erős mezőnyben én azt mondom, hogy jól teszik, hogy még a csapatot sem erősítik körülötte nagyon, néha 20 perceket játszik, néha alig vállal. Mellette viszont a szar meccsein is a védekező számai olyanok, mint egy közepes védő careerhigh számai.
Idén top 5 prospectre mennek, jövőre playin, majd jöhet a contending. Addigra jönnek wembynek a dpoyok és idő közben egy megállíthatatlan állat lesz, pláne ha jön tovább az izom ilyen ütemben. Pop a folyamat felénél kicsekkol tippem szerint.
- hehetheoriginal
mikor alltime különbségekkel csapkodták szét a "kecske" not 1, not 2, not 3 miamit, akkor sem ők voltak a legjobb csapat?
én arra gondoltam amúgy, hogy egyik legjobb organizationnak vannak beallitva, meg edzői stábnak, akik fejlesztik a játékosokat állitolag......
aztán kiderül a végén, hogy mégse egészen igy van...
20 lepattano, 4 blokk, szép, de ma reggel holmgren jol megreggelizett belole...
én arra gondoltam amúgy, hogy egyik legjobb organizationnak vannak beallitva, meg edzői stábnak, akik fejlesztik a játékosokat állitolag......
aztán kiderül a végén, hogy mégse egészen igy van...
20 lepattano, 4 blokk, szép, de ma reggel holmgren jol megreggelizett belole...
thereisonly1ronaldo
Van vagy 2 napja, hogy hozott egy 20 lepattanó-4 blokkos meccsethehetheoriginal írta: én nem tudom mit csinált világlegjobb csapata és edzője wembenyamaval az elmult honapokban, de bronny szint az ember jelenleg hetek ota....
Ezt leszámítva nem minden meccsen megy ekkorát, de még mindig kímélik és próbálgatnak. Ez fog menni még pár hétig, aztán bejelentkeznek Flaggért és indul a tank.
Spurs, mint világlegjobb csapata? Akkor sem voltak, amikor bajnokok voltak, Pop pedig kicsekkolt pár éve.
- hehetheoriginal
én nem tudom mit csinált világlegjobb csapata és edzője wembenyamaval az elmult honapokban, de bronny szint az ember jelenleg hetek ota....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
CR szobrásza újabb művet alkotott?ziro4vr írta: Ez a Wade szobor azért komoly.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fel nem tudom fogni, hogy a mostani technológiákkal hogy a halál faszába lehet ilyen idétlen dolgot kiadni..ziro4vr írta: Ez a Wade szobor azért komoly.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
2 gyenge csapattal játszottak, ettől függetlenül gswben van firepower, hield már a trade pillanatában boostnak nézett ki, wiggins mentálisan újra 2022-es szintre érhet, jól néz ki a keret.
Rohadt hosszú a szezon, és szinte mindig a sérülések döntenek, de ha szerencsések lesznek akkor lehet egy nagyobb menetelésük POban is.
Rohadt hosszú a szezon, és szinte mindig a sérülések döntenek, de ha szerencsések lesznek akkor lehet egy nagyobb menetelésük POban is.
- hehetheoriginal
nick young (swaggy p, alias iggy azalea-né ) aszongya a lakers meccsre, gotta play the whities together
ez a knecht egy upgrade-elt ar15-nek tűnik amugy, white trash gyerekek jönnek fel, mint a talajvíz, divincenzo, most ez a gyerek is, cooper flagg már a duke-on pattogtat, lassan ki lehet tenni egy all white/men cant jump usa kezdőt
ez a knecht egy upgrade-elt ar15-nek tűnik amugy, white trash gyerekek jönnek fel, mint a talajvíz, divincenzo, most ez a gyerek is, cooper flagg már a duke-on pattogtat, lassan ki lehet tenni egy all white/men cant jump usa kezdőt
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Davies tegnap illusztris társaságba került.
Most games with 35+ PTS & 15+ REB
LAL history
Elgin 131
Kareem 26, Shaq 26
Wilt és AD 15
Elgin elképesztően kimagaslik.
Most games with 35+ PTS & 15+ REB
LAL history
Elgin 131
Kareem 26, Shaq 26
Wilt és AD 15
Elgin elképesztően kimagaslik.
- hehetheoriginal
en aszondom tul korai megmondani, de jelenleg nem szint.
mint egy 55. pick, aki küzd a csapatbakerülésért.
nba-ben biztos lesz jövője, ha ő is akarja, mert fater 1-2 éven belül csapatot vesz magának
mint egy 55. pick, aki küzd a csapatbakerülésért.
nba-ben biztos lesz jövője, ha ő is akarja, mert fater 1-2 éven belül csapatot vesz magának
thereisonly1ronaldo