Küldte 5 ismerősöm is.nmate írta: Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat.
Amúgy nem olvasok ilyeneket.
Btw láthatod, itt is kaptam rá a dislike hadat
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 20., szerda 8:40
Küldte 5 ismerősöm is.nmate írta: Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. november 20., szerda 8:17
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. november 20., szerda 8:16
VIlagos, kosziNika91127 írta:Igen. Karfelkötés a javasolt primeren - ugye kórházban nincs "gyári rögzítő".zsuninnyo írta:
Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?
Majd segédeszköz boltban heveder/ketrészes rögzítő vétel, majd felhelyezés, ami nem orvosi kompetencia.
A 4 napos kontroll még "korai" is, ezeket 1 illetve 4 hetes korban kontroll rtg, majd gyógytorna.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 20., szerda 8:13
Igen. Karfelkötés a javasolt primeren - ugye kórházban nincs "gyári rögzítő".zsuninnyo írta:Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Újabb csodás fb poszt. És alatta a sok agyhalott.
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a hölgy valótlant állít több pontban is
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...
Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...
Imádok ebben melózni
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. november 20., szerda 8:09
Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...
Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...
Imádok ebben melózni
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 20., szerda 7:57
Ennyit számít, hogy van-e orvos a felsö vezetésnek.Realista24 írta: Nekunk volt vegre egy jo haziorvosunk, aki most felmondott, majd a varos elintezte annyival, hogy nem lesz korzetes orvosunk. Mindig mas lesz ott, eppen aki raer
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 20., szerda 7:36
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 20., szerda 7:32
Megesik.R. Carlos írta:Fura, hogy magadra vetted ezt.Rozsabimbo2019 írta:
Magas a ló. Huppanj le közénk. Itt lent is vannak szép dolgok, a proletárok között.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 20., szerda 7:31
Fura, hogy magadra vetted ezt.Rozsabimbo2019 írta:Magas a ló. Huppanj le közénk. Itt lent is vannak szép dolgok, a proletárok között.Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Imádok ebben melózni
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. november 19., kedd 23:46
Magas a ló. Huppanj le közénk. Itt lent is vannak szép dolgok, a proletárok között.Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Imádok ebben melózni
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 19., kedd 22:57
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 19., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 19., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 19., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 17., vasárnap 20:11
Ha jol tudom a MM sajat markaja.Nika91127 írta:Az milyen márka?___Samy___ írta: Mivel megint beszart bf elott egy nappal a nappaliban a tv, igy muszaj voltam penteken vasarolni. Viszont most MM-on lottem egy 65 colos PEAQ tv-t 190 helyett 160-ert.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. november 17., vasárnap 19:34
Nálam a kedvenc, black friday= ingyenes szállítás___Samy___ írta: -5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. november 17., vasárnap 18:45
Az milyen márka?___Samy___ írta: Mivel megint beszart bf elott egy nappal a nappaliban a tv, igy muszaj voltam penteken vasarolni. Viszont most MM-on lottem egy 65 colos PEAQ tv-t 190 helyett 160-ert.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 17., vasárnap 17:40
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 15., péntek 11:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. november 15., péntek 9:49
Úgy hogy 2-3 héttel elotte meg véletlenül 20%-kal olcsóbb volt,___Samy___ írta: -5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem