Ezeknél már csak a sima magyar címek a kellemetlenebbek.realbeckham írta: Ezek a magyar hozzáadott fantazia címek a filmeknel... egyszerűen megunhatatlanok.
Top1 még mindig az In Bruges - Erőszakik
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 13., szerda 15:07
Ezeknél már csak a sima magyar címek a kellemetlenebbek.realbeckham írta: Ezek a magyar hozzáadott fantazia címek a filmeknel... egyszerűen megunhatatlanok.
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. november 13., szerda 9:23
A Last Duel konkrétan jó volt. A kritikusok is és a nézők is egyaránt dicsérték, csak a pénztáraknál bukott meg, mint a Furiosa.Remy írta: Last duel nem volt rossz, az még rendben volt. House of Guccinak vagy 3x ugrottam neki, de olyan szinten dögunalom, hogy az valami kegyetlen.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. november 13., szerda 8:28
Black hawk down. Bar en azt is rohadtul untam.nuevo_ericco írta: Trailer nekem is elvette a kedvem, pedig már előtte is azt mondtam, a legfelelsegesebb folytatás, ever.
Azon gondolkodom, hogy melyik volt Ridley Scott utolsó értékelhető filmje. Talán a The Martian.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 13., szerda 8:26
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 13., szerda 8:21
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 13., szerda 8:18
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. november 13., szerda 8:15
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2024. november 13., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 6:41
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 6:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 12., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. november 11., hétfő 12:05
Most megneztem filmeket amik 2022 ota jottek ki.Pipita írta: Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 11., hétfő 11:22
Az 1 is nevetségesen szar a Tokio hajszához képest. Az az egyetlen olyan halálos iramban film ami arról szól amiről kellene mindnek. Mondjuk egy szóval sem írtad, hogy az 1 jó lenneRealista24 írta:Nem kell azt keresni, lattad mindet, mert az egy utan mindegyik egy fos copy, mint a Közös többszörösben a negyedik klon, aki a klon klonja.Remy írta:
De, ez most szandekos volt, mert Fast and Furious copykat keresek.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 11., hétfő 11:19
Thunderbolts alapkoncepciója nekem tetszik. Kár, hogy a 7 tag közül 2-3 teljesen homály, a Bullseye meg Punisher félék meg szóba sem kerültek.Pipita írta: Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 11., hétfő 11:18
Ez az Agatha All Along egynek elment. Volt mögötte koncepció, ötlet a forgatókönyvvel kapcsolatban, és a végére összeállt egy átlag Marvel sorozatnál jobb alkotássá. Persze nem tökéletes, vannak benne cringe dolgok, de mivel semmi jóra nem számítottam, így pozitív meglepetés lett a vége.Pipita írta: Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 11., hétfő 11:16
Nem kell azt keresni, lattad mindet, mert az egy utan mindegyik egy fos copy, mint a Közös többszörösben a negyedik klon, aki a klon klonja.Remy írta:De, ez most szandekos volt, mert Fast and Furious copykat keresek.Realista24 írta: Veszelyes iramban, zseni...Meg se nezted volna lehet, ha normalisan forditjak a cimet
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. november 11., hétfő 11:15
Ha szereted az animációs sorozatot, akkor X-Men 97 és What if...Pipita írta: Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 11., hétfő 11:14
De, ez most szandekos volt, mert Fast and Furious copykat keresek.Realista24 írta: Veszelyes iramban, zseni...Meg se nezted volna lehet, ha normalisan forditjak a cimet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 11., hétfő 11:11
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 11., hétfő 11:02
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem