Attól viszont tartok, hogy a decentralizálás mellé mondott dolgok és érzelmi húrok pengetése miatt (és ez utóbbit kritizálom) olyanok hátára is cékereszt kerül, akik simán elfogadó módon és nem szélsőségesen állnak a dologhoz. És a legjobban azokon a gyerekeken fog csattani az ostor, akik saját hibájukon kívül szexuális kisebbségbe kerültek.
ezert kell esszel, okosan csinalni, es nem agyatlanul lenyomni mindent az ember torkan.
nyilvan eletkepes, epeszu vezetok kellenek hozza minden szinten.
de ez az elet minden teruletere ervenyes kene legyen
nagyon alacsonyan tudnak repülni a homofób, xenofób és egyébb hasonló kijelentések.
az teny. de sok az ostoba, korlatozott informacioju/kepessegu/agyi kapacitasu ember.
nem vagyok az erzekenyites ellen, ha az is esszel van csinalva, mint minden mas.
pont azt irtam egesz delelott, hogy a woke lobbi pont nem igy csinalja, hanem lenyomja a szulo megkerdezese es beleegyezese nelkul a gyerek torkan, lesz ami lesz, akar jo, akar nem, marpedig bazmeg vegigulod, ahogy ferfiak egymason tancolnak, es megtanulod a konyvet hazi feladatnak, amiben egymassal fajtalankodnak felnottek azt elfogadasnak hazudva - ugy, hogy a szexualitasnak abszolut semmi helye es ideje nem lenne altalanos iskolasoknal.
Miért ne kaphatna a gyerek egyszerre minőségi oktatást és társadalmi érzékenyítést is?
pont ezt mondom, hogy a normalis keretek kozti erzekenyitessel semmi baj nincs.
ahogy volt pelda korabban is, lehet hitlert szarul is tanitani, hat a woke sikeresen tultolja az erzekenyitest is, raadasul hamis, altudomanyos alapokon.
vagy az nem baj, ha konkretan hulye, buta gyerekek jonnek ki az iskolabol?
sztem elegge.
De ismétlem, ahol valódi szélsőséges eset fodult elő, azt büntessék, akár szigorítva is. De csak azt, ott, külön kezelve.
erre probaltam celozni, koszonom, korbeertunk megint, tokeletes az egyetertes.
viszont hogy ezt meg lehessen hatarozni, hogy mi a szelsoseges eset, ahhoz le kell fektetni az alaptorvenyeket: ezt jelentette be ma/tegnap trumpinho tesomsz, ami az oktatast (es nem a gazdasagot, hallod nagyfeju HK?
) illeti.
A legtöbbjük nem hülye,
ha generaciorol generaciora nyomatod eroteljesen a butitast es aberraciot, akkor sikerrel jarsz egy ido utan.
szoval, de, egyre tobb a hulye. a konkretan ostoba.
Szerintem hehe se trump rajongó csak a baloldal meg a kamala volt olyan szinten aberált és elmebeteg, hogy ahhoz képest trump még egy normális embernek tűnik. Ő volt a (sokkal) kisebbik rossz.
igy is lehet fogalmazni.
jar a pacsi
Anno Biden győzelmét is ezzel magyarázták.
akinek volt 2 agysejtnel tobbje az alkoholizalas utan, tudta, latta, erezte, hogy ez a biden es demokrata brancs egy elementalis szutyok lesz. az ember a hillaryval es az egesz bagazzsal egyutt 40-50 even keresztul lofaszt se ert el, szart se csinalt, hat megis mi valtozott volna jo iranyba, ha megkapjak a hatalmat?