Tesom az usa-ban el.___Samy___ írta: -5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
Ott 50%nal kezdodnek.
Ami nalunk megy az egy kabaré.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 15., péntek 9:38
Tesom az usa-ban el.___Samy___ írta: -5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 15., péntek 9:01
Én most robotporszívót vettem, ténylegesen olcsóbban. De azt is figyeltem egy ideje.hehetheoriginal írta: főleg, hogy aki képben van és rendszeresen nézi - akár specifikus termékekre, amiket hosszu időn át keres és figyel -, az látja, hogy az égvilágon semmi olyan extra akció nincs, ami máskor, az év más szakaszában ne lenne.
lehet nem az adott boltnál, de mindig kb mindent be lehet szerezni olcsóbban, mindig van vmi akció.
bf során meg a lerugott elavult vagy nem kelendő szarokat nyomják ki, ami a kutyának nem kell soha, teljesen elvesztette az eredeti jelentését.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 15., péntek 8:49
En ugy vagyok a BF-fel, hogy a korabbi evekben (altalaban) olyat vettem, amire amugy nem feltetlenul lett volna szuksegem akkor, de mivel szemmel lathaton jo aron adtak, ertem alatta 35% vagy felette a legjobb korabbi arhoz kepest, akkor azert csak-csak megvettem.nmate írta: Az a tapasztalat, hogy az emberek nem várnak már szívesen BF-re, mindent megvesz mindenki amikor kedve tartja, nem fognak arra várni, hogy jaj majd karácsonyra veszek telefont...nem, az most kell.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. november 15., péntek 8:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 15., péntek 8:27
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. november 15., péntek 7:33
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 14., csütörtök 19:15
Személyi mérleget, nem konyhait ugye? Nekem Withings Body van(enyém még a Nokia nevén ment).Halfkey írta: Mérleget láttok rajta faszát? Volt téma korábban.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 14., csütörtök 18:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 14., csütörtök 18:34
Macskakaja meg mosogatogep kapszula. Sztem engedd el, kurva szar.Caraway írta: Holnap lesz a fo black friday emagnal? Lattatok valamit ami tenyleg jo ajanlat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 18:10
Loszar esti fenyben.Caraway írta: Holnap lesz a fo black friday emagnal? Lattatok valamit ami tenyleg jo ajanlat?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. november 14., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 13., szerda 20:51
realbeckham írta: Kar volt törölni Steve. Nekem tetszett. Adta magát
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 20:14
Offba ne a politikát. Ennyi a keres. Se több, se kevesebb.kiserik írta:Ezt most csak én nem értem?Pipita írta: Gyermekvédő Polgártársaim!
https://444.hu/2024/11/13/a-magyar-jele ... os-markkal
Itt a kerítő neve, aki a kiszolgáltatott gyerekből csinált pénzt, miért került elhallgatásra? Miért védelmezi a Magyar Jelen annak a jogait, akinek alapvetően köszönhető, hogy ez az egész egyáltalán megtörténhetett? Miért védelmezi a Toroczkai Lászlóhoz köthető média a pedofil hálózatot?
Szívből reméljük, hogy Ábrahám Róbert meg fogja oldani ezt a kegyetlen problémát. Már csak rá számíthatnak hazánk legkiszolgáltatottabb gyermekei.De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...Steve írta: Már itt is?!
Itt dezodort és csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani, nem a pártkatonáskodni.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 20:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 13., szerda 20:03
A politikában jó helye van, ott csak rácsodálkoztam, hogy mennyi időtök van egymást győzködni.kiserik írta: De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 13., szerda 19:58
Akinek kell segitseg, engem, vagy hehet keresheti bátran p.ü.ben.Steve írta:
csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 13., szerda 19:53
Ezt most csak én nem értem?Pipita írta: Gyermekvédő Polgártársaim!
https://444.hu/2024/11/13/a-magyar-jele ... os-markkal
Itt a kerítő neve, aki a kiszolgáltatott gyerekből csinált pénzt, miért került elhallgatásra? Miért védelmezi a Magyar Jelen annak a jogait, akinek alapvetően köszönhető, hogy ez az egész egyáltalán megtörténhetett? Miért védelmezi a Toroczkai Lászlóhoz köthető média a pedofil hálózatot?
Szívből reméljük, hogy Ábrahám Róbert meg fogja oldani ezt a kegyetlen problémát. Már csak rá számíthatnak hazánk legkiszolgáltatottabb gyermekei.
De akkor hol? A politikába ne. Az off-ba, amit R24 mondott, ott se. Tudom, senki nem kíváncsi a pedofilokra...Steve írta: Már itt is?!
Itt dezodort és csajozási tippeket kell egymásnak ajánlani, nem a pártkatonáskodni.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 13., szerda 19:41
Par honapja volt egy tuntetes/kiallas a rendszer ellen es az aldozatok mellet. Abraham pont ezeket az embereket akarja osszemocskolni es elhitelteleniteni “partpolitikamentesen”. Jelenleg ott tartunk, hogy kulonbozo velt es/vagy valos bizonyitekok alapjan, biroi itelet nelkul mos ossze eseteket, dobal be nekeveket. Persze csak a “bal oldalrol”, kulonben kussol.kiserik írta:Neked mi a fasz bajod van? Full rossz az egész rendszer, főleg a gyermekotthonok körül. Van valaki, aki beleáll. Elkezdenek szervezni szervezni munkacsoportokat pártpolitika mentesen, hogy megvizsgálják mi a rossz és kidolgozzák, hogy mit kellene tenni, mert ami most van, az nem jó. És bazdmeg, ez sem tetszik.kettonull írta: Én már nem hiszem el, hogy te ezeket nem direkt csinálod
Azt sem tudjuk már ki a tökömnek vagy a 110. új neve, de mehetnél a többi alteregód utan, most már én is azt mondom.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 13., szerda 19:33
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem