Politika
Re: Politika
Fura, hogy MP még nem reagált, nem szokott ennyit késlekedni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azanyámat kecieseje
tehát kb 90%nem. Nagyon nem igy beszél mindenki az életben. Én pl sose beszéltem így a munkatársaimról, meg másokról sem. Ne normalizáljuk az ilyen proletár viselkedést. Csak azok beszélnek így és ilyen lekezelő hangon aki egy ótvar nagy mocskos gyökér.
thereisonly1ronaldo
-
nem. Nagyon nem igy beszél mindenki az életben. Én pl sose beszéltem így a munkatársaimról, meg másokról sem. Ne normalizáljuk az ilyen proletár viselkedést. Csak azok beszélnek így és ilyen lekezelő hangon aki egy ótvar nagy mocskos gyökér.hehetheoriginal írta:
sztem is ez semmi.
mindenki igy beszel a mindennapi eletben, ceges korokben, uzleti eletben, mindenhol a szinfalak mogott.
pl a nagy hivataloskodo meg fontoskodo hr-esek meg cegvezetok miket nyomnak
de nyilvan megint a stilus a problema, es nem az, hogy szazezer milliardokat tettek kozben masok zsebre
roncsgeci az egesz
De ahogy írták is..igyekszem figyelmen kivül hagyni az ilyen hangfelvételeket mert pontosan a megingás a célja az ilyen szivárogtatásoknak. le kell szarni. Váltsák le a nert. legyen következménye annak amit csináltak.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Oszinten en teljesen leszarom mit csinal magyar peter.
Es ugyis rafogok szavazni mert barki kb csak ne a fidesz.
Neki van jelenleg a legtobb eseje.
Szerintem a legtobb magyar igy gondolkodik.
Es ugyis rafogok szavazni mert barki kb csak ne a fidesz.
Neki van jelenleg a legtobb eseje.
Szerintem a legtobb magyar igy gondolkodik.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem is ez semmi.ateeemadrid írta: Nemtom, nalam ez nem extra, ezzel lofaszt nem fognak elerni Toniek.
mindenki igy beszel a mindennapi eletben, ceges korokben, uzleti eletben, mindenhol a szinfalak mogott.
pl a nagy hivataloskodo meg fontoskodo hr-esek meg cegvezetok miket nyomnak
de nyilvan megint a stilus a problema, es nem az, hogy szazezer milliardokat tettek kozben masok zsebre
roncsgeci az egesz
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igaz vagy nem, kis adagok, nem túl komolyak. De ezt fogjak adagolni másfél even keresztül. Már nem fogja tudni az ember hogy mi igaz és mi nem.
Ez mindkét oldalnak rossz. Mert a vakon hivo emberek esetleg nem látják a problémát. A vakon utalok vagy billegok meg a jót.
Ez mindkét oldalnak rossz. Mert a vakon hivo emberek esetleg nem látják a problémát. A vakon utalok vagy billegok meg a jót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Attól autokrata, hogy pártfegyelmet követel meg? Nincs olyan párt ami nem így működne. Pláne, hogy egy olyan pártról beszélünk, amiben amúgy nem elsősorban politikusok ülnek, hanem szakemberek.Marky írta: Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...
Engem nem lepett meg, biztos voltam benne, hogy a populista marketing politika, amit tol semennyire sem oszinte. Ugyanannyira autoriter faszinak tunik, mint a tulsulyos ellenfele, csak a korkulonbseg miatt jobban erzi a politikai marketinget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára swfan 2024. november 14., csütörtök 11:09-kor.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nyugaton nem nagyon vannak autokrata rezsimek, amelyeket le kellene váltani.Marky írta: Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...
Egyébként igen, ez már nagyon kezd eldurvulni, ki tudja mi van még a tarsolyban.
Túlélte Rogán Varga Juditon végzett hasbeszédét, a diszkóbotrányt, de én valamiért mégis emiatt aggódom. Nem azért, mert hívő lennék, de félek, hogy MZP lejáratási sorsára jut.
Szerintetek fordul a kocka, vagy inkább azt az érzést kelti az emberekben, hogy "akit ennyire gyűlöl a NER, az csak jó lehet"?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2024. november 14., csütörtök 11:09-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kiugrott NER-lovag kiugrott NER-lovagként viselkedik. Diktafonok csatája. Lapozzunk.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...
Engem nem lepett meg, biztos voltam benne, hogy a populista marketing politika, amit tol semennyire sem oszinte. Ugyanannyira autoriter faszinak tunik, mint a tulsulyos ellenfele, csak a korkulonbseg miatt jobban erzi a politikai marketinget.
Valid hogy lesoros-ügynököz valakit? Annál sztem annyira kilóg a lóláb'shutterisland írta: ez nekem validnak tunik, siman el tudom kepzelni, hogy nem szerkesztett.
bar mondjuk orbanrol-roganrol is biztos lenne ilyen, mikor pl kosa vagy nemeth sziszi villannak, maganbeszelgetesben mindenki mashogy nyilvanul meg, ettol fuggetlenul ez most nem fog jot tenni mp-nek.
kivancsi leszek a magyarazatra.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem az tetszik, hogy a ner szerint soros, meg a nyugat pénzeli, erre kijön egy hanganyag, bizonyíték, szintén a nertől, hogy 30milliót sem képes kifizetni..
Ez eléggé öngól..
Ez eléggé öngól..
-
A sorosügynöközés amúgy nekem is eléggé fura volt.D: Vagy neres beidegződés vagy fake.swfan írta:
Én is szoktam a kollégáimról így beszélni a páromnak amúgy
Azt ahol amúgy Soros-ügynöközi a párttársát, na az a rész nekem elég fura. Valahogy kilóg az egészből. De már látom a címlapokat az origón: "Magyar Péter bevallotta, hogy Soros-ügynökökkel dolgozik együtt!!!!"
Máskülönben ez csak megerősíti hogy milyen személyiség mp. Olyan amit sejteni lehetett. egy proli. de ez valóban kevés még.
- ateeemadrid
Nemtom, nalam ez nem extra, ezzel lofaszt nem fognak elerni Toniek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez nekem validnak tunik, siman el tudom kepzelni, hogy nem szerkesztett.
bar mondjuk orbanrol-roganrol is biztos lenne ilyen, mikor pl kosa vagy nemeth sziszi villannak, maganbeszelgetesben mindenki mashogy nyilvanul meg, ettol fuggetlenul ez most nem fog jot tenni mp-nek.
-
A múltkori felvételen neccesebb dolgok hangzottak el, mikor az egyes választókat illette jelzőkkel. Ebből most inkább az derült ki, hogy szigorú a párt- és munkatársaival, és azt úgy is lehet komunikálni, hogy aki a hatalomért indul, annak ilyennek kell lennie, nem babra megy a játék, stb.
Én is szoktam a kollégáimról így beszélni a páromnak amúgynzooli93 írta:Hát nem tudom,most oke,igy hogy kikerül kellemetlen,de hat egy feszult,faradt ember, a csaladjanak is mond durvabbakat,aztan fel ora mulva elfelejtik.swfan írta: https://444.hu/2024/11/14/itt-az-ujabb- ... kepviseloi
Hát ez már picit kellemetlenebb, ha tényleg valódiak a felvételek
Azt ahol amúgy Soros-ügynöközi a párttársát, na az a rész nekem elég fura. Valahogy kilóg az egészből. De már látom a címlapokat az origón: "Magyar Péter bevallotta, hogy Soros-ügynökökkel dolgozik együtt!!!!"
- nzooli93
Hát nem tudom,most oke,igy hogy kikerül kellemetlen,de hat egy feszult,faradt ember, a csaladjanak is mond durvabbakat,aztan fel ora mulva elfelejtik.swfan írta: https://444.hu/2024/11/14/itt-az-ujabb- ... kepviseloi
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ilyen nem létezhetPad'em írta:
Nálunk olyan sztori volt - igaz ez nem állami hanem magán - korábbi bölcsinkben, hogy egyik napról a másikra írtak egy levelet a szülőknek, hogy az egyik gondozót (a tulaj és főpedagógus fiát) holnaptól Márk bácsi helyett Eszti néninek kell szólítani. Elkezdett női ruhát, fülbevalót hordani. Fele gyereket rögtön kivették a szülők. Ez elöttünk volt szóval csak utólag tudtuk meg mert nálunk már megint Márk bácsi volt.
https://444.hu/2024/11/14/itt-az-ujabb- ... kepviseloi