primrose írta:Suarez...fantasztikus. Nem bánnám, ha leszerződtetnénk, habár azt sajnálnám, ha mindez Benzema kárára történne. Szerintetek meglehet oldani a felállást úgy, hogy mindketten játszanak? Suarez megérné a pénzét, remélem őt hozzuk és nem Falcaot.
nem.
vagy ha igen akkor meg iscot volt totál felesleges leigazolni.
annak örülnék ha dm elmenne, mert szinte minden meccsen fogom a fejemet miatta alapból örülnék suareznek is és falcaonak is. utóbbit nagyon szerettem volna viszont már sok lenne.
cr mindig játszik, balenek mindig játszania kell, és valszeg falcaot/suarezt se két tábla milkáért vennénk úgyhogy őt is nyomatni kéne és akkor jesé még ennyit sem játszana, se jesé. moratát is mondhatnám de totál hidegen hagy, legalább minél hamarabb elmegy. egyáltalán nem egy nagy eresztés, tucatjátékos. úgyis mondhatnám hogy egy lebutított higuain.
és azzal hogy elmegy dm és hozzuk valamelyik gólvágót helyette azzal nem dm helyére veszünk valakit hanem benzemáéra.
tartok tőle, amit már mondtam korábban is, hogy isco még nagyon megissza annak a levét hogy a nyáron minket választott.
ja és még valami, balehez így sem jut el túl sok labda, de ha még itt lenne suarez aki ötször olyan önző mint cr és bale összesen hát nem tudom. bár itt lenne kinek passzolnia, de ő szerintem van annyira vezéralkat hogy nem nagyon bírná elviselni hogy be kell állnia cr mögé, márpedig be kéne.