Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Sergio Ramos has called Real Madrid multiple times to offer his services, but the club says NO.
@marca
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nem igazán van rákényszerülve még most sem. Valverdeből simán jhv-t csinál ideiglenesen, Tchouaméni meg kh lesz. Aztán kb. 5-6 meccs és Lucas meg Alaba is visszatér. Nem hinném, hogy a filozófiáján változtatna.reeed_ati írta:Most rá lesz kényszerülve, legalább a kh. poszton bevetni az ifistát.Jim írta:
Carlonál?
minden tisztelettel, de a fiatalok játszatása, csapatba építése sosem tartozott az erősségei közé...
rotációban érdemes lenne megtartani 1 saját nevelésű középhátvédet a keretben
annyira nem kutyaütőek...
Jobb hátvédben, azt vágom, hogy inkább hajtjuk csapágyasra Fedét, mintsem Fortea, de ki tudja neki is mennyi van még vissza, hiába van betonból a faszi..
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a spanyol kupában hátha játszhat Forteareeed_ati írta: Most rá lesz kényszerülve, legalább a kh. poszton bevetni az ifistát.
Jobb hátvédben, azt vágom, hogy inkább hajtjuk csapágyasra Fedét, mintsem Fortea, de ki tudja neki is mennyi van még vissza, hiába van betonból a faszi..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Most rá lesz kényszerülve, legalább a kh. poszton bevetni az ifistát.Jim írta:Carlonál?reeed_ati írta: Januárig még lesz kb. 10meccsünk, meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak, ha ezeken bizonyítanak, akkor nem hoznám, sem Laporte-ot, sem másik vészmegoldást.
Eleve szélre nincsen senki értelmes, aki télen mozdítható, középre meg ha berobban Mór fia , akkor miért ne kaphatná meg az esélyt a szezon hátralévő részében?
minden tisztelettel, de a fiatalok játszatása, csapatba építése sosem tartozott az erősségei közé...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Carlonál?reeed_ati írta: Januárig még lesz kb. 10meccsünk, meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak, ha ezeken bizonyítanak, akkor nem hoznám, sem Laporte-ot, sem másik vészmegoldást.
Eleve szélre nincsen senki értelmes, aki télen mozdítható, középre meg ha berobban Mór fia , akkor miért ne kaphatná meg az esélyt a szezon hátralévő részében?
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nika91127 írta:Az a Hermoso, aki az Atletiben tolta, miután nekünk anno nem kellett?Pad'em írta:
Ha.már Roma, nem Hummels merült fel a héten a sajtóban onnan hanem Hermoso. Friss nyilatkozata alapján kb egy telefonhívásba kerülne.
Laporte, Lukeba, Hermoso, Hato, Tah és Ramos. Ők futottak leginkább a héten. Ramos felajánlkozott elvileg de továbbra se akarjuk.
Igen. Kb done deal a spanyolok szerint.
Tah, akinek ez az első értékelhető éve, ami a Xabi-csoda idején volt?
Ez a Lukeba a sokadik francia következő csodakh?
Hato soso, egy jó idénye volt hollandéknál.
Laporte max olcsón.
Hatot nagyon csipem, nagy tehetsegnek tartom, viszont nagyon nagy kerdes, hogy erosebb ligaban mennyire allja meg a helyet.
- reeed_ati
Januárig még lesz kb. 10meccsünk, meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak, ha ezeken bizonyítanak, akkor nem hoznám, sem Laporte-ot, sem másik vészmegoldást.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt olvastam a PL legjobban kereső játékosai koze kerülhet, az új ajánlattal amit akarnak neki adni.Pad'em írta:Ha.már Roma, nem Hummels merült fel a héten a sajtóban onnan hanem Hermoso. Friss nyilatkozata alapján kb egy telefonhívásba kerülne.R. Carlos írta: Új emberek után kell nézni, Laporte kézenfekvő lenne télen és szerintem az általad felvázolt rendszerben is. Hummelsről is olvastam a minap, hogy a Rómánál nem foglalkoztatják, talán egy féléves kölcsönre ő is megfelelne, jelen helyzetben.
Laporte, Lukeba, Hermoso, Hato, Tah és Ramos. Ők futottak leginkább a héten. Ramos felajánlkozott elvileg de továbbra se akarjuk.
Igen. Kb done deal a spanyolok szerint.tubatibi írta: Egyébként TAA-ról vannak hírek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Az a Hermoso, aki az Atletiben tolta, miután nekünk anno nem kellett?Pad'em írta:Ha.már Roma, nem Hummels merült fel a héten a sajtóban onnan hanem Hermoso. Friss nyilatkozata alapján kb egy telefonhívásba kerülne.R. Carlos írta: Új emberek után kell nézni, Laporte kézenfekvő lenne télen és szerintem az általad felvázolt rendszerben is. Hummelsről is olvastam a minap, hogy a Rómánál nem foglalkoztatják, talán egy féléves kölcsönre ő is megfelelne, jelen helyzetben.
Igen. Kb done deal a spanyolok szerint.tubatibi írta: Egyébként TAA-ról vannak hírek?
Tah, akinek ez az első értékelhető éve, ami a Xabi-csoda idején volt?
Ez a Lukeba a sokadik francia következő csodakh?
Hato soso, egy jó idénye volt hollandéknál.
Laporte max olcsón.
- Pad'em
Ha.már Roma, nem Hummels merült fel a héten a sajtóban onnan hanem Hermoso. Friss nyilatkozata alapján kb egy telefonhívásba kerülne.R. Carlos írta: Új emberek után kell nézni, Laporte kézenfekvő lenne télen és szerintem az általad felvázolt rendszerben is. Hummelsről is olvastam a minap, hogy a Rómánál nem foglalkoztatják, talán egy féléves kölcsönre ő is megfelelne, jelen helyzetben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Militaoval és Carvajallal szerintem innentől ne számoljunk nagyon kezdőszerepben. Én szeretném a legjobban, hogy Dani ismét tündököljön, de innentől a kiegészítő szerep is jó lesz neki, mivel ez egy nagyon komoly sérülés, amit ő elszenvedett. Militaot is sajnálom, de ez neki már a második ilyen komoly sérülése, nem fog vele működni ez a rendszer, amúgy is halovánnyá vált a visszatérése óta. Alabanal se számolok komoly előrelépésre, pont a sérülése miatt. Szerintem ebben a szezonban ha legjobban alakulnak a körülmények, akkor is 10-12 meccse lehet. Jövőre - ha megússza rásérülés nélkül és nem lesznek további fizikai problémái, ebből a sérülésből - kiegészítőként még kitölti a szerződését és távozik.tubatibi írta: Egyébként TAA-ról vannak hírek?
Xabi rendszerébe szerintem Davies és TAA is szárnyalna, viszont egy középhátvéd is kell.
—————-Courtois—————
—-Militao——Tchou—Rudi—-
TAA———————————Davies
———Cama———-Valverde——
———————Jude———————
Mbappe—————————-Vini
Egyebkent egy ilyet megneznek.
Új emberek után kell nézni, Laporte kézenfekvő lenne télen és szerintem az általad felvázolt rendszerben is. Hummelsről is olvastam a minap, hogy a Rómánál nem foglalkoztatják, talán egy féléves kölcsönre ő is megfelelne, jelen helyzetben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Militao szerintem kuka.tubatibi írta: Egyébként TAA-ról vannak hírek?
Xabi rendszerébe szerintem Davies és TAA is szárnyalna, viszont egy középhátvéd is kell.
—————-Courtois—————
—-Militao——Tchou—Rudi—-
TAA———————————Davies
———Cama———-Valverde——
———————Jude———————
Mbappe—————————-Vini
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Egyébként TAA-ról vannak hírek?
—————-Courtois—————
—-Militao——Tchou—Rudi—-
TAA———————————Davies
———Cama———-Valverde——
———————Jude———————
Mbappe—————————-Vini
—————-Courtois—————
—-Militao——Tchou—Rudi—-
TAA———————————Davies
———Cama———-Valverde——
———————Jude———————
Mbappe—————————-Vini
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Nico végülis beférne Vini 4.cseréjének
Max Zubimendi ja, de inkább senki. Illetve Laporte rövidtávra továbbra is jó lenne. Ott az utánpótlás ha spanyol kell. 3 jó meccs után kiváncsi vagyok Asenciónak is jön e majd a meghívó mint Casadónak.
Max Zubimendi ja, de inkább senki. Illetve Laporte rövidtávra továbbra is jó lenne. Ott az utánpótlás ha spanyol kell. 3 jó meccs után kiváncsi vagyok Asenciónak is jön e majd a meghívó mint Casadónak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Elnézve tegnapi spanyol kezdőt, nem nagyon kellene senki
Ayoze Perez meg Morata a csatárok,ez a szint hiányzik nekünk?
Vagy nem értem.
Ayoze Perez meg Morata a csatárok,ez a szint hiányzik nekünk?
Vagy nem értem.
Tchou out Zubimendi in.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- reeed_ati
Brahimot honosítsák vissza és +1spanyol.ferni írta: Csak Rodri lesz ebből...
Csak Rodri lesz ebből...
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Ha ez valós infó, kíváncsi lennék, hogy kire gondolhatnak.Real Madrid is studying the market, they want to sign more Spanish players.
The club leaders want to regain their presence in the National Team. @relevo
Pedro Porrot a pletykák ellenére is kétlem, hogy szerződtetnénk, ha TAA már a zsákban van. Laporte lehetne egy jó opció még, viszont mást nem nagyon látok, hogy spanyol legyen és ütné a kezdőszintet... akkor már inkább adnék több lehetőséget a sajátneveléseknek.
Nem nehéz hanem lehetetlen. Az egyedi játékost úgy nem lehet pótolni hogy keresed ugyanazt, mert nem fogod megtalálni. Más rendszer kell, más feladatmegosztással.R. Carlos írta:Pont elég baj ez. Az meg csak tetézi a bajt, hogy középhátvédet nem vettünk. Lényegében semmit sem pótoltunk a nyáron a hiányposztokon.hehetheoriginal írta:
egy db kroos lett nyugger
Hozzátenném, hogy még egy Kroost k*rva nehéz lesz találni, ilyen kvalitású ember szerintem az évszázadban nem volt a középpályán.