Nekem ezen akadt meg a szememRemy írta:Nickelback - Someday azért adja
Mozi, filmek
-
Re: Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mindig jó latni hogy valakinek milyen kevés is elég a boldogsághoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem lesz, de az egy jo cucc. Sot, meg a masodik resz is rendben van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Végre már. 1000 éve erre várok. Mikor irtad a halalos iramban alternatívákat, titkon reméltem, hogy jön a Vas. És jött is. Köszi, remy.
Death Race kritika volt, vagy lesz esetleg?
Death Race kritika volt, vagy lesz esetleg?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
VAS: Egy az egyben, de tényleg... brutál mód Halálos iramban 1 ez a cucc, annyi különbséggel, hogy kocsik helyett motorokkal csapatják a srácok. Paul Walker szerepében Martin Henderson (még a szinkron is egyezik, Bozsó Péter). Itt van Matt Schulze is, avagy Vince a Toretto családból, szóval simán elmehetne ez egy spinoffnak is akár... noha átjárja egy kőkemény B-érzés az egész filmet, de bazzeg...
Ez egyáltalán nem rossz móka. Tipik fun rossz film. Az IMDB-s 4.1-es értékelés szerintem indokolatlanul alacsony. És való igaz, hogy Henderson-on kívül nincs igazán emlékezetes karakter a filmben, hiába van itt Ice Cube, Jay Hernandez, Jaime Pressly vagy Adam Scott, illetve a zenék sem maradandóak (Nickelback - Someday azért adja), de az összkép mégis rendben van. Halál laza, utcai motors bandás összetűzés, némi rendőrségi nyomozással.
A játékidő rövid, a sztori pörgős, és folyamatosan repkednek a beszólogatások.
- Jó a mocid.
- Jó a segged.
- Van neved?
- Van.
- Te vagy Earl?
- Finom volt a bundáskenyér.
Ez most kellemesen meglepett!
Ez egyáltalán nem rossz móka. Tipik fun rossz film. Az IMDB-s 4.1-es értékelés szerintem indokolatlanul alacsony. És való igaz, hogy Henderson-on kívül nincs igazán emlékezetes karakter a filmben, hiába van itt Ice Cube, Jay Hernandez, Jaime Pressly vagy Adam Scott, illetve a zenék sem maradandóak (Nickelback - Someday azért adja), de az összkép mégis rendben van. Halál laza, utcai motors bandás összetűzés, némi rendőrségi nyomozással.
A játékidő rövid, a sztori pörgős, és folyamatosan repkednek a beszólogatások.
- Jó a mocid.
- Jó a segged.
- Van neved?
- Van.
- Te vagy Earl?
- Finom volt a bundáskenyér.
Ez most kellemesen meglepett!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- whitemadrid
Udv mindenkinek,
Nem tudtam hova tegyen ezert beraktam ide hatha valaki ért hozzá kicsit.
Szeretnék össze hozni egy házimozi rendszert 5.1 ben erősítővel.
Van egy Onkyo tx sr309 erősítő, es van hozzá egy center Sony sugárzó és két háttér sugárzó 120w.
Ehhez kellene két front sugárzó es egy mély sugárzó l.
A keretet nemtudom meghatározni viszint frontnak nagy álló hangfalat nem tudok hasznalni meg nem is akarok mert nincs annyi hely.
Mit lenne erdemes nézni es milyen osszeg körül?
Hosszú ideje csak tv Hangszórót használom amihez képest kb minden előrelepes.
De mondjuk max 100e lenne a keret a frintra es a subra kb.
Lehet ebből így osszerakni valamit ?
Nem tudtam hova tegyen ezert beraktam ide hatha valaki ért hozzá kicsit.
Szeretnék össze hozni egy házimozi rendszert 5.1 ben erősítővel.
Van egy Onkyo tx sr309 erősítő, es van hozzá egy center Sony sugárzó és két háttér sugárzó 120w.
Ehhez kellene két front sugárzó es egy mély sugárzó l.
A keretet nemtudom meghatározni viszint frontnak nagy álló hangfalat nem tudok hasznalni meg nem is akarok mert nincs annyi hely.
Mit lenne erdemes nézni es milyen osszeg körül?
Hosszú ideje csak tv Hangszórót használom amihez képest kb minden előrelepes.
De mondjuk max 100e lenne a keret a frintra es a subra kb.
Lehet ebből így osszerakni valamit ?
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Zanox – Kockázatok és mellékhatások (2022, magyar)
Lehet irtatok rola mar korabban, hiszen 2022 es film, en meg csak ma tudtam ravenni magam. Egyaltalan nem bantam meg, nekem a legjobb magyar film, amit valaha lattam.(Indul a bakterhazzal karoltve.)
Kicsit lassan indul be, de annal izgalmasabba valik.
A kétes eredetű házipálinkák sok fejfájást okoznak, a Zanox nevű kísérleti szerrel viszont lehetővé teszik az időutazást. Ráadásul más piákkal ellentétben nem előre, hanem a múltba. Misivel is ez történik, akit a következő reggelen a másnaposság helyett ismét az érettségi vár.
A szokatlan helyzettel élve Misi bátrabban kezdeményez Jankánál, akibe régóta szerelmes, megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot, és a töri tételt is átnézi, amit húzni fog. Arra viszont nem gondol, hogy mennyi mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy napját valóban a legjobbá alakítsa, miközben vészesen fogy az időutazás üzemanyaga, a házipálinka.
Baranyi Benő első nagyjátékfilmje romantikus és sci-fi jegyekkel átszőtt vígjáték. A Zanox – Kockázatok és mellékhatások a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretében készült.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit pillango-hatas beutesu.
Lehet irtatok rola mar korabban, hiszen 2022 es film, en meg csak ma tudtam ravenni magam. Egyaltalan nem bantam meg, nekem a legjobb magyar film, amit valaha lattam.(Indul a bakterhazzal karoltve.)
Kicsit lassan indul be, de annal izgalmasabba valik.
A kétes eredetű házipálinkák sok fejfájást okoznak, a Zanox nevű kísérleti szerrel viszont lehetővé teszik az időutazást. Ráadásul más piákkal ellentétben nem előre, hanem a múltba. Misivel is ez történik, akit a következő reggelen a másnaposság helyett ismét az érettségi vár.
A szokatlan helyzettel élve Misi bátrabban kezdeményez Jankánál, akibe régóta szerelmes, megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot, és a töri tételt is átnézi, amit húzni fog. Arra viszont nem gondol, hogy mennyi mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy napját valóban a legjobbá alakítsa, miközben vészesen fogy az időutazás üzemanyaga, a házipálinka.
Baranyi Benő első nagyjátékfilmje romantikus és sci-fi jegyekkel átszőtt vígjáték. A Zanox – Kockázatok és mellékhatások a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretében készült.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit pillango-hatas beutesu.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet cápákat fogságban tartani, de nem minden fajt. A nagy fehéreket eddig nem nagyon sikerült, folyton nekimennek a tartálynak és elpusztultnak - bizonyos egyedek évitobb ezer kilométert vándorolnak. A filmben meg ha jol láttam pont ilyenek voltak, bar ez a par másodperc alatt lehet, hogy nem lattam jól.halamadrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem az első 45 perc kegyetlenül felbaszott. Hihetetlen, hogy még a kis arénát is lemásolták, majdnem egy az egyben ugyanaz volt a karakter útja, mint Maximusé. Aztán meg jöttek a majomkutyák, te Jóisten...babaking írta: Gladiator 2
Előre leszögezem, hogy nekem az első része az örök kedvencek között van, ezért úgy ültem be, hogy csalódni fogok, ehhez képest jól szórakoztam, és nem teljesen értem azokat akik szerint szar. Nyilván az elsőhöz nem ér fel, de pl a Fast and furious és Marveles folytatásokat kilométerekkel veri, szóval egy jó iparosmunka, csak az emberek nem búzasimogatásra vágynak hanem csöcsökre meg gyors villogó jelenetekre.
Pozitívumok:
- A főhős nem egy szuperhős, nem gyilkol le minden szembejövő ellenfelet 500 fős túlerő ellen - nem ő a legjobb harcos a filmben
- Szépen van fotózva, a legtöbb helyen a CGI sem bántó (a 2 kivétel majd lentebb)
- Denzel karaktere nagyin üde színfolt
Semleges:
A zenéje jó érzékkel nyúl itt ott az első film témáihoz, de nem 1-1ben emeli át. Viszont nem lesz örök klasszikus.
A karakterek bemutatása csapongó, az elején ide oda vált és egyik szálba sem megy bele teljesen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! A történet kb ugyanazt a szerkezetet követi mint az első.
Negatívum:
- Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a császárok: teljesen súlytalannak éreztem őket, akartak egy Joffreyt/ Commodust plusz egy érzékeny ellenpólust, de nem sikerult jól
- az arénában a majom CGI gagyi
-Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!cápák az arénában. Az addig oké, hogy hajócsata van a Colosseumban, történelmileg még hiteles is. De minek kellet cápákat (ráadásul ha jól láttam fehér cápát, amit a mai napig nem lehet fogságban tartani) beletenni? Ráadásul ilyen hulladék CGI-t? Ez messze a leggyengébb pontja az egésznem
K
Ezek voltak a rossz és pofátlan másolások, a homok markolászása viszont már inkább libabőrt eredményezett. Az ehhez hasonlókkal tényleg sikerült megfogni az eredetit.
A hetedik sor közepe 7/10-re értékelte, amivel teljesen egyet tudok érteni. Egyébként ő(k) a kedvenc kritikusaim.
Amúgy miért nem lehet fogságban tartani a cápákat?
A homokban markolászás nekem is bejött, szépen építette a kapcsolatot. .
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem az első 45 perc kegyetlenül felbaszott. Hihetetlen, hogy még a kis arénát is lemásolták, majdnem egy az egyben ugyanaz volt a karakter útja, mint Maximusé. Aztán meg jöttek a majomkutyák, te Jóisten...babaking írta: Gladiator 2
Előre leszögezem, hogy nekem az első része az örök kedvencek között van, ezért úgy ültem be, hogy csalódni fogok, ehhez képest jól szórakoztam, és nem teljesen értem azokat akik szerint szar. Nyilván az elsőhöz nem ér fel, de pl a Fast and furious és Marveles folytatásokat kilométerekkel veri, szóval egy jó iparosmunka, csak az emberek nem búzasimogatásra vágynak hanem csöcsökre meg gyors villogó jelenetekre.
Pozitívumok:
- A főhős nem egy szuperhős, nem gyilkol le minden szembejövő ellenfelet 500 fős túlerő ellen - nem ő a legjobb harcos a filmben
- Szépen van fotózva, a legtöbb helyen a CGI sem bántó (a 2 kivétel majd lentebb)
Semleges:
A zenéje jó érzékkel nyúl itt ott az első film témáihoz, de nem 1-1ben emeli át. Viszont nem lesz örök klasszikus.
A karakterek bemutatása csapongó, az elején ide oda vált és egyik szálba sem megy bele teljesen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! A történet kb ugyanazt a szerkezetet követi mint az első.
Negatívum:
- Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a császárok: teljesen súlytalannak éreztem őket, akartak egy Joffreyt/ Commodust plusz egy érzékeny ellenpólust, de nem sikerult jól
-Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!cápák az arénában. Az addig oké, hogy hajócsata van a Colosseumban, történelmileg még hiteles is. De minek kellet cápákat (ráadásul ha jól láttam fehér cápát, amit a mai napig nem lehet fogságban tartani) beletenni? Ráadásul ilyen hulladék CGI-t? Ez messze a leggyengébb pontja az egésznem
K
Ezek voltak a rossz és pofátlan másolások, a homok markolászása viszont már inkább libabőrt eredményezett. Az ehhez hasonlókkal tényleg sikerült megfogni az eredetit.
A hetedik sor közepe 7/10-re értékelte, amivel teljesen egyet tudok érteni. Egyébként ő(k) a kedvenc kritikusaim.
Amúgy miért nem lehet fogságban tartani a cápákat?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Gladiator 2
Pozitívumok:
Semleges:
Negatívum:
K
Pozitívumok:
Semleges:
Negatívum:
K
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kapcsolat:
ROHANÁS: Nem kellett volna sok, hogy ez legyen 'A' Szikla-film. Zenében (Clint Mansell), stílusban rendben van, Rock kőkemény, csakúgy, mint maga a bosszúsztori. Viszont a cím ellenére egyáltalán nem pörög a cucc... amiért nagy kár.
Itt nem csak Hobbs karaktere született meg lényegében, de Chuck Norris mintájára Rock is mémmé tudott válni, a lehető legjobb értelemben. Mert hát... megölheted a Sziklát, de az sem lesz garanci arra, hogy utána nem jön el érted és nyír ki a picsába.
Itt nem csak Hobbs karaktere született meg lényegében, de Chuck Norris mintájára Rock is mémmé tudott válni, a lehető legjobb értelemben. Mert hát... megölheted a Sziklát, de az sem lesz garanci arra, hogy utána nem jön el érted és nyír ki a picsába.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mai napig szidom azt a piacos faszt, aki gyerekként atbaszott. Képen a legkiralyabb nekketsu street basketball volt.
Otthon meg a tipikus "1000 in 1" vacak fos fogadott.
Visszavittem, ki akartam cserelni, de köddé vált. Azota se láttam, de örökre bennem maradt
Otthon meg a tipikus "1000 in 1" vacak fos fogadott.
Visszavittem, ki akartam cserelni, de köddé vált. Azota se láttam, de örökre bennem maradt
- Remy
- Kapcsolat:
Te is, mert hehet megturod, rejt meg nem.Realista24 írta:Respect hogy különbséget tudsz tenni két zs kategória között.Remy írta: Gondolom sargakazettas jatekokat se vettel. Ott is voltak szep meglepetesek.
Multkor amugy pont belefutottam igy a Tokeletes katona 2bee. JCVDset akartam leszedni, de van egy total zs kategorias film, ugyanolyan cimmel. Nyilan az jott le.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Respect hogy különbséget tudsz tenni két zs kategória között.Remy írta: Gondolom sargakazettas jatekokat se vettel. Ott is voltak szep meglepetesek.
Multkor amugy pont belefutottam igy a Tokeletes katona 2bee. JCVDset akartam leszedni, de van egy total zs kategorias film, ugyanolyan cimmel. Nyilan az jott le.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Modern korban az Asylum filmstúdió szeretett trollkodni ezekkel.nzooli93 írta: Meg sose felejtem el a vhs videótékás időszakban, mikor a forgalmazók totál megtévesztették az embereket. Sose felejtem el azt a traumát, mikor valami gagyi fos szörnyes filmet úgy adtak ki ,hogy ragadozó 3 Angol címe valami DNA , utólag kiderült. Az égvilágon semmi köze nem volt az első kettő predatorhoz. Nem is értem ilyet ,hogy lehetett.
- Remy
- Kapcsolat:
Gondolom sargakazettas jatekokat se vettel. Ott is voltak szep meglepetesek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Meg sose felejtem el a vhs videótékás időszakban, mikor a forgalmazók totál megtévesztették az embereket. Sose felejtem el azt a traumát, mikor valami gagyi fos szörnyes filmet úgy adtak ki ,hogy ragadozó 3 Angol címe valami DNA , utólag kiderült. Az égvilágon semmi köze nem volt az első kettő predatorhoz. Nem is értem ilyet ,hogy lehetett.
Ezeknél már csak a sima magyar címek a kellemetlenebbek.realbeckham írta: Ezek a magyar hozzáadott fantazia címek a filmeknel... egyszerűen megunhatatlanok.
Top1 még mindig az In Bruges - Erőszakik
A Last Duel konkrétan jó volt. A kritikusok is és a nézők is egyaránt dicsérték, csak a pénztáraknál bukott meg, mint a Furiosa.Remy írta: Last duel nem volt rossz, az még rendben volt. House of Guccinak vagy 3x ugrottam neki, de olyan szinten dögunalom, hogy az valami kegyetlen.