Szerintem is erős lett elsőre a posztod, de a második posztod után igazából jobban értem. Ez akkor olyan dolog mint részleges szakadásnál a bokarögzítő, hogy felteszed magadnak?Nika91127 írta:Küldte 5 ismerősöm is.nmate írta: Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat.
Amúgy nem olvasok ilyeneket.
Btw láthatod, itt is kaptam rá a dislike hadat
OFF
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Küldte 5 ismerősöm is.nmate írta: Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat.
Amúgy nem olvasok ilyeneket.
Btw láthatod, itt is kaptam rá a dislike hadat
VIlagos, kosziNika91127 írta:Igen. Karfelkötés a javasolt primeren - ugye kórházban nincs "gyári rögzítő".zsuninnyo írta:
Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?
Majd segédeszköz boltban heveder/ketrészes rögzítő vétel, majd felhelyezés, ami nem orvosi kompetencia.
A 4 napos kontroll még "korai" is, ezeket 1 illetve 4 hetes korban kontroll rtg, majd gyógytorna.
-
Igen. Karfelkötés a javasolt primeren - ugye kórházban nincs "gyári rögzítő".zsuninnyo írta:Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Újabb csodás fb poszt. És alatta a sok agyhalott.
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a hölgy valótlant állít több pontban is
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...
Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...
Imádok ebben melózni
Majd segédeszköz boltban heveder/ketrészes rögzítő vétel, majd felhelyezés, ami nem orvosi kompetencia.
A 4 napos kontroll még "korai" is, ezeket 1 illetve 4 hetes korban kontroll rtg, majd gyógytorna.
Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...
Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...
Imádok ebben melózni
-
Ennyit számít, hogy van-e orvos a felsö vezetésnek.Realista24 írta: Nekunk volt vegre egy jo haziorvosunk, aki most felmondott, majd a varos elintezte annyival, hogy nem lesz korzetes orvosunk. Mindig mas lesz ott, eppen aki raer
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekunk volt vegre egy jo haziorvosunk, aki most felmondott, majd a varos elintezte annyival, hogy nem lesz korzetes orvosunk. Mindig mas lesz ott, eppen aki raer
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Megesik.R. Carlos írta:Fura, hogy magadra vetted ezt.Rozsabimbo2019 írta:
Magas a ló. Huppanj le közénk. Itt lent is vannak szép dolgok, a proletárok között.
Gonosz eü, gonosz orvosok.
Mindenki szemét és fellengzős.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Fura, hogy magadra vetted ezt.Rozsabimbo2019 írta:Magas a ló. Huppanj le közénk. Itt lent is vannak szép dolgok, a proletárok között.Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Imádok ebben melózni
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
Magas a ló. Huppanj le közénk. Itt lent is vannak szép dolgok, a proletárok között.Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Imádok ebben melózni
-
https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Imádok ebben melózni
Imádok ebben melózni
"egyetemi hallgato"
Pszichopata allat
Pszichopata allat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Semmi baj az ilyennel. Remelem az utolso forintig vissza kell torlesztenie. Aztan mehet mindenki a dolgara.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nzooli93
"Totálkárosra tört egy több tíz millió forintos autót egy egyetemi hallgató, aki gyárlátogatáson engedély nélkül vitte el „próbakörre” a járművet – tájékoztatott a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.
November 15-én egy egyetemi diákcsoport érkezett gyárlátogatásra az egyik kecskeméti üzembe. A látogatások rendszerint kötött programmal és szigorú protokoll mellett zajlanak, amit a hallgatóknak is elmondtak. Ennek ellenére egyikük elszakadt társaitól, és egymaga kezdte meg az üzem felfedezését.
A hallgató az utómunkára váró autók parkolójában kötött ki, ahol megtetszett neki egy Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 45S AMG típusú autó, amelybe bele is ült. A vezető melletti ülésen megtalálta az indítókulcsot, és úgy döntött, megy egy kört az autóval. A tesztpályára is felhajtott, annak ellenére, hogy azt sorompóval lezárták. A fiatal férfi később úgy fogalmazott, hogy kíváncsi volt, „mit tud a kocsi”.
A „tesztvezetés” során azonban az egyik kanyarban lesodródott az útról, és árokba borult. A 28 éves egyetemista sérülés nélkül megúszta a balesetet, de az autó totálkárosra tört, így 40–50 millió forint kár keletkezett."
Ez zseniális
November 15-én egy egyetemi diákcsoport érkezett gyárlátogatásra az egyik kecskeméti üzembe. A látogatások rendszerint kötött programmal és szigorú protokoll mellett zajlanak, amit a hallgatóknak is elmondtak. Ennek ellenére egyikük elszakadt társaitól, és egymaga kezdte meg az üzem felfedezését.
A hallgató az utómunkára váró autók parkolójában kötött ki, ahol megtetszett neki egy Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 45S AMG típusú autó, amelybe bele is ült. A vezető melletti ülésen megtalálta az indítókulcsot, és úgy döntött, megy egy kört az autóval. A tesztpályára is felhajtott, annak ellenére, hogy azt sorompóval lezárták. A fiatal férfi később úgy fogalmazott, hogy kíváncsi volt, „mit tud a kocsi”.
A „tesztvezetés” során azonban az egyik kanyarban lesodródott az útról, és árokba borult. A 28 éves egyetemista sérülés nélkül megúszta a balesetet, de az autó totálkárosra tört, így 40–50 millió forint kár keletkezett."
Ez zseniális
- ___Samy___
Ha jol tudom a MM sajat markaja.Nika91127 írta:Az milyen márka?___Samy___ írta: Mivel megint beszart bf elott egy nappal a nappaliban a tv, igy muszaj voltam penteken vasarolni. Viszont most MM-on lottem egy 65 colos PEAQ tv-t 190 helyett 160-ert.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Nálam a kedvenc, black friday= ingyenes szállítás___Samy___ írta: -5%-ra ra rairjak, hogy black friday meg elkepeszto ajanlat. Oriasi vicc.
-
Az milyen márka?___Samy___ írta: Mivel megint beszart bf elott egy nappal a nappaliban a tv, igy muszaj voltam penteken vasarolni. Viszont most MM-on lottem egy 65 colos PEAQ tv-t 190 helyett 160-ert.
- ___Samy___
Mivel megint beszart bf elott egy nappal a nappaliban a tv, igy muszaj voltam penteken vasarolni. Viszont most MM-on lottem egy 65 colos PEAQ tv-t 190 helyett 160-ert.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én is elpazaroltam 2órát keresgéléssel, de semmi értelmes dolog nem volt. Jobban szabályozhatnák ezt a "BLACK FRIDAY" nevet, -30% alatt ne írják már oda Vicc.