Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 15:22

Azért azzal vitáznék, hogy Biden semmit sem csinált
ja ertem mar, akkor az volt a fail reszemrol, hogy azt irtam, hogy trump mar tobbet tett :lol: :lol:

kinek fail, ki meg nem erti a poent ugye. :lol: :coffee:
de aki azt hiszi, hogy nem tudok megkulonboztetni egy leendo elnok igeretet egy 4 ev kormanyzassal szemben, na ezekrol az emberekrol is irtunk itt ebben a topikban boven :lol: :roll:
Bencze írta:
swfan írta: Olvasgatva az Agenda 47-et (ami Trump hivatalos elnöki programja) nekem olybá tűnik, hogy az oktatást részben a "nemzeti ideológiára" epítené.

Akkor mégsem tiltja ki az ideológiai sz.rságot, csak épp lecseréli a jelenleg vélt "ideológiai nevelést" a sajátjára? A Project 2025-ben írtakra már inkább tovább sem megyek (bár az "hivatalosan" nem az ő programja, igaz, szerzői Trumphoz közeli emberek)
10 parancsolat minden iskolaba, nem tanitanak a rabszolgasagrol es polgarhaborurol tobbet, a DoE fizeti a szellemi es testi fogyatekos emberek ami megszunik, nem lenne penz allami iskolakra tehat maganiskolakba kell kuldeni a gyereket amit az orszag fele nem engedhet meg maganak, de legalabb nem fogjak tanitani, hogy ne utald a masikat a borszine miatt :lol:
allandoan jottok ezzel a project 2025-tel.
akkor most mondjam en is azt, hogy ez meg csak terv, es lehet meg se valosul az egesz?
vagy maradjon a kettos merce? :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. november 13., szerda 15:25-kor.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 13., szerda 15:17

hehetheoriginal írta: akinek volt 2 agysejtnel tobbje az alkoholizalas utan, tudta, latta, erezte, hogy ez a biden es demokrata brancs egy elementalis szutyok lesz. az ember a hillaryval es az egesz bagazzsal egyutt 40-50 even keresztul lofaszt se ert el, szart se csinalt, hat megis mi valtozott volna jo iranyba, ha megkapjak a hatalmat?
Azért azzal vitáznék, hogy Biden semmit sem csinált, pl. USA-ban régóta nem látott infrastrukturális fejlesztéseket indított el, aminek is köszönhetően az USA sokkal jobban vészelte át a covid utáni időszakot, mint mondjuk Kína.

De itt jön a képbe az, amit pár napja Isti is leírt. Az amerikai demokrácia messze nem csak az elnökből áll, ott olyan mélyen bebetonzott demokratikus alapok, hatalomgócok vannak, amelyek szinte függetlenek egymástól, hogy tk. bárki az elnök, nagy kárt vagy épp nagy felvirágzást nem tud hozni. Ahhoz kellenek egyébb külső körülmények is, mint pl. a két világháború, amikor az USA beelőzte Európát. Tartós, pártokon keresztül átívelő vakvágány kell, hogy a dolgok nagyon elcsesződjenek. Ami részben teljesült is odaát az elmúlt évtizedekben, tény. Ezeknel feléről pedig Trump is hallgat, nem véletlenül.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 13., szerda 15:17

swfan írta: Olvasgatva az Agenda 47-et (ami Trump hivatalos elnöki programja) nekem olybá tűnik, hogy az oktatást részben a "nemzeti ideológiára" epítené.

Akkor mégsem tiltja ki az ideológiai sz.rságot, csak épp lecseréli a jelenleg vélt "ideológiai nevelést" a sajátjára? A Project 2025-ben írtakra már inkább tovább sem megyek (bár az "hivatalosan" nem az ő programja, igaz, szerzői Trumphoz közeli emberek)
10 parancsolat minden iskolaba, nem tanitanak a rabszolgasagrol es polgarhaborurol tobbet, a DoE fizeti a szellemi es testi fogyatekos emberek ami megszunik, nem lenne penz allami iskolakra tehat maganiskolakba kell kuldeni a gyereket amit az orszag fele nem engedhet meg maganak, de legalabb nem fogjak tanitani, hogy ne utald a masikat a borszine miatt :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 15:15

h3x0r írta:
hehetheoriginal írta: bocs a duplaert, de ugy osszessegeben mirol vitazunk most?
az a bajotok, hogy a nagytobbseg altal normalisnak tartott dolgokat akarja trump megerositeni az oktatas teruleten, es kiszoritani a rossz/abnormalis/aberralt dolgokat?
vagy nalatok barmit/akarmit/mindent szabadna, meg ugy is, ha az bizonyitottan karos a gyerek fejlodesere? de nem szamit, a lenyeg, a tolerancia, a szabadsag, az erzekenyseg? es a gyerekek erdekeit ki nezi? ki toleralja? :hmmm:
En azt birom, hogy ugy vitatkoztok az amerikai oktatasrol, hogy 1 napot nem vettetek reszt benne, se szulokent, se diakkent. :D Fingunk nincs, hogy mi zajlik orakon egy atlag amerikai iskolaban. Vagy hogy egy ilyen erzekenyito "oran" pontosan mi hangzik el. Nincs annyi drag queen, hogy mind a 75 millio 18 even aluli amerikaihoz eljussanak. Hulyeseg lenne nehany szelsoseges peldat ravetiteni az egesz amerikai oktatasra.
akkor plane nem ertem mi a problema trumpinho 10 pontjaval es tervevel, akit nem erint a dolog, annal minden megy tovabb, mint eddig, mintha mi sem tortent volna. :roll:
thereisonly1ronaldo

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. november 13., szerda 15:13

hehetheoriginal írta: bocs a duplaert, de ugy osszessegeben mirol vitazunk most?
az a bajotok, hogy a nagytobbseg altal normalisnak tartott dolgokat akarja trump megerositeni az oktatas teruleten, es kiszoritani a rossz/abnormalis/aberralt dolgokat?
vagy nalatok barmit/akarmit/mindent szabadna, meg ugy is, ha az bizonyitottan karos a gyerek fejlodesere? de nem szamit, a lenyeg, a tolerancia, a szabadsag, az erzekenyseg? es a gyerekek erdekeit ki nezi? ki toleralja? :hmmm:
En azt birom, hogy ugy vitatkoztok az amerikai oktatasrol, hogy 1 napot nem vettetek reszt benne, se szulokent, se diakkent. :D Fingunk nincs, hogy mi zajlik orakon egy atlag amerikai iskolaban. Vagy hogy egy ilyen erzekenyito "oran" pontosan mi hangzik el. Nincs annyi drag queen, hogy mind a 75 millio 18 even aluli amerikaihoz eljussanak. Hulyeseg lenne nehany szelsoseges peldat ravetiteni az egesz amerikai oktatasra.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 15:08

Attól viszont tartok, hogy a decentralizálás mellé mondott dolgok és érzelmi húrok pengetése miatt (és ez utóbbit kritizálom) olyanok hátára is cékereszt kerül, akik simán elfogadó módon és nem szélsőségesen állnak a dologhoz. És a legjobban azokon a gyerekeken fog csattani az ostor, akik saját hibájukon kívül szexuális kisebbségbe kerültek.
ezert kell esszel, okosan csinalni, es nem agyatlanul lenyomni mindent az ember torkan.
nyilvan eletkepes, epeszu vezetok kellenek hozza minden szinten.
de ez az elet minden teruletere ervenyes kene legyen
nagyon alacsonyan tudnak repülni a homofób, xenofób és egyébb hasonló kijelentések.
az teny. de sok az ostoba, korlatozott informacioju/kepessegu/agyi kapacitasu ember.
nem vagyok az erzekenyites ellen, ha az is esszel van csinalva, mint minden mas.
pont azt irtam egesz delelott, hogy a woke lobbi pont nem igy csinalja, hanem lenyomja a szulo megkerdezese es beleegyezese nelkul a gyerek torkan, lesz ami lesz, akar jo, akar nem, marpedig bazmeg vegigulod, ahogy ferfiak egymason tancolnak, es megtanulod a konyvet hazi feladatnak, amiben egymassal fajtalankodnak felnottek azt elfogadasnak hazudva - ugy, hogy a szexualitasnak abszolut semmi helye es ideje nem lenne altalanos iskolasoknal.
Miért ne kaphatna a gyerek egyszerre minőségi oktatást és társadalmi érzékenyítést is?
pont ezt mondom, hogy a normalis keretek kozti erzekenyitessel semmi baj nincs.
ahogy volt pelda korabban is, lehet hitlert szarul is tanitani, hat a woke sikeresen tultolja az erzekenyitest is, raadasul hamis, altudomanyos alapokon.
vagy az nem baj, ha konkretan hulye, buta gyerekek jonnek ki az iskolabol?
sztem elegge.
De ismétlem, ahol valódi szélsőséges eset fodult elő, azt büntessék, akár szigorítva is. De csak azt, ott, külön kezelve.
erre probaltam celozni, koszonom, korbeertunk megint, tokeletes az egyetertes. :kalapos:
viszont hogy ezt meg lehessen hatarozni, hogy mi a szelsoseges eset, ahhoz le kell fektetni az alaptorvenyeket: ezt jelentette be ma/tegnap trumpinho tesomsz, ami az oktatast (es nem a gazdasagot, hallod nagyfeju HK? :kalapos: ) illeti.
A legtöbbjük nem hülye,
ha generaciorol generaciora nyomatod eroteljesen a butitast es aberraciot, akkor sikerrel jarsz egy ido utan.
szoval, de, egyre tobb a hulye. a konkretan ostoba.
Szerintem hehe se trump rajongó csak a baloldal meg a kamala volt olyan szinten aberált és elmebeteg, hogy ahhoz képest trump még egy normális embernek tűnik. Ő volt a (sokkal) kisebbik rossz.
igy is lehet fogalmazni.
jar a pacsi :-* :D
Anno Biden győzelmét is ezzel magyarázták.
akinek volt 2 agysejtnel tobbje az alkoholizalas utan, tudta, latta, erezte, hogy ez a biden es demokrata brancs egy elementalis szutyok lesz. az ember a hillaryval es az egesz bagazzsal egyutt 40-50 even keresztul lofaszt se ert el, szart se csinalt, hat megis mi valtozott volna jo iranyba, ha megkapjak a hatalmat?
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 13., szerda 14:58

dzsi91 írta: Szerintem hehe se trump rajongó csak a baloldal meg a kamala volt olyan szinten aberált és elmebeteg, hogy ahhoz képest trump még egy normális embernek tűnik. Ő volt a (sokkal) kisebbik rossz.
Anno Biden győzelmét is ezzel magyarázták.

Amúgy valószinűleg az amerikaiak, és köztük sok-sok demorkata szavazó is, az infláció miatt büntetett. Sokkal kevesebb demokrata ment el szavazni, mint 4 éve. Ez lehet Kamara személye miatt is, ahogy írod, de szerintem a benzinár többet nyomott a latba.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 13., szerda 14:52

MarioCirolo írta:
kiserik írta: Team hehe vagyok. Ahogy ferni is el szokta mondani, az Orbán rendszerrel alapból nem lenne baj, sőt, csak átmentek biznisz pártba és az üzlet mellett a legfontosabb feladatuk a hatalom megtartása (így az üzleté is) bármi áron.
A gazdagasag romokban, az egeszsegugy es az oktatas haldoklik, az orszag az intezmenyesitett korrupcio miatt olyan, mint egy banankoztarsasag, teljesen leuraltak az egesz mediat. Ha szerinted alapbol nem lenne baj a rendszerrel, kivancsi vagyok milyen mercet hasznalsz.
Ezt amúgy megkérdezel egy németet angolt franciát a saját kormányáról ugyanezt mondaná. Nincs normális politikus a bolygón aki az emberek érdekét nézné... arra kell szavazni aki abban az egy témában ami téged nagyon érdekel valamennyire a te nézeteidet vallja.Hogy szimpla számításból teszi vagy tényleg úgy gondolja az tökmindegy már.

Szerintem hehe se trump rajongó csak a baloldal meg a kamala volt olyan szinten aberált és elmebeteg, hogy ahhoz képest trump még egy normális embernek tűnik. Ő volt a (sokkal) kisebbik rossz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 13., szerda 14:28

MarioCirolo írta:
kiserik írta: Team hehe vagyok. Ahogy ferni is el szokta mondani, az Orbán rendszerrel alapból nem lenne baj, sőt, csak átmentek biznisz pártba és az üzlet mellett a legfontosabb feladatuk a hatalom megtartása (így az üzleté is) bármi áron.
A gazdagasag romokban, az egeszsegugy es az oktatas haldoklik, az orszag az intezmenyesitett korrupcio miatt olyan, mint egy banankoztarsasag, teljesen leuraltak az egesz mediat. Ha szerinted alapbol nem lenne baj a rendszerrel, kivancsi vagyok milyen mercet hasznalsz.
Bazz, mint az oviban, úgy kell néha elmagyarázni a dolgokat...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 13., szerda 14:24

hehetheoriginal írta: aki nem szelsosegesen kezeli az lmbtq dolgot, az nem woke. meg is van a kerdesedre a valasz.
Értem. Az már valószinűleg meddő vita, hogy nálad és nálam mi szélsőséges és mi nem. De most már értem az álláspontodat.
hehetheoriginal írta: btw tovabbra is varom mi a fail abban, amit beirtam reggel, csupan egy hirt irtam le, hogy trump mit tervez.
Nem én neveztem failnek, de reagálnék rá:
Alapvetően az elgondolás jó, magam is a decentralizálás híve vagyok mindenben, azt is jól írtad, hogy Vitya példát vehetne. Attól viszont tartok, hogy a decentralizálás mellé mondott dolgok és érzelmi húrok pengetése miatt (és ez utóbbit kritizálom) olyanok hátára is cékereszt kerül, akik simán elfogadó módon és nem szélsőségesen állnak a dologhoz. És a legjobban azokon a gyerekeken fog csattani az ostor, akik saját hibájukon kívül szexuális kisebbségbe kerültek. Mert Pistike, aki otthon nonstop a buzilobbyzást hallja a szülőktől és a tévében is, azt hiszi majd, hogy Janikán ezt le lehet verni, és az apja végre büszke lesz rá.

Nem vagyok süket és vak, járok emberek közé, beszélgetek velük, stb., és mikor előkerül a téma, bizony gyakran az eszembe jut, hogy talán egy kis érzékenyítés elkelt volna itt is, mert nagyon alacsonyan tudnak repülni a homofób, xenofób és egyébb hasonló kijelentések. És abban sem vagyok biztos, hogy az ország minden egyes területén egy homoszexuális pár nyugodtan mehet kézenfogva az utcán.
hehetheoriginal írta: az a bajotok, hogy a nagytobbseg altal normalisnak tartott dolgokat akarja trump megerositeni az oktatas teruleten, es kiszoritani a rossz/abnormalis/aberralt dolgokat?
Ha a normalitás lenne a kiinduló alap mindenhol, akkor nem lennének rokkantakat, betegeket, stb. segítő intézkedések, nem áldozna a "normális" többség erre a közösből aránytalanul sokat. Továbbá az a hamis dilemma írható a számlájára, hogy a kettő egymás alternatívájának állítja be. Miért ne kaphatna a gyerek egyszerre minőségi oktatást és társadalmi érzékenyítést is? Meg miért kell ez utóbbit minden egyes esetben szélsőségesnek és veszélyesnek beállítani, mikor nem feltétlen és szerintem többségében nem az? A politikai komunikáció ezen módjában csak azt látom, hogy a félelemre, ismeretlenre építve gyűjt szavazatokat. Főleg idahaza, ahol a bolsi "Hova vezet majd mindez?" logikára alapozva keltenek félelmet.
De ismétlem, ahol valódi szélsőséges eset fodult elő, azt büntessék, akár szigorítva is. De csak azt, ott, külön kezelve.
hehetheoriginal írta: vagy nalatok barmit/akarmit/mindent szabadna, meg ugy is, ha az bizonyitottan karos a gyerek fejlodesere?
A semmit és a bármit között van nem kevés átmenet. Én azt mondom, hogy az nem káros a gyermek fejlődésére, ha a szexuális felvilágosítás részeként azt is hallja, hogy vannak olyanok, akár az osztályában, vagy ő maga is, akik a saját nemükhöz fognak vonzódni. És ez elsőre furcsa lesz, de attól még azzal nincs semmi baj, max nem madridista lesz, hanem barcás :mrgreen:

És ha már a gyerekek érdekei. Szerintem azokat az szolgálja leginkább, ha nem akarják őt 60-80 éves politikusok megvédeni, a médián, propagandán és uszításokon keresztül, helyette a szülők és tanárok átlal kijelölt mederben saját maga jön rá a dolgokra. A legtöbbjük nem hülye, és ugyanúgy gyanúsan fog tekinteni a túltolt woke-ra a neten és az iskolában is, mint az amerikai zászlóba bacsomagolt, partiotizmusnak álcázott xenofóbiára, vagy a hivatalos incelekre, mint Tate :mrgreen:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 14:16

Tudod mi káros bizonyítottan egy gyerek fejlődésére? Az, hogy aberráltnak titulálod olyasmi miatt, amiről ő nem tehet. Elhiheted, hogy az milyen éveken át tartó önutálatot és depressziót tud eredményezni. Gratulálok hozzá!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 14:16

Hehe a mi lokalis Tate pajtasunk.
Neha amikor feldobja a videoit (nem, amikor milliardos rongyrazas van), mindig figyelmeztetnem kell magam, hogy ez most nem hehe :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 13:57

bocs a duplaert, de ugy osszessegeben mirol vitazunk most?
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 13:49

megtanulj kritikusan gondolkodni,
az igekotos igeket helyesen irni.... :kalapos:
Amugy ajanlom orwelltol az allatfarm konyvet.
olvastam. plusz naponta benne elek :lol:
hanem nulla toleranciát olvastam ki a woke (gyűjtőfogalom) ellen
jol olvastad.
nulla tolerancia a woke, a neonacizmus, es minden hasonlo aberralt faszsag ellen.

aki nem szelsosegesen kezeli az lmbtq dolgot, az nem woke. meg is van a kerdesedre a valasz.
Aztán elvisz valami, és jönnek az érzelmek, általánosítások, kollektivizálás.
nem gondolom igy.
pl ha az osszes naci felfogas uldozendo - nagyon helyesen -, akkor ugyanigy az osszes aberralt woke dolog is. ha ez kollektivizalas, akkor nem hinnem, hogy problema lenne vele.

btw tovabbra is varom mi a fail abban, amit beirtam reggel, csupan egy hirt irtam le, hogy trump mit tervez. :hmmm:
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 13., szerda 13:40

hehetheoriginal írta: ezert kell olyan embereket, allamferfiakat, es nem politikusokat megvalasztani - es ha nem sikerul, akkor eltakaritani a gecibe azonnal -, akik tudjak mi a helyes, mikor kell odabaszni, mikor kell pedagogusnak, vagy epp toleransnak lenni.
Maximálisan igazad van.
Viszont a korábbi hozzászólásaidban nem ezt képpviselted, hanem nulla toleranciát olvastam ki a woke (gyűjtőfogalom) ellen, amit egyből a legszélsőségesebb példákkal hoztál összefuggésbe, abberációt, stb. emlegettél. Most akkor mérlegelni kell, kontextusba helyezni a dolgokat, vagy odabaszni mindenkinek, azoknak is, akik teljesen normális és nem szélsőséges módon kezelik az lmbtq dolgot?

A linkelt videók közül csak ezt találtam olyannak, ami előre viszi a vitát:
https://youtu.be/Rn86n8J4Q-w

A felszólaló elég jó érveket hoz fel, jó a párhuzam is a kereszteléssel. Ha az iskolák teret biztosítanak a nem megkeresztelt gyerekeknek is hittan helyett, akkor az a fair, hogy azoknak is megteszik ugyanezt, akik vagy akiknek a szülei nem kérnek az érzékenyítésből. Ez egy számomra is teljesen elfogadható megoldás. A baj az, hogy Trump (és a hozzá hasonló politikusok sem) nem ezt mondja, és a szavazói ugyanúgy nem fogadnák ezt el megoldásként, mert a propaganda nem a saját gyerekeikről szól már egy évtizede, hanem valami gyermekek közös halmazáról, akiket meg kell védeni (hamis veszélyérzet keltése), mert veszélyben a haza, a jövő, stb. Te is ebben a logikában fogalmazol rendszeresen.

Érzem benned a kettőséget. Gyakran úgy fogalmazol, mint azt egy modern jogállamban illik, eseteket külön kezelve, kontextusban, jog szempontjából, lehagyva a politika által keltett mesterséges érzelmeket.
Aztán elvisz valami, és jönnek az érzelmek, általánosítások, kollektivizálás. Onnantól már nehéz vitázni, mert a tények helyett már az érzelmek vannak előtérben, saját szubjektív tapasztalatod, ami már járulékos veszteséggel is számol. Ez utóbbi peig egy jogállamba nem fér bele, ha akár egy ember alapjoga is sérül, az a törvény, döntés nem jó. Az itt vitatott témában pedig messze nem csak egy ember joga sérül azáltal, ha az ő ügyük úgy van beállítva a többség előtt, mint ami veszélyes a gyerekekre (Magyarországon erről már törvény is van, szóval rég elhagytuk a propaganda síkját). Nem alaptalan a vád, esetenként sajnos előfordul, de átlalános igazságként már több jogot sért, több kárt okoz, mint hasznot.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. november 13., szerda 13:39

Az iskola nagyban megtudja hatarozni azt, hogy vegul megtalald az utat, megszeressek veled a kulonbozo targyakat, megtanulj kritikusan gondolkodni, megfeleloen beleilleszkedni egy tarsadalomba es hogy elfogadjuk a szemuvegeseket, a kisebbet, a szegenyt.
Jo kiegeszitoje tud lenni az otthoni nevelesnek.

Ez a no lenyegeben pont azt tekinti fontosnak, ami miatt bokdogtalanok az emberek. Materialista ertekrendek.

Amugy ajanlom orwelltol az allatfarm konyvet.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 13., szerda 13:37

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 13:32

mit dolgozol?
segitek. :mrgreen:

mint a sportszeletes csavo :kalapos:

Aztan kinyomtam. Agyhalal.
kerdes megint. melyik a jobb?
es a tanar milyen jogon neveli a gyereket a szulo helyett, annak beleegyezese nelkul?
te hagynad? te akarnad?
persze lehet konnyebb, akkor tobb idod marad mas, fontosabb dolgokra :kalapos:
thereisonly1ronaldo

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. november 13., szerda 13:29

Megneztem az egyik videot amit linkelt hehe. Mother just gave the best rant. 3.4m megtekintes, egyeterto kommentek.

Mirol szol? Hogy szamok vagyunk es az az iskola lenyege, hogy produktivak legyunk meg felkeszitsen a karrierre. Nem pedig az, hogy rajojjunk kik vagyunk. A szulok majd jobban tudjak, mert nekik kifejlett az agyuk. Aztan beszel arrol, hogy isten ferfit es not teremtett. Aztan kinyomtam. Agyhalal.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 13., szerda 13:26

Hol lennek? Sajnos dolgozni kell. :mrgreen:

5kor vegzek. :box:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: