A Keletiből Miskolcra vonatoztam, és mivel nem ért be időben a Miskolc felől érkező járat, elindítottak egy másikat. Így természetesen megkavarták a helyfoglalást, aminek az lett az eredménye, hogy 100-200 ember (köztük én is) csak állt, mert megmondták, hogy mindenki oda ül, ahol van hely (a vagonszámokat sem rakták ki). Kalauz sem jött, és amikor azt hittem, hogy tele vagyunk, felszállt egy 30 fős, vonyító gyermekcsoportferni írta: Egész nap komédia volt mennyire lehalt a MÁV, szerencsétlen mávinformon csak peregtek egész nap a hírek hol milyen baj volt és hány órás késések vannak.
De hát Hadházy volt a legnagyobb arc...
Kózben beindult az MP az nőgyűlölő propaganda
A 2 órás út amúgy már jó ideje 2.5, mert hónapok óta felújítanak, de legalább 40 perccel később is indult.
Csodálatos, hogy van egy szinte teljesen lapos országunk, de vasút helyett beomló autópályára költünk, majd mehet a faxverés, hogy a lengyeleket és a románokat is előzzük ezen téren összkm-ben. Nemrég olvastam, hogy ha francia gyorsaságú vasútunk lenne, akkor 45 perc volna a Budapest-Debrecen út. Mondjuk nekem 1.5 óra is elég lenne.