Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Azt hittem a tronok harcaval befejezodtek a buzi reddites leakek meg teoriak.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Engem is, csak a jó szívű kollegáim elmondták
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Engem is, így azért ütött.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- P. Krisz
Engem szerencsére elkerült a leak.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- BLevi96
FromP. Krisz írta: From
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyűűű gyerekek. Itt azért most elég sok kérdésre, kaptunk választ. A színészi alakítások nagyon rendben voltak. Elgin kínzása Lost vibe volt, amikor Sayid kínozta Bent. Sarah is megkapta a "megváltást". A vége pedig wtf, Man in the Yellow Suit személyében itt van az igazi nagy gonosz.
Nem volt rossz, jobban élveztem volna ha nem tudom mi lesz benne.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már kiderült hogy:
-Sara "öli" meg Elignt
-Fatima a Mosolygost szüli meg
-a számok a hegedű dallama lesz és hogy a Anghkooey=Emlékezz
-Jade és Tabitah közös leszármazotta sztoriját
-sárga ruhás fogja megölni Jimet
-jövőbeli Julie megakarja menteni Jimet
Az a durva ezek 1 hónappal ezelött kikerültek már.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
3 napja kezdtem el az első évadot csak. Szoval jól időzitettem nagyon. Le is daráltam a két évadotferni írta: Na vége lett az Arcanenek, kijött a maradék 3 rész is.
Zseni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljesen érthetetlen, hogy a második évadra egy ennyire szerteágazó, teljes agyfasz de mellesleg jó sztorit, hogy a fenébe tudtak a végére ennyire összehozni, hogy a végén kiadjon minden szál, minden karakter egy kerek egészet.
Tényleg olyan sok mindent akartak egyszerre a 2. évadban, hogy egy ilyenből kb 10 sorozatból letérdel 9 a végére és egy katyvasz lesz a vége, itt meg minden összeállt, minden kibaszott jó lett.
Fantasztikus két évadot láthattunk, elképesztő minőséggel.
Külön kiemelném Powder/Jinx karakterét, amilyen mélységet adtak neki, ahogy változott történésről történésre, fantasztikus volt végig.
Lehetne róla még írni rengeteget, de elképesztő lett ahogy ez a karakter meg lett alkotva, meg lett írva.
Nagyon top sorozat lett nálam, all time is a legjobbak között van
Nem játszottam soha a játékkal de nem számitott. Első pillanattól beszipantott. Jinx karaktere az egyik legjobb.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy a skizofréniáját ábrázolták az megsüvegelendő. Igazán együtt tudott vele érezni az ember.
Biztos ujra fogom nézni mert azért itt a második évadban volt bőven rész ahol fonalat vesztettem...
De ja egy harmadik évad még belefért volna...Top sorozat.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- P. Krisz
From
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyűűű gyerekek. Itt azért most elég sok kérdésre, kaptunk választ. A színészi alakítások nagyon rendben voltak. Elgin kínzása Lost vibe volt, amikor Sayid kínozta Bent. Sarah is megkapta a "megváltást". A vége pedig wtf, Man in the Yellow Suit személyében itt van az igazi nagy gonosz.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
valaki megtudna szánni egy from episode 10 torrentel? hájjákmeg visszatöltöm, de nem akarok várni csütörtökig
amugy mi ez a hülyeség az hbotól, hogy 4 nappal a premier után teszik elérhetővé az adott részt? mai világba akaratlanul is belefut az ember a spoilerbe, érthetetlen
amugy mi ez a hülyeség az hbotól, hogy 4 nappal a premier után teszik elérhetővé az adott részt? mai világba akaratlanul is belefut az ember a spoilerbe, érthetetlen
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Szerintem erdemes, nekem is hasonlo erzesem volt az elejen, raadasul engem ez a maffia tema nem nagyon erdekel, de a sztori azert jo fordulatokat vesz es a karaktereket is szepen kibontjak ami miatt megeri nezni.Mester77 írta: Nagy elmaradás tőlem a Sopranos. Elkezdtem nézni a napokban. Első 3 részén vagyok túl. Eddig vegyes számomra, de ez még nagyon az eleje. De gondolom érdemes kitartani mellette, nem?
- P. Krisz
Köszi
Akkor Jack Sparrow is ON.
Akkor Jack Sparrow is ON.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- BLevi96
Nekem ismerősöm küldi át az ncore linket, ma 8órakor már meg is volt, csak még felirat nincs hozzá.P. Krisz írta:Van legális forrás, ahol lehet nézni már ma vagy a kalózöböl?BLevi96 írta:
Lehetne már holnap dél hogy nézhessem
Max-on szoktam nézni, de ott 4 nap csúszás van.
Amugy várni kell csütörtökig a Max-ra.
- h3x0r
Nalam a Sopranos mindig is egy stabilan kozepes sorozat volt, aminek van egy jo hangulata, szivesen elnezegettem, elvoltam vele, viszont hianyoztak a kiugro reszek, amiktol leesett volna az allam. Pont ezert nalam kozeleben sincs a valaha volt egyik legjobb sorozatnak, de a top50-es listamra se ferne ra. Persze attol meg siman lehet, hogy par resz mulva neked nagyon tetszeni fog.Mester77 írta: Nagy elmaradás tőlem a Sopranos. Elkezdtem nézni a napokban. Első 3 részén vagyok túl. Eddig vegyes számomra, de ez még nagyon az eleje. De gondolom érdemes kitartani mellette, nem?
- h3x0r
Ez egy jo tema, hogy hany resznyi eselyt erdemes adni egy sorozatnak.Mester77 írta: Nagy elmaradás tőlem a Sopranos. Elkezdtem nézni a napokban. Első 3 részén vagyok túl. Eddig vegyes számomra, de ez még nagyon az eleje. De gondolom érdemes kitartani mellette, nem?
Legtobbszor mar az elso resz utan erzem, ha valami nagyon nem az en sorozatom, ha bizonytalan vagyok, akkor megnezem a masodik, nagyon ritkan a harmadik reszt is. Egy kult sorozatnal, ahol sokkal nagyobb a "nyeremeny" engedekenyebb vagyok, 1-2 extra resz meg belefer. Hirtelen a Breaking Bad jutott eszembe, ahol talan az elso 5 resz volt botranyos. De ha ennyire nem jon be valami, nem szoktam az 5. reszig eljutni.
Evad kozben ha jon 2-3 resz, amit unok, megnezem hany perc van hatra, eloveszem a telefont, azon gondolkozok, hogy mit kellett volna inkabb nezni, akkor nem kinlodom vegig az evadot, semmi ertelme, megy a kasza.
- P. Krisz
Van legális forrás, ahol lehet nézni már ma vagy a kalózöböl?BLevi96 írta:
Max-on szoktam nézni, de ott 4 nap csúszás van.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ertheto lenne, de terveznek mas torteneteket is bemutatni, tehet ha nem allnak le a koltseg ugyan ugy ott marad. Amugy valoban meglepo, hogy a netflix kepes ilyenekre is es nem csak egy tucatszart toltak ki magukbol. Mondjuk mivel nem eloszereplos a vilagon meg igy is sok elofizeto nem nezi megnuevo_ericco írta:Szerintem eredetileg több évadosra tervezték, de már az elején láthjatták, hogy ez túl drága lett, a minőségből nem akartak lejjebb adni, így csak kettő lett. Meglepően jól oldották meg.wZoLee7 írta: Adom, de tartom, hogy ennek az egesznek kellett volna +1 evad.
-
Szerintem eredetileg több évadosra tervezték, de már az elején láthjatták, hogy ez túl drága lett, a minőségből nem akartak lejjebb adni, így csak kettő lett. Meglepően jól oldották meg.wZoLee7 írta: Adom, de tartom, hogy ennek az egesznek kellett volna +1 evad.
- Mester77
Nagy elmaradás tőlem a Sopranos. Elkezdtem nézni a napokban. Első 3 részén vagyok túl. Eddig vegyes számomra, de ez még nagyon az eleje. De gondolom érdemes kitartani mellette, nem?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Adom, de tartom, hogy ennek az egesznek kellett volna +1 evad.ferni írta: Na vége lett az Arcanenek, kijött a maradék 3 rész is.
Zseni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljesen érthetetlen, hogy a második évadra egy ennyire szerteágazó, teljes agyfasz de mellesleg jó sztorit, hogy a fenébe tudtak a végére ennyire összehozni, hogy a végén kiadjon minden szál, minden karakter egy kerek egészet.
Tényleg olyan sok mindent akartak egyszerre a 2. évadban, hogy egy ilyenből kb 10 sorozatból letérdel 9 a végére és egy katyvasz lesz a vége, itt meg minden összeállt, minden kibaszott jó lett.
Fantasztikus két évadot láthattunk, elképesztő minőséggel.
Külön kiemelném Powder/Jinx karakterét, amilyen mélységet adtak neki, ahogy változott történésről történésre, fantasztikus volt végig.
Lehetne róla még írni rengeteget, de elképesztő lett ahogy ez a karakter meg lett alkotva, meg lett írva.
Nagyon top sorozat lett nálam, all time is a legjobbak között van
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nekem bejött az első rész.nzooli93 írta: Dune milyen lett? Nézte valaki?
Remek színészeket sorakoztat fel, és bár a történet elvileg az egyik legrosszabb könyvön alapul, simán átlag feletti sorozat (eddig). 116 évvel játszódik aSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jihad után, 10 ezerrel a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lisan al-Gaib előtt, és azt mondják, hogy jobb lett volna inkább előbbi eseményről mesélni (ráadásul az erről szóló könyvet is jónak mondják), de szerintem ebben is van fantázia.
Vicces, hogy ezt is egy Trónok harca újragondolásnak mondják, miközben Martin is inspirálódott a Dűnéből.
Holnap jön a második rész.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- BLevi96
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó 4 részből jöttek ki leakek, köztük az is kit fog megszülni Fatima(rohadjanak meg hogy ezt lespoilerezték ), a From MiB-je pedig valoszínűleg a Yellow Jacket Man lesz, róla van egy rajz Viktor faterjának a pincéjébe. Olyan teória is van hogy a Fehér Ruhás Fiú, a Sárga Ruhás gyerek verziója és probálja megállítani a felnőt énjét(Darkba volt hasonló, azt mondták) és még 1000 teória van, amik simán bejöhetnek.P. Krisz írta: From
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évadzáró előtt, Fatima terhességéről pár gondolat. Smiley és társai szvsz. csak katonák. Fatima pedig az igazi Nagy Gonoszt fogja világra hozni. Mivel a From készítői állnak részben a Lost mögött, így vélek felfedezni némi párhuzamot. A Fehér Ruhás Fiú az Jacob, és lesz valaki aki a Man in Black From megfelelője lesz.