Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 18., hétfő 11:33

BlancoMark írta:
RealVazquez írta:

Én pedig MP és a Tisza Párt helyében azonnal elkezdeném “összegyurcsányozni” a fideszt. Mi másról szólna ez a döntés, ha nem arról, hogy a DK és a Mi Hazánk biztosan bejussanak?
Azert kivancsi vagyok ez hogy fog lejonni a Fideszes valasztok szemeben, mert ezzel a lepessel egyertelmuen gyengeseget mutat a Fidesz. Inkabb arrol kene meggyozniuk a szavazokat, hogy nincs mitol tartaniuk, nem? :)
hagyjuk a fideszből jól élőket és a roncstársadalmat, mert ez a fidesz ma.

fidesz politikája meg elment a 100% propaganda és 0% valódi érdemi országkormányzási irányba.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 18., hétfő 11:32

hehetheoriginal írta: telex balfasz kérdéseire elő is jött pszichopeti :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

i love it :kalapos:
Nagyon vicces, ahogy türelmesen válaszol a bulvár szarokra, majd hozzáteszi folyamat hogy a fontos kérdésekről szívesebben beszélne, de azért válaszol rájuk :kalapos:

Zseniális :lol:
Azert kivancsi vagyok ez hogy fog lejonni a Fideszes valasztok szemeben, mert ezzel a lepessel egyertelmuen gyengeseget mutat a Fidesz.
Ez már túl bonyolult a fidesz által megcélzott szavazóbázisnak, hogy ilyen nagyon komoly összefüggéseket meglássanak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 18., hétfő 11:36-kor.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 18., hétfő 11:30

RealVazquez írta:
nuevo_ericco írta:

Fidesz helyében én is ezt tenném, hogy bejusson a DK és a Mi Hazánk is.
Én pedig MP és a Tisza Párt helyében azonnal elkezdeném “összegyurcsányozni” a fideszt. Mi másról szólna ez a döntés, ha nem arról, hogy a DK és a Mi Hazánk biztosan bejussanak?
Azert kivancsi vagyok ez hogy fog lejonni a Fideszes valasztok szemeben, mert ezzel a lepessel egyertelmuen gyengeseget mutat a Fidesz. Inkabb arrol kene meggyozniuk a szavazokat, hogy nincs mitol tartaniuk, nem? :)

Barca1
Kedvenc játékosaid: Messi Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 18., hétfő 11:30

"Putyin fejéhez nem szorított fegyvert senki, még Biden sem, hogy megtámadja a testvérnemzetet,"

Pedig pontosan ezt csinálták 2013 óta.Vagy az smafu nem is úgy volt?Ezt a zsoldos dolgot még inkább hagyjuk mert azt mondok amit akarok.Annyi erővel a koreaiak is lehetnek zsoldosok.Csak egy kérdésre válaszolj.Ki avatkozott be egy olyan konfliktusba háborúba fegyverekkel stb amihez elvileg semmilyen katonai szövetség nem köti,és semmi köze nem lenne hozzá?

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 18., hétfő 11:28

nuevo_ericco írta:
ferni írta: Azt mondja MP le fogják vinni a bejutási küszöböt 3%-ra Fideszék.
:goat:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 18., hétfő 11:28

telex balfasz kérdéseire elő is jött pszichopeti :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

i love it :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. november 18., hétfő 11:27

BlancoMark írta:
hehetheoriginal írta: https://index.hu/belfold/2024/11/18/mag ... el-evelin/

Annyira ostobak ezek ott roganeknal, hogy elképesztő :lol:
Ezzel is csak meg szimpibb lett petyko tesomsz :kalapos:
Teljesen vakon vannak Roganek. Attol nem lesz Orban Viktor kormanyzokepesebb, hogy MP budos szaju emberekrol es idiota ujsagirokrol beszel. Mar pedig a jelenlegi gazdasagi helyzetben az emberek legalabb fele szerint alkalmatlan arra Orban, hogy kirangassa az orszagot a szarbol. Tenyleg nem ertik, hogy a fikazas helyett - amivel tovabb legitimaljak MP-t - eredmenyeket kene felmutatni es transzparens hatalomgyakorlassal valamibe kene nezni a nepet?
Raadasul ez a hangfelvetel tenyleg nem art neki. Sot, meg mondjak is ezen a hatterbeszelgetesen neki, hogy ne legyel olyan, mint a fidesz. Probaljak meggyozni masrol, nem egy szemelyben dont feltetlen, fekek es egyensulyok rendszere. Nekem ez meg pozitiv is inkabb. :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 18., hétfő 11:26

swfan írta:
BLevi96 írta:
2 kérdés:
Ezt megcsinálhatják-e?
Az elmúlt 14 év után ez kérdés? :lol: Akármit megtehetnek.

Szerintem még arra is lehet esély, ha nagyon azt mutatnák a kutatásaik, hogy egyértelműen veszítenének, hogy eltörlik a körzeteket és tisztán listás lesz a választás - így garantálva azt, hogy senki ne tudjon egyedül kormányt alakítani.

Pont ahogy Budapesttel tették idén.
Mármint amit a nem szatellit párt Mi Hazánk terjesztett be? :lol: :lol: :lol:

Megszavazta a Fidesz-KDNP: listás választás jön Budapesten újra

Megszavazta a parlament kedden 135 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 6 tartózkodással az eredetileg a Mi Hazánk által benyújtott törvényjavaslatot, amely megváltoztatja a fővárosi választási szabályokat. A kedd esti szavazásnál a Mi Hazánk képviselői végül tartózkodtak, az általuk beterjesztett javaslatot a kormánypártok támogatásával fogadta el az Országgyűlés.
:lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 18., hétfő 11:23

BlancoMark írta:

Teljesen vakon vannak Roganek. Attol nem lesz Orban Viktor kormanyzokepesebb, hogy MP budos szaju emberekrol es idiota ujsagirokrol beszel. Mar pedig a jelenlegi gazdasagi helyzetben az emberek legalabb fele szerint alkalmatlan arra Orban, hogy kirangassa az orszagot a szarbol. Tenyleg nem ertik, hogy a fikazas helyett - amivel tovabb legitimaljak MP-t - eredmenyeket kene felmutatni es transzparens hatalomgyakorlassal valamibe kene nezni a nepet?
en azon is röhögök, hogy minden kérdező újságírót premierbe mutatja a kamera :kalapos:
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 18., hétfő 11:21

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 18., hétfő 11:21

Barca1 írta:
swfan írta:

Ez érdekes, hiszen mást sem csinálsz, csak felmondod a paneleket, amiket ott vagy más hasonló jellegű oldalakon írnak. Legutóbb Jámborék kapcsán, most meg épp a háborút illetően.

A nagy rettegés közepette azért itt hagyok egy jó kis wikipédia cikket, amiben fel van sorolva az összes korábbi vörösvonal, amit Putyin húzott, hogy ez meg az lesz, ha a nyugat átlépi őket. Megsúgom: a nyugat átlépte őket, Putyin meg nem csinált semmit. Most se fog.

https://en.wikipedia.org/wiki/Red_lines ... ainian_War
Pont az obegat másra olyanokat amit ő maga tesz.Tipikus ****viselkedési forma.Elarulom neked most is a kuruczinforol tájékozódtam.
Sokkal hitelesebb oldal :lol: egyébként milyen érdekes, egy újabb szélsőjobbos oldal, ami orosz propagandát nyomat. Biztosan csak véletlen...

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 18., hétfő 11:16

Barca1 írta:
nuevo_ericco írta:

Ezen a fórumon? Nem sokszor találkoztam ezekkel, ha egyáltalán.
Ha pedig a magyar közbeszédet nézem, ott is a kommunisázást sokkal gyakoribbnak érzem. Arról nem is beszélve, hogy gyakran hatalmi pozícióból, állami forrásokból és eszközökkel folyik, ami az én szememben egy szorzó még rá.

Éppen ideje volt, az iráni drónok és észak koreai katonák után. Vagy az nem számít eszkalációnak, ha az oroszok csinálják?
Szerinted mit kellett volna tennie az oroszoknak,mikor az egész Nato támogat egy nem Nato országot fegyverekkel katonákkal műholdakkal stb.Eddig is tele volt francia britt cseh lengyel katonákkal az ukrán hadsereg.Szerinted azokat a fegyverrendszereket kik kezelik?A műholdas felderítést kik csináljak?Persze tudom a nagy amerikai democsokraciában ez így működik,hogy egyiknek mindent is a másik meg amúgy is náci.Haboru nélkül nem tud létezni a nagy demokraciaxportalo.
Ukrajnában önkéntesek harcolnak a nyugati országokból. Az oroszok oldalán meg az észak koreai reguláris hadsereg állományai. Ez nagyon nem ugyanaz, ne is mossuk össze!

Egyébként még mindig Oroszország az, aki kezdte ezt a háborút egy független ország lerohanásával, úgy tűnik ez ilyenkor mindig elfelejtődik. A nyugatnak talán szét kellett volna tárnia a kezét, miközben nemzetközi jogot sért meg Oroszország?

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 18., hétfő 11:15

BLevi96 írta:Ezt megcsinálhatják-e?
Kétharmados parlamenti többséggel a parlamentben azt csinálnak, amit akarnak.
BLevi96 írta: Hogy magyaráznák meg a szavazóiknak hogy megmentik Gyurcsány seggét, aki végre kiesne a parlamentből?
Akkor, amikor megszavazzák, simán nem fognak erről beszélni, a szavazóik pedig maguktól úgyse gondolnak erre. Majd azt mondják, hogy ezzel csak a demokratikus versenyt segítík. Ami alap esetben igaz is lenne.
Barca1 írta: Szerinted mit kellett volna tennie az oroszoknak,mikor az egész Nato támogat egy nem Nato országot fegyverekkel katonákkal műholdakkal stb.
Mondjuk nem kirobbantani a háborút. Nem elhinni a saját hazugságaikat, hogy 3 nap alatt elesik Kijev, stb.

Nato továbbra sem támogatja az ukránokat katonákkal, meg máshogy sem. Nato tag- és egyébb országok fegyverekkel, pénzzel, segélycsomagokkal, stb. igen. Akik ott vannak nem ukrán katonák, azok zsoldosok. Tk. mint amit a Wagner is csinál a hábrú eleje óta az oroszok oldalán. Hivatásos NATO katona nem vesz részt a harcokban.
Barca1 írta: Persze tudom a nagy amerikai democsokraciában ez így működik,hogy egyiknek mindent is a másik meg amúgy is náci.Haboru nélkül nem tud létezni a nagy demokraciaxportalo.
Szokásos whataboutism, amerikára terelő panel, unalmas.
Putyin fejéhez nem szorított fegyvert senki, még Biden sem, hogy megtámadja a testvérnemzetet, ezzel sok orosz szendvedését is okozva. Hogy ezek után az ukránok kikhez fordultak segítségért, az másodlagos. Sok választásuk nem is volt. Az oroszok előtt viszont volt több is, mégis a legvéresebbet választották.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. november 18., hétfő 11:19-kor.

Barca1

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 18., hétfő 11:14

swfan írta:
Barca1 írta:
Soha nem tájékozódom ilyen szennylapokbol.
Ez érdekes, hiszen mást sem csinálsz, csak felmondod a paneleket, amiket ott vagy más hasonló jellegű oldalakon írnak. Legutóbb Jámborék kapcsán, most meg épp a háborút illetően.

A nagy rettegés közepette azért itt hagyok egy jó kis wikipédia cikket, amiben fel van sorolva az összes korábbi vörösvonal, amit Putyin húzott, hogy ez meg az lesz, ha a nyugat átlépi őket. Megsúgom: a nyugat átlépte őket, Putyin meg nem csinált semmit. Most se fog.

Pont az obegat másra olyanokat amit ő maga tesz.Tipikus ****viselkedési forma.Elarulom neked most is a kuruczinforol tájékozódtam.

Barca1

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. november 18., hétfő 11:07

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Viszont érdemes lenne megnézni, hogy kiknél fordulnak elő többször ezek a szavak, hogy náci, fasiszta, putyinista, oroszcsicska, stb.
Ezen a fórumon? Nem sokszor találkoztam ezekkel, ha egyáltalán.
Ha pedig a magyar közbeszédet nézem, ott is a kommunisázást sokkal gyakoribbnak érzem. Arról nem is beszélve, hogy gyakran hatalmi pozícióból, állami forrásokból és eszközökkel folyik, ami az én szememben egy szorzó még rá.
Barca1 írta: Bidebá engedélyezte a nagy hatótávolságú rakéták használatát az oroszok ellen,és csatlakoztak hozzá a britek és a franciák.
Szerintem nem lesz itt semmilyen választás 26 ban.
Éppen ideje volt, az iráni drónok és észak koreai katonák után. Vagy az nem számít eszkalációnak, ha az oroszok csinálják?
Szerinted mit kellett volna tennie az oroszoknak,mikor az egész Nato támogat egy nem Nato országot fegyverekkel katonákkal műholdakkal stb.Eddig is tele volt francia britt cseh lengyel katonákkal az ukrán hadsereg.Szerinted azokat a fegyverrendszereket kik kezelik?A műholdas felderítést kik csináljak?Persze tudom a nagy amerikai democsokraciában ez így működik,hogy egyiknek mindent is a másik meg amúgy is náci.Haboru nélkül nem tud létezni a nagy demokraciaxportalo.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 18., hétfő 11:05

BLevi96 írta:
nuevo_ericco írta:

2 kérdés:
Ezt megcsinálhatják-e?
Az elmúlt 14 év után ez kérdés? :lol: Akármit megtehetnek.

Szerintem még arra is lehet esély, ha nagyon azt mutatnák a kutatásaik, hogy egyértelműen veszítenének, hogy eltörlik a körzeteket és tisztán listás lesz a választás - így garantálva azt, hogy senki ne tudjon egyedül kormányt alakítani.

Pont ahogy Budapesttel tették idén.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 18., hétfő 11:00

nuevo_ericco írta:
2 kérdés:
Ezt megcsinálhatják-e?
Hogy magyaráznák meg a szavazóiknak hogy megmentik Gyurcsány seggét, aki végre kiesne a parlamentből?

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 18., hétfő 10:53

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 18., hétfő 10:52

Barca1 írta:
swfan írta:

Sejtettem, hogy az origón megint kitört a harmadik világháború, mint ahogy minden egyes nap az elmúlt 2 és fél évben :coffee:
Soha nem tájékozódom ilyen szennylapokbol.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 18., hétfő 10:52

Azt mondja MP le fogják vinni a bejutási küszöböt 3%-ra Fideszék.

Vissza: