Volt 2 vagy 3 meccse és már adjuk is el.és mostmár sokkal inkább Veratti, mint Alonso.
Neymar ma rúg hármat, vasárnap meg négyet és igazoljuk le.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 12:25
Volt 2 vagy 3 meccse és már adjuk is el.és mostmár sokkal inkább Veratti, mint Alonso.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 8., szerda 12:19
ide nem 2 méteres néger állatok kellenek, hanem labdát tartani és kihozni, valamint passzolni tudó kétlábas játékosok. olyanok akiknek a lábán nem sír a labda, sokkal inkább az ellenfél, mert nem tudja leszedni onnan.gündogant meg verrattit el tudjátok képzelni egyszerre a kp-n előttük egy modriccal ?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 8., szerda 12:13
Gündogan mellett Kondogbiat is kinézték, emellett Tito megvétózta Hummels szerződtetését és Thiago Silvat akarja (rajtuk kívűl Neymar és Isco szerepel még a kívánságlistán; utóbbi és Gündogan közül, azonban csak az egyiket szerződtetik a tervek szerint)!A hírek szerint a Barcelona is szeretné megszerezni Gündogan-t a Dortmund-ból, akiért 25 milliót sem sajnálnának adni, kíváncsian várom vele kapcsolatban is a fejleményeket.
A hírek szerint (ebben a témában 100%-os egyetértés van) vagy az egyik, vagy a másik jön; ketten egyszerre nagyon nem valószínű!gündogant meg verrattit el tudjátok képzelni egyszerre a kp-n előttük egy modriccal ?
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 8., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 12:09
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 8., szerda 12:08
a két kezem összetenném ha ez összejönne.Tayo írta:gündogant meg verrattit el tudjátok képzelni egyszerre a kp-n előttük egy modriccal ?
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 8., szerda 12:06
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 8., szerda 11:45
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 8., szerda 11:45
Angolon van. Nem akarom szegényt a magyar szórenddel kínozni, amikor gyakran nekem is gondjaim vannak vele. :Đmadridronie írta:Jó az, a legtöbben (köztük én magam is) így értelmezzük, fordítjuk a cikkeket (a lényeg abszolút kivehető, csupán célszerű a magyar helyett angolra vagy németre fordíttatni a spanyol szöveget)! :ĐNem erősségem a spanyol, konkrétan nem tudok spanyolul, de Google Translate-tel azért elolvastam úgy ahogy. Érdekes, hogy szerinte csak a játékosok hibásak a szezonért,
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 8., szerda 11:25
Jó az, a legtöbben (köztük én magam is) így értelmezzük, fordítjuk a cikkeket (a lényeg abszolút kivehető, csupán célszerű a magyar helyett angolra vagy németre fordíttatni a spanyol szöveget)! :ĐNem erősségem a spanyol, konkrétan nem tudok spanyolul, de Google Translate-tel azért elolvastam úgy ahogy. Érdekes, hogy szerinte csak a játékosok hibásak a szezonért,
Hát idén minden kívánsága teljesülhet a portugálnak (menekülő útvonal van dögivel), ezek után még inkább csodálkoznék, ha maradna! Egyúttal Fergie elköszönésével egy okkal kevesebb, hogy Cristiano elhagyja a Madridot és visszatérjen Manchesterbe és Angliába!Így Josénak két helyre is megnyílik az út..Ha ezek után Madridban marad, az kész csoda lesz.
A PSG is vinné, ha Ancelotti elmegy tőlük. Nekem mindegy, hogy hová megy, csak ne az idegeimre, és el innen.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 8., szerda 11:24
HozzászólásSzerző: andris9898 » 2013. május 8., szerda 11:23
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 8., szerda 11:21
a te anyagod sem lehet rosszaz ilyet én sem értem.
közben hivatalos: Sir Alex visszavonul
igen, a szakmai stábban marad, és kétlem, hogy mou engedné, hogy felügyeljék és beleszóljanak a dolgába.én valami olyasmit tudok elképzelni hogy "felügyelni fogja" a következő edzőt, segíteni fog neki.
akarod mondani kész rémálom.Ha ezek után Madridban marad, az kész csoda lesz.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 8., szerda 11:20
az ilyet én sem értem.TheodoriK írta:19 perce már beírták, hogy hivatalos.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 8., szerda 11:12
19 perce már beírták, hogy hivatalos.DavieS írta:Közben hivatalos, Sir Alex visszavonul a szezon végén.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 8., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 8., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 8., szerda 11:07
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 8., szerda 11:05
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem