Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 16., szombat 20:14

Jim írta:
reeed_ati írta: Januárig még lesz kb. 10meccsünk, meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak, ha ezeken bizonyítanak, akkor nem hoznám, sem Laporte-ot, sem másik vészmegoldást.
Eleve szélre nincsen senki értelmes, aki télen mozdítható, középre meg ha berobban Mór fia :D , akkor miért ne kaphatná meg az esélyt a szezon hátralévő részében?
Carlonál? :lol:

minden tisztelettel, de a fiatalok játszatása, csapatba építése sosem tartozott az erősségei közé...

rotációban érdemes lenne megtartani 1 saját nevelésű középhátvédet a keretben
annyira nem kutyaütőek...
Most rá lesz kényszerülve, legalább a kh. poszton bevetni az ifistát.
Jobb hátvédben, azt vágom, hogy inkább hajtjuk csapágyasra Fedét, mintsem Fortea, de ki tudja neki is mennyi van még vissza, hiába van betonból a faszi.. :ike:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 16., szombat 20:09

reeed_ati írta: Januárig még lesz kb. 10meccsünk, meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak, ha ezeken bizonyítanak, akkor nem hoznám, sem Laporte-ot, sem másik vészmegoldást.
Eleve szélre nincsen senki értelmes, aki télen mozdítható, középre meg ha berobban Mór fia :D , akkor miért ne kaphatná meg az esélyt a szezon hátralévő részében?
Carlonál? :lol:

minden tisztelettel, de a fiatalok játszatása, csapatba építése sosem tartozott az erősségei közé...

rotációban érdemes lenne megtartani 1 saját nevelésű középhátvédet a keretben
annyira nem kutyaütőek...

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 16., szombat 19:40

Nika91127 írta:
Pad'em írta:

Ha.már Roma, nem Hummels merült fel a héten a sajtóban onnan hanem Hermoso. Friss nyilatkozata alapján kb egy telefonhívásba kerülne.

Laporte, Lukeba, Hermoso, Hato, Tah és Ramos. Ők futottak leginkább a héten. Ramos felajánlkozott elvileg de továbbra se akarjuk.

Igen. Kb done deal a spanyolok szerint.
Az a Hermoso, aki az Atletiben tolta, miután nekünk anno nem kellett?
Tah, akinek ez az első értékelhető éve, ami a Xabi-csoda idején volt?
Ez a Lukeba a sokadik francia következő csodakh?
Hato soso, egy jó idénye volt hollandéknál.
Laporte max olcsón.

Hatot nagyon csipem, nagy tehetsegnek tartom, viszont nagyon nagy kerdes, hogy erosebb ligaban mennyire allja meg a helyet.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 16., szombat 19:38

Januárig még lesz kb. 10meccsünk, meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak, ha ezeken bizonyítanak, akkor nem hoznám, sem Laporte-ot, sem másik vészmegoldást.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 16., szombat 19:25

Pad'em írta:
R. Carlos írta: Új emberek után kell nézni, Laporte kézenfekvő lenne télen és szerintem az általad felvázolt rendszerben is. Hummelsről is olvastam a minap, hogy a Rómánál nem foglalkoztatják, talán egy féléves kölcsönre ő is megfelelne, jelen helyzetben.
Ha.már Roma, nem Hummels merült fel a héten a sajtóban onnan hanem Hermoso. Friss nyilatkozata alapján kb egy telefonhívásba kerülne.

Laporte, Lukeba, Hermoso, Hato, Tah és Ramos. Ők futottak leginkább a héten. Ramos felajánlkozott elvileg de továbbra se akarjuk.
tubatibi írta: Egyébként TAA-ról vannak hírek?
Azt olvastam a PL legjobban kereső játékosai koze kerülhet, az új ajánlattal amit akarnak neki adni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 16., szombat 19:25

Pad'em írta:
R. Carlos írta: Új emberek után kell nézni, Laporte kézenfekvő lenne télen és szerintem az általad felvázolt rendszerben is. Hummelsről is olvastam a minap, hogy a Rómánál nem foglalkoztatják, talán egy féléves kölcsönre ő is megfelelne, jelen helyzetben.

Az a Hermoso, aki az Atletiben tolta, miután nekünk anno nem kellett?
Tah, akinek ez az első értékelhető éve, ami a Xabi-csoda idején volt?
Ez a Lukeba a sokadik francia következő csodakh?
Hato soso, egy jó idénye volt hollandéknál.
Laporte max olcsón.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 16., szombat 18:27

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 16., szombat 18:15

Xabi rendszerébe szerintem Davies és TAA is szárnyalna, viszont egy középhátvéd is kell.

—————-Courtois—————
—-Militao——Tchou—Rudi—-
TAA———————————Davies
———Cama———-Valverde——
———————Jude———————
Mbappe—————————-Vini

Egyebkent egy ilyet megneznek.
Militaoval és Carvajallal szerintem innentől ne számoljunk nagyon kezdőszerepben. Én szeretném a legjobban, hogy Dani ismét tündököljön, de innentől a kiegészítő szerep is jó lesz neki, mivel ez egy nagyon komoly sérülés, amit ő elszenvedett. Militaot is sajnálom, de ez neki már a második ilyen komoly sérülése, nem fog vele működni ez a rendszer, amúgy is halovánnyá vált a visszatérése óta. Alabanal se számolok komoly előrelépésre, pont a sérülése miatt. Szerintem ebben a szezonban ha legjobban alakulnak a körülmények, akkor is 10-12 meccse lehet. Jövőre - ha megússza rásérülés nélkül és nem lesznek további fizikai problémái, ebből a sérülésből - kiegészítőként még kitölti a szerződését és távozik.

Új emberek után kell nézni, Laporte kézenfekvő lenne télen és szerintem az általad felvázolt rendszerben is. Hummelsről is olvastam a minap, hogy a Rómánál nem foglalkoztatják, talán egy féléves kölcsönre ő is megfelelne, jelen helyzetben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. november 16., szombat 17:31

Xabi rendszerébe szerintem Davies és TAA is szárnyalna, viszont egy középhátvéd is kell.

—————-Courtois—————
—-Militao——Tchou—Rudi—-
TAA———————————Davies
———Cama———-Valverde——
———————Jude———————
Mbappe—————————-Vini

Militao szerintem kuka.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. november 16., szombat 17:30

Egyébként TAA-ról vannak hírek?

—————-Courtois—————
—-Militao——Tchou—Rudi—-
TAA———————————Davies
———Cama———-Valverde——
———————Jude———————
Mbappe—————————-Vini

"If you don't like your destiny, don't accept it."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 16., szombat 14:36

Nico végülis beférne Vini 4.cseréjének :D

Max Zubimendi ja, de inkább senki. Illetve Laporte rövidtávra továbbra is jó lenne. Ott az utánpótlás ha spanyol kell. 3 jó meccs után kiváncsi vagyok Asenciónak is jön e majd a meghívó mint Casadónak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 16., szombat 14:28

Elnézve tegnapi spanyol kezdőt, nem nagyon kellene senki :lol:
Ayoze Perez meg Morata a csatárok,ez a szint hiányzik nekünk?
Vagy nem értem.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 16., szombat 14:21

Tchou out Zubimendi in.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 16., szombat 14:13

ferni írta: Csak Rodri lesz ebből... :kalapos:
Brahimot honosítsák vissza és +1spanyol. :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 16., szombat 13:33

Csak Rodri lesz ebből... :kalapos:

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2024. november 16., szombat 13:23

🚨 Real Madrid is studying the market, they want to sign more Spanish players.

The club leaders want to regain their presence in the National Team. @relevo
Ha ez valós infó, kíváncsi lennék, hogy kire gondolhatnak. :kivagyhe:

Pedro Porrot a pletykák ellenére is kétlem, hogy szerződtetnénk, ha TAA már a zsákban van. Laporte lehetne egy jó opció még, viszont mást nem nagyon látok, hogy spanyol legyen és ütné a kezdőszintet... akkor már inkább adnék több lehetőséget a sajátneveléseknek.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 16., szombat 10:01

R. Carlos írta:
hehetheoriginal írta:
egy db kroos lett nyugger
Pont elég baj ez. Az meg csak tetézi a bajt, hogy középhátvédet nem vettünk. Lényegében semmit sem pótoltunk a nyáron a hiányposztokon.

Hozzátenném, hogy még egy Kroost k*rva nehéz lesz találni, ilyen kvalitású ember szerintem az évszázadban nem volt a középpályán.
Nem nehéz hanem lehetetlen. Az egyedi játékost úgy nem lehet pótolni hogy keresed ugyanazt, mert nem fogod megtalálni. Más rendszer kell, más feladatmegosztással.

elbono

HozzászólásSzerző: elbono » 2024. november 16., szombat 9:54

A BL-ben triplázó csapatunk is erősen baloldalas volt. Ronaldo balszél, jött mellé Marcelo, Benzema is inkább balra húzódott ki és még Isco is oda lett navigálva, nem véletlenül.
Ebben az időszakban szó sem volt arról, hogy Carvajal csak a védekezéssel lett volna elfoglalva, szóval én nem félek attól, hogy ez probléma lesz

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. november 15., péntek 22:17

MarioCirolo írta:
RealMadridFanatic írta: Nyilvan, mit mondana. 90%, hogy erkezik. En nem banom, tudasa extra, de nem lesz egyszeru osszerakni a csapatot, Vinivel, vele es Mbappeval ugy, hogy mindenki a bal oldalon fog tobzodni. Persze ezek kellemes problemak. :kalapos:
Mondjuk az nem feltetlen baj, ha egy balbekk a bal oldalon van. :D
Ezt Te is tudod, de nyilvan az volt a lenyeg, hogy bal oldalra hozunk egy tamado szellemu bekket, ahol amugy is tumultus van es eddig is feloldalasnak hatott a csapat.

Nehez ugy, mert "ingyen" Davies kihagyhatatlan es egy magas minosegu, tamadni kepes szelso vedo aranyarat erhet, de lesz munka gazdagon, hogy a sok, egyenileg kimagaslo jatekos olyan rendszerben legyen, ami csapatszinten is eredmenyt hoz.

Szerk.:
Foleg ha jon TAA is, aki szinten inkabb elore hasznalhato. Carvajalban bizom az utolso percig, de felek, ilyen idosan mar nem fog visszajonni a korabbi szintre.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. november 15., péntek 21:14

Jobb soha, mint későn.

Vissza: