Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 15., péntek 19:03

ferni írta: Köszönjük az értelmes hozzászólást a témához, ki is fejtheted ám mivel nem értesz egyet, arra van a fórum tudod.
teljesen mindegy,hogy itt mit ir az ember mert ki van forgatva minden szava és csak a messiás létezik,ENNYI :coffee: :D :lol: :shutup:
Ui:további szép estét :agree:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 18:55

Köszönjük az értelmes hozzászólást a témához, ki is fejtheted ám mivel nem értesz egyet, arra van a fórum tudod.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 15., péntek 18:50

ferni írta:
tcskhun írta:
Nézd meg ezt a közlést a TikTokon: https://vm.tiktok.com/ZGdF9bfys/
Láttam már mikor lejött ez az interjú, hogy kritizálta az EUt és az EUs országos működését, mi ezzel megint a probléma, hogy szerinte jogos kritikákat fogalmaz meg?

Pontosan Orbán kormányozta ebbe a helyzetbe az országot, azzal hogy az utolsó tíz-száz milliárdokat is kilopják az emberek alól is, hogy magunktól ebből a gödörből már ki nem jövünk.

Szerinted Orbán jókedvéból indult el az oroszok meg a kínaiak felé?

Tisza és MP is belátta, hogy az egyetlen esélyünk az Európai Unió, hogy itt valami csoda folytán ebből a történelmi mélységből valahogy elkezdjünk kimászni.

Szóval igen, az EU se hibátlan, mindenki tudja, de megint a törzsfőnök kormányozott ide minket, hogy választásunk se legyen, de megint jól megmondtad a kis felszínes gondolatmenetedet, csak megint nem sikerült újfent a dolgok mögé látni.
:salute: :salute: oktass még mester :lol: :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 15., péntek 18:36

na mara nem jutott semmi ?
pedig mar vartam egy tisza szigetes csoportos orgiarol vagy petyko kokofelszippantasarol a mai adagot. :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 17:54

tcskhun írta:
Láttam már mikor lejött ez az interjú, hogy kritizálta az EUt és az EUs országos működését, mi ezzel megint a probléma, hogy szerinte jogos kritikákat fogalmaz meg?

Pontosan Orbán kormányozta ebbe a helyzetbe az országot, azzal hogy az utolsó tíz-száz milliárdokat is kilopják az emberek alól is, hogy magunktól ebből a gödörből már ki nem jövünk.

Szerinted Orbán jókedvéból indult el az oroszok meg a kínaiak felé?

Tisza és MP is belátta, hogy az egyetlen esélyünk az Európai Unió, hogy itt valami csoda folytán ebből a történelmi mélységből valahogy elkezdjünk kimászni.

Szóval igen, az EU se hibátlan, mindenki tudja, de megint a törzsfőnök kormányozott ide minket, hogy választásunk se legyen, de megint jól megmondtad a kis felszínes gondolatmenetedet, csak megint nem sikerült újfent a dolgok mögé látni.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 15., péntek 17:43

tcskhun írta:Most akkor van jogállamiság mo-n vagy nincs?
Amíg Polt Péter ügyészsége olyan indokokkal zár le ügyeket, hogy nem fogta át a tudata, hogy bűncselekményt követett el, amíg teljesen ignorálják az OLAf jelentéseket, amíg egyes minisztériumok bírósági ítéletek ellenére tarthatnak vissza dokumentumokat, addig sajnos nincs. Nem érvényesül a jog előtti egyenlőség feltétele.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 15., péntek 17:37

ferni írta:
tcskhun írta: Ezt csak úgy itt hagyom:
Ezt csak úgy itt hagyom: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... zs%C3%A1g/

Kiemelném a "Beszél egy némettel vagy Franciával, mármint egy normális emberrel akinek családja és lakása van" részt.
Tehát ha nincs családod vagy lakásod nem vagy normális.... :mrgreen:
Most akkor van jogállamiság mo-n vagy nincs?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 15., péntek 16:16

Most akkor ez a retek Szuveranitásvédelmi só Hivatal akkor mire való?
Az Alkotmánybíróság érvelése szerint az SZH megállapításainak nincs semmilyen – főleg nem büntetőjogi – jogkövetkezménye és nem jár szankcióval, vagyis tevékenysége nem korlátozza a TIM véleménynyilvánítási szabadságát.

Határozatukban hozzátették, mivel az SZH-nak nincs hatósági jogköre, nem vonatkozik rá a tisztességes hatósági eljáráshoz való alaptörvényi jog. Emiatt az AB szerint a tisztességes bírósági eljáráshoz való jog sérelme sem merülhet fel, hiszen a jelentéssel szemben nem is lehet bírósághoz fordulni.
Ez alapján akkor az én logikám szerint nem is kell semmilyen dokumentumot kiadni nekik, mert a megállapításaiknak nincs semmilyen következménye? Nem volt közben valami hír, hogy találtak valami nagy pályázati pénzes csalást, és már el is indult a pénzek vissza kérése? Akkor hogy van ez?
https://telex.hu/belfold/2024/11/15/al ... mi-hivatal

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 13:31

tcskhun írta: Ezt csak úgy itt hagyom:
Ezt csak úgy itt hagyom: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... zs%C3%A1g/

Kiemelném a "Beszél egy némettel vagy Franciával, mármint egy normális emberrel akinek családja és lakása van" részt.
Tehát ha nincs családod vagy lakásod nem vagy normális.... :mrgreen:

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. november 15., péntek 10:08

kiserik írta:
kettonull írta: Politikamentes Ábrahám Robi ma a megafonos Fair Right Ádámnál haknizott a lakatos üggyel :lol:
Haknizna ő mással is. A Partizán lemondta, a Népszava letiltotta az interjút :lol:
Tegnap este a Tv2-őn pörgette ezt a témát a Tényekben.
Az a fránya poltika nélküliség :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 15., péntek 6:49

Na egy kis friss Magyar Közlöny szemle:

Autópálya koncesszió 35 milliàrd
Szóval a sokszorosan túlárazott autópályák építésére még rádobtak 35 milliárdot....
Ezt szerintem nevezhetjük színtiszta lopásnak nyugodtan.

Megàllapodàs Magyarorszàg Kormànya ès a Zöld-Foki Köztàrsaság között!

17 milliárd forintnyi "hitelkeret", finanszírozható projektek a Zöld-foki szigeteken, miközben itthon tudjuk milyen állapotok vannak....

Szavak sincsenek erre már tényleg, az orrunk előtt lopják el az országot.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 14., csütörtök 16:56

Balazs írta:
'shutterisland írta: en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.

Orbán öccse szerint Rogán csapata

"Még egy meglehetősen vad teóriát is felvázol arról, hogy szerinte a Rogán Antal irányítása alatt álló titkosszolgálat Magyar Péternek szivárogtat ki titkos anyagokat. Sőt, Orbán Áron Rogánékat sejti Novák Katalin „kiütése” mögött, majd egy gyors eszmefuttatás végén oda lyukad ki, hogy Szijjártó Péter lesz a következő, akit kicsinál ez a „csapat”."

Bár ő a balfasz a családban, akinek saját cége sem lehet, szóval lehet hülyeségeket beszél.
Az a baj MP azzal a Partizánnal nyitott, ahol magasan többet Rogánozott, mint Orbánozott.
Ha tényleg lenne valami ennyiszer nem hozták volna fel Rogánt ott.

Egyszerűen tele van a fasza az emberekenek, ilyen egyszerű.
Mindenhonnan is jönnek az infók, mindig mondja MP is ha valamit több forrásból is megerősítettek, itt is ült minden.

Mint ahogy mondtam már nekem semmi bajom ha valaki a Fideszre szavaz, mert neki vagy a családjánk jó ez a rendszer és megteremt nekik mindent, védhető álláspont, senkinek se kell az ország sorsát maga elé helyezni, ha kicsiben gondolkozik, na de azt, hogy ezeket még bárki is védeni tudja, ezt az erkölcsi fertőt, ahol mikor mindig azt hiszed nincs lejjebb és mindig sikerül nekik... Na az teljesen érthetetlen.
Mondja azt neki ez így jó, de látja amúgy szar minden. Ezt elfogadná kb mindenki is, de mikor a védhetetlen is védi valaki...

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. november 14., csütörtök 16:55

'shutterisland írta:
Itt senki nem fogja bevallalni, hogy rajuk szavaz, ha megis nagyon meglepodnek.
mondjuk az is sokatmondo, hogy anonim kozossegben (bar a mag ismeri egymast szemelyesen, de a tobbseg nem) sem merne valaki felvallani, hogy oda huzza s hogy mi okbol.

nem tudom hany aktiv regelt olvaso van, siman 100 felett a jomultkori ramosos hehe downvote szam alapjan, az orszag-vilag minden sarkabol, meglepne ha mindenki ellenzeki/neutralis lenne, de az MP-t tamadok kozott eddig csak mihazankos remlik.
MP-vel én sem értek egyet, kb semmiben, amit írtam korábban is, viszont az ő hazájukkal még annyiban sem, szóval ezt most kikérem magamnak elég erőteljesen :D

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. november 14., csütörtök 16:53

ateeemadrid írta:
tcskhun írta:

Honnan tudod te,hogy én kire szavaztam vagy szavaztam egyáltalán? A válaszod téged minősít te szoposmalac mert annak van gazdája….
Ebbol a kommentbol itelve mondjuk sokan meg tudnak tippelni :lol:
tényleg???? mesélj még légyszi :salute: :mrgreen:

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. november 14., csütörtök 16:51

'shutterisland írta: en arra lennek kivancsi, ki az aki leakel peterunknek.

Orbán öccse szerint Rogán csapata

"Még egy meglehetősen vad teóriát is felvázol arról, hogy szerinte a Rogán Antal irányítása alatt álló titkosszolgálat Magyar Péternek szivárogtat ki titkos anyagokat. Sőt, Orbán Áron Rogánékat sejti Novák Katalin „kiütése” mögött, majd egy gyors eszmefuttatás végén oda lyukad ki, hogy Szijjártó Péter lesz a következő, akit kicsinál ez a „csapat”."

Bár ő a balfasz a családban, akinek saját cége sem lehet, szóval lehet hülyeségeket beszél.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 16:47

'shutterisland írta: kar, pedig egy remy coming outot es aztan a sortuzet megneztem volna. :mrgreen:
Remy fix ellenzeki, nem veletlen a ketharmad ezer eve :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 14., csütörtök 16:46

kar, pedig egy remy coming outot es aztan a sortuzet megneztem volna. :mrgreen:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 14., csütörtök 16:45

tcskhun írta:
Sierra írta:

Tán a gazdád nem ezt csinálja 14 éve?
Honnan tudod te,hogy én kire szavaztam vagy szavaztam egyáltalán? A válaszod téged minősít te szoposmalac mert annak van gazdája….
Ebbol a kommentbol itelve mondjuk sokan meg tudnak tippelni :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 14., csütörtök 16:44

Anonim kozosseg, de ahogy valaki ezt bevallalja, az osszes lehetseges modon bele fognak allni. Ennyire mar ismerheted az itteni habitust.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 14., csütörtök 16:42

Itt senki nem fogja bevallalni, hogy rajuk szavaz, ha megis nagyon meglepodnek.
mondjuk az is sokatmondo, hogy anonim kozossegben (bar a mag ismeri egymast szemelyesen, de a tobbseg nem) sem merne valaki felvallani, hogy oda huzza s hogy mi okbol.

nem tudom hany aktiv regelt olvaso van, siman 100 felett a jomultkori ramosos hehe downvote szam alapjan, az orszag-vilag minden sarkabol, meglepne ha mindenki ellenzeki/neutralis lenne, de az MP-t tamadok kozott eddig csak mihazankos remlik.

Vissza: