Te nem figyeltél. Azt említettem, hogy a nácikról is lehet oktatni többféleképpen, saját példámmal tudom megmodnani. Úgy is, hogy pozitív fényben tünteted fel az ideológiájukat, mégsem alakul politikai mozgalom azért, hogy a nácikról beszélni az órákon az ideológia népszerűsítése. Mert a szexuális orientációról, biológiáról is lehet tényeket alapul véve beszélni, de erről már csak vitázni sem lehet, mert jobbik esetben woke-ot kiált valaki, rosszabbikban meg pedofíliáról meg abberációról kezd el beszélni, na meg a védtelen gyerekekről, hogy a legalapabb érzelmeket korbácsolják.hehetheoriginal írta: a peldaban emlitett nacikrol valo oktatas, az szimpla tortenelemoktatas, tenyeken alapul.
Pl.: védjük meg a gyerekeinket a pedofíliától, a pedofil papkoktól, a hit úgyis személyes ügy, négy fal közé és a tempolba való, semmi keresnivalója az iskolákban a hittannak, ne fertőzzék a gyerekeinket az Ószövetségben található abberációkkal.
Ez bármire ráfogható a világon. Példákat is írtam. Ha ezt a gondolkodást mindenki, vagy legalább a többség elsajátítja, akkor szokott felégni a fél világ.hehetheoriginal írta: Kerdes melyik a jobb: premierbe odaallni es szetbaszni mindent vascsovel, vagy szanalmas aljas modon megbujva rendszeresen a hatterben szítani, gonoszkodni es rombolni, mar gyerekkorban az elmekbe beferkozni es irányított biorobotokat gyartani