OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Semmelweis sürgősségi (traumatológia) idén áprilisban, nagy pacsi az ott dolgozóknak. Nyilván sokat kellett várnom mire elszabadultam ( ~5 óra), de a hozzáállás, bánásmód patika volt, és mivel a körülményekről ők nem tehetnek, nekem ennyi bőven elég. Dél-pesti szintén, kétszer volt szerencsém megjárni, mindkét alkalommal kellemesen csalódtam.Realista24 írta:
Hozok egy masik peldat is.
Baratom anyosa egyik nap szidta a rendszert eppen, marmint az eü-t. Igy szar, ugy szar, varni kell mindig, fos az egesz, blablabla...masnap hatfajdalom, mellkasi fajdalom...szivinfarktus, mento kiert 5 perc alatt, öten ugraltak korulotte, bevittek, mutottek...nem gyozte dicserni az eü-t.
Ugyanez a merényiben kritikán aluli, és itt jön a képbe hogy sok embernek szerintem nem azzal van a legnagyobb gondja hogy sokat kell várnia, hanem a flegma, lekezelő ápolóktól/ orvosoktól.
Stockosfehérvár
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Steve nem a baratomhehetheoriginal írta:Azt tedd hozza, hogy baratod anyosa svedorszagban elRealista24 írta:
Hozok egy masik peldat is.
Baratom anyosa egyik nap szidta a rendszert eppen, marmint az eü-t. Igy szar, ugy szar, varni kell mindig, fos az egesz, blablabla...masnap hatfajdalom, mellkasi fajdalom...szivinfarktus, mento kiert 5 perc alatt, öten ugraltak korulotte, bevittek, mutottek...nem gyozte dicserni az eü-t.
Szereny kis varosunkbol van az eset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azt tedd hozza, hogy baratod anyosa svedorszagban elRealista24 írta:Hozok egy masik peldat is.nmate írta:
Látom.
Az átlag ilyen fb kommentelő: fideszre leszavaz, reggel üres gyomorra energiaitalt eszik, mekiben ebéd, majd idegeskedik a dugóban a Hungárián, aztán panaszkodik, hogy senki nem látja el, amikor csúnyán köhög, rohad a bele meg ömlik a gyomorsava.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hozok egy masik peldat is.nmate írta:Látom.Nika91127 írta:Btw láthatod, itt is kaptam rá a dislike hadat
Az átlag ilyen fb kommentelő: fideszre leszavaz, reggel üres gyomorra energiaitalt eszik, mekiben ebéd, majd idegeskedik a dugóban a Hungárián, aztán panaszkodik, hogy senki nem látja el, amikor csúnyán köhög, rohad a bele meg ömlik a gyomorsava.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
Hat az már rég volt, azóta ők már biztos megbánták és rendes, becsületes emberek.nmate írta:Nem ott lövöldöztek a brazilok pár hónapja?mocsok írta: Sziasztok!
Lakik innen valaki Ercsin?
Nagyon húzós a hely?
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Pontosan.Halfkey írta:Szerintem is erős lett elsőre a posztod, de a második posztod után igazából jobban értem. Ez akkor olyan dolog mint részleges szakadásnál a bokarögzítő, hogy felteszed magadnak?Nika91127 írta:
Küldte 5 ismerősöm is.
Amúgy nem olvasok ilyeneket.
Btw láthatod, itt is kaptam rá a dislike hadat
Azért erős, mert ez a népúszítás, ami ilyenkor megy...
Minden nyugdíjas meg stb odaokoskodik...
Unalmas.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Látom.Nika91127 írta:Btw láthatod, itt is kaptam rá a dislike hadat
Szerintem is erős lett elsőre a posztod, de a második posztod után igazából jobban értem. Ez akkor olyan dolog mint részleges szakadásnál a bokarögzítő, hogy felteszed magadnak?Nika91127 írta:Küldte 5 ismerősöm is.nmate írta: Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat.
-
Küldte 5 ismerősöm is.nmate írta: Saját egészséged érdekében: ne olvass ilyen posztokat.
VIlagos, kosziNika91127 írta:Igen. Karfelkötés a javasolt primeren - ugye kórházban nincs "gyári rögzítő".zsuninnyo írta:
Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?
Majd segédeszköz boltban heveder/ketrészes rögzítő vétel, majd felhelyezés, ami nem orvosi kompetencia.
A 4 napos kontroll még "korai" is, ezeket 1 illetve 4 hetes korban kontroll rtg, majd gyógytorna.
-
Igen. Karfelkötés a javasolt primeren - ugye kórházban nincs "gyári rögzítő".zsuninnyo írta:Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Újabb csodás fb poszt. És alatta a sok agyhalott.
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a hölgy valótlant állít több pontban is
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...
Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...
Imádok ebben melózni
Majd segédeszköz boltban heveder/ketrészes rögzítő vétel, majd felhelyezés, ami nem orvosi kompetencia.
A 4 napos kontroll még "korai" is, ezeket 1 illetve 4 hetes korban kontroll rtg, majd gyógytorna.
Mivel nem ertek hozza, ezert megkerdezem, kulcscsonttoresnel az rendben van, hogy egy kendovel (vagy nem tudom mi a neve) van rogzitve 4 napig? Az csak meggyogyul es kesz?Nika91127 írta: https://www.facebook.com/share/p/19Q3yGQyMT/
Újabb csodás fb poszt. És alatta a sok agyhalott.
- kulcscsonttörésre akutan csak ez van - a kórháznak nincs az ambulancián "segédeszközállománya", hogy csak úgy osztogassa
- a hölgy valótlant állít több pontban is
- a kulcscsont törés akkor operatív, ha "majd kiszúrja a bőrt", amúgy meggyógyul. Jobban, mint lemezzel. Akinek lemezelni kell, mindenkit zavar és plusz 1 műtét a fémkivétel
- de minden ilyen posztra jön a sok agyatlan a tanácsaikkal, okoskodásaikkal, stb...
Imádom a magyar csürhe mentalitást és az átlagos 70-80-as IQ-t, akik a fbra szabadulnak...
Imádok ebben melózni
-
Ennyit számít, hogy van-e orvos a felsö vezetésnek.Realista24 írta: Nekunk volt vegre egy jo haziorvosunk, aki most felmondott, majd a varos elintezte annyival, hogy nem lesz korzetes orvosunk. Mindig mas lesz ott, eppen aki raer