Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kierkegaard

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. november 14., csütörtök 11:29

hehetheoriginal írta:
sztem is ez semmi.
mindenki igy beszel a mindennapi eletben, ceges korokben, uzleti eletben, mindenhol a szinfalak mogott.
pl a nagy hivataloskodo meg fontoskodo hr-esek meg cegvezetok miket nyomnak :lol:

de nyilvan megint a stilus a problema, es nem az, hogy szazezer milliardokat tettek kozben masok zsebre :lol:
roncsgeci az egesz
nem. Nagyon nem igy beszél mindenki az életben. Én pl sose beszéltem így a munkatársaimról, meg másokról sem. Ne normalizáljuk az ilyen proletár viselkedést. Csak azok beszélnek így és ilyen lekezelő hangon aki egy ótvar nagy mocskos gyökér.

De ahogy írták is..igyekszem figyelmen kivül hagyni az ilyen hangfelvételeket mert pontosan a megingás a célja az ilyen szivárogtatásoknak. le kell szarni. Váltsák le a nert. legyen következménye annak amit csináltak.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 14., csütörtök 11:16

Oszinten en teljesen leszarom mit csinal magyar peter.

Es ugyis rafogok szavazni mert barki kb csak ne a fidesz.
Neki van jelenleg a legtobb eseje.

Szerintem a legtobb magyar igy gondolkodik.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 11:10

ateeemadrid írta: Nemtom, nalam ez nem extra, ezzel lofaszt nem fognak elerni Toniek.
sztem is ez semmi.
mindenki igy beszel a mindennapi eletben, ceges korokben, uzleti eletben, mindenhol a szinfalak mogott.
pl a nagy hivataloskodo meg fontoskodo hr-esek meg cegvezetok miket nyomnak :lol:

de nyilvan megint a stilus a problema, es nem az, hogy szazezer milliardokat tettek kozben masok zsebre :lol:
roncsgeci az egesz
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 11:09

Igaz vagy nem, kis adagok, nem túl komolyak. De ezt fogjak adagolni másfél even keresztül. Már nem fogja tudni az ember hogy mi igaz és mi nem.

Ez mindkét oldalnak rossz. Mert a vakon hivo emberek esetleg nem látják a problémát. A vakon utalok vagy billegok meg a jót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 14., csütörtök 11:06

Marky írta: Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...

Engem nem lepett meg, biztos voltam benne, hogy a populista marketing politika, amit tol semennyire sem oszinte. Ugyanannyira autoriter faszinak tunik, mint a tulsulyos ellenfele, csak a korkulonbseg miatt jobban erzi a politikai marketinget.
Attól autokrata, hogy pártfegyelmet követel meg? Nincs olyan párt ami nem így működne. Pláne, hogy egy olyan pártról beszélünk, amiben amúgy nem elsősorban politikusok ülnek, hanem szakemberek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára swfan 2024. november 14., csütörtök 11:09-kor.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 14., csütörtök 11:04

Marky írta: Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...
Nyugaton nem nagyon vannak autokrata rezsimek, amelyeket le kellene váltani.

Egyébként igen, ez már nagyon kezd eldurvulni, ki tudja mi van még a tarsolyban.
Túlélte Rogán Varga Juditon végzett hasbeszédét, a diszkóbotrányt, de én valamiért mégis emiatt aggódom. Nem azért, mert hívő lennék, de félek, hogy MZP lejáratási sorsára jut.

Szerintetek fordul a kocka, vagy inkább azt az érzést kelti az emberekben, hogy "akit ennyire gyűlöl a NER, az csak jó lehet"?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2024. november 14., csütörtök 11:09-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. november 14., csütörtök 10:57

Kiugrott NER-lovag kiugrott NER-lovagként viselkedik. Diktafonok csatája. Lapozzunk.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. november 14., csütörtök 10:56

Nyugaton egy ilyen leak utan altalaban kemenyen buntetnek a szavazok, nem tapsolnak a kemeny vezetonek. Kivancsi leszek, hogy ez mennyire segiti majd a castingjat...

Engem nem lepett meg, biztos voltam benne, hogy a populista marketing politika, amit tol semennyire sem oszinte. Ugyanannyira autoriter faszinak tunik, mint a tulsulyos ellenfele, csak a korkulonbseg miatt jobban erzi a politikai marketinget.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 14., csütörtök 10:44

'shutterisland írta: ez nekem validnak tunik, siman el tudom kepzelni, hogy nem szerkesztett.

bar mondjuk orbanrol-roganrol is biztos lenne ilyen, mikor pl kosa vagy nemeth sziszi villannak, maganbeszelgetesben mindenki mashogy nyilvanul meg, ettol fuggetlenul ez most nem fog jot tenni mp-nek.
kivancsi leszek a magyarazatra.
Valid hogy lesoros-ügynököz valakit? :D Annál sztem annyira kilóg a lóláb :D

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 14., csütörtök 10:40

Nekem az tetszik, hogy a ner szerint soros, meg a nyugat pénzeli, erre kijön egy hanganyag, bizonyíték, szintén a nertől, hogy 30milliót sem képes kifizetni.. :lol:
Ez eléggé öngól.. :D

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. november 14., csütörtök 10:37

swfan írta:
Én is szoktam a kollégáimról így beszélni a páromnak amúgy :mrgreen:

Azt ahol amúgy Soros-ügynöközi a párttársát, na az a rész nekem elég fura. Valahogy kilóg az egészből. De már látom a címlapokat az origón: "Magyar Péter bevallotta, hogy Soros-ügynökökkel dolgozik együtt!!!!"
A sorosügynöközés amúgy nekem is eléggé fura volt.D: Vagy neres beidegződés vagy fake.

Máskülönben ez csak megerősíti hogy milyen személyiség mp. Olyan amit sejteni lehetett. egy proli. de ez valóban kevés még.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 14., csütörtök 10:29

Nemtom, nalam ez nem extra, ezzel lofaszt nem fognak elerni Toniek.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 14., csütörtök 10:28

ez nekem validnak tunik, siman el tudom kepzelni, hogy nem szerkesztett.

bar mondjuk orbanrol-roganrol is biztos lenne ilyen, mikor pl kosa vagy nemeth sziszi villannak, maganbeszelgetesben mindenki mashogy nyilvanul meg, ettol fuggetlenul ez most nem fog jot tenni mp-nek.
kivancsi leszek a magyarazatra.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 14., csütörtök 10:27

A múltkori felvételen neccesebb dolgok hangzottak el, mikor az egyes választókat illette jelzőkkel. Ebből most inkább az derült ki, hogy szigorú a párt- és munkatársaival, és azt úgy is lehet komunikálni, hogy aki a hatalomért indul, annak ilyennek kell lennie, nem babra megy a játék, stb.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 14., csütörtök 10:23

nzooli93 írta:
swfan írta: https://444.hu/2024/11/14/itt-az-ujabb- ... kepviseloi

Hát ez már picit kellemetlenebb, ha tényleg valódiak a felvételek
Hát nem tudom,most oke,igy hogy kikerül kellemetlen,de hat egy feszult,faradt ember, a csaladjanak is mond durvabbakat,aztan fel ora mulva elfelejtik.
Én is szoktam a kollégáimról így beszélni a páromnak amúgy :mrgreen:

Azt ahol amúgy Soros-ügynöközi a párttársát, na az a rész nekem elég fura. Valahogy kilóg az egészből. De már látom a címlapokat az origón: "Magyar Péter bevallotta, hogy Soros-ügynökökkel dolgozik együtt!!!!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 14., csütörtök 10:19

swfan írta: https://444.hu/2024/11/14/itt-az-ujabb- ... kepviseloi

Hát nem tudom,most oke,igy hogy kikerül kellemetlen,de hat egy feszult,faradt ember, a csaladjanak is mond durvabbakat,aztan fel ora mulva elfelejtik.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 14., csütörtök 10:15

Pad'em írta:

Nálunk olyan sztori volt - igaz ez nem állami hanem magán - korábbi bölcsinkben, hogy egyik napról a másikra írtak egy levelet a szülőknek, hogy az egyik gondozót (a tulaj és főpedagógus fiát) holnaptól Márk bácsi helyett Eszti néninek kell szólítani. Elkezdett női ruhát, fülbevalót hordani. Fele gyereket rögtön kivették a szülők. Ez elöttünk volt szóval csak utólag tudtuk meg mert nálunk már megint Márk bácsi volt.
Ilyen nem létezhet :lol:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 14., csütörtök 10:14

https://444.hu/2024/11/14/itt-az-ujabb- ... kepviseloi

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 9:47

Halfkey írta: Egy pillanatra átfordítanám inkább a magyar oktatásra, mert kíváncsi vagyok hogy ki mit lát. Nekem édesanyám igazgató, 3 másik rokon tanár, és van több iskolás korú gyerek. Tőlük sehonnan nem hallottam olyanról hogy nemváltó műtéteket meg wokeot meg mittudoménmit propagáltak az intézményeikben, pedig beszélgettünk erről amikor igazán a terítéken volt a téma belföldön. Van itt olyan, aki tényleg tud olyan intézményről ahol ez valós probléma volt? Ha igen, hogy jelent meg?
Nálunk olyan sztori volt - igaz ez nem állami hanem magán - korábbi bölcsinkben, hogy egyik napról a másikra írtak egy levelet a szülőknek, hogy az egyik gondozót (a tulaj és főpedagógus fiát) holnaptól Márk bácsi helyett Eszti néninek kell szólítani. Elkezdett női ruhát, fülbevalót hordani. Fele gyereket rögtön kivették a szülők. Ez elöttünk volt szóval csak utólag tudtuk meg mert nálunk már megint Márk bácsi volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 14., csütörtök 9:18

Kercsó írta:
gutihaz14 írta:

kakadu szijjarto toluk is atvesz egy kituntetest?
username: viktorpeti
password: dzsudzsi1956
Még nagybetű sem kell :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Vissza: