Politika
Re: Politika
De bakker, írtam valamit, válaszolj már rá mivel nem értesz egyet
Azzal, hogy szakadék szélén az ország, mert mindent eltettek zsebbe Viktorék?
Azzal, hogy Orbán kényszerhelyzetbe hozta az országot 14 év alatt és valakiktől függni kell, hogy ebből kijöjjünk, mert magunktól már nem fogunk, mert teljesen esélytelen?
Azzal, hogy az EU még a hibái ellenére is sokkal jobb opció, mint Kína meg Oroszország?
Ez így elég komolytalan.
Nyugodtan fejtsd ki melyik részével nem értesz egyet és szted mi lehetne arra a megoldás.
Azzal, hogy szakadék szélén az ország, mert mindent eltettek zsebbe Viktorék?
Azzal, hogy Orbán kényszerhelyzetbe hozta az országot 14 év alatt és valakiktől függni kell, hogy ebből kijöjjünk, mert magunktól már nem fogunk, mert teljesen esélytelen?
Azzal, hogy az EU még a hibái ellenére is sokkal jobb opció, mint Kína meg Oroszország?
Ez így elég komolytalan.
Nyugodtan fejtsd ki melyik részével nem értesz egyet és szted mi lehetne arra a megoldás.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
teljesen mindegy,hogy itt mit ir az ember mert ki van forgatva minden szava és csak a messiás létezik,ENNYIferni írta: Köszönjük az értelmes hozzászólást a témához, ki is fejtheted ám mivel nem értesz egyet, arra van a fórum tudod.
Ui:további szép estét
Köszönjük az értelmes hozzászólást a témához, ki is fejtheted ám mivel nem értesz egyet, arra van a fórum tudod.
-
oktass még mesterferni írta:Láttam már mikor lejött ez az interjú, hogy kritizálta az EUt és az EUs országos működését, mi ezzel megint a probléma, hogy szerinte jogos kritikákat fogalmaz meg?tcskhun írta:
Nézd meg ezt a közlést a TikTokon: https://vm.tiktok.com/ZGdF9bfys/
Pontosan Orbán kormányozta ebbe a helyzetbe az országot, azzal hogy az utolsó tíz-száz milliárdokat is kilopják az emberek alól is, hogy magunktól ebből a gödörből már ki nem jövünk.
Szerinted Orbán jókedvéból indult el az oroszok meg a kínaiak felé?
Tisza és MP is belátta, hogy az egyetlen esélyünk az Európai Unió, hogy itt valami csoda folytán ebből a történelmi mélységből valahogy elkezdjünk kimászni.
Szóval igen, az EU se hibátlan, mindenki tudja, de megint a törzsfőnök kormányozott ide minket, hogy választásunk se legyen, de megint jól megmondtad a kis felszínes gondolatmenetedet, csak megint nem sikerült újfent a dolgok mögé látni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na mara nem jutott semmi ?
pedig mar vartam egy tisza szigetes csoportos orgiarol vagy petyko kokofelszippantasarol a mai adagot.
pedig mar vartam egy tisza szigetes csoportos orgiarol vagy petyko kokofelszippantasarol a mai adagot.
Láttam már mikor lejött ez az interjú, hogy kritizálta az EUt és az EUs országos működését, mi ezzel megint a probléma, hogy szerinte jogos kritikákat fogalmaz meg?tcskhun írta:
Pontosan Orbán kormányozta ebbe a helyzetbe az országot, azzal hogy az utolsó tíz-száz milliárdokat is kilopják az emberek alól is, hogy magunktól ebből a gödörből már ki nem jövünk.
Szerinted Orbán jókedvéból indult el az oroszok meg a kínaiak felé?
Tisza és MP is belátta, hogy az egyetlen esélyünk az Európai Unió, hogy itt valami csoda folytán ebből a történelmi mélységből valahogy elkezdjünk kimászni.
Szóval igen, az EU se hibátlan, mindenki tudja, de megint a törzsfőnök kormányozott ide minket, hogy választásunk se legyen, de megint jól megmondtad a kis felszínes gondolatmenetedet, csak megint nem sikerült újfent a dolgok mögé látni.
-
Amíg Polt Péter ügyészsége olyan indokokkal zár le ügyeket, hogy nem fogta át a tudata, hogy bűncselekményt követett el, amíg teljesen ignorálják az OLAf jelentéseket, amíg egyes minisztériumok bírósági ítéletek ellenére tarthatnak vissza dokumentumokat, addig sajnos nincs. Nem érvényesül a jog előtti egyenlőség feltétele.tcskhun írta:Most akkor van jogállamiság mo-n vagy nincs?
-
Most akkor van jogállamiság mo-n vagy nincs?ferni írta:Ezt csak úgy itt hagyom: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... zs%C3%A1g/tcskhun írta: Ezt csak úgy itt hagyom:
Kiemelném a "Beszél egy némettel vagy Franciával, mármint egy normális emberrel akinek családja és lakása van" részt.
Tehát ha nincs családod vagy lakásod nem vagy normális....
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most akkor ez a retek Szuveranitásvédelmi só Hivatal akkor mire való?
https://telex.hu/belfold/2024/11/15/al ... mi-hivatal
Ez alapján akkor az én logikám szerint nem is kell semmilyen dokumentumot kiadni nekik, mert a megállapításaiknak nincs semmilyen következménye? Nem volt közben valami hír, hogy találtak valami nagy pályázati pénzes csalást, és már el is indult a pénzek vissza kérése? Akkor hogy van ez?Az Alkotmánybíróság érvelése szerint az SZH megállapításainak nincs semmilyen – főleg nem büntetőjogi – jogkövetkezménye és nem jár szankcióval, vagyis tevékenysége nem korlátozza a TIM véleménynyilvánítási szabadságát.
Határozatukban hozzátették, mivel az SZH-nak nincs hatósági jogköre, nem vonatkozik rá a tisztességes hatósági eljáráshoz való alaptörvényi jog. Emiatt az AB szerint a tisztességes bírósági eljáráshoz való jog sérelme sem merülhet fel, hiszen a jelentéssel szemben nem is lehet bírósághoz fordulni.
https://telex.hu/belfold/2024/11/15/al ... mi-hivatal
Ezt csak úgy itt hagyom: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... zs%C3%A1g/tcskhun írta: Ezt csak úgy itt hagyom:
Kiemelném a "Beszél egy némettel vagy Franciával, mármint egy normális emberrel akinek családja és lakása van" részt.
Tehát ha nincs családod vagy lakásod nem vagy normális....
Tegnap este a Tv2-őn pörgette ezt a témát a Tényekben.kiserik írta:Haknizna ő mással is. A Partizán lemondta, a Népszava letiltotta az interjútkettonull írta: Politikamentes Ábrahám Robi ma a megafonos Fair Right Ádámnál haknizott a lakatos üggyel
Az a fránya poltika nélküliség
Na egy kis friss Magyar Közlöny szemle:
Autópálya koncesszió 35 milliàrd
Szóval a sokszorosan túlárazott autópályák építésére még rádobtak 35 milliárdot....
Ezt szerintem nevezhetjük színtiszta lopásnak nyugodtan.
Megàllapodàs Magyarorszàg Kormànya ès a Zöld-Foki Köztàrsaság között!
17 milliárd forintnyi "hitelkeret", finanszírozható projektek a Zöld-foki szigeteken, miközben itthon tudjuk milyen állapotok vannak....
Szavak sincsenek erre már tényleg, az orrunk előtt lopják el az országot.
Autópálya koncesszió 35 milliàrd
Szóval a sokszorosan túlárazott autópályák építésére még rádobtak 35 milliárdot....
Ezt szerintem nevezhetjük színtiszta lopásnak nyugodtan.
Megàllapodàs Magyarorszàg Kormànya ès a Zöld-Foki Köztàrsaság között!
17 milliárd forintnyi "hitelkeret", finanszírozható projektek a Zöld-foki szigeteken, miközben itthon tudjuk milyen állapotok vannak....
Szavak sincsenek erre már tényleg, az orrunk előtt lopják el az országot.
Az a baj MP azzal a Partizánnal nyitott, ahol magasan többet Rogánozott, mint Orbánozott.Balazs írta:Orbán öccse szerint Rogán csapata'shutterisland írta: en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.
"Még egy meglehetősen vad teóriát is felvázol arról, hogy szerinte a Rogán Antal irányítása alatt álló titkosszolgálat Magyar Péternek szivárogtat ki titkos anyagokat. Sőt, Orbán Áron Rogánékat sejti Novák Katalin „kiütése” mögött, majd egy gyors eszmefuttatás végén oda lyukad ki, hogy Szijjártó Péter lesz a következő, akit kicsinál ez a „csapat”."
Bár ő a balfasz a családban, akinek saját cége sem lehet, szóval lehet hülyeségeket beszél.
Ha tényleg lenne valami ennyiszer nem hozták volna fel Rogánt ott.
Egyszerűen tele van a fasza az emberekenek, ilyen egyszerű.
Mindenhonnan is jönnek az infók, mindig mondja MP is ha valamit több forrásból is megerősítettek, itt is ült minden.
Mint ahogy mondtam már nekem semmi bajom ha valaki a Fideszre szavaz, mert neki vagy a családjánk jó ez a rendszer és megteremt nekik mindent, védhető álláspont, senkinek se kell az ország sorsát maga elé helyezni, ha kicsiben gondolkozik, na de azt, hogy ezeket még bárki is védeni tudja, ezt az erkölcsi fertőt, ahol mikor mindig azt hiszed nincs lejjebb és mindig sikerül nekik... Na az teljesen érthetetlen.
Mondja azt neki ez így jó, de látja amúgy szar minden. Ezt elfogadná kb mindenki is, de mikor a védhetetlen is védi valaki...
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
MP-vel én sem értek egyet, kb semmiben, amit írtam korábban is, viszont az ő hazájukkal még annyiban sem, szóval ezt most kikérem magamnak elég erőteljesen'shutterisland írta:mondjuk az is sokatmondo, hogy anonim kozossegben (bar a mag ismeri egymast szemelyesen, de a tobbseg nem) sem merne valaki felvallani, hogy oda huzza s hogy mi okbol.Itt senki nem fogja bevallalni, hogy rajuk szavaz, ha megis nagyon meglepodnek.
nem tudom hany aktiv regelt olvaso van, siman 100 felett a jomultkori ramosos hehe downvote szam alapjan, az orszag-vilag minden sarkabol, meglepne ha mindenki ellenzeki/neutralis lenne, de az MP-t tamadok kozott eddig csak mihazankos remlik.
-
tényleg???? mesélj még légysziateeemadrid írta:Ebbol a kommentbol itelve mondjuk sokan meg tudnak tippelnitcskhun írta:
Honnan tudod te,hogy én kire szavaztam vagy szavaztam egyáltalán? A válaszod téged minősít te szoposmalac mert annak van gazdája….
Orbán öccse szerint Rogán csapata'shutterisland írta: en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.
"Még egy meglehetősen vad teóriát is felvázol arról, hogy szerinte a Rogán Antal irányítása alatt álló titkosszolgálat Magyar Péternek szivárogtat ki titkos anyagokat. Sőt, Orbán Áron Rogánékat sejti Novák Katalin „kiütése” mögött, majd egy gyors eszmefuttatás végén oda lyukad ki, hogy Szijjártó Péter lesz a következő, akit kicsinál ez a „csapat”."
Bár ő a balfasz a családban, akinek saját cége sem lehet, szóval lehet hülyeségeket beszél.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remy fix ellenzeki, nem veletlen a ketharmad ezer eve'shutterisland írta: kar, pedig egy remy coming outot es aztan a sortuzet megneztem volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kar, pedig egy remy coming outot es aztan a sortuzet megneztem volna.
- ateeemadrid
Ebbol a kommentbol itelve mondjuk sokan meg tudnak tippelnitcskhun írta:Honnan tudod te,hogy én kire szavaztam vagy szavaztam egyáltalán? A válaszod téged minősít te szoposmalac mert annak van gazdája….Sierra írta:
Tán a gazdád nem ezt csinálja 14 éve?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Anonim kozosseg, de ahogy valaki ezt bevallalja, az osszes lehetseges modon bele fognak allni. Ennyire mar ismerheted az itteni habitust.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema