Kommentáld a híreket
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Re: Kommentáld a híreket
Közben hivatalos, Sir Alex visszavonul a szezon végén.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sir X
Már látom előre... 15 év múlva... Sir Jose Murinho
Már látom előre... 15 év múlva... Sir Jose Murinho
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- Galacticos
szerintem egyébként nem illene annyira a mu-ba.
ferguson más feladatokat látna el klubbon belül, én valami olyasmit tudok elképzelni hogy "felügyelni fogja" a következő edzőt, segíteni fog neki. eljár az edzésekre, akár még beleszól a taktikába is meg főleg az igazolásokba.
meg gondolom ferguson után ismét hosszútávra terveznek náluk az edzői poszton, mourinho meg eddig sehol nem tudott sokáig maradni.
ferguson más feladatokat látna el klubbon belül, én valami olyasmit tudok elképzelni hogy "felügyelni fogja" a következő edzőt, segíteni fog neki. eljár az edzésekre, akár még beleszól a taktikába is meg főleg az igazolásokba.
meg gondolom ferguson után ismét hosszútávra terveznek náluk az edzői poszton, mourinho meg eddig sehol nem tudott sokáig maradni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Azért most Abrának igencsak cigányútra ment a vodka
José anno nem csinált titkot belőle, hogy ha Fergie nyugdíjba megy, átvenné a helyét... Kérdés, hogy a MU-nál Mourinho lesz-e az utódjelölt. Mivel a londoniakkal az élő szerződés miatt max. szóban állapodhatott meg, így nem lehetetlen, hogy egyszerre mutat fityiszt Pereznek és Abramovicnak is... Szerintem, ha lesz rá sansza, hogy leüljön Ferguson helyére, akkor Manchesterbe fog menni.
José anno nem csinált titkot belőle, hogy ha Fergie nyugdíjba megy, átvenné a helyét... Kérdés, hogy a MU-nál Mourinho lesz-e az utódjelölt. Mivel a londoniakkal az élő szerződés miatt max. szóban állapodhatott meg, így nem lehetetlen, hogy egyszerre mutat fityiszt Pereznek és Abramovicnak is... Szerintem, ha lesz rá sansza, hogy leüljön Ferguson helyére, akkor Manchesterbe fog menni.
Az Inter középpályája is egy rakat kaki volt, mikor átvette és mégis jó csapatot csinált belőlük. 3-4 igazolás kell a Manuban és kész a keret. Belső védő, szélsők meg középpályás...kelemen.istvan írta:Lojalitás kérlek, lojalitás...Tádám írta:Ha ezek után Madridban marad, az kész csoda lesz.
A Muba beletörne a bicskája,még nálunk is hulladékabb a középpályája,és nem hiszem,hogy sok pénzt kapna igazloni. Ha a chelseabe megy,akkor hozhat egy nagy kék korszakot pár évig, ha a City továbbra is ilyen kutyaütő banda lesz (márpedig Manchinivel az lesz) A unitedet pedig tényleg csak a Sir zsenije vitte az elmúlt években.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem erősségem a spanyol, konkrétan nem tudok spanyolul, de Google Translate-tel azért elolvastam úgy ahogy. Érdekes, hogy szerinte csak a játékosok hibásak a szezonért, köztük Ronaldo(!), Ő meg csak az áldozat. Illetve, hogy Adánt és most Diego Lopezt is csak arra használja (mint korábban Nachot vagy Jesét), hogy egy számára nem tetsző egyént faraghasson, vagy -ahogy itt mondani kell- fúrhasson. De Casillas az alja, meg adjuk el, és hala "tudjukki"!madridronie írta:Kapott azért már ő is; ráadásul múlt pénteken Mou betalálta egy olyan szöveggel, melyben Mou a csapatot fikázta az egész éves gyenge teljesítményért! De itt van az egész cikk, szerintem érdemes elolvasni, mert minden egyéb dologra kitér és kiválóan összefoglalja ezt a José problémát (kapja is rendesen az ívet a portugál mester, de nagy igazságok)!Ronaldoba nem mer talán csak belekötni, mert vinné vissza a ManU-ba
Mindig azt vallottam, hogy egy kapcsolat (legyen az akár munka~) megromlásában mindig két fél a hibás (persze súlyozva). Lehet csak a Mou iránti gyűlöletem (mert erre már nincs jobb szó) az oka, de egyre nehezebben hiszem el, hogy itt rajta kívül bárki más is komolyan hunyó lenne.
(Nyilván van vaj a játékosok füle mögött is. Itt a kérdés az, hogy mennyi.)
A PSG is vinné, ha Ancelotti elmegy tőlük. Nekem mindegy, hogy hová megy, csak ne az idegeimre, és el innen.Tádám írta:Így Josénak két helyre is megnyílik az út..Ha ezek után Madridban marad, az kész csoda lesz.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Milyen szeren vagy ?Victor írta:nagy lenne, ha elmenne a chelseabe, megint bl-t nyernének, aztán vissza a kutyaütő interbe és ott is
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nagy lenne, ha elmenne a chelseabe, megint bl-t nyernének, aztán vissza a kutyaütő interbe és ott is
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hivatalos: Fergie visszavonul szezon végén, írja a manunited.com mostmár.
- ikelemen5
Lojalitás kérlek, lojalitás...Tádám írta:Ha ezek után Madridban marad, az kész csoda lesz.
A Muba beletörne a bicskája,még nálunk is hulladékabb a középpályája,és nem hiszem,hogy sok pénzt kapna igazloni. Ha a chelseabe megy,akkor hozhat egy nagy kék korszakot pár évig, ha a City továbbra is ilyen kutyaütő banda lesz (márpedig Manchinivel az lesz) A unitedet pedig tényleg csak a Sir zsenije vitte az elmúlt években.
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Ha marad, akkor ő a legnagyobb madridista.Tádám írta:Így Josénak két helyre is megnyílik az út..
Ha ezek után Madridban marad, az kész csoda lesz.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Így Josénak két helyre is megnyílik az út..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Miért hasonlítjátok össze Mourinho esetleges Unitedbe igazolását meg Benitez Chelseabe? Mourinho nem mondta le a vörös ördögöket mindenféle új gazdag csapatnak, amivel nem lehet azonosulni illetve azt se jelentette ki, hogy soha nem lenne ilyen csapat edzője. Benitez megtette.BBeno írta:az a baj hogy ott olyanok a drukkerek mint a birkák. ha ferguson azt mondja hogy joséban látom az utódomat akkor királyként fogják tisztelni josét. viszont én szerintem josé nem igazán tolerálná hogy ferguson lenne a főnöke és hogy beleböfögjön a munkájába így ha nem marad akkor csak is a CHELSEA.Remélem nem Mou lesz az edzőjük. Bármennyire sikeres lenne ott, láthatjuk mit csinálnak a saját drukkerek a Chelseanél Benítezzel...
még mindig azt mondom hogy ferguson utód david moyes lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én is arra gondoltam ,hogy lehet Mou fogja átvenni a helyét.
a Chelsea meg le van kakkantva, csak Mou menjen el innen
a Chelsea meg le van kakkantva, csak Mou menjen el innen
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Hát hatalmas respect az öregnek, ő tette naggyá a UTD-et.
ByeAlex! :-)
ByeAlex! :-)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akkór Józsi lehet megy az MU-ba. De akkor ki megy a Chelseabe? Klopp, Heynckes?
Merci Zizou!
- ikelemen5
Szerintem egy Pogba-Higu cserével nem mi járnánk jobban. Továbbra is azt mondom,hogy bár itt nem nagy császár,de a Juvéba simán gólkirály lenne,lehet de ez csak feltételezés,hogy a bl-ben is rúgna legalább 2 gólt.___Samy___ írta:higuval meg azért lentebb lehetne vinni vmelyik középpályás árát, vagy egy az egybe cserélni, bár erre kicsi az esély szerintem
Vidal-Higu csere mehet :Đ
Mou is visszavonul? Egyszer nyilatkozta,hogy egyszerre mennek nyugdíjba :-)
az a baj hogy ott olyanok a drukkerek mint a birkák. ha ferguson azt mondja hogy joséban látom az utódomat akkor királyként fogják tisztelni josét. viszont én szerintem josé nem igazán tolerálná hogy ferguson lenne a főnöke és hogy beleböfögjön a munkájába így ha nem marad akkor csak is a CHELSEA.Remélem nem Mou lesz az edzőjük. Bármennyire sikeres lenne ott, láthatjuk mit csinálnak a saját drukkerek a Chelseanél Benítezzel...
még mindig azt mondom hogy ferguson utód david moyes lesz.
-
Kíváncsi leszek az indokra, hogy miért is döntött a visszavonulás mellett, de egy biztos, hogy a Manchester United-nél új korszak kezdődik ezzel, lehet Mourinho-val.
A hírek szerint a Barcelona is szeretné megszerezni Gündogan-t a Dortmund-ból, akiért 25 milliót sem sajnálnának adni, kíváncsian várom vele kapcsolatban is a fejleményeket.
A hírek szerint a Barcelona is szeretné megszerezni Gündogan-t a Dortmund-ból, akiért 25 milliót sem sajnálnának adni, kíváncsian várom vele kapcsolatban is a fejleményeket.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
én meg rohadtul remélem, hogy igen. vagy a chelseabe is mehet, csak minél messzebb innen. :-)beckham96 írta:Remélem nem Mou lesz az edzőjük.