Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
From
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évadzáró előtt, Fatima terhességéről pár gondolat. Smiley és társai szvsz. csak katonák. Fatima pedig az igazi Nagy Gonoszt fogja világra hozni. Mivel a From készítői állnak részben a Lost mögött, így vélek felfedezni némi párhuzamot. A Fehér Ruhás Fiú az Jacob, és lesz valaki aki a Man in Black From megfelelője lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évadzáró előtt, Fatima terhességéről pár gondolat. Smiley és társai szvsz. csak katonák. Fatima pedig az igazi Nagy Gonoszt fogja világra hozni. Mivel a From készítői állnak részben a Lost mögött, így vélek felfedezni némi párhuzamot. A Fehér Ruhás Fiú az Jacob, és lesz valaki aki a Man in Black From megfelelője lesz.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Na vége lett az Arcanenek, kijött a maradék 3 rész is.
Zseni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljesen érthetetlen, hogy a második évadra egy ennyire szerteágazó, teljes agyfasz de mellesleg jó sztorit, hogy a fenébe tudtak a végére ennyire összehozni, hogy a végén kiadjon minden szál, minden karakter egy kerek egészet.
Tényleg olyan sok mindent akartak egyszerre a 2. évadban, hogy egy ilyenből kb 10 sorozatból letérdel 9 a végére és egy katyvasz lesz a vége, itt meg minden összeállt, minden kibaszott jó lett.
Fantasztikus két évadot láthattunk, elképesztő minőséggel.
Külön kiemelném Powder/Jinx karakterét, amilyen mélységet adtak neki, ahogy változott történésről történésre, fantasztikus volt végig.
Lehetne róla még írni rengeteget, de elképesztő lett ahogy ez a karakter meg lett alkotva, meg lett írva.
Nagyon top sorozat lett nálam, all time is a legjobbak között van
Zseni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljesen érthetetlen, hogy a második évadra egy ennyire szerteágazó, teljes agyfasz de mellesleg jó sztorit, hogy a fenébe tudtak a végére ennyire összehozni, hogy a végén kiadjon minden szál, minden karakter egy kerek egészet.
Tényleg olyan sok mindent akartak egyszerre a 2. évadban, hogy egy ilyenből kb 10 sorozatból letérdel 9 a végére és egy katyvasz lesz a vége, itt meg minden összeállt, minden kibaszott jó lett.
Fantasztikus két évadot láthattunk, elképesztő minőséggel.
Külön kiemelném Powder/Jinx karakterét, amilyen mélységet adtak neki, ahogy változott történésről történésre, fantasztikus volt végig.
Lehetne róla még írni rengeteget, de elképesztő lett ahogy ez a karakter meg lett alkotva, meg lett írva.
Nagyon top sorozat lett nálam, all time is a legjobbak között van
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nalam is volt olyan idoszak, amikor parhuzamosan ment 15 sorozat es tenyleg az volt a cel, hogy az adott evben minden minimalisan is emlitesre melto darabot lassak; es egy darabig ez jol mukodott is. Viszont amikor a napi 3-4 orabol lesz heti 3-4 ora sorozatokra szanhato ido, olyankor jon a panik, hogy lemaradsz. Eveken keresztul nem fenntarthato a "mindent is latni" terv.nmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
Par eve mar en is igy vagyok vele, hogy egyszerre egy sorozat, ha jo, nezem; ha meg mar nem tetszik, kaszalom es johet a kovetkezo. Akkor van a baj, amikor felirok egy csomo uj sorozatot, amit szeretnek nezni, majd egy ido utan 1-1 resz kozben azon kattog az agyam, hogy mikor fogom a masik 8 darabot megnezni, mert mar azokbol is kint van a teljes evad. A vegen meg a kieges, ami utan honapokig nem nezek egy reszt se. (Van egy listam 300+ sorozattal, nagy reszet soha, meg csak el se fogom kezdeni )
Legutobb valamikor marciusban neztem uj sorozatot (azota csak heti par big bang theory, friends, two and a half men, according to jim, ha epp TV-ben megy valamelyik).
Viszont most teljesen kipihentnek erzem magam.
- P. Krisz
Most csak 2 sorozat pereg.Off, de igen, kíváncsi lennék, ki hogyan menedzseli a sorozatozást be az életébe
From és Bleach TYBW, szombat délután bő 1 óra.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Mai napig megnezek belole egy ket reszt. Pont tegnap lattam azt az epizodot, mikor Carriet probalja felcsipni a torpe, kozben kirabolja Dougot.dzsi91 írta:Nálam kb minden sorozat ott ment el ahol elkezdtem részről részre nézni. Több idő van gondolkozni rajta így a hibák is jobban feltűnnek mintha darálnám.Tjacks írta:
Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapom
Értelek amúgy.
Amúgy meg férjek gyöngye nálam már lement vagy 5ször és nem annyira mainstream mint a többi sitcom pedig kurvajó
De a szemmutetes resz is emlekezetes.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nálam kb minden sorozat ott ment el ahol elkezdtem részről részre nézni. Több idő van gondolkozni rajta így a hibák is jobban feltűnnek mintha darálnám.Tjacks írta:Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapomnmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
Értelek amúgy.
Amúgy meg férjek gyöngye nálam már lement vagy 5ször és nem annyira mainstream mint a többi sitcom pedig kurvajó
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nzooli93
Dune milyen lett? Nézte valaki?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
napi 1 resz lefekves elott, hetvegente 1 vagy 2 delutan.Off, de igen, kíváncsi lennék, ki hogyan menedzseli a sorozatozást be az életébe
lostot nezzuk most, ez esetben napi 40p vagy hetvegente kb masfel ora.
nalunk ez az egeszseges limit.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De csakis a magyar verzió!!!444Remy írta: Rem rendes csaladot se nagyon lattam a listan.
Én már nagyon kevés új sorozattal vagyok befogadó, ha nem kap el 1 de max 2 rész után, kasza, inkább nézek végig valami örök favoritot sokadjára. Pl jah legutóbb a mr robottal voltam így.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A charlie sheenes 2,5 men is valoban fasza, azt szerettem
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nálam 1hét alatt lepörgött talán mint a pisztácía, nem lehet abba hagyniTjacks írta:Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapomnmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
Értelek amúgy.
- nzooli93
Remy írta: Rem rendes csaladot se nagyon lattam a listan.
Minden részt tudok fejbol kb gyerekkent nalunk ez ment esténként a családdal,nem a baratok közt.
Meg a two and a half men
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rem rendes csaladot se nagyon lattam a listan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nálam a Vámpírnaplók elsö 4 èvada a listán lenne a felsoroltakon kivul
Klaus meg Damon karaktere az egyik legjobb.
De amugy kövezzetek meg de èn a Született felesègeket is imádom.
Nyilván ott is lapos lett a vège sajnos.
Klaus meg Damon karaktere az egyik legjobb.
De amugy kövezzetek meg de èn a Született felesègeket is imádom.
Nyilván ott is lapos lett a vège sajnos.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Tjacks írta:Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapomnmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
Értelek amúgy.
En epp azt csinalom. Nincs ido heti egynel tobb reszre, pedig tetszik. 2. evad 2. resznel jarok
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Csak egy példa: Breaking Bad. Jelentkezzen az a személy aki ezt heti 1 résszel képes volt végig tolni, előre is emelem kalapomnmate írta: Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
Értelek amúgy.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem is kell mindent látni, találj valamit amit élvezel, dönts mellette és oszd be. Darálásban ki lehet égni amúgy is. Én sosem pazaroltam az időt olyan sorozatra ami nem tetszett.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nálam pont ez a gond, 1-1 részt soha nem tudtam megnézni, darálni meg nem tudok már.nmate írta:
Fixen a szerda a este a sorozatos este, 1-1 részt be lehet sűríteni. Off, de igen, kíváncsi lennék, ki hogyan menedzseli a sorozatozást be az életébe, egy kollégám pl. 4 órákat alszik, kaját rendel és gyerekkel való sétán kívül nem mozog. Szóval priorizálás kérdése.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
True Detective első évad és a Mr Robot 4. évad ami minden felett van számomra egy polccal. De Mr. Robot úgy egészében annyira zseniális és kerek, hogy nem sok minden ér fel hozzá. Rendezés, forgatókönyv, zene, fényképezés, mind-mind s tier. Színészek a gyenge pont, de kompenzálva van.
Szitkomok szerintem nem összehasonlíthatóak a 40-60 perces kategóriával, humorérzék sokkal szubjektívebb dolog. Nekem a Community és az Office s2-7 a top
Szitkomok szerintem nem összehasonlíthatóak a 40-60 perces kategóriával, humorérzék sokkal szubjektívebb dolog. Nekem a Community és az Office s2-7 a top
Fixen a szerda a este a sorozatos este, 1-1 részt be lehet sűríteni. Off, de igen, kíváncsi lennék, ki hogyan menedzseli a sorozatozást be az életébe, egy kollégám pl. 4 órákat alszik, kaját rendel és gyerekkel való sétán kívül nem mozog. Szóval priorizálás kérdése.Tjacks írta:+1, talán az utolsó sorozat volt ami teljesen lekötött ( nah meg amire volt időm is), irigykedek itt jó pár arcra hogy ennyi ideje van sorozatot nézni.ziro4vr írta: Csernobil.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2024. november 18., hétfő 10:40-kor.