Úgy hogy 2-3 héttel elotte meg véletlenül 20%-kal olcsóbb volt,___Samy___ írta: -5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Tesom az usa-ban el.___Samy___ írta: -5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
Ott 50%nal kezdodnek.
Ami nalunk megy az egy kabaré.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Én most robotporszívót vettem, ténylegesen olcsóbban. De azt is figyeltem egy ideje.hehetheoriginal írta: főleg, hogy aki képben van és rendszeresen nézi - akár specifikus termékekre, amiket hosszu időn át keres és figyel -, az látja, hogy az égvilágon semmi olyan extra akció nincs, ami máskor, az év más szakaszában ne lenne.
lehet nem az adott boltnál, de mindig kb mindent be lehet szerezni olcsóbban, mindig van vmi akció.
bf során meg a lerugott elavult vagy nem kelendő szarokat nyomják ki, ami a kutyának nem kell soha, teljesen elvesztette az eredeti jelentését.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En ugy vagyok a BF-fel, hogy a korabbi evekben (altalaban) olyat vettem, amire amugy nem feltetlenul lett volna szuksegem akkor, de mivel szemmel lathaton jo aron adtak, ertem alatta 35% vagy felette a legjobb korabbi arhoz kepest, akkor azert csak-csak megvettem.nmate írta: Az a tapasztalat, hogy az emberek nem várnak már szívesen BF-re, mindent megvesz mindenki amikor kedve tartja, nem fognak arra várni, hogy jaj majd karácsonyra veszek telefont...nem, az most kell.
A többi valoban nagyjabol ugy van, ahogy irod. Mosogep elromlik februarban, nem varok novemberig Illetve amilyen kutya akciok vannak, az is hozzatesz ehhez. Most tobb termeket neztem, hogy idei legjobb BF ar = osztrak/nemet normal ar, meg 410es euroval is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
főleg, hogy aki képben van és rendszeresen nézi - akár specifikus termékekre, amiket hosszu időn át keres és figyel -, az látja, hogy az égvilágon semmi olyan extra akció nincs, ami máskor, az év más szakaszában ne lenne.
lehet nem az adott boltnál, de mindig kb mindent be lehet szerezni olcsóbban, mindig van vmi akció.
bf során meg a lerugott elavult vagy nem kelendő szarokat nyomják ki, ami a kutyának nem kell soha, teljesen elvesztette az eredeti jelentését.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a tapasztalat, hogy az emberek nem várnak már szívesen BF-re, mindent megvesz mindenki amikor kedve tartja, nem fognak arra várni, hogy jaj majd karácsonyra veszek telefont...nem, az most kell.
- ___Samy___
-5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Eddig szinte minden BlackFridayen találtam valamit, de az idei kritikán aluli.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Személyi mérleget, nem konyhait ugye? Nekem Withings Body van(enyém még a Nokia nevén ment).Halfkey írta: Mérleget láttok rajta faszát? Volt téma korábban.
Baromi jó az app,nagyon pontos a mérleg.A BT kommunikációval soha nem hond volt és nem is szívja az akksit.
Mérleget láttok rajta faszát? Volt téma korábban.
- ___Samy___
Macskakaja meg mosogatogep kapszula. Sztem engedd el, kurva szar.Caraway írta: Holnap lesz a fo black friday emagnal? Lattatok valamit ami tenyleg jo ajanlat?
Legutobb akkor volt jo bf, mikor R elol lenyultam a behajtot
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Loszar esti fenyben.Caraway írta: Holnap lesz a fo black friday emagnal? Lattatok valamit ami tenyleg jo ajanlat?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
realbeckham írta: Kar volt törölni Steve. Nekem tetszett. Adta magát
Gondoltam nem baromkodok Veletek is, mikor előtte épp a politikai hadakozásba keverem magam.
Szegény Hehe már így is teljesen készen van a politika topik miatt nem bántom most egy kicsit, mert megint a szerencsétlen kutyáján vezeti le.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Offba ne a politikát. Ennyi a keres. Se több, se kevesebb.kiserik írta:Ezt most csak én nem értem?Pipita írta: Gyermekvédő Polgártársaim!
https://444.hu/2024/11/13/a-magyar-jele ... os-markkal
Itt a kerítő neve, aki a kiszolgáltatott gyerekből csinált pénzt, miért került elhallgatásra? Miért védelmezi a Magyar Jelen annak a jogait, akinek alapvetően köszönhető, hogy ez az egész egyáltalán megtörténhetett? Miért védelmezi a Toroczkai Lászlóhoz köthető média a pedofil hálózatot?
Szívből reméljük, hogy Ábrahám Róbert meg fogja oldani ezt a kegyetlen problémát. Már csak rá számíthatnak hazánk legkiszolgáltatottabb gyermekei.De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...Steve írta: Már itt is?!
Itt dezodort és csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani, nem a pártkatonáskodni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kar volt törölni Steve. Nekem tetszett. Adta magát
- Steve
A politikában jó helye van, ott csak rácsodálkoztam, hogy mennyi időtök van egymást győzködni.kiserik írta: De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akinek kell segitseg, engem, vagy hehet keresheti bátran p.ü.ben.Steve írta:
csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani
Ezt most csak én nem értem?Pipita írta: Gyermekvédő Polgártársaim!
https://444.hu/2024/11/13/a-magyar-jele ... os-markkal
Itt a kerítő neve, aki a kiszolgáltatott gyerekből csinált pénzt, miért került elhallgatásra? Miért védelmezi a Magyar Jelen annak a jogait, akinek alapvetően köszönhető, hogy ez az egész egyáltalán megtörténhetett? Miért védelmezi a Toroczkai Lászlóhoz köthető média a pedofil hálózatot?
Szívből reméljük, hogy Ábrahám Róbert meg fogja oldani ezt a kegyetlen problémát. Már csak rá számíthatnak hazánk legkiszolgáltatottabb gyermekei.
De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...Steve írta: Már itt is?!
Itt dezodort és csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani, nem a pártkatonáskodni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Par honapja volt egy tuntetes/kiallas a rendszer ellen es az aldozatok mellet. Abraham pont ezeket az embereket akarja osszemocskolni es elhitelteleniteni “partpolitikamentesen”. Jelenleg ott tartunk, hogy kulonbozo velt es/vagy valos bizonyitekok alapjan, biroi itelet nelkul mos ossze eseteket, dobal be nekeveket. Persze csak a “bal oldalrol”, kulonben kussol.kiserik írta:Neked mi a fasz bajod van? Full rossz az egész rendszer, főleg a gyermekotthonok körül. Van valaki, aki beleáll. Elkezdenek szervezni szervezni munkacsoportokat pártpolitika mentesen, hogy megvizsgálják mi a rossz és kidolgozzák, hogy mit kellene tenni, mert ami most van, az nem jó. És bazdmeg, ez sem tetszik.kettonull írta: Én már nem hiszem el, hogy te ezeket nem direkt csinálod
Azt sem tudjuk már ki a tökömnek vagy a 110. új neve, de mehetnél a többi alteregód utan, most már én is azt mondom.