Remy írta: Rem rendes csaladot se nagyon lattam a listan.
Minden részt tudok fejbol kb gyerekkent nalunk ez ment esténként a családdal,nem a baratok közt.
Meg a two and a half men
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 18., hétfő 15:32
Remy írta: Rem rendes csaladot se nagyon lattam a listan.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 18., hétfő 15:31
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 18., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. november 18., hétfő 15:17
Tjacks írta:Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapomnmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
Értelek amúgy.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 18., hétfő 12:37
Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapomnmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. november 18., hétfő 12:02
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 18., hétfő 10:51
Nálam pont ez a gond, 1-1 részt soha nem tudtam megnézni, darálni meg nem tudok már.nmate írta:
Fixen a szerda a este a sorozatos este, 1-1 részt be lehet sűríteni. Off, de igen, kíváncsi lennék, ki hogyan menedzseli a sorozatozást be az életébe, egy kollégám pl. 4 órákat alszik, kaját rendel és gyerekkel való sétán kívül nem mozog. Szóval priorizálás kérdése.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 18., hétfő 10:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. november 18., hétfő 10:37
Fixen a szerda a este a sorozatos este, 1-1 részt be lehet sűríteni. Off, de igen, kíváncsi lennék, ki hogyan menedzseli a sorozatozást be az életébe, egy kollégám pl. 4 órákat alszik, kaját rendel és gyerekkel való sétán kívül nem mozog. Szóval priorizálás kérdése.Tjacks írta:+1, talán az utolsó sorozat volt ami teljesen lekötött ( nah meg amire volt időm is), irigykedek itt jó pár arcra hogy ennyi ideje van sorozatot nézni.ziro4vr írta: Csernobil.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 18., hétfő 10:19
+1, talán az utolsó sorozat volt ami teljesen lekötött ( nah meg amire volt időm is), irigykedek itt jó pár arcra hogy ennyi ideje van sorozatot nézni.ziro4vr írta: Csernobil.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 17., vasárnap 22:27
Nosztalgiának nagy ereje van és az élmények amik közbe értek. Voltak benne olyan apró fordulatok és morzsák amiknek nem volt nagy jelentősége mégis tudott sokkolni és megijeszteni, pedig nem egy horror műfaj.ziro4vr írta: Amúgy tényleg sok a hópihe.
Lost az utolsó évadot leszámítva nekem örök favorit, már csak a sok konteo meg agyalás miatt is, kis faszosként jártam az angol nyelvű fórumokat, mentek a teóriák, azt a szép időszakot nem hozza már vissza semmi.
Ami még talán kimaradt az a Dark meg a fargo (1-2), azok nagyon elkaptak. Ja meg a Csernobil.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. november 17., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 17., vasárnap 20:59
Realista24 írta:
PS. Anyam mennyi komment. Végre nem csak a politika pörgött.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 17., vasárnap 20:23
Sejtettemhehetheoriginal írta: Egy szavadba kerul felporgetjuk a politikat itt is
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 17., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 17., vasárnap 20:21
Na megvagy, szerencséd, jó a lista. És van kettő, amit meg nem is csekkoltam.hehetheoriginal írta: Top10 sori szamomra (nem sorrendben, hanem ahogy eszembe jut):
Narcos es minden spinoffja
The wire
Breaking bad es better call saul (egynek vettem a kettot)
Sopranos
Oz
The get down
Everbody hates chris
Black books/fleabag/the IT crowd
Top boy/bodyguard/black mirror/skins (nem tudok donteni, mind fasza angol cucc)
Anime sorikat most kihagyom, de ott is van par epic cucc.
Kb nagyjabol, de volt meg jopar sorozat, amik osszessegeben nem voltak faszak, de volt 1-1 resz, jelenet, ami all time best koze kerult.
Ha meg szannek ra idot, biztos kerulne meg fel par a listara,
De nyugodtan irjatok a tieiteket is, hatha van, amit elfelejtettem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 17., vasárnap 20:19
Nézem is. Köszi.Halfkey írta: Volt több Wire, és a hehelista volt az első
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 17., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 17., vasárnap 20:16
Bytheway a te top10ed volt már itt és csak lemaradtam? Kiváncsi lennek rá.hehetheoriginal írta:Valakinek telleg top10 alltime sori a soa?Realista24 írta:
SoA-t fikaztad, kaptad a mínuszt.
El nem tudom hinni
Olyan szint kb mint anno a knight rider, szupercsapat, macgyver pl, csak modernebb köntösben.
@hk: jaj a stilus
Sok puhaszar tulerzekeny kis forumozo
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 17., vasárnap 20:13
Miért ne lehetne? Szomorú lenne a világ, ha csak kritikailag méltatott, anyagilag sikeres, díjnyertes filmeket/sorozatokat lehetne szeretni és top helyekre rangsorolni, mikor szubjektív az egész. Annyira, de annyira változatos a filmművészet...hehetheoriginal írta:
Valakinek telleg top10 alltime sori a soa?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem