OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 20., szerda 8:43

Nika91127 írta:
nmate írta: Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat. :coffee:
Küldte 5 ismerősöm is.
Amúgy nem olvasok ilyeneket.
Btw láthatod, itt is kaptam rá a dislike hadat :)
Szerintem is erős lett elsőre a posztod, de a második posztod után igazából jobban értem. Ez akkor olyan dolog mint részleges szakadásnál a bokarögzítő, hogy felteszed magadnak?

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 20., szerda 8:40

nmate írta: Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat. :coffee:
Küldte 5 ismerősöm is.
Amúgy nem olvasok ilyeneket.
Btw láthatod, itt is kaptam rá a dislike hadat :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. november 20., szerda 8:17

Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat. :coffee:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. november 20., szerda 8:16

Nika91127 írta:
zsuninnyo írta:

Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?
Igen. Karfelkötés a javasolt primeren - ugye kórházban nincs "gyári rögzítő".
Majd segédeszköz boltban heveder/ketrészes rögzítő vétel, majd felhelyezés, ami nem orvosi kompetencia.
A 4 napos kontroll még "korai" is, ezeket 1 illetve 4 hetes korban kontroll rtg, majd gyógytorna.
VIlagos, koszi

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 20., szerda 8:13

zsuninnyo írta:
Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/

Újabb csodás fb poszt. És alatta a sok agyhalott.
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a hölgy valótlant állít több pontban is
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...

Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...

Imádok ebben melózni ❤️
Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?
Igen. Karfelkötés a javasolt primeren - ugye kórházban nincs "gyári rögzítő".
Majd segédeszköz boltban heveder/ketrészes rögzítő vétel, majd felhelyezés, ami nem orvosi kompetencia.
A 4 napos kontroll még "korai" is, ezeket 1 illetve 4 hetes korban kontroll rtg, majd gyógytorna.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. november 20., szerda 8:09

- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...

Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...

Imádok ebben melózni ❤️

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 20., szerda 7:57

Realista24 írta: Nekunk volt vegre egy jo haziorvosunk, aki most felmondott, majd a varos elintezte annyival, hogy nem lesz korzetes orvosunk. Mindig mas lesz ott, eppen aki raer :lol:
Ennyit számít, hogy van-e orvos a felsö vezetésnek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 20., szerda 7:36

Nekunk volt vegre egy jo haziorvosunk, aki most felmondott, majd a varos elintezte annyival, hogy nem lesz korzetes orvosunk. Mindig mas lesz ott, eppen aki raer :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 20., szerda 7:32

R. Carlos írta:
Rozsabimbo2019 írta:

Magas a ló. Huppanj le közénk. Itt lent is vannak szép dolgok, a proletárok között. :roll:
Fura, hogy magadra vetted ezt. :mrgreen:
Megesik.
Gonosz eü, gonosz orvosok.
Mindenki szemét és fellengzős.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 20., szerda 7:31

Rozsabimbo2019 írta:

Imádok ebben melózni ❤️
Magas a ló. Huppanj le közénk. Itt lent is vannak szép dolgok, a proletárok között. :roll:
Fura, hogy magadra vetted ezt. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. november 19., kedd 23:46

Imádok ebben melózni ❤️

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 19., kedd 22:57

https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/

Imádok ebben melózni ❤️

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 19., kedd 11:48

"egyetemi hallgato" :lol:

Pszichopata allat

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 19., kedd 11:48

Semmi baj az ilyennel. Remelem az utolso forintig vissza kell torlesztenie. Aztan mehet mindenki a dolgara. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 19., kedd 11:29

"Totálkárosra tört egy több tíz millió forintos autót egy egyetemi hallgató, aki gyárlátogatáson engedély nélkül vitte el „próbakörre” a járművet – tájékoztatott a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

November 15-én egy egyetemi diákcsoport érkezett gyárlátogatásra az egyik kecskeméti üzembe. A látogatások rendszerint kötött programmal és szigorú protokoll mellett zajlanak, amit a hallgatóknak is elmondtak. Ennek ellenére egyikük elszakadt társaitól, és egymaga kezdte meg az üzem felfedezését.
A hallgató az utómunkára váró autók parkolójában kötött ki, ahol megtetszett neki egy Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 45S AMG típusú autó, amelybe bele is ült. A vezető melletti ülésen megtalálta az indítókulcsot, és úgy döntött, megy egy kört az autóval. A tesztpályára is felhajtott, annak ellenére, hogy azt sorompóval lezárták. A fiatal férfi később úgy fogalmazott, hogy kíváncsi volt, „mit tud a kocsi”.

A „tesztvezetés” során azonban az egyik kanyarban lesodródott az útról, és árokba borult. A 28 éves egyetemista sérülés nélkül megúszta a balesetet, de az autó totálkárosra tört, így 40–50 millió forint kár keletkezett."

Ez zseniális :lol: :lol:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 17., vasárnap 20:11

Nika91127 írta:
___Samy___ írta: Mivel megint beszart bf elott egy nappal a nappaliban a tv, igy muszaj voltam penteken vasarolni. Viszont most MM-on lottem egy 65 colos PEAQ tv-t 190 helyett 160-ert.
Az milyen márka? :)
Ha jol tudom a MM sajat markaja.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. november 17., vasárnap 19:34

___Samy___ írta: -5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
Nálam a kedvenc, black friday= ingyenes szállítás :lol:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 17., vasárnap 18:45

___Samy___ írta: Mivel megint beszart bf elott egy nappal a nappaliban a tv, igy muszaj voltam penteken vasarolni. Viszont most MM-on lottem egy 65 colos PEAQ tv-t 190 helyett 160-ert.
Az milyen márka? :)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 17., vasárnap 17:40

Mivel megint beszart bf elott egy nappal a nappaliban a tv, igy muszaj voltam penteken vasarolni. Viszont most MM-on lottem egy 65 colos PEAQ tv-t 190 helyett 160-ert.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 15., péntek 11:33

Én is elpazaroltam 2órát keresgéléssel, de semmi értelmes dolog nem volt. Jobban szabályozhatnák ezt a "BLACK FRIDAY" nevet, -30% alatt ne írják már oda :lol: Vicc.

Vissza: