No offense.realmadrid95 írta: https://youtu.be/8U4Vm2RkM_E?si=C2aDzJSApFOh4Vw5
Szerintem messze o a legnagyobb “jobbhatved” igeret,
Elhiszem, hogy van érzéked a scouthoz, de en megvarnam hehet, mit mond. Bizzuk ezt hozzáértő szemekre.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 14., csütörtök 19:26
No offense.realmadrid95 írta: https://youtu.be/8U4Vm2RkM_E?si=C2aDzJSApFOh4Vw5
Szerintem messze o a legnagyobb “jobbhatved” igeret,
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 14., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 14., csütörtök 18:42
Cophina meccseken, volt egy varazslatos ollozo golja, raadasul 15 evesen messze kitunt az u 20 as jatekosok ellen, nem volt nehez dolgom. Miatta joparszor fent maradtam.Pad'em írta: Real Madrid want Florian Wirtz to strengthen the midfield. Leverkusen value him at €130m. The message from the club is: "Florian Wirtz is the solution and he is the one we want."
— @diarioas
Endricket hogy scoutoltad, már 16 évesen leigazoltukrealmadrid95 írta: Eloszor Arda, aztan Endrick, most Hato. Lassan lassan csak megirom a CVm Pereznek, van egy ket nev a tarsolyomban.
Valami jobb bekket találj már TAA helyett gyorsan por favor.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 14., csütörtök 18:24
Cityrealbeckham írta:Realista24 írta: JUST IN: Xabi Alonso will LEAVE Bayer Leverkusen at the end of the season!
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 14., csütörtök 18:19
Realista24 írta: JUST IN: Xabi Alonso will LEAVE Bayer Leverkusen at the end of the season!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 14., csütörtök 17:15
Mert nem a mi orvosaink kezelikRemy írta: Calafiori is porcelan. Arsenalban is folyamat serult. Teljesen jo, hogy nem hoztuk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 14., csütörtök 17:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 14., csütörtök 17:12
Csak aztán nehogy megint lesérüljön hónapokra. Sajnos benne van a pakliban már nála.Pad'em írta: Alaba felépülese azt írja a Marca nagyon jól ment az elmúlt hetekben és decemberben már bevethető lesz.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 14., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 16:57
Endricket hogy scoutoltad, már 16 évesen leigazoltukrealmadrid95 írta: Eloszor Arda, aztan Endrick, most Hato. Lassan lassan csak megirom a CVm Pereznek, van egy ket nev a tarsolyomban.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 14., csütörtök 16:33
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 16:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 15:29
Azt, hogy ha fejben gyenge, akkor honapok alatt darabokra fogja szedni a madridi es katalan sajto, ha nem hoz aranylabdas format hetrol hetre.RaúlCF írta:És ez pontosan mit befolyásol egy profi focistánál?realmadrid95 írta:
Tobbszor nyilatkozott, hogy Messi az isten, Barca a szerelemcsapata, Messi az isten, kiskoraban nem mult egy ugy nap, hogy ne nezett volna Barca meccseket, jaaa es Messi az isten.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 14., csütörtök 15:23
Jaaaa, nem is a megvalosithatosaga miatt, hanem, mert alomszeru upgrade lenne ket ilyen atigazolas egy nyar alatt.Pad'em írta:Hát ezt azért jóval könnyebb elképzelni hogy megvalósul. Mindkettő lejáró szerződéssel, arab sem tartja őket arany rabláncon, Bayern és Pool is elég racionális politikát űz, nálunk meg egyik poszt sem megoldott 100%-osan. Szerintem itt lesznek mindketten.realmadrid95 írta:
Kicsit olyan alom ez, mint 2 eve mikor irtak, hogy Mbappe es Haaland is egyszerre jon.
TAA-tól én is tartok, hogy fail lesz.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. november 14., csütörtök 15:14
Szerintem ha támadásban tud pluszt hozni, már megérte. Szegény Vaskéz nagyon kevés, Carvajal meg ki tudja milyen formában fog visszatérni, és jövőre már 33 éves lesz. Én örülnék Trentnek, kis környezetváltozás neki is jót tenne már.Pad'em írta: TAA-tól én is tartok, hogy fail lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 14., csütörtök 14:23
Hát ezt azért jóval könnyebb elképzelni hogy megvalósul. Mindkettő lejáró szerződéssel, arab sem tartja őket arany rabláncon, Bayern és Pool is elég racionális politikát űz, nálunk meg egyik poszt sem megoldott 100%-osan. Szerintem itt lesznek mindketten.realmadrid95 írta:ELSiete írta: Úgy latszik 2025re lesz új jobb és balhatvedunk is. Davis utan, itt van Trent is:
BREAKING: Negotiations between Real Madrid and Trent Alexander-Arnold are ADVANCING WELL.
The club now believes he will join as a free agent in summer 2025. @Rodra10_97
BREAKING: Real Madrid now consider the signings of Trent Alexander-Arnold and Alphonso Davies as ADVANCED. @Rodra10_97
Kicsit olyan alom ez, mint 2 eve mikor irtak, hogy Mbappe es Haaland is egyszerre jon.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 14., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 14., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 14., csütörtök 13:42
Nalam semmit, kollega kerdezte.RaúlCF írta:És ez pontosan mit befolyásol egy profi focistánál?realmadrid95 írta:
Tobbszor nyilatkozott, hogy Messi az isten, Barca a szerelemcsapata, Messi az isten, kiskoraban nem mult egy ugy nap, hogy ne nezett volna Barca meccseket, jaaa es Messi az isten.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem