Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 17., vasárnap 23:28

Gonzi írta:
kiserik írta:
Sajnos ezen csak nevetni tudok. Forogni, mint fong a fürdőben. Pont ezt jelenti. Ezzel kezd a cikk, vagyis riport: "A VoxCheck, a „Vox Ukraine” független elemző platform tényellenőrző projektje két vezető szakértőjével, Valerija Sztepanyukkal és Szvitlana Szlipcsenkóval beszélgettünk. A csapat orosz propagandát, manipulációt, dezinformációt vizsgál és cáfol Ukrajnában és külföldön egyaránt." Ennke fényében gondold át, hogy miért is jelent meg ez a ""riport"".

Ez az említett korrupciós cikk (az ügyészes) pedig gyakorlatilag egy semmi. Olyan, mint ha az Origo lehozna egy cikket arról, hogy hát igen, itthon is van korrupció, mert 40.000 Ft-ért minden rozoga autót le lehet vizsgáztatni. Nem szép, de hát ez van.

Ukrajnában a korrupció azt jelenti, ha kapnak 100 millió eurót a harcukhoz, abból jó esetben 50-et ellopnak, vagy hogy a segélycsomagok, élelmiszer, kötszer, gyógyszer egy részét pénzért árulják a rászorulóknak, csak hogy példát mondjak.
Ja, hogy most mar riport :lol: azt ugye tudod hogy a cikk, riport es interju teljesen mas mediaipari termek? dobalozol itt ossze-vissza a szavakkal, nem segitesz magadon sokat.

Ahogy irtam, az a legutobbi cikk. Tessek, itt egy masik, ahol ki is emelik hogy milyen rossz helyen vegeznek a korrupcios listan: https://444.hu/2024/01/28/nagy-osszegu- ... -szolgalat

A cikkben - meg mindig ezt hivjak cikknek - linkelnek egy hosszabb irast is hogy mibe torkollhat a korrupcio.

40 millio dollar mar okes? vagy az meg a progpaganda resze, csak 50 felett nem propaganda?

Egyebkent az nagyon erdekelne, a transparency international korrupcios listajat elfogadod? oket nem valami csunya gonosz propaganda iranyitja? Hisz az alapito tagok kozott ott van a vilagbank, es amerikai nagytokesek. Most akkor a mainstream el akarja hallgatni az ukran korrupciot vagy miert kerulnek ilyen rossz helyre ezen a listan? :hmmm:

Tovabbi jo nevetgelest.
Ahh, mea culpa. Én nem dolgozom a médiában, így talán elfogadható, hogy nem figyeltem ilyen részletekre, hogy pontosan mi a cikk, riport és az interjú. Most már ezt is tudom, megpróbálok a jövőben ilyen részletekre is figyelni. Talán ez volt a leglényegesebb része az egésznek. Megfogtál :agree:

Miért ne fogadhatnám el a korrupciós listát? Mint mondtam (persze hiába), emberekkel kellene beszélgetni, nem skatulyákkal.

Mondjuk még mindig nem világosítottál fel minket arról, hogy most akkor az ukrán korrupció valós, vagy orosz propaganda hazugság? Az ukrán kisebb nagyobb belső problémák valósak, vagy orosz propaganda hazugságok? Az ukránok hozzáállása a kisebbségekhez (köztük a magyarokhoz) valós, vagy orosz propaganda hazugság? A mozgósításról szóló hírek (menekülnek ukrajnából a férfiak, stb) valósak vagy orosz propaganda hazugságok? Ez az egész interjú (remélem most jól sikerült megválasztani a megfelelő médiaipari termék megnevezést) most igaz, vagy csak egy propaganda hazugság? Illetve számonkérhető e az a médium, ami interjú alatt hazugságot, esetleg propagandát terjeszt?

Na hallgatok inkább az okosabbra és elengedem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 17., vasárnap 23:11

.Pont erre utaltam. A bizonyíték az bizonyíték.
Igy van. Az mar mas kerdes, hogy neked ez inkabb szubjektiv fogalom, mintsem teny.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2024. november 17., vasárnap 21:21

kiserik írta:
Gonzi írta:

https://444.hu/2024/11/17/az-orosz-prop ... ely-masnak

Te kepes voltal bemasolni egy interjubol egy valaszt, amit az interju alany mondott, es azt irni hogy a 444 ezt irta egy cikkben? Te tenyleg arra teszed fel az itteni "diskurzusaid" hogy minden hozzaszollasodban hazudsz minimum egyet?

Segitek, az interju arrol szol hogy az ujsagiro kerdez, a kapott valaszt pedig modositas nelkul kozli. Ha a kapott valasz hazugsag, az az interju alanyt minositi.

Az interju elolvasasa utan minden ertelmes - hangsulyozom, ertelmes - ember vegiggondolhatja, hogy mi a velemenye az interju alanyrol. Ebben az esetben a hazaja irant egy tulzottan elfogult szervezetrol van szo. Valahol talan meg is erti egy ertelmes ember, hisz eppen haboruban allnak. De valo igaz, Ukrajnaban nagy a korrupcio, errol tobbek kozott azert is lehet tudni, mert a 444 a nagy propaganda kozepette szokott cikket - igen, ezt hivjak cikknek - irni rola, legutobb peldaul ezt:

https://444.hu/2024/10/18/tomegesen-rok ... ak-menniuk

Borzaszto izzadtsagszagu ahogy probalsz a bolcs szerepben tetszelegni, es ahogy muveled, az meg kifejezetten kontraproduktiv.
Sajnos ezen csak nevetni tudok. Forogni, mint fong a fürdőben. Pont ezt jelenti. Ezzel kezd a cikk, vagyis riport: "A VoxCheck, a „Vox Ukraine” független elemző platform tényellenőrző projektje két vezető szakértőjével, Valerija Sztepanyukkal és Szvitlana Szlipcsenkóval beszélgettünk. A csapat orosz propagandát, manipulációt, dezinformációt vizsgál és cáfol Ukrajnában és külföldön egyaránt." Ennke fényében gondold át, hogy miért is jelent meg ez a ""riport"".

Ez az említett korrupciós cikk (az ügyészes) pedig gyakorlatilag egy semmi. Olyan, mint ha az Origo lehozna egy cikket arról, hogy hát igen, itthon is van korrupció, mert 40.000 Ft-ért minden rozoga autót le lehet vizsgáztatni. Nem szép, de hát ez van.

Ukrajnában a korrupció azt jelenti, ha kapnak 100 millió eurót a harcukhoz, abból jó esetben 50-et ellopnak, vagy hogy a segélycsomagok, élelmiszer, kötszer, gyógyszer egy részét pénzért árulják a rászorulóknak, csak hogy példát mondjak.
Ja, hogy most mar riport :lol: azt ugye tudod hogy a cikk, riport es interju teljesen mas mediaipari termek? dobalozol itt ossze-vissza a szavakkal, nem segitesz magadon sokat.

Ahogy irtam, az a legutobbi cikk. Tessek, itt egy masik, ahol ki is emelik hogy milyen rossz helyen vegeznek a korrupcios listan: https://444.hu/2024/01/28/nagy-osszegu- ... -szolgalat

A cikkben - meg mindig ezt hivjak cikknek - linkelnek egy hosszabb irast is hogy mibe torkollhat a korrupcio.

40 millio dollar mar okes? vagy az meg a progpaganda resze, csak 50 felett nem propaganda?

Egyebkent az nagyon erdekelne, a transparency international korrupcios listajat elfogadod? oket nem valami csunya gonosz propaganda iranyitja? Hisz az alapito tagok kozott ott van a vilagbank, es amerikai nagytokesek. Most akkor a mainstream el akarja hallgatni az ukran korrupciot vagy miert kerulnek ilyen rossz helyre ezen a listan? :hmmm:

Tovabbi jo nevetgelest.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 17., vasárnap 21:00

Gonzi írta:
kiserik írta:
Másik nemzetközi: „Az orosz propaganda célja, hogy az információs teret megtöltse hamisítványokkal, és ne maradjon hely másnak" című cikkből. Itt azt írják:

"Célszerű elkülöníteni, melyik orosz dezinformációs narratíva fókuszál az ukrán társadalomra, melyik az orosz lakosságra, az európai országokra vagy épp az Egyesült Államokra. Például az európai emberek számára nagyon érzékeny téma lehet a korrupció, így az Ukrajnáról mint végletekig korrupt államról szóló narratívák terjesztése rettentő káros Ukrajna európai támogatása szempontjából, de közvetlenül érinti az európai országokban élő ukránokat is."

Tehát az, hogy Ukrajnában magas a korrupció, csak egy orosz dezinformáció, propaganda. Közben meg a korrupciós listák második felében tanyázik az ország (bár 2021-től vagy 20 helyet jött előre, de még így is 2023-ban a 104. a 180-ból), illetve az amerikaiak is többször felszólították az ukrán vezetést, hogy ha nem tesznek valamit a korrupció ellen, akkor az érinteni fogja a támogatásokat.

Szóval én arra jöttem rá, hogy senkinek nem szabad elhinni mindent feltétel nélkül. Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Te kepes voltal bemasolni egy interjubol egy valaszt, amit az interju alany mondott, es azt irni hogy a 444 ezt irta egy cikkben? Te tenyleg arra teszed fel az itteni "diskurzusaid" hogy minden hozzaszollasodban hazudsz minimum egyet?

Segitek, az interju arrol szol hogy az ujsagiro kerdez, a kapott valaszt pedig modositas nelkul kozli. Ha a kapott valasz hazugsag, az az interju alanyt minositi.

Az interju elolvasasa utan minden ertelmes - hangsulyozom, ertelmes - ember vegiggondolhatja, hogy mi a velemenye az interju alanyrol. Ebben az esetben a hazaja irant egy tulzottan elfogult szervezetrol van szo. Valahol talan meg is erti egy ertelmes ember, hisz eppen haboruban allnak. De valo igaz, Ukrajnaban nagy a korrupcio, errol tobbek kozott azert is lehet tudni, mert a 444 a nagy propaganda kozepette szokott cikket - igen, ezt hivjak cikknek - irni rola, legutobb peldaul ezt:

Borzaszto izzadtsagszagu ahogy probalsz a bolcs szerepben tetszelegni, es ahogy muveled, az meg kifejezetten kontraproduktiv.

___Samy___ írta:
.Én szeretek vitázni (mint az látszik is :mrgreen: ) és úgy gondolom, hogy érvekkel, bizonyítékokkal meggyőzhető is vagyok.
Szerintem a topik megszuletese ota rengeteg bizonyitekot kaptal kulonfele temakban, de valahogy nem remlik, hogy barmelyikre is azt mondtad volna, hogy oke, nektek van igazatok.

Azt valahogy jobban elfogadnam, hogy kitartasz az allaspontod mellett ugy, hogy teljesen felvallalod, de igy, hogy azt mondod, te meggyozheto vagy, kicsit erdekeyen hangzik.

No offense, csak ez szemet szurt.
Pont erre utaltam. A bizonyíték az bizonyíték. Az utalgatás, meg ködösítés, az nem bizonyíték. Lásd legutóbbi 444-es cikk, miszerint a Mi hazánk "oroszcsicska".

De nagyon szivesen veszem, ha elsiklottam valami bizonyíték felett akármilyen ügyben, és erre felhívod a figyelmemet. Azt megköszönném.
dzsi91 írta:
kiserik írta:
Jó lenne, ha az emberekkel tudnánk beszélgetni és nem a skatulyákkal.
Szerintem engedd el. Kérdéseket feltenni nem menő már. A mainstream media válaszol mindenre úgyis :lol: meg a jóvanazúgyos gyökerek.
Mondassz valamit :agree:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 17., vasárnap 20:31

.Én szeretek vitázni (mint az látszik is :mrgreen: ) és úgy gondolom, hogy érvekkel, bizonyítékokkal meggyőzhető is vagyok.
Szerintem a topik megszuletese ota rengeteg bizonyitekot kaptal kulonfele temakban, de valahogy nem remlik, hogy barmelyikre is azt mondtad volna, hogy oke, nektek van igazatok.

Azt valahogy jobban elfogadnam, hogy kitartasz az allaspontod mellett ugy, hogy teljesen felvallalod, de igy, hogy azt mondod, te meggyozheto vagy, kicsit erdekeyen hangzik.

No offense, csak ez szemet szurt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2024. november 17., vasárnap 20:15

kiserik írta:
Másik nemzetközi: „Az orosz propaganda célja, hogy az információs teret megtöltse hamisítványokkal, és ne maradjon hely másnak" című cikkből. Itt azt írják:

"Célszerű elkülöníteni, melyik orosz dezinformációs narratíva fókuszál az ukrán társadalomra, melyik az orosz lakosságra, az európai országokra vagy épp az Egyesült Államokra. Például az európai emberek számára nagyon érzékeny téma lehet a korrupció, így az Ukrajnáról mint végletekig korrupt államról szóló narratívák terjesztése rettentő káros Ukrajna európai támogatása szempontjából, de közvetlenül érinti az európai országokban élő ukránokat is."

Tehát az, hogy Ukrajnában magas a korrupció, csak egy orosz dezinformáció, propaganda. Közben meg a korrupciós listák második felében tanyázik az ország (bár 2021-től vagy 20 helyet jött előre, de még így is 2023-ban a 104. a 180-ból), illetve az amerikaiak is többször felszólították az ukrán vezetést, hogy ha nem tesznek valamit a korrupció ellen, akkor az érinteni fogja a támogatásokat.

Szóval én arra jöttem rá, hogy senkinek nem szabad elhinni mindent feltétel nélkül. Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 17., vasárnap 19:31

kiserik írta:
Szerintem engedd el. Kérdéseket feltenni nem menő már. A mainstream media válaszol mindenre úgyis :lol: meg a jóvanazúgyos gyökerek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 17., vasárnap 19:18

ferni írta: Nagyon jó példa.
Össze van hasonlítva egy enyhe clickbait cím egy adófizetők pénzéből, milliárdokból működő, nap mint nap tényszerűen, egyértelműen hazugságokat magukból ontó dologgal, ahol a cél az agymosás és az emberek átverése, illetve választások idején a pszichés nyomás gyakorlása hónapokig, hogy ha nem ránk szavazol meghalsz a családoddal együtt, illetve az unokád meg az ukrán fronton lesz fejbe lőve.

Beszarok :lol:
Nem, nincs összehasonlítva, sőt külön ki is emeltem a kormánypropagandát, csak már annyira ki vagy fordulva, hogy nem tudod értelmezni azt, amit ír az ember, és mindent kiforgatsz, hogy az általad vélt igazságot mantrázhatsd.
géza írta:
kiserik írta: Szóval én arra jöttem rá, hogy senkinek nem szabad elhinni mindent feltétel nélkül. Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ne haragudj, de ez szimplan nincs igy.

A problema az, hogy sokan (mi hazankosok kozul nagyobb aranyban) gondolkoznak ugy, hogy ha nem fogadjak el a "mainstreamet", akkor ok nyitott szemmel jarnak, es nincs birka gondolkozasuk. A problema az, hogy a mainstream az nem feltetlen rossz dolog, viszont ez a hozzaallas igen. Oszinten szolva eleg frusztralo es nehez vitatkozni bizonyos tenyek mellett, pl. a globalis felmelegedesrol, vagy mondjuk covidrol, ami embereletekbe is kerult, csak mert sok ember okosabbnak tartotta magat a tobb evtizedes tapasztalattal rendelkezo kutatoknal, orvosoknal. Globalis felmelegedes pl. ugyanez, csinalnank egy felmerest, hogy ki hisz (bazmeg ez is milyen nevetseges, mintha azt kerdezned hogy hiszel-e abban hogy 1+1=2) benne, lefogadom hogy Mi Hazankos szimpatizasoknal lenne a legkevesebb.
Gézám! Hol írtam én olyat, hogy a Mi hazánk mindenek felett és csak az egy igazat ők hirdetik? Az én felfogásomban mindenki hazudik valamilyen szinten és az egyénekre van bízva, hogy kinek mit hisznek el. Miért igyam a mainstream szavait, ha tételesen nem mond az sem mindig igazat?

Én szeretek vitázni (mint az látszik is :mrgreen: ) és úgy gondolom, hogy érvekkel, bizonyítékokkal meggyőzhető is vagyok. A bizonyíték viszont nem azt jelenti, hogy úgy hallottam valakitől, hogy látta, amint mesélték, hogy talán... és bárki aki az ellenkezőjét mondja, az hazudik.

Covid. Veled erről a témáról nehéz beszélgetni a sajnálatos tapasztalataid miatt. Viszont mára hatalmas anyag van az elhibázott döntésekről, a kísérleti vakcina káros hatásairól, a betegség valós természetértől és helytelen gyógyítási folyamatairól. Legutóbb Nika is beszállt a témába, érdemes visszaolvasni, én nem akarom újra előhozni a dolgot.

Globális felmelegedés: pont egy olyan téma, amit nem hogy hiszek, hanem tapasztalom is.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 17., vasárnap 19:14

Senkinek nem szabad elhinni semmit, kivéve a Torockainak - gondolom erre gondolt kiserik :lol:

Vicces ez a két oldal propagandájának hasonlítgatása. A két említett cikk nyilvánvalóan téved - ez azonban lehet az újságíró tájékozatlansága miatt is, nem pedig az ártó szándékú propagandától. Nem egyszer láttam már telex, 444 cikkeknél, hogy olvasói jelzésre reagálva javították a cikkeket, így azért nekem nehéz azt feltételezni, hogy a szándékos félrevezetés lenne a céljuk. Ellenben például az origóval, akik újabban a helyreigazításokat sem hajlandók közzétenni.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. november 17., vasárnap 19:04

kiserik írta: Szóval én arra jöttem rá, hogy senkinek nem szabad elhinni mindent feltétel nélkül. Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ne haragudj, de ez szimplan nincs igy.

A problema az, hogy sokan (mi hazankosok kozul nagyobb aranyban) gondolkoznak ugy, hogy ha nem fogadjak el a "mainstreamet", akkor ok nyitott szemmel jarnak, es nincs birka gondolkozasuk. A problema az, hogy a mainstream az nem feltetlen rossz dolog, viszont ez a hozzaallas igen. Oszinten szolva eleg frusztralo es nehez vitatkozni bizonyos tenyek mellett, pl. a globalis felmelegedesrol, vagy mondjuk covidrol, ami embereletekbe is kerult, csak mert sok ember okosabbnak tartotta magat a tobb evtizedes tapasztalattal rendelkezo kutatoknal, orvosoknal. Globalis felmelegedes pl. ugyanez, csinalnank egy felmerest, hogy ki hisz (bazmeg ez is milyen nevetseges, mintha azt kerdezned hogy hiszel-e abban hogy 1+1=2) benne, lefogadom hogy Mi Hazankos szimpatizasoknal lenne a legkevesebb.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 17., vasárnap 18:57

Nagyon jó példa.
Össze van hasonlítva egy enyhe clickbait cím egy adófizetők pénzéből, milliárdokból működő, nap mint nap tényszerűen, egyértelműen hazugságokat magukból ontó dologgal, ahol a cél az agymosás és az emberek átverése, illetve választások idején a pszichés nyomás gyakorlása hónapokig, hogy ha nem ránk szavazol meghalsz a családoddal együtt, illetve az unokád meg az ukrán fronton lesz fejbe lőve.

Beszarok :lol:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. november 17., vasárnap 18:55

Becsülettel, mindig elolvasom ezt a topikot is, és a végén mindig az a kérdés fogalmazódik meg bennem, hogy hogy az Istenben van ennyi ideje/energiaja ennyi embernek?! :kalapos:

Szerintem parttalan vita politikáról beszélnie egymástól eltérő véleménnyel rendelkező embereknek.

Olyan nagyon nagyon ritkán van, hogy x párt szimpatizánsa meggyőzzön y párti szavazót arról, hogy szavazzon x-re.

A mostani két tábor tagjainak nagy része nem is tud érdemi vitat folytatni, mert lenézik a másik tábor tagjait. :wtf:
Az egész szomorú. :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 17., vasárnap 18:47

Rendre feljön a propaganda, mint olyan. Nekem az a véleményem, hogy minden oldal nyomja a saját propagandáját (mondjuk ebből is kiemelkedik a Fidesz propagandája közpénzből, de most nem erre akarok konkrétan utalni). Ma két 444-es cikk is megütötte a szemem:

Az egyik hazai: Kirúgta a Hit Gyülekezete Pajor Tamás a Partizánnak adott interjú miatt címmel. Mivel korábbna a hírfolyam felhozta a témát, ezért furcsa volt. Az első mondat azonnal egy csúsztatás (csúnyán fogalmazva hazugság): "Kirúgta a Hit Gyülekezete Pajor Tamás a Partizánnak adott interjú miatt, írja a Magyar Hang." Nem, a Magyar Hang cikkében sehol nem ír arról, hogy bárki is kirúgta volna Pajort. A történet annyi, hogy Pajor a Partizánban elmondta, hogy háttérbe akar vonulni, eltávolodni a Hit gyülekezete vezetőségétől (ott alkalmazták), stb, majd Német Sándor a szombati misén elmondta, hogy ők ezt egy nyilvános felmondásként értékelik és tiszteletben tartják. Ezt a cikk végén le is írják, de ez a cím pont elég sokaknak, hogy első információ alapján, a cikk elolvasása nélkül hozzák meg az ítéletüket és alkossanak véleményt a témában.

Bencze írta: Csak tudnam miert faj a sok mihazankosnak a szatelitpartozas es a felvetes, hogy az oroszok penzelik oket? Mondjuk minek is fizetnenek a ruszkik amikor a celkozonseg ingyen is tolja a propagandat
Általában az emberek így reagálnak a rágalmakra.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 17., vasárnap 17:42

Csak tudnam miert faj a sok mihazankosnak a szatelitpartozas es a felvetes, hogy az oroszok penzelik oket? Mondjuk minek is fizetnenek a ruszkik amikor a celkozonseg ingyen is tolja a propagandat

Barca1
Kedvenc játékosaid: Messi Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 17., vasárnap 14:47

swfan írta:
Barca1 írta: Nem csak a laptop volt tele hanem egy csomó adathordozó.Kb 70 ezer darab,és sok felvétel abban a lakásban készült.Elég érdekes dolgok ezek,és nincs nyomozás D.k ill J.A ellen sem.
Ugye megvan, hogy emiatt az ügy kapcsán nyert Jámbor sajtóhelyreigazítási pert az origóval szemben?

https://telex.hu/belfold/2024/11/10/jam ... egrehajtas

A felvételek amúgy D.K. élettársának a laptopján voltak, aki amúgy nem is volt a mozgalom tagja
Nem hát...Csak véletlenül találkozgattak az osztrák határnál lévő csehóba többször is,meg véletlen szállt meg ott az antifa horda mikor idejöttetek magyarokat verni.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 17., vasárnap 14:20

Barca1 írta: Nem csak a laptop volt tele hanem egy csomó adathordozó.Kb 70 ezer darab,és sok felvétel abban a lakásban készült.Elég érdekes dolgok ezek,és nincs nyomozás D.k ill J.A ellen sem.
Ugye megvan, hogy emiatt az ügy kapcsán nyert Jámbor sajtóhelyreigazítási pert az origóval szemben?

https://telex.hu/belfold/2024/11/10/jam ... egrehajtas

A felvételek amúgy D.K. élettársának a laptopján voltak, aki amúgy nem is volt a mozgalom tagja

Barca1
Kedvenc játékosaid: Messi Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 17., vasárnap 13:49

Nem csak a laptop volt tele hanem egy csomó adathordozó.Kb 70 ezer darab,és sok felvétel abban a lakásban készült.Elég érdekes dolgok ezek,és nincs nyomozás D.k ill J.A ellen sem.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. november 17., vasárnap 13:38

Szerintem egy idióta spekuláció hogy orosz támogas alatt állna. Egyszerűen az alap elvek hasonlóak és ezzel össze lehet mosni őket. Abban sem vagyok biztos, hogy szatelitpárt lenne, de eddig nem győztek meg az ellenkezőjéről.
Sajnos minden országnak van egy ilyen elbaszott túljobboldali konteogyár nácipártja, nekünk ők jutottak.

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. november 17., vasárnap 13:31

swfan írta:
Balazs írta:

Elolvastam a cikket, de az állításod semmi konkrétummal nem támasztja alá.
"A nyomozásban hat európai szolgálat vehetett részt, ahogy hat európai országból szerveződött az az oroszbarát szélsőjobboldali politikai szövetség, amiben a Mi Hazánk is benne van."
A cikk azt írja, hogy egy budapesti francia állampolgár került a hatóságok látókörébe. Az nem derült ki, hogy ez pontosan mit jelent, csak annyi hogy valamilyen senki által nem ismert oldalra írt, a cikkből idézve "alig ismert és ritkán frissülő lap". A Mi Hazánk ellen semmilyen nyomozást nem említ. Hozzád hasonlóan a cikkíró sugalmaz valamiféle kapcsolatot arra alapozva, hogy valamilyen politikai kérdésben oroszbarátok.

Ilyen következtetést én is tudok kreálni. Nem olyan rég az egyik Szikrás lakásában talált laptop tele volt cp-vel. Neked is szikrás élettársad van, tehát pedofil vagy. Hasonló színvonal.

Lehet, hogy az oroszok állnak a Mi Hazánk mögött, mert a politikában minden lehetséges, főleg itthon. Viszont bármiféle konkrétum nélkül ez nagyon gyenge és színvonaltalan.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 17., vasárnap 13:11

fiala kb 11.perctol :mrgreen:

Vissza: