OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Nincs itt semmi baj, most az h kigyullad az egyik metro, meg osszeomlik a becsi tomegkozlekedes, az mellekes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondod ezt te...Remy írta: Vannak am otthon is szep helyek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vannak am otthon is szep helyek. Nem kell feleslegesen itt rontani a levegot, eleg ha hehe ide jarkal…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
derék emberek mind egy száligtöbb ismerősöm is riogatott
de amugy google a barátod, hivatalos forrás, főleg ha külföldre utazik az ember.....
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Viszonylag új a téli gumim. Csak a hólánc volt a kérdés, mert több ismerősöm is riogatott, hogyha nincs a csomagtartóban, akkor megvágnak Ausztriában.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Foleg, ha magyar a rendszamhehetheoriginal írta: es marpedig ki akarjak
En ma eljutottam vegre csereltetni, es az elmult 21 napban csak remeltem, hogy elkerul a rend eber ore nyilvan odaertem Ebnerhez es mondjak, hogy nem latjak a foglalasom de aztan jo osztrak modjara megoldottak gond nelkul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, ez olyan mint az hogy lehet egy-ket sorrel vezetni, csak ha baleset van, akkor mar bajos a szitu.hehetheoriginal írta:
magyarul, ha most hetvegen nincs ho, es nyariba' vagy, akkor az nem baj, viszont ha ho van, es megallit a rendor, akkor meg is basz (plusz valszeg meg ossze is torod magad )
November 1-tol kotelezo a teligumi, ho, havaseso vagy jegesedes eseten. Szoval hiaba nem esik a ho, boven felkerdezhet a rendor, amikor 1 fokban gurulsz a nyarival.
Helyszini birsag mondjuk viszonylag alacsony, de ha balesetbe keveredeik az ember, ott konnyen fel tud menni nehany ezer euroig a birsag, ha ki akarjak hozni, hogy a nyari gumi is hozzajarult a karokozashoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
Köszi mindkettőtöknek.hehetheoriginal írta: azt mondta, azt mondta
en azt mondom , hogy csak 3,5 tonna feletti jarmunel kotelezo. nyilvan hivatalos forrasbol, sosem beszelek blodsegeket :
https://www.oesterreich.gv.at/themen/mo ... 63200.html
nyilvan, ha a hegyekbe mesz, akkor legyen nalad (vannak tablak, ahova kotelezo, adott napi idojarast kovetve, pl:
https://www.oeamtc.at/thema/vorschrifte ... n-16185446)
teli gumi kotelezo (nem negy evszakos, mint vivaldi ), de csak akkor, ha az idojaras megkivanja.
magyarul, ha most hetvegen nincs ho, es nyariba' vagy, akkor az nem baj, viszont ha ho van, es megallit a rendor, akkor meg is basz (plusz valszeg meg ossze is torod magad )
- hehetheoriginal
azt mondta, azt mondta
en azt mondom , hogy csak 3,5 tonna feletti jarmunel kotelezo. nyilvan hivatalos forrasbol, sosem beszelek blodsegeket :
nyilvan, ha a hegyekbe mesz, akkor legyen nalad (vannak tablak, ahova kotelezo, adott napi idojarast kovetve, pl:
teli gumi kotelezo (nem negy evszakos, mint vivaldi ), de csak akkor, ha az idojaras megkivanja.
thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én boardozni voltam hólánc nélkül a hegyeknél, szóval Bécsbe tuti nem kell.Dupla D írta: Kell hólánc a csomagtartóba Ausztriában ilyenkor? Megvágnak, ha nincs a kocsiban? Hétvégén néznénk át Bécsbe.
Egyébként akartam venni, csak sehol nem volt a megfelelő méretben, osztrák kutas azt mondta akkor, hogy nem is kell, elég csak a téli gumi.
Aztán persze lehet megvágtak volna, ha megállítanak , de szerintem Bécsig bőven jó vagy téli papucsokkal.
- Dupla D
Kell hólánc a csomagtartóba Ausztriában ilyenkor? Megvágnak, ha nincs a kocsiban? Hétvégén néznénk át Bécsbe.
- hehetheoriginal
Mindig is publikusak voltak, miota szovjet botok atvettek a hatalmat a madridom felett
Btw ezek a homo bekeharcosok nagyon nyomulnak
Btw ezek a homo bekeharcosok nagyon nyomulnak
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
A gyerek kapott anno ilyen 6-7 gombos kis játék cumót, a boci boci tarkát remekül el tudtam játszani rajta Tuti megvan párezerből.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
8évig zongoráztam gyerekként/fiatalon, ha gondolod szívesen írok privátban.
Hehe (kivételesen ) nem beszél hülyeséget. Én is normális zongorára szavaznék. Viszont abból az elektromosra.
Itt pont nézegettem a lányomnak, van több is amit találtam és fasza volt méretben is. Viszont a magyarországi kínálatról és árakról semmi fogalmam sincs. Küldhetek privátban svéd oldalt, amiket nézegettem.
De amire én is jutottam, hogy a szintetizátor, meg ilyen laptopra kötős buziságokat felejtsd el.
Rendes, de praktikus méretű zongorát vegyél, aminek van fejhallgató kimenete(ezt értem részben elektromosnak), de amúgy rendes zongora, zongora.
Ahogy tanult kollégám Hehe említette a billentyűk mérete miatt főként és a hangzás miatt is. Plusz ha leülsz egy rendes félig elektromos zongorához, az ad egy tartást, ad egy érdeklődést és tiszteletet a hangszer iránt.
Ha leülsz ilyen játékszer szintiszarokkal szórakozni, akkor rá fogsz unni.
Hehe (kivételesen ) nem beszél hülyeséget. Én is normális zongorára szavaznék. Viszont abból az elektromosra.
Itt pont nézegettem a lányomnak, van több is amit találtam és fasza volt méretben is. Viszont a magyarországi kínálatról és árakról semmi fogalmam sincs. Küldhetek privátban svéd oldalt, amiket nézegettem.
De amire én is jutottam, hogy a szintetizátor, meg ilyen laptopra kötős buziságokat felejtsd el.
Rendes, de praktikus méretű zongorát vegyél, aminek van fejhallgató kimenete(ezt értem részben elektromosnak), de amúgy rendes zongora, zongora.
Ahogy tanult kollégám Hehe említette a billentyűk mérete miatt főként és a hangzás miatt is. Plusz ha leülsz egy rendes félig elektromos zongorához, az ad egy tartást, ad egy érdeklődést és tiszteletet a hangszer iránt.
Ha leülsz ilyen játékszer szintiszarokkal szórakozni, akkor rá fogsz unni.
- hehetheoriginal
zsunyi szintit linkelt, én zongorát. zongorán "csak" zongorázni tudsz, szintin millió más hangszer is van, teljes koncertet összerakhatsz a kis gagyi szintjén.
ha én most kezdenék tanulni, és valóban zongorázni akarnék, akkor a legfontosabb nyilvan a hangzás mellett hogy standard billentyűmérete legyen, nem a kis balfasz szutykok, amik a szintiken vannak általában.
amugy azt javallom jobban jársz, ha bemész egy hangszerboltba és ott részletesen elmondanak mindent, én is csak annyit tudok utánaolvasni, mint pl te, én normál zongorán nyomtam jópár évig, ezek a modern ördögi elektromos dolgok nem embernek lettek teremtve
ha én most kezdenék tanulni, és valóban zongorázni akarnék, akkor a legfontosabb nyilvan a hangzás mellett hogy standard billentyűmérete legyen, nem a kis balfasz szutykok, amik a szintiken vannak általában.
amugy azt javallom jobban jársz, ha bemész egy hangszerboltba és ott részletesen elmondanak mindent, én is csak annyit tudok utánaolvasni, mint pl te, én normál zongorán nyomtam jópár évig, ezek a modern ördögi elektromos dolgok nem embernek lettek teremtve
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
Na ezért vagyok itt, hogy ezeket megtudjam.
Kb. 20 évvel ezelőtt tanultam szolfézst, illetve két évig klarinétoztam, de a tudás jelentősen megkopott.
Mi a különbség?
Nekem a lényeg, hogy teljesen hangmentesen is le tudjam ütni a billentyűket, és csak airpodson keresztül halljam. Emellett nagy plusz, ha könnyen elővehető és betehető a szekrénybe.
Ez a 110 még belefér, ha erre azt mondjátok jobban megéri.
Kb. 20 évvel ezelőtt tanultam szolfézst, illetve két évig klarinétoztam, de a tudás jelentősen megkopott.
Mi a különbség?
Nekem a lényeg, hogy teljesen hangmentesen is le tudjam ütni a billentyűket, és csak airpodson keresztül halljam. Emellett nagy plusz, ha könnyen elővehető és betehető a szekrénybe.
Ez a 110 még belefér, ha erre azt mondjátok jobban megéri.
- hehetheoriginal