Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 14:23

realmadrid95 írta:
ELSiete írta: Úgy latszik 2025re lesz új jobb és balhatvedunk is. Davis utan, itt van Trent is:

BREAKING: Negotiations between Real Madrid and Trent Alexander-Arnold are ADVANCING WELL.

The club now believes he will join as a free agent in summer 2025. @Rodra10_97

BREAKING: Real Madrid now consider the signings of Trent Alexander-Arnold and Alphonso Davies as ADVANCED. @Rodra10_97

Kicsit olyan alom ez, mint 2 eve mikor irtak, hogy Mbappe es Haaland is egyszerre jon. :mrgreen:
Hát ezt azért jóval könnyebb elképzelni hogy megvalósul. Mindkettő lejáró szerződéssel, arab sem tartja őket arany rabláncon, Bayern és Pool is elég racionális politikát űz, nálunk meg egyik poszt sem megoldott 100%-osan. Szerintem itt lesznek mindketten.

TAA-tól én is tartok, hogy fail lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 14., csütörtök 14:16

Ozil is talán,azt o is nagy madridista maradt még most is.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 14., csütörtök 14:16

Ha jol tudom Zidane is Barca fan volt gyerekként, sztem ez nem számit.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 14., csütörtök 13:42

RaúlCF írta:
realmadrid95 írta:

Tobbszor nyilatkozott, hogy Messi az isten, Barca a szerelemcsapata, Messi az isten, kiskoraban nem mult egy ugy nap, hogy ne nezett volna Barca meccseket, jaaa es Messi az isten.
És ez pontosan mit befolyásol egy profi focistánál?
Nalam semmit, kollega kerdezte.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. november 14., csütörtök 13:41

realmadrid95 írta:
ateeemadrid írta: Ingyen sztem hatalmas fogás lenne, amúgyis nagyon kellenének a kreatív arcok a csapatba. Amúgy volt róla hír, hogy Barcás? Nekem ez kimaradt.

Azért a Mendy LV duó után egy Davies Trent duó, az elég beteg upgrade :lol:
Tobbszor nyilatkozott, hogy Messi az isten, Barca a szerelemcsapata, Messi az isten, kiskoraban nem mult egy ugy nap, hogy ne nezett volna Barca meccseket, jaaa es Messi az isten.
És ez pontosan mit befolyásol egy profi focistánál?

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 14., csütörtök 13:38

ateeemadrid írta: Ingyen sztem hatalmas fogás lenne, amúgyis nagyon kellenének a kreatív arcok a csapatba. Amúgy volt róla hír, hogy Barcás? Nekem ez kimaradt.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 14., csütörtök 13:35

ELSiete írta: Úgy latszik 2025re lesz új jobb és balhatvedunk is. Davis utan, itt van Trent is:

BREAKING: Negotiations between Real Madrid and Trent Alexander-Arnold are ADVANCING WELL.

The club now believes he will join as a free agent in summer 2025. @Rodra10_97

BREAKING: Real Madrid now consider the signings of Trent Alexander-Arnold and Alphonso Davies as ADVANCED. @Rodra10_97

Kicsit olyan alom ez, mint 2 eve mikor irtak, hogy Mbappe es Haaland is egyszerre jon. :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. november 14., csütörtök 13:00

hehetheoriginal írta: ha tavaszra összerakja carlo megint a dolgot, akkor én nem cserélném le xabira, túl nagy falat ez még neki.
Jön Pep, chill :coffee:

:mrgreen:
ZIDANE

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 14., csütörtök 11:50

ha tavaszra összerakja carlo megint a dolgot, akkor én nem cserélném le xabira, túl nagy falat ez még neki.
thereisonly1ronaldo

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. november 14., csütörtök 11:49

A jövő évi csapattal már én úgy számolok, hogy Xabi lesz az edző, márpedig ha igen, akkor 5-2-3-ban kell gondolkodni.
De miért? Alapból nincs elég belső védőnk egy 5 védős rendszerhez, másfelől Xabi mielőtt elment a Kusenhez, a Soci 2. csapatánál 4 védős rendszerbe játszott, ha jól emlékszem. Szerintem egész egyszerűen a Bayer keretének jobban feküdt az 5 védős rendszer és alkalmazkodott, de nem gondolnám, hogy garantálva van, hogy ez itt is így lesz.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. november 14., csütörtök 11:26

Trent és Davies messze a legjobb opciók a piacon.

Xabi kérdése már érdekesebb és komplexebb. Egyenlőre annyit látunk belőle ami a Leverkusenben csinál. De vajon ez az ő rendszere vagy oda ez kellett a sikerhez? Az itteni keret nem éppen az ő focijára van összerakva de lehet itt teljesen mást játszana. Tehát a kérdés, hogy tud-e és akar-e ide illő csapatot összerakni.

Ha jobban belemegyünk a jelenlegi focijába akkor pár dolog fontos benne. Egyáltalán nem jó a csapata a labdatartásban. Teljesen feladja a középen támadást és nagyon erősen a szélső támadásokra épít. Nincs kp-s építkezés hanem egy nagyon vertikális, gyorsan a széleken a védelem mögé kerülős focit nyomatnak. A középen való támadások abból állnak, hogy fellövik Bonifacere vagy Wirtznek a labdát akik játékba hozzák a szélsőket. Semmiféle domináns, pressinges focit nem tolnak amire itt áhitoznak az emberek. 3 védővel játszik ahol a 2 szélső khv széthúzódik a szélek fele ami egyedül hagyja a középső embert és ebből szoktak gólokat kapni. A kp közepe nem szervezni van hanem szimplán szűrni. Nyílván Xhaka tud labdákat adni de korántsem ez a fő fegyver. Mindez átfordítva a mi keretünkre nem nagyon passzol a játékosokhoz. Cama nem lesz szélső védő ezt el is lehet felejteni. Mbappé nem fog a kapunak háttal játszani. Vini, Rodry, Belli egyik se olyan profil ami ebbe illik. És ez még csak nagyon felszínes összehasonlítás.

Maga Xabi személye nagyon szimpatikus mint Real edző, de komoly dolgoknak is utána kell járni mielőtt kinevezik. Ha idejön szerintem itt dobnia kell a Leverkusenben kitalált fociját és Real kompatibilis taktikát kell kidolgoznia.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. november 14., csütörtök 10:56

A jövő évi csapattal már én úgy számolok, hogy Xabi lesz az edző, márpedig ha igen, akkor 5-2-3-ban kell gondolkodni. Vagy tudja a fene, hogy kell ezt felírni. Szóval szerintem Xabival voltak már egyeztetések, és ezért élvez ekkora prioritást Davis és Trent, neki ugye alapvetően a két bekk főszereplő a taktikájában.
Ha egyéb változással most nem számolunk:

------------------------------Courtois------------------------------
---------------KH------------Rüdiger------------KH---------------
Trent--------------------------------------------------------Davies
----------------------Fede--------------Camavinga---------------
----------Bellingham----------------------------Vini--------------
------------------------------Mbappé-------------------------------

Én elég szkeptikus vagyok Xabi focijával kapcsolatban, mármint, hogy mennyire lesz kompatibilis a taktikája a kerettel, remélem tud majd rugalmas lenni, ahogy a játékosoktól is nagy alázat kell majd...egyelőre egy egyszerű 4-4-2-re sem tudunk áttérni ha sérülések vannak, vagy ha az ellenfél ezt követeli, évek óta kizárólag a 4-3-3 működik. Xabi viszont nem arra fogja alapozni a szezont.
Nyilván ez a két bekk megköveteli a 3 belső védőt, mert az ő védekezésük nem az erőséggük és nem is ez a legfőbb feladatuk ebben a taktikában. Ebben ők jól tudnának működni. Kérdés a középpályát és a támadókkal való összekötettést hogyan lehet felépíteni. Sok, gyors passzal, labdatartással egyébként...

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. november 14., csütörtök 10:53

tehát a védekezésben gyenge Davies mellé leigazoljuk a másik oldalra is a szintén védekezésben gyenge TAA-ot. az kemény, minden meglesz oldva. Miguel Guti miértnem jön még szóba sem? Esküszöm nem értem, azt meg nagyon remélem Ancelotti megfogja nézni mit tud ez a Fortea gyerek még ebbe az idényben, nem akarok Alexander Arnoldot a Real Madridba.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. november 14., csütörtök 10:39

teny hogy egyre kevesebb focit nezek, lehet emiatt, de nem ertem a lelkesedest Alexander-Arnold iranyaba. rola nyertuk meg a 14-et es a valogatottban meg a Liverpoolban is osszevissza pakoljak mert gyenge vedo. mi mit szeretnenk tole?
Sehol nem pakolásszák a Pool-ban. A válogatottban rakták be középpályára (ami az eredeti posztja), mert Walker sokkal stabilabb hátul és szószgétnek ez volt a fontos. Nyilván lehet ezt úgy nézni, hogy TAA szar hátul és kiszorították a posztjáról, másfelől meg lehet azt mondani, hogy inkább berakták a középpályára, miközben nem játszott ott évek óta, mert annyira jó játékos összességében (nagy lófasz volt egyébként a teljesítménye középen).

A probléma továbbra is azzal van, hogy nincs normális opció jobb oldalra. James lenne a legjobb, de évi 500 percet bír a lába, Hakimit sose fogja eladni nekünk a PSG, Frimpong nagyjából kevesebbet tartótzodik a jobb hátvéd poszton, mint TAA, és jelenleg inkább tűnik szélsőnek, meg system játékosnak, mint normális jobb bekknek, Porro meg igazából se nem gyors, nem tud védekezni, nem tud cselezni, de biztos jól megkérné az árát Levy. Egész egyszerűen nincs jó opció, de TAA legalább ingyen van. Sok Pool mecset néztem idén és botrány a teljesítménye, kedvetlen, baszik sprintelni, állandóan ívelget, de komolyan még ígyis vele járunk a legjobban valószínűleg.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 14., csütörtök 10:35

Kell Belinek a legjobb haver maga mellé :mrgreen:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 14., csütörtök 10:31

Trentel azert vigyaznek. Ő képes az öltözöi hangsulyt elbaszni. Poolba is voltak kirohanásai nem egyszer.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 14., csütörtök 10:24

Ingyen sztem hatalmas fogás lenne, amúgyis nagyon kellenének a kreatív arcok a csapatba. Amúgy volt róla hír, hogy Barcás? Nekem ez kimaradt.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 14., csütörtök 10:09

AdamTaylor írta: teny hogy egyre kevesebb focit nezek, lehet emiatt, de nem ertem a lelkesedest Alexander-Arnold iranyaba. rola nyertuk meg a 14-et es a valogatottban meg a Liverpoolban is osszevissza pakoljak mert gyenge vedo. mi mit szeretnenk tole?
Vedo munkaja szar vagy legalabbis nem egy Carvajal szint.

De a jobb oldalt tamadasokban megtudna erositeni.

Olyan forintos labdai vannak hogy beszaras. Nem kene lukita szenvedeseit nezni.
Kitudja Carvajal is mikor es hogyan ter vissza.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2024. november 14., csütörtök 9:58

teny hogy egyre kevesebb focit nezek, lehet emiatt, de nem ertem a lelkesedest Alexander-Arnold iranyaba. rola nyertuk meg a 14-et es a valogatottban meg a Liverpoolban is osszevissza pakoljak mert gyenge vedo. mi mit szeretnenk tole?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 9:44

TAAtol fazok továbbra is…Barcas kutya a szememben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: