Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
17
18%
Xabi Alonso
70
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 92

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 15., péntek 9:22

Tjacks írta:
realmadrid95 írta: : Ot hamarabb hoznam 15 millioert, mint Frimpongot 70 korul.
15 millióért max a lakótelepről igazolnak a mai árakon :mrgreen: , ez a srác 50 millió alatt nem fog menni sehova, de inkább mondanám 70-80 körül.
Portugáliából igazolni... 70 milliós ajánlatnál még lecsapják a telefont, falhoz verik a faxot szerintem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 15., péntek 9:18

realmadrid95 írta: : Ot hamarabb hoznam 15 millioert, mint Frimpongot 70 korul.
15 millióért max a lakótelepről igazolnak a mai árakon :mrgreen: , ez a srác 50 millió alatt nem fog menni sehova, de inkább mondanám 70-80 körül.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 15., péntek 9:16

Úgyis az edzői fogják meglátni, hogy melyik posztra alkalmasabb. Ez pedig az elkövetkezendő években derülhet ki, ha sikerül nagy karriert befutnia. Jelenleg felesleges azon vitatkozni, hogy ez most milyen pozi. Ahogy én látom olyan taktikai utasítások alapján játszott és olyan pozícióban, ami fekszik neki, hozta az eredményeket és ezt a látványos játékot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 9:08

Tjacks írta: 17 évesen még formálható nyilván, de mozgásra, videó alapján 90% esélyt látok rá hogy szélső támadó lesz a srácból.
Egy jo rendszerben, 5 vedosben peldaul szerintem nagyon jo lehet rwbkent. Ez csak az en meglatasom, nem mondtam, hogy az is marad, de annyira pang a jobb oldali vedo, szarnyvedo pozicio, hogy en benne latok egy pici raciot, hogy megmentheti. :mrgreen: Ot hamarabb hoznam 15 millioert, mint Frimpongot 70 korul.

Nem igazan latunk mar Cafu, Carvajal, Alves, Maicon fele vilagklasszis jobbhatvedeket, ez a poszt mai fociban hatalmas hianycikk szerintem.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 15., péntek 9:03

17 évesen még formálható nyilván, de mozgásra, videó alapján 90% esélyt látok rá hogy szélső támadó lesz a srácból.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:59

vagy lehet inkább mindenki a valós nevével, csak akkor megint lehetne röhögni a sok kis bécin, lajcsin meg eduárdon :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 15., péntek 8:55

realbeckham írta: Ezek a viták sracok.....nem tudom ki gerjeszti ezeket, ki uszitja hehet állandóan, de nagy babjatekos hogy rohadna meg :coffee:

:mrgreen:
És még a neve miatt is egymásnak mennek :D egy realpato mennyivel nyugodtabb légkört teremtene itt :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 8:53

hehetheoriginal írta: jóvangeci megyek.

de attól még ez a gyerek sehol se hátvéd, akárhogy is erőlteted, vagy az edzői erőltetik - már ha erőltetik, mert anyagot nem linkeltél róla, csak a mese megy habbal, hogy fotelbu mit véltél látni két büfi közt. :coffee:

de ha kihozod, hogy egy ellen-bale az ember, aki jobbszélső támadóból lesz balhátvéd, akkor feladom, nyertél :lol:
Most perpillanat egy Frimpongklon, aki rwb es konnyeden jatszik kozepre sokszor, jol is all neki. City elleni merkozest sem lattad gondolom, ahol leradirozta egyedul a Nunes-Saviho parost, ott nem hiaba eroltettek ra ezt a szerepkort.

Barmi lehet belole, lehet egy felsult Ganso, (poszttol fuggetlen) de lehet egy klasszis is, meg csak 17 eves. Padem erdeklodott, hogy van e valami nagy potenciallal rendelkezo jatekos szerintem o jo rwb lesz. A mai modern fociban kincset erhet. Mondjuk, ket eve mikor irtam Ardat, azt is durvan leszoltad, ahogy Endricket is, ugyhogy bizakodom a kis portugallal kapcsolatban, ezek szerint o is nagy jovot futhat be. :kalapos:

Egyebkent, tenyleg no offense, de valami b6 komplexre be kell ruhaznod.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 15., péntek 8:53

hehetheoriginal írta: Es hogy feltegyem a pontot, par perc eye-test utan megmondom neked, hogy ebbol a gyerekbol soha nem lesz jol vedekezo hatved, full tamado kvalitasai vannak.
Videó alapján kénytelen vagyok leírni hogy egyetértek, bármennyire fáj is :lol: :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:49

egyetértek, én is szeretem magam. :mrgreen:
vkinek hozni kell vmi többletet, ha már csak az unalmas megalszikaszátokbana kefir hsz-ek meg emberek vannak mindenhol :kalapos:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 15., péntek 8:46

Mondjon akárki, akármit hehere. De kibaszott szerethető :lol:
Abba ne hagyd
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:44

jóvangeci megyek.

de attól még ez a gyerek sehol se hátvéd, akárhogy is erőlteted, vagy az edzői erőltetik - már ha erőltetik, mert anyagot nem linkeltél róla, csak a mese megy habbal, hogy fotelbu mit véltél látni két büfi közt. :coffee:

de ha kihozod, hogy egy ellen-bale az ember, aki jobbszélső támadóból lesz balhátvéd, akkor feladom, nyertél :lol:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 8:35

hehetheoriginal írta:
Becks, O is sokszor jatszott balhatvedet
hogy mivan? :lol:

jo, indul a hetvege, tovabbi sok sikert :lol:
RealBeckham kommentjere reagaltam, o Becks. :D
Jo pihenest! :kalapos:

Lahm sem volt kenyszerbol 5 even at balhatved, a fent linkelt cikket is elolvashatod, ott irjak, hogy nem feltetlenul kenyszerusegbol kerul at a masik oldalra egy szelso vedo, hanem sokszor taktika. Nem csak az iveles, passzjatek miatt, hanem ha az ellenfel tukorszelso, sokkal konnyebben tudja levedekezni ot.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:33

Becks, O is sokszor jatszott balhatvedet
hogy mivan? :lol:

jo, indul a hetvege, tovabbi sok sikert :lol:

btw azt kertem, hogy nem kenyszerbol ott jatszo jatekost, hanem alapbol.
maldininel rezeg a lec, azt ertem, na de a tobbi.....
akkor nachosz is bhv, nem? :kalapos:

meg becks :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 8:27

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Hat ja.
Kihasználják galád módon, hogy felbasz az ertetlenseg, ostobasag es/vagy a feligazsagok teljeskent valo kimondasa :kalapos:

Amugy maldini meg lahm aztan kibaszott tamado szellemuek voltak, nem ugy ugye, mint ez a srac a videon, aki egy db labdaszerzest vagy szerelest nem mutat be, de azert itt a hozzaerto kollega szerint rwb :lol:

Ezt kerted:
de mondom, ha mutatsz nekem profi futballban egy alapból (és nem kényszerből) gyengébbik lábbal a másik oldalon játszó hátvédet, azt megköszönném.
ha már sokkal jobban tudsz mindent.
Megkaptad :mrgreen:
https://www.nytimes.com/athletic/265723 ... left-back/

Persze, ez tipikus Hehe, ker valamit, tenyszeruen valaszolsz ra, akkor addig probalja csurni, csavarni, hogy igaza legyen. De termeszetesen ez sem jon ossze.

Szo sem volt a kereseben eloszor arrol, hogy tamadoszellemu jatekost irjak, most meg abba kapaszkodik.
Trippier tamadoszellemu, balhatvedkent szerepel sokszor jobb labaskent, pont azert, amiert a Portugal a Sportingban.
De ugyan ez a kategoria Spinazzola is. Ok mind tamadoszellemuek…

Becks, O is sokszor jatszott balhatvedet, ahogy Zanetti is. Nem ordogtol valo ez.
Frimpongot is mindenhol kpnak irjak, pedig o rwb, nem veletlenul gondolkozunk mi is benne Carvajal helyere.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 15., péntek 8:22

Zambrotta? Ő is ilyen volt. Nem? Ugy emlékszem isszs vissza minden poziban játszott
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 15., péntek 8:16

hehetheoriginal írta: Hat ja.
Kihasználják galád módon, hogy felbasz az ertetlenseg, ostobasag es/vagy a feligazsagok teljeskent valo kimondasa :kalapos:

Amugy maldini meg lahm aztan kibaszott tamado szellemuek voltak, nem ugy ugye, mint ez a srac a videon, aki egy db labdaszerzest vagy szerelest nem mutat be, de azert itt a hozzaerto kollega szerint rwb :lol:
Ezt kerted:
de mondom, ha mutatsz nekem profi futballban egy alapból (és nem kényszerből) gyengébbik lábbal a másik oldalon játszó hátvédet, azt megköszönném.
Megkaptad :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 15., péntek 8:15

Hat ja.

thereisonly1ronaldo

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 15., péntek 8:04

Ezek a viták sracok.....nem tudom ki gerjeszti ezeket, ki uszitja hehet állandóan, de nagy babjatekos hogy rohadna meg :coffee:

:mrgreen:
Lord Xavi

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 15., péntek 7:46

hehetheoriginal írta:
realmadrid95 írta:

Mivel 3 kozephatved van, igy nyilvanvaloan az egyik kozephatved kijjebb tolodik a jobbhatved poszt fele, nem atomfizika ez. Nevszerint ez az ember Debast, aki kozephatved. Remelem igy kicsit kezd osszeallni mar a kirakos. Nem en mondtam egyebkent, hanem a “vilag, aki meg nem latott ilyet.” Meg tudod nezni, hogy iden csak rwb poszton jatszott, egyetlen egyszer volt, mikor elore huzodott szelsonek. Nem szegyen, ha hallasz valami ujat.
de geci.
nem nézek utána.
a videódra reagáltam.
gyere már le a magasból, aztán fogd már fel, amit írnak neked.
probalod eladni itt bekknek, aztán csak támadóanyag van róla a videódban, kapu előtt, szélsőtámadóként.
remélem sikerül felfogni.

:coffee:

Itt, aki nem fogja fel a dolgokat, az pont te vagy. Az is le van irva, hogy iden jatszik szarnyvedot, ami 7 meccset jelent, 7 meccsbol eleg nehez osszevagni egy 2-3 perces videot csak szerelesrol.

Mondok neked nagyon szivesen, Maldini balhatved volt es kozel 500 meccset jatszott jobb labaskent. Lahm is 220 korul jatszott balhatvedet jobb labaskent. De rengeteg nevet talalsz meg, ha keresel. Tobb focit kell latnod, nem eleg ha nezed. :kalapos:

Vissza: