tubatibi írta:
Egyébként TAA-ról vannak hírek?
Xabi rendszerébe szerintem Davies és TAA is szárnyalna, viszont egy középhátvéd is kell.
—————-Courtois—————
—-Militao——Tchou—Rudi—-
TAA———————————Davies
———Cama———-Valverde——
———————Jude———————
Mbappe—————————-Vini
Egyebkent egy ilyet megneznek.
Militaoval és Carvajallal szerintem innentől ne számoljunk nagyon kezdőszerepben. Én szeretném a legjobban, hogy Dani ismét tündököljön, de innentől a kiegészítő szerep is jó lesz neki, mivel ez egy nagyon komoly sérülés, amit ő elszenvedett. Militaot is sajnálom, de ez neki már a második ilyen komoly sérülése, nem fog vele működni ez a rendszer, amúgy is halovánnyá vált a visszatérése óta. Alabanal se számolok komoly előrelépésre, pont a sérülése miatt. Szerintem ebben a szezonban ha legjobban alakulnak a körülmények, akkor is 10-12 meccse lehet. Jövőre - ha megússza rásérülés nélkül és nem lesznek további fizikai problémái, ebből a sérülésből - kiegészítőként még kitölti a szerződését és távozik.
Új emberek után kell nézni, Laporte kézenfekvő lenne télen és szerintem az általad felvázolt rendszerben is. Hummelsről is olvastam a minap, hogy a Rómánál nem foglalkoztatják, talán egy féléves kölcsönre ő is megfelelne, jelen helyzetben.